Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 023 577
  • 29 835

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Piti oikein Areenasta vielä kelata nuo Junnilan ja Rinteen suoritukset. Stadionilla kyllä hieno fiilis noiden aikaan. Ollaanko tosiaan samassa kaupungissa kuin TPS:n lätkämatseissa.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Anteeksi nillittäminen, mutta miks selostaja kertoo 100m aitajuoksussa, että Hurske hyvin rintamassa mukana ekalla aidalla ?
Olisi vallan erikoista, jos tuossa ois jo jäänyt tarkkailuasemiin! , mutta hyvä juoksu Hurskeelta kyllä.
 

Rektor

Jäsen
Pärmäkoski tyylikkäästi Petran Kuortaneen grillissä julkisti uransa jatkuvan. Puhetta jo lähellä siintävistä olympialaisista, hyvältä kuulostaa näin ohi yleisurheilunkin.
 

Rektor

Jäsen
"ABC:n kassahenkilöstökin" vertyy kisan edetessä, mutta ei tahdo riittää Kuortaneen hyvätasoisessa keihäskisassa vierailevia lajin oikeita staroja vastaan.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät

Pekkis

Jäsen
Toni Kuuselan nilkka leikattiin syksyllä, hauis tammikuussa, mutta Hannula&Ojaniemi tuntuvat olevan tästä täysin tietämättömiä. Heittikö naama irveessä kaksi kertaa jotain 70 metriä, mutta tämä kaksikko höpisee ihan pehmeitä. Luulisi kyllä edes välttävästi ottavan urheilijoiden taustoista selvää, ennen kuin lähtee hommiin.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mustafe Muuse alle 3.40. Hieno veto, Rinteen taso jatkuu vahvana.
Viisi sekkaa lähti enkasta, lupaa hyvää Muusen päämatkojen kannalta.

Hannulalta luokaton selostus. Muuse koko juoksun ajan toiseksi paras suomalainen, mutta mainitsi vain esittelyssä ja tuloksia lukiessa, Heikkiset ja Helanderit noteerattiin juoksun aikana useasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös