Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En muuten ole tuohon lippujen heilutukseen kiinnittänyt huomiota, mutta nyt kun puheeksi tuli niin eihän niitä enää näy. Joillain ihan pienillä katsojilla niitä vielä on.

  Se on kai niin että siinä missä vielä 20 vuotta sitten heiluteltiin lippuja, niin nyt sen lipun tilalla kädessä on kännykkä.
   
 2. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Älä unohda läpsytintä.
   
 3. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Liigan heikoista yleisömääristä puhutaan paljon ja syytetään ruudun alhaista hintaa. Itse väitän, että ongelma on enemmän näkyvyyden puute yleisesti. Liiga ei näy vapailta kanavilta lainkaan, eikä suurta yleisöä enää niin kauheasti kiinnosta sarja, joka näyttäisi lämpiävän pääosin sisäänpäin. Maajoukkuekaan ei ole enää koko kansan juttu, eli lajikaan ei vedä ihan itsestään enää.

  Eikä tilanne todella parane, mikäli liigaa näkee pian enää nettiteeveestä. Samalla terveiset Telian sponsoriketjuun. Enempää ilmaisia vinkkejä en taida jakaa, vaikka niitä kovasti kalastellaan.
   
 4. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lappeenrannan valtuusto on tänään näyttänyt vihreää valoa uudelle hallihankkeelle ja monitoimihallin suunnittelutyö alkaa lähiaikoina. Vaihtoehtoina Lappeenrannassa olivat käsittääkseni perinteisen Kisapuiston hallin korvaaminen pelkällä uudella jäähallilla tai sitten suuremmalla monitoimihallilla. Hintaero näillä oli sellainen, että pelkkä jäähalli olisi maksanut noin 20-30 miljoonaa ja monitoimihalli ilmeisesti 50-55 miljoonaa. Nyt valtuusto kääntyi tuon monitoimihallin taakse, joten Lappeenrantalaisittain asiat näyttävät hyviltä.

  Uudesta hallista tulee hieman edellistä suurempi, sillä sen kapasiteetiksi on suunniteltu noin 5000:a paikkaa. Halli valmistunee vuonna 2021.

  Lappeenrannan valtuuston tämän kauden tyhmimmän valtuutetun valtikan ottaa toistaiseksi haltuunsa vihreiden puheenjohtaja Kimmo Klemola, joka Etelä-Saimaan mukaan vastusti hallihanketta seuraavalla argumentilla:
  "Tappara ja Ilves pelaavat Tampereella vuonna 1965 valmistuneessa Suomen ensimmäisessä jäähallissa"
  Klemola osoitti tuolla, että on kohtalaisen pihalla siitä keskustelusta, mitä Tampereella on käyty, sillä siellähän puuhataan uutta keskusareenaa, minkä jälkeen vanhaksi jäänyt Hakametsä muutetaan kai sisäliikuntapaikaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2017 klo 22.11
 5. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Miksi et? Meinaatko tehdä itse rahaa näillä mahtavilla vinkeillä, vai etkö vain halua Telian onnistuvan liigan "televisioinnissa"?

  Oli ihan pakko kommentoida, kun tuo lause vaikutti niin hauskalta.
   
 6. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Olen vähän samaa mieltä. Sunnuntain Hockey Night oli tavallaan kansaa kokoava tuote. Nyt on toki kaikkea muuta niin paljon, mikä tappelee kansan huomiosta, mutta kyllä ilmainen tv-peli pitäisi kerran viikossa tulla ja kattaa kustannukset mainosmyynnillä. Viikossa pelataan monta kymmentä ottelua. Jotenkin kummallista, ettei yhtä matsia voisi näyttää ilmaiseksi.

  Lisäksi pääsylippujen reaalihinnat ovat nousseet valtavasti. Sen täytyy vaikuttaa. Jos ei halua viedä koko perhettä halliin peleihin edes joskus, niin mistä ihmeestä ne skidit sitten saavat kipinän mennä peleihin aikuisenakaan?
   
 7. Laitapuolen Hyökkääjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lestadiolaisten Ruotsin serkut lienee geokätkeneet ne kaikki johonkin Oulun metsään.
   
 8. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Tämähän siinä on. Jossain vaiheessa sitten huomataan, että oho; meiltä puuttuu kokonainen kannattajasukupolvi välistä. Tässä tietysti seurojen pitää käyttää järkeä ja tarjota järkeviä perhepaketteja ihmisille. Porissa ainakin perhepaketteja on saatavilla perhekatsomoon, mutta en ole tietoinen muista seuroista. Pari vuotta sitten oli sunnuntaipelejäkin, koska se oli todettu hyväksi päiväksi ottaa koko perhe mukaan peliin. Eipä sekään kokeilu jostain syystä kautta kauemmin kestänyt. Tod.näk. kaljanmyynnistä johtuen.
   
 9. scholl Jäsen

  Minä olen ehdottanut dynaamista hinnoittelua, mihin kuuluisi mm. sellaisia asioita, että liput olisivat halpoja, jos ne ostaisi aikaisin ja lippujen hinta riippuisi voimakkaasti pelipäivästä ja vastustajasta. Lisäksi olen ehdottanut IFK:lle sitäkin, että myös paikat menevät nopeat syövät hitaat menetelmällä. Eli kun ostaa aiemmin niin saa paremman paikan yläkatsomossa kuin mattimyöhäset, eikä hinnan mukaan. Perhepaketit ovat helposti Nordiksellakin jonnekin pirun huonoille paikoille, jos niitä on.

  Muutenkin pääsylipputulojen osuutta kokonaisbudjetista pitäisi saada laskettua sitä kautta, että löydetään uusia ansaitsemismalleja ja saadaan nostettua sponsorisopimusten arvoa. Osakausari voisi olla myös mahdollinen. Jos kausi jaetaan vaikka kolmeen osaan niin samalla paikalla voisi istua kauden aikana perheellinen skidin kanssa, opiskelija ja eläkeläinen.
   
 10. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Pelipäivähinnoittelua on ollut kyllä muuten yllättävän vähän. Vastustajien perusteella on jo kategorisoitu monen seuran toimesta, mutta pelipäivien mukaan ottaminen hinnoitteluun olisi yhtä lailla tärkeää. Mutta eiköhän tämänkin seurat hoitaisi kuitenkin niin, että nostettaisiin pe-la -otteluiden hintaa, eikä puututtaisi siihen oikeaan ongelmaan, eli miten saadaan täyttöaste korkeammiksi niihin tiistai-iltojen Jukurit- ja SaiPa -peleihin.

  E: Ja ihan hyvä ehdotus myös tuo, että mitä nopeammin ostaa, niin sitä halvemmaksi tulee. Ei ole väärin ottaa mallia bisneksestä jääkiekon ulkopuolella.
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2017 klo 17.02
 11. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  TPS:llähän oli viime kaudella tämmöinen systeemi kokeilussa, että aiemmin ostamalla lipun saattoi saada 30-50% halvemmalla ja viimeisellä viikolla ennen pelipäivää hinta alkoi nousta. Toimiikos sama vielä edelleen vai jäikö vain kokeiluksi?
   
 12. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Joka sunnuntai klo 16.00, selostus Pentti Lindegren, myöhemmin Mika Saukkonen. Ah, muistoja... Toi tunnari:

  Ässät - Ilves 10.10.1993 - YouTube

  Lainaus:
  Laitetaas tähän muistin kätköistä: kaudella 1995-96 Turkuhalliin maksoi liput päätykatsomoihin 50 mk (n. 8,50€) ja alasivukatsomoihin 100 mk (n. 17€). 90-luvun lopulla hinnat nousivat 60-120 markkaan.
   
 13. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Tuli taas mieleen tuota Porselandin tilannetta katsellessa...

  Mikä olikaan Liigan protokolla ja sääntöjenmukainen varustus ensi/lääkintäavun suhteen? Siihenhän paikalle tuli vissiin lääkäri(?) ja huoltaja. Paarien ja ensivasteen saapuminen kesti kuitenkin jokusen minuutin. Oliko ihan tilanteen mukainen arvio vai jotain muuta?

  Mikä on valmius jos pelaaja on tajuton? Tai saa mahdollisen sairaskohtauksen? Sydänkohtauksen? Avohaavan? Nielaisee kielensä? Kuinka lyhyessä ajassa näihin ollaan valmiina reagoimaan?
   
 14. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Tämä on tehty lähes mahdottomaksi, koska välistävetofirmat keräävät halvat liput ja myyvät ne sitten n. 200-400%:n voitolla. Esim. viagogo ja mitä niitä onkaan. Ja sitten ihmetellään miksi jengiä ei saada katsomoihin vaikka olisi tarjolla edullisia lippuja. Kätännössä kuluttaja voi joutua maksamaan "edullisesta" lipusta, kaikkine kuluineen, enemmän kuin normaalihintaisesta lipusta. Tämä ei juurikaan kannusta toistamaan kokemusta.
   
 15. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Onko muuten kukaan kiinnittänyt huomiota, että 3 vastaan 3 -jatkoajat ovat tulleet passiivisemmiksi? Kun uudistus lanseerattiin, nähtiin ajoittain jopa viihdyttävää show´ta. Nyt taas perinteiseen tyyliin varmistellaan aika kovasti, siniviivan jälkeen käännytään omiin, jos on yhtään tiukempi paikka näköpiirissä.

  Ymmärrettävää, mutta tylsää, sanon minä.
   
 16. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pyrkimys voittoon aiheuttaa pelin järkevöitymistä.
   
 17. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Hitaimmatkin valmentajat ovat tajunneet, että 3-3-pelissä kiekkokontrolli on kaiken a ja o ja siksi laukoa ei kannata kuin "varmoista" (=A-luokan maali-) paikoista ja kiekosta ei todellakaan kannata luopua vapaaehtoisesti varsinkaan minkään paitsion pelossa.

  Silloin kun uudistus lanseerattiin niin vain muutama koutsi tämän oli tajunnut ja sellaiset napsivat helppoja pisteitä aluksi (jos saivat asian pelaajille selväksi. Vieläkin on joitain pelaajia jotka eivät ole tätä tajunneet, vaan pelivuoron saatuaan roiskaisevat paikasta joka 5-5-pelissä olisi ihan semiok-maalipaikka tai vaihdon lopuksi dumppaavat päätyyn)

  Sinänsä tämä kehitys oli odotettavissa ja taisin itsekin siitä mainita kun näitä lähinnä tuuriin perustuneita ylivoimahyökkäyskarnevaaleja Jatkoajassa kehuttiin. Omasta mielestäni tällä 3-3-jatkoajalla ei ollut silloin, eikä ole nytkään vaikka taktisesti pelataankin oikein, juuri mitään tekemistä jääkiekon kanssa ja siitä voisi luopua. Joko 60 minuutin jälkeen tasapeli ja pisteet jakoon tai jos on pakko se 3 pistettä jakaa niin vaikka mielummin suoraan rankkarit.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017 klo 11.23
 18. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Kun tämä nyt on kaikkien erikoistilanteiden äiti, yllättävän vähän näkyy spesiaaleja kuvioita joilla oltaisiin askel edellä tai viritettäisiin vastustajalle ansa.

  Kiekkokontrolli 3-3 pelissä on kaiken a ja o. Parhaimmillaan tuottaa laadukasta ja viihdyttävää peliä. On kyllä tullu nähtyä myös jatkoaikoja, joissa joukkue/joukkueet pitää vuorotellen 30 sekkaa kiekkoa, eivät ota pienintäkään riskiä ja koko 5 minuuttisella on ehkä pari puolittaista vetopaikkaa. Sellasta on hieman raskas katsoa. Ymmärtää tietysti jos tuntee todennäkösyyksiensä olevan puolellaan pilkuilla, noin muutoin kiekkokontrolli on a ja o, ja vähintään joka toisessa vaihdossa pitäs syntyä laadukas maalipaikka. Tai ainakin pyrkimys siihen.
   
 19. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nämä peliin kuulumattomat viihdyttävätn sääntömuutokset eivät yleensä ole kovin pitkäikäisiä. Sen sijaan pitäisi apinoida ameriikasta tämä uusi sääntö (?), jossa mailalla ei pelata käytännössä kuin kiekkoa. Eilenkin Tappara-Sport -pelissä Repo luisteli vastustajaa sen verran kiinni, että mailalla ylettyi juuri huitaisemaan housunkaulukseen. Oli ihan saatanan tärkeä teko ja mielestäni tuollaisista ansaitsisi poikkeuksetta kakkosen. Jos ei muusta, niin laiskuudesta
   
 20. CaliforniaNuts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Avs
  3v3 jatkoaika on ollut mielestäni hirveää kuraa alusta alkaen, juurikin niistä syistä mitä täällä on lueteltu. Ihan hyvä idea teoriassa, mutta ei toimi käytännössä. Eikä sillä ole jääkiekon kanssa muutenkaan mitään tekemistä.
   
 21. pilkku1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Torpedos Hockey
  Päähän kohdistuneet taklaukset,kyynäpäät, kavereita jalat edellä kaukalosta ulos... Tässäpä nää tärkemmät asiat tän syksyn osalta liigasta,onko tää edes Liiga saanu yhtään positiivista julkisuutta syksyn aikana? surullista täytyy sanoa. Oon helvetin onnellinen että oma seura sentään pelaa hyvää lätkää ja antaa faneillensa hyviä fiiliksiä!
   
 22. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  No sellaiseksi se oli vähän tarkoitettukin. Toki vähän ärsyttää, että ammattilaiset kyselee foorumeilla miten asiat pitäisi hoitaa. Ilmeisesti tuolla ketjussa ei kuitenkaan ole vuoropuhelua syntynyt Telian kanssa. Itse toivon oikeastaan vain perusasioita kuntoon.

  Jottei menisi ihan offtopikiksi, niin tämän päivän Aamulehdessä oli ihan ok mielipidekirjoitus koskien jatkoaikoja ja voittolaukauskilpailuja. Minustakin ne voisi molemmat poistaa, ainakin jälkimmäisen. Turhaa venyttelyä, eikä loppujen aiheuta kuin sen, että pelien loput menee helposti odotteluksi.
   
 23. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Erikoinen tapa lahestya asiaa. Eiko se ole vain positiivista etta silta segmentilta joka tulee tuotetta kayttamaan ja on malliesimerkki kohdeyleisosta kysytaan mitka asiat ovat oikeasti tarkeita. Ettei vain ilmoiteta etta tassa tama, katsokaa jos katsotte, jos on vikoja niin ne on kayttajassa.

  Hyva markkinoinnin jatke kysya mielipiteita ja (varmasti toivovat) sitouttaa kuluttaja tuotteeseen.
   
 24. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Ja tässä saadaan ilmaiseksi ja ennenkaikkea tehokkaasti hyvää dataa suoraan käyttäjiltä. Kehittäjille kun tulee usein pienoinen sokeus työn alla olevaa ohjelmaa kohtaan. Ohjelmoijalla kun tuo käyttöarkkitehtuuri jää helposti taka-alalle.
   
 25. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siis meinaatko että olisi parempi jos asiakkaita ei kuunneltaisi? Vai oletko vain sitä mieltä, että foorumeillä kysyminen olisi huono idea? Jos näin, niin miksi se mielestäsi on huono idea?

  Täältä löytyy paljon sen täsmäkohderyhmän edustajia, jotka tulevat Telian tarjontaa hyödyntämään, joten mielestäni on erittäin järkevää ja loogista, että täällä myös kysellään millaisia toiveita asiakkailla palvelun suhteen on.