Yleisesti NHL:stä

  • 4 187 235
  • 14 752

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
->Loppujen lopuksi sitä on vaikea sanoa, mikä on organisaation osaamisen vaikutus kärkivarausten osumiseen, koska "todistetusti" hyvät organisaatiot eivät varaa kärjessä, ne menestyvät.

Joitain kauppoja tietysti on nähty ja esim. Bruins on varannut Seguinin ja Hamiltonin top10:ssä sellaisina kausina, kun joukkue on ollut pleijareissa. Molemmat vaikuttavat osumilta, mutta otos on niin pieni, että osumat on ihan sama laittaa tuurin kuin osaamisen piikkiin.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
No eipä tuo kovin mielenkiintoinen juttu ollut. Otsikkona "Drafting a Winner", eli tiivistettynä: me varasimme ykkösenä Kanen ja kolmosena Toewsin ja nyt meillä on kaksi mestaruutta.
Lista on tosiaan lyhyt, kuten totesin jo alkuperäisessä viestissäkin. Ei siis kelpaa kovin syvälliseen tarkasteluun, mutta joka tapauksessa ainakin minun mielestäni ihan mielenkiintoinen listaus. Pahoittelut, jos kuvauksestani sai sellaisen käsityksen, että linkin takaa löytyy jokin mullistava esitys.

Tuo vertailu ei kerro mitään, eihän siitä saa edes aikaiseksi sitä draft-vertailua Chicagon ja Pittsburghin välille, kun Penguins varasi jo tuota aikaisemmin pari tähteä.
Eipä tuo Chicagon varaustoiminta ole erityisen ansiokasta ollut, sattui vaan kahtena vuonna olemaan hyviä pelaajia saatavilla ykkösenä tai kolmantena.

Blackhawks onnistui kärkivuorojen varauksilla ja noina vuosina sattui vielä olemaan laadukkaat vuosikerratkin. Kuitenkin nuo kärkivaraukset ovat vain kirsikoita hyvin kasatussa rungossa, jonka rakentaminen on alkanut jo vuosikymmen sitten varaustilaisuuksissa. Laitoin alle Hawksin 2010 ja 2013 mestaruusjoukkueet ja miten pelaajat ovat tulleet organisaatioon. Siitä ehkä näkee, että joukkueen menestys tullut on kaikkea muuta kuin muutaman onnekkaan kärkivarauksen kautta.

Koodi:
[B]2010 Stanley Cup Championship Lineup[/B]

Tomas Kopecky - Jonathan Toews - Marian Hossa
Andrew Ladd - Patrick Sharp - Patrick Kane
Dustin Byfuglien - David Bolland - Kris Versteeg
Ben Eager - John Madden - Troy Brouwer

Duncan Keith - Brent Seabrook
Niklas Hjalmarsson - Brian Campbell
Nick Boynton - Brent Sopel

Antti Niemi
Cristobal Huet



      FA       - 2006/1./#3 -     FA
(Tuomo Ruutu) - (Matt Ellison) - 2007/1./#1
2003/8./#245 - 2004/2./#32 - (Brandon Bochenski)
(Jim Vandermeer) -      FA      - 2004/2./#214

2002/2./#54 - 2003/1./#14
2005/4./#108 -    FA
(future conditions) -   FA

FA
FA

Koodi:
[B]2013 Stanley Cup Championship Lineup[/B]

Bryan Bickell - Jonathan Toews - Patrick Kane
Patrick Sharp - Michal Handzus - Marian Hossa
Brandon Saad - Andrew Shaw - Viktor Stålberg
Marcus Krüger - Dave Bolland - Michael Frolik

Duncan Keith - Brent Seabrook
Johnny Oduya - Niklas Hjalmarsson
Nick Leddy - Michal Rozsival

Corey Crawford
Ray Emery



2004/2./#41 - 2006/1./#3 - 2007/1./#1
(Matt Ellison) - (4th round pick) -   FA
2011/2./#43 - 2011/5./#139 - (Kris Versteeg)
2009/5./#149 - 2004/2./#32 - (Jack Skille)

2002/2./#54 - 2003/1./#14
(2nd round & 3rd round picks) - 2005/4./#108
(Cam Barker) -   FA

2003/2./#52
FA

Ensimmäisen joukkueen rakentamisessa oli vapaat agentit ja kaupat lähes yhtä tärkeässä osassa kuin omat varaukset. Jälkimmäisen joukkueen runko on rakennettu pitkälti omien varausten varaan. Tosin osa varausvuoroista on saatu esim. 2010 mestareita kauppaamalla ja ensimmäisen mestaruuden menestysytimen ympärille on ollut hyvä hakea puuttuvia palasia. Ensimmäisen joukkueen tuoreet varaukset on tehty joukkueen kontatessa ja jälkimmäisen kausilla, jolloin joukkue oli pudotuspeleissä.

laadukkaassa 2008 draftissa Chicago hassasi 11. vuoronsa Kyle Beachiin, kovikseen josta ei sitten tullutkaan mitään. Lähimpänä NHL-paikkaa hän oli kenties prospektien kesäleirillä tapeltuaan pienikokoisen norjalaisen kanssa jolta hajosi olkapää.
Tai tarkemmin seuraamieni 2005 varattujen numero 7, Jack Skille. Melkoinen huti

Samaa mieltä, että Beach ja Skille olivat huteja. Beach tiedettiin jo varaushetkellä riskiksi, mutta potentiaalin vuoksi kortti oli ilmeisesti katsomisen arvoinen. Beachin 2008-vuosikerrasta osui sentään edes 5. kierroksen Ben Smith. Skillen 2005-vuosikerrasta löytyi 4. kierroksen Hjalmarsson. Lupaavasti NHL-uransa aloittaneen Cam Barkerin (2004 #3) voisi laskea myös hudiksi, mutta treidin kautta hänestä saatiin sentään Nick Leddy kokoonpanoon.

Onko muilla ollut yhtä hyvä tuuri?
Jutun kommenteista löytyy viesti, jonka perusteella mainitsemasi Penguinsin tankkaaminen ainakin kannatti. Ehkä siitä voi yrittää tehdä pientä vertailua Blackhawksiin edes kärkikierrosten osalta. Oilersin kolmen ykkösvarauksen putki 2010-2012 ei ole vielä ainakaan kääntänyt joukkueen kurssia.

2002 #5 Ryan Whitney
2003 #1 Marc-Andre Fluery
2004 #2 Evgeny Malkin
2005 #1 Sidney Crosby
2006 #2 Jordan Staal
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jutun kommenteista löytyy viesti, jonka perusteella mainitsemasi Penguinsin tankkaaminen ainakin kannatti. Ehkä siitä voi yrittää tehdä pientä vertailua Blackhawksiin edes kärkikierrosten osalta. Oilersin kolmen ykkösvarauksen putki 2010-2012 ei ole vielä ainakaan kääntänyt joukkueen kurssia.

Tässä onkin muuten suuri kysymys, että miksi asia on näin. Noiden ykköskierrosten Hall, RNH ja Yakupovin lisäksi Eberle oli loistava haku. Parhaimmillaan vielä pari kautta sitten Edmontonissa oli Smythiä, Horcoffia, Hemskyä jne. tutoroimassa näitä junnuja ja sijoitukset ovat olleet kutakuinkin samat siitä lähtien kun Hallit ja kumppanit aloittivat uransa.

Periaatteessa lunastusvuodet pitäisi alkaa parin vuoden sisään Edmontonissa, mutta mitään merkkejä ei ole kyllä näkynyt ja FA-markkinoilta Edmonton ei ole saanut mitään merkittävää lisäystä porukkaansa. Eli saas nähdä jääkö ihan tyngäksi koko homma vai nouseeko Edmonton takaisin huipulle.
 

ipaz

Jäsen
Periaatteessa lunastusvuodet pitäisi alkaa parin vuoden sisään Edmontonissa, mutta mitään merkkejä ei ole kyllä näkynyt ja FA-markkinoilta Edmonton ei ole saanut mitään merkittävää lisäystä porukkaansa. Eli saas nähdä jääkö ihan tyngäksi koko homma vai nouseeko Edmonton takaisin huipulle.

Oilersin pitäisi pystyä hankkimaan joukkeeseen joku jo menestystä maistanut ja Cuppia viime vuosina nostellut kaveri, joka on sopivassa +/- 30v iässä ja osaa myös pelata. Yksi Andrew Ference ei riitä tuomaan sitä oppia nuorille sälleille, mitä todellinen menestyminen vaatii. Kesän UFA-markkinoilla ei oikein kriteerit täyttävää pelaajaa ole tarjolla, joten jonkun Chris Kunitzin, Bryan Bickellin, Jared Stollin, Gregory Campbellin, Darren Helmin tai jopa Patrick Sharpin kyseleminen tulee kalliiksi treidaamalla. Ei nuo Edmontonin junnut opi antamaan sitä panosta tärkeissä peleissä, ellei siellä ole joku jo tämän kokenut näyttämässä esimerkkiä.
 
Laitoin alle Hawksin 2010 ja 2013 mestaruusjoukkueet ja miten pelaajat ovat tulleet organisaatioon. Siitä ehkä näkee, että joukkueen menestys tullut on kaikkea muuta kuin muutaman onnekkaan kärkivarauksen kautta.

No tuo nyt kertoo paljon paremmin siitä miten menestyvä joukkue on rakennettu ja mistä pelaajat ovat tulleet. Esittämääsi tapaa voisi hyvin käyttää laajemminkin vertailemaan eri joukkueita mielenkiintoisella tavalla.

Sekin voidaan aika pitkälti lukea seuran ansioksi, jos on hankittu prospekteja tai muuten nuoria NHL-pelaajia. Aina se jotakin vaatii että haluaa ja saa jonkun tulevaisuuden tekijän. Nuorten pelaajien hankkiminen on varaamisen ohella merkittävä tapa joukkueen rakentamisessa.

Oilersin nuoria ei edes voi syyttää mistään. Eberlestä on tullut tehopelaaja, Hall on tähtiluokassa, Schultz on ottanut paikkansa puolustuksessa. Nugent ja Jakupov taas ovat ihan raakileita vielä. Aiemmista varauksista Gagner on jo pitkään ollut luotettava laatupelaaja.
Onhan se tavallaan vähän ihme jos Oilers ei ole vielä(-kään?) pärjännyt, ottanut edistysaskeleita. Vaikka onhan siellä ollut niitä vanhempiakin pelaajia mukana matkassa, kuten jo mainitut Smyth, Hemsky ja miksei myös Penner.

Islandersissa noita veteraaneja ei ole ollut juuri ketään, ellei Mark Streitiä nostanut esikuvaksi kapteenina. Doug Weightkin lopetti jo aikoja sitten.

Kyllähän Edmontonin pitää kaupata joku noista nuorista, jos ei ensi kauden alussa lähde sujumaan. Jos ei jo kesällä tehdä jotakin, voisi katsella Oilersin ketjusta mitkä on mietteet.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Yksi ero Oilersin ja taannoisen Penguinsin ja Blackhawksin sekä vaikapa nykyisen Islandersin tai Avalanchen välillä on tuo johtajuus. Penguins oli Crosbyn joukkue käytännössä heti miehen sisääntulosta asti; 22-vuotiaana kapteenina Stanley Cup. Toews samassa asemassa 23-vuotiaana. Tavares johdatti viime vuonna 22-vuotiaana Hart-ehdokkaana Islandersin pudotuspeleihin. Nyt 21-vuotias Landeskog on yhdessä 18-vuotiaan Mackinnonin kanssa viemässä Avalanchea menestykseen.

Mutta miten ovat Oilersin Yakupov, Hall, Eberle, tai RNH ottanut joukkueen harteilleen? Pelilliset näytöt kyllä ovat hienoa katseltavaa, mutta kapteenina toimii 35-vuotias Andrew Ference, joka on varmasti tärkeä osa Oilersin pukukoppia, mutta jonka ei välttämättä pitäisi olla tuon seuran keulakuvana. Pitkällä tähtäimellä paras jääkiekkoilija ei välttämättä ole paras ykkösvaraus. Ovechkin lienee täydellinen esimerkki pelaajasta, joka kyllä kylvää tehoja C rinnassaan, mutta joka ei ole onnistunut viemään joukkuettaan muutamaa kovaa runkosarjasijoitusta pidemmälle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Näistä hyvin draftatuista joukkueista nyt on muuten nousemassa esiin Colorado, jossa joukkuetta johtaa mm. verrattain nuoret Stasny, Duchene, McKinnon ja Landeskog.
 

Ralph

Jäsen
Näistä hyvin draftatuista joukkueista nyt on muuten nousemassa esiin Colorado, jossa joukkuetta johtaa mm. verrattain nuoret Stasny, Duchene, McKinnon ja Landeskog.

Stastnyn paikalle O'Reilly niin puhutaan asiaa. Stastny toki tärkeä pelaaja, mutta nelikon O'Reilly, MacKinnon, Landeskog ja Duchene keski-ikä on tällä hetkellä vähän yli 21 vuotta. Stastny on "jo" 28-vuotta.
 

la vida loca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Näistä hyvin draftatuista joukkueista nyt on muuten nousemassa esiin Colorado, jossa joukkuetta johtaa mm. verrattain nuoret Stasny, Duchene, McKinnon ja Landeskog.

Colorado ei ole ikinä ollut mikään lempparijoukkue, vaikka Teukkakin on siellä käynyt pyörähtämässä, mutta nämä uudet nuoret kaverit, jotka tätä rekeä vetää on kyllä erittäin mielenkiintoisia ja viihdyttäviä pelaajia. Mielestäni Coloradolla on tällä hetkellä erittäin hyvä balanssi joukkueessa ja mikäli Ducks ei jostain syystä cuppia tänä vuonna saisi (epäilen suuresti), niin jos jollekkin sitä toivoisi, niin se olisi sitten Colorado.

Jos mietitään sitä kuinka he ovat saaneet jo nyt kasaan erittäin hienon ja, kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin erittäin tasapainoisen joukkueen vaikka vasta muutama kausi sitten kun vanhat tähdet lopettivat, niin isoja kysymysmerkkejä oli joukkuetta kohtaan. Tässä on kyllä erittäin hieno esimerkki joukkueesta, joka on nopeasti löytänyt itsensä näköiset pelaajat joukkueeseen ja saanut sitä kautta menestyvän kokonaisuuden. Ei varmasti sovi vähätellä myös uuden koutsin merkitystä joukkueelle, joten iso kiitos myös Roylle. Coloradosta on noussut itselleni kyllä tällä kaudella se kenen bandwagoniin hypätään, jos konferenssi finaaleissa tulee takkiin.

Kellä muka oikeasti on pahaa sanottavaa tämän hetken lumivyörystä?
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Stastnyn paikalle O'Reilly niin puhutaan asiaa. Stastny toki tärkeä pelaaja, mutta nelikon O'Reilly, MacKinnon, Landeskog ja Duchene keski-ikä on tällä hetkellä vähän yli 21 vuotta. Stastny on "jo" 28-vuotta.

Toisaalta voidaanko puhua MacKinnonista, Landeskogista ja Duchenesta erityisen hyvin draftattuina pelaajina? Erinomaisia pelaajia toki jokainen ja Landeskog on yksi suosikeistani lännen pelaajista, mutta eipä noidenkaan herrojen varaamiseen ole tarvittu muuta kuin paljon häviöitä. ROR toki on yksi lähivuosien parhaista draft-pickeistä.

Kellä muka oikeasti on pahaa sanottavaa tämän hetken lumivyörystä?

Patrick Roy tulee näin äkkiseltään mieleen. Aika mielipiteet jakava persoona on hän.

En mä sillä, aika lailla kympillä olen Avalanchen vaunuissa lännen puolelta jos Blues syystä tai toisesta putoaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Stastnyn paikalle O'Reilly niin puhutaan asiaa. Stastny toki tärkeä pelaaja, mutta nelikon O'Reilly, MacKinnon, Landeskog ja Duchene keski-ikä on tällä hetkellä vähän yli 21 vuotta. Stastny on "jo" 28-vuotta.
Kappas, niin se vaan vuodet menee. En alkanut tarkistamaan asiaa ja mielikuvani oli että Stasny on jotain 24v.

O´Reilly ei ole itselleni mitenkään tuttu pelaaja, eikä oikeastaan koko nyky Coloradokaan ole mitenkään tarkasti tutkittu omalta kantiltani. Mutta tosiaan, aika "suurena yllätyksenä" on tullut tuo nousu ja hyvällä ainakin itse katson kun Colorado palaa tuonne liigan paremman puolikkaan joukkoon muutamien hukkavuosien jälkeen.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Stastnyn varaamista ei ole syytä vähätellä. Tuollainen kahdensuunnan sentteri on erittäin tärkeä joukkueelle. Miehessä on jonkin verran samaa kuin Druryssa aikoinaan, joka oli Buffalon menestykselle vähintään yhtä tärkeä kuin miltei 100 pistettä runkosarjassa iskenyt Briere.

Myös O'Reilly on todella arvokas varaus. Ducheneilla paistatellaan top-10-maalikoosteissa, O'Reillyeilla voitetaan mestaruuksia.

Kuitenkaan mielestäni Coloradon draftaaminen ei ole ollut kovinkaan kummoista, koska syvyyttä sieltä ei ole tullut pitkään aikaan. Barrie on osoittautumassa erittäin hyväksi 3. kiekan varaukseksi. Siinä se melkein on. Duchenen, Landeskogin ja MacKinnonin varaaminen vuoroilla 1. 2. ja 3. ei nyt mikään erityinen taidonnäyte ole. Tosin siitä täytyy antaa tunnustusta, että eivät sentään varanneet aivan 3 kappaletta samasta muotista veistettyjä pelaajia, kuten Edmonton.

Tärkeimmät tekijät verrattuna Edmontoniin ovat mielestäni Stastny, Landeskog sekä O'Reilly. Edmontonilla ei ole ainuttakaan edes lähelle heidän tasoaan pääsevää kahdensuunnan hyökkääjää. Roy on pystynyt erittäin hyvin kompensoimaan hyvin ohutta ja materiaaliltaan keskinkertaista puolustusta hyvällä peluuttamisella (lähinnä kippaamalla haastavimmat minuutit kärkiparille) sekä näiden erinomaisten kahdensuunnan pelaajien hyödyntämisellä ja tukemisella alempien puolustusparien osalta.

Coloradon osalta offseasonin kriittisen asia on Stastnyn kohtalo. Jos mies lähtee, voi asialla olla aika isojakin vaikutuksia joukkueeseen, jos se ei kykene puolustuksen materiaalia parantamaan ja paikkaamaan tuota aukkoa.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tässä kohtaa poffeja on mielenkiintoista huomata, että lännessä kaikki kotiedun saaneet johtavat 2-0, mutta idässä muut sarjat ovat tasan 1-1, Canadiens "altavastaajana" 3-0-johdossa. Puoltaa samaa mitä runkosarjan loppu, eli puheet tasaisesta lännestä alkavat siirtyä itään.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Puoltaa samaa mitä runkosarjan loppu, eli puheet tasaisesta lännestä alkavat siirtyä itään.

Mutta johtuuko se vain siitä, että itä on tasaisen kehno?

Melko aikaista muutenkin katsoa tilanteita kahden pelatun ottelun jälkeen. Katsotaan nyt, että miten ensimmäiset sarjat kokonaisuudessan menevät ja tutkitaan asiaa sitten lisää. Olen vahvasti sitä mieltä, että ainakin lännessä nämä parit vielä tasoittuvat, kun siirrytään pelaamaan altavastaajien kotihalleihin.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Puoltaa samaa mitä runkosarjan loppu, eli puheet tasaisesta lännestä alkavat siirtyä itään.
Kuten Grainger kirjoitti yllä, vielä on melko aikaista vetää johtopäätöksiä. Vertailun mielekkyyskin on vähän niin ja näin.

Sharks—Kings-sarjaa lukuunottamatta lännessä on nähty käytännössä yhden maalin voittoja, joista ainakin kolme on tullut jatkoajalla. Esim. Blackhawks oli yhteensä alle kahden minuutin päässä molempien vieraspelien ryöstämisestä varsinaisella peliajalla. Jossittelu on sinänsä turhaa, mutta tuo esimerkki kertonee ainakin tuon sarjan tasaisuudesta. Lisäksi lännen sarjoissa on yksittäisenkin ottelun sisällä kiritty usean maalin takaa vielä taistelemaan voitosta.
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
En ole varma valitsinko oikean ketjun, mutta onko tietoa löytyykö Lontoosta pubia tai jotain paikkaa mistä pystyisi NHL peliä katsomaan? ensiviikonloppu sielä ja Bluesilla mahdollisesti myös silloin peli.
 

NumberFour

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Chiefs, Arsenal, Ronnie O.

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
HFBoardsin kautta löytyi ihan kätevä playoff-puu taulukko, mistä voi seurata noita pareja ja mahdollisia tulevia pareja. Bruinsilla esimerkiksi melko varmasti Canadiens vastassa ellei Tampa ala hurjaksi.
 

Ralph

Jäsen
Sharksin Patrick Marleau, Avalanchen Ryan O'Reilly ja Rangersin Martin St. Louis ovat kolme ehdokasta tämän kauden herrasmiespalkinnon voittajaksi. Ennakkosuosikkina voitaneen pitää Ryan "ei kautta ilman jäähyä" O'Reillya.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Sharksin Patrick Marleau, Avalanchen Ryan O'Reilly ja Rangersin Martin St. Louis ovat kolme ehdokasta tämän kauden herrasmiespalkinnon voittajaksi. Ennakkosuosikkina voitaneen pitää Ryan "ei kautta ilman jäähyä" O'Reillya.

En ymmärrä miten mies joka itse vaatii siirtoa, kesken itse neuvottelemansa sopimuskauden voi olla mukana äänestyksessä herrasmies-palkinnosta. Toivottavasti ei Marty palkintoa pokkaa.
 

ipaz

Jäsen
En ymmärrä miten mies joka itse vaatii siirtoa, kesken itse neuvottelemansa sopimuskauden voi olla mukana äänestyksessä herrasmies-palkinnosta. Toivottavasti ei Marty palkintoa pokkaa.

Siksi koska palkintoon ei juurikaan vaikuta jään ulkopuoliset asiat.

"..pelaajalle, joka on osoittanut kauden aikana parasta urheiluhenkeä ja herrasmiesmäistä käytöstä yhdistettynä pelin hyvään tasoon."
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Siksi koska palkintoon ei juurikaan vaikuta jään ulkopuoliset asiat.

"..pelaajalle, joka on osoittanut kauden aikana parasta urheiluhenkeä ja herrasmiesmäistä käytöstä yhdistettynä pelin hyvään tasoon."

Saako tarkennuksen missä kohtaa kerrotaan että "herrasmiesmäinen käytös" tarkoittaa vain käytöstä jään sisäpuolella?
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
St. Louisin urheiluhenki on ilmeisesti sitä kitinää kaikesta maan ja taivaan väliltä ja herrasmiesmäinen käytös on treidipyyntöjen heittelyä. Ja pelin hyvä taso on 19 peliin yksi maali. No onneksi tuo nyt on ihan höpöhöpö-palkinto, jonka voittaminen ei vielä mikään maata mullistava meriitti ole.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
HFBoardsin kautta löytyi ihan kätevä playoff-puu taulukko, mistä voi seurata noita pareja ja mahdollisia tulevia pareja. Bruinsilla esimerkiksi melko varmasti Canadiens vastassa ellei Tampa ala hurjaksi.

Idässä voisi tulla aika herkulliset parit vastakkain: Canadiens-Bruins ja Penguins-Flyers.

Joo, liian aikaista tietysti sanoa, mutta noita pareja katsoisi enemmän kuin mielellään.
 

Baldrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pimeä Aitio
Tuskin Ducksin mennessä jatkoon jättää seuraava pari kylmäksi, tuli sieltä sitten vastaan Sharks tai oikein luojan lykyllä Kings. Paikallismatseja, vaikka varsinaisessa rivalry-asemassa ei ehkä yllä samalle tasolle mainitsemiesi idän parien kanssa. Varsinkin Bruinsilla ja Habseilla on pidempikin historia yhdessä, sekä Pennsylvanian parivaljakko on totutusti ottanut aina kuumasti yhteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös