Huhhahhei, olipas hyvin tehty. Karua katsottavaa tuo loukkaantuminen edelleen. En ole miehen otteita pahemmin seurannut, joten tuli yllätyksenä että noinkin kova elämä ollut tuon jälkeen. Onneksi nyt asiat näyttää taas paremmilta.
Nimimerkki larzzon näköjään sitten on Detroitin mies, joka samasta asiasta kirjoittaa Pittsburgh-Boston ketjussa.
Kylläpä sitä nyt selitellään ja käännellään tilastoja itselle edulliseen suuntaan. Sarjojen nopea katkaisu auttaa näin lonkalta arvioituna mestaruuden viemisessä noin ylipäätään kun ei tarvitse energiaa kulutella matkalla, enkä usko että niitä seiskaan ottelusarjojaan pelanneita mestareita itäisestäkään niin montaa löytyy.
Nimimerkki larzzon näköjään sitten on Detroitin mies, joka samasta asiasta kirjoittaa Pittsburgh-Boston ketjussa.
Viitsisikö joku pätkän katsonut lyhyesti refereoida mihin tuo "kova elämä tuon jälkeen" viittaa? Kiinnostaisi mutta vähän tuntuu että koko elämän kiintiö tuon itse tapahtuman näkemisistä alkaa olla täynnä.
Malarchukin peliesitysten taso laski loukkaantumisen jälkeen dramaattisesti, koska hän palasi kaukaloon jo samana keväänä. NHL:ssä pelejä kertyi vielä kolmella kaudella, mutta uran viimeiset viisi kautta kuluivat IHL:ssä. Vuonna 1997 päättyneen pelaajauran jälkeen Malarchuk alkoi hiljalleen saada asioita järjestykseen ranchillaan, mutta Richard Zednikin vastaava loukkaantuminen helmikuussa 2008 suisti hänen elämänsä taas raiteiltaan, koska asiaan liittyvissä uutisissa viitattiin myös häneen ja käsittelemättömän asian haavat repesivät auki. Malarchuk oli kärsinyt jo nuoruudestaan asti pakko-oireisesta häiriöistä (OCD) ja kiekkouran päättymisen jälkeen kuvioon astuivat alkoholiongelmat ja masentuneisuus. Lokakuussa 2008 Malarchuk päätyi hämärissä olosuhteissa ampumaan itseään kiväärillä, mutta leuan läpi menneestä luodista huolimatta hän selvisi hengissä vaimon toimitettua hänet sairaalaan. Tapahtuneen jälkeen hän alkoi saada hoitoa OCD:hen ja masentumisoireisiin. Malarchuk on toiminut Flamesin maalivahtivalmentajana kesäkuusta 2011.Viitsisikö joku pätkän katsonut lyhyesti refereoida mihin tuo "kova elämä tuon jälkeen" viittaa? Kiinnostaisi mutta vähän tuntuu että koko elämän kiintiö tuon itse tapahtuman näkemisistä alkaa olla täynnä.
Tokihan sitten et tuohon yleiseen käsitykseen kommentoinut mitään, vaikka heitin tilastofaktaa. Millä tavalla se tiukempi kilpailu lännessä alkukierroksilla oikein näkyy? Ei ainakaan otteluvoittojen tasaisuudessa, tai game sevenien määrässä.
Näköjään se Stanley Cupin voittoprosentti kasvaa lähes räjähdysmäisesti, jos läntisen konferenssin mestari välttää seitsemän ottelun sarjat. Tämän pohjalta voin sanoa, että tuo tilasto-totuus olikin pahempi, mitä mutu-tuntuma.
En ole tilastotieteiden asiantuntija, mutta mielestäni tuossa on nyt unohdettu ottaa huomioon sen toisen konfrenssin seiskasarjat ja yleensäkin pelimäärät. Jos läntisen konfrenssin finalisti harjaa kaikki sarjat läpi neljässä pelissä ja Canadiens hakkaa seitsämän pelin sarjat Panthersia, Boltseja ja Hurricanesia vastaan, niin onko tuossa suurempi syy mahdolliseen lännen mestariin mahdollinen läntisen konfrenssin absoluuttinen paremmuus ja vai mahdollisesti itäisen finalistin lievähkö väsy?
En nyt ala väittelemään konfrenssien välisistä eroista, tämä nyt oli vain tälläinen ääriesimerkki mitä pitää ottaa huomioon kun tilastoja pyöritellään.
Näköjään se Stanley Cupin voittoprosentti kasvaa lähes räjähdysmäisesti, jos läntisen konferenssin mestari välttää seitsemän ottelun sarjat. Tämän pohjalta voin sanoa, että tuo tilasto-totuus olikin pahempi, mitä mutu-tuntuma.
Eli hyvä näin. Uusi divisioonajako hieman vähentää lännen keskinäistä kilpailua ja lisää sitä idän suuntaan. Lopputuloksena tasaisempi NHL pudotuspelivaiheessa.
Niin ja onko sillä mitään väliä, joutuuko lentämään 300 km vai 1000 km?
Ihan kivoja tilastoja, ja johtuu ehkä koko yön valvomisesta, mutta ei kyllä avaudu miten noiden perusteella läntisessä konferenssissa muka olisi kovempi kilpailu playoffeissa heti alkukierroksilta lähtien? Siihen väitteeseenhän minä nimenomaan puutuin. Nuo tilastosi osoittavat, että idässä joudutaan tahkoamaan enemmän pelejä ennen finaaleja, joten eikö alkukierroksilla silloin noiden perusteella juuri idässä ole kovempi kilpailu?
Niin ja onko sillä mitään väliä, joutuuko lentämään 300 km vai 1000 km?
Chris Johnston @reporterchris
Visors will be grandfathered for next season in NHL.