Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 266 710
  • 28 700

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Apulaispoliisipäällikkö pysyy kannassaan: Naisten ahdistelu puistoissa on täysin uusi ilmiö

Suoraselkäinen mies, pysyy kannassaan kohusta huolimatta ja kertoo asiat niinkuin ne ovat. Media (ja suvakit) toki jälleen koittavat puhua seipäistä, mutta fakta on se, että kadulla tuntemattomiin kohdistuvat seksuaalirikokset ovat käytännössä täysin ulkomaalaisten miesten aiheuttamia. Esim viime vuonna helsingin puskaraiskauksista 14/14 oli mamujen suorittamia. Sama homma ahdistelussa, osa suomalaisista paskiaisista ahdistelee baareissa ja kotibileissä mutta harvemmin olen aikaisemmin kuullut tapauksista joissa kadulla käydään tuntemattoman rintoihin kiinni.

On muuten kaverilla selkärankaa. Toimittaja koittaa vääntää asiaa mutta mies seisoo sanojensa takana. #unelmat kohta ihan kauhuissaan sillä faktat on niille melkoista myrkkyä.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tätähän naiset ovat nyt tuoneet esiin, että jatkuvasti sitä on tapahtunut, mutta eipä se ole kenenkään kiinnostusta herättänyt. Mutta nyt, kun ulkomaalaiset ovat sitä tehneet, ovat kaikki barrikaadeilla.

Olet varsin eri mieltä apulaispoliisipäällikön kanssa. Eiköhän tuo jälkimmäinen saa kohta kenkää, kun kyllähän ne suomalaisetkin puskaraiskaa...
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Eihän näissä mamu- yms asioissa ole faktoilla ollut väliä enää pitkään aikaan. Varsinkin molemmissa ääripäissä mennään täysin tunteen vietävänä. Somessa tuo kärjistyy usein mutta kyllähän viranomaiset ja varsinkin valtamediat on vuosien aikana onnistuneet koko tilanteen kehittämään. Objektiivista keskustelua ei ole oikein pidetty esillä missään vaan varsin yksipuolisesti nimenomaan on tehty tunteisiin vetoavia juttuja mitkä ovat osaltaan muokanneet ihmismielen. Osaan se on uponnut kuin häkä, ja osa sitten taas on hieman ajatellut asioita omilla aivoillaankin.

Vaikka nytkään ei ole myöhäistä heräillä ja kyseenalaistaa asioita niin kyllähän tuossa on keitetty sellainen soppa että konflikteja tullaan näkemään ennemmin tai myöhemmin. Sekä kantiksien kesken että eri kansallisuuksien kesken.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Toimittaja yritti kovasti saada "oikeaa" mielipidettä esille kysymyksillään.

"Väitättekö, että näitä ei ole tapahtunut aikaisemmin ja tämä on uusi ilmiö?"

"Eli väitättekö, että esimerkiksi suomalaiset miehet eivät ole tälläistä aikaisemmin harrastaneet?"

"Tosiaanko olette sitä mieltä, että ilmiö on uusi suomalaisessa seksuaalirikoshistoriassa, että naisia ahdistellaan puistoissa?"

Tottakai myös suomalaiset ovat naisia ahdistelleet ja tulevat ahdistelemaan. Fakta on kuitenkin se, että ihan helvetisti niitä on tullut lisää pakolaisten/ulkomaalaisten toimesta ja prosentit ovat heidän puolelleen eikä tarvitse edes suhteuttaa väkilukuihin tai muuta vaan tekevät jo suurimman osan näistä, vaikka puhutaan Suomen mittakaavassa varsin pienestä väestömäärästä.
Harvoinpa suomalaiset miehet ovat lähteneet naisia seuraamaan ja huutelevat perään "I love you baby" ja aika helvetin yksittäistapauksia sellainen, jossa LASTA suudellaan ja kosketellaan väkisin. Poliisit puhuvat tästä jo ilmiönä. Miksei siis suomalaisten tehdessä ole ikinä puhuttu asiasta ilmiönä, johon tulee puuttua? Johtuisiko siitä että ne ovat oikeasti olleet niitä yksittäistapauksia.

Eikä taaskaan voida puhua siitä faktasta, että suurin osa näistä hakijoista tulee maista, joissa naisen asema on täysi aasin rooli ja raiskaus on uhrin vika. koska oli "vietellyt" miehen. Ei ne arvot katoa sillä, kun kävellään Suomen rajan yli ja muututa taikatempusta länsimaisia arvoja vaalimaan. Vielä kun ovat uskovaisinta porukkaa mitä maa päällänsä kantaa ja Allahin arvot ja opit ovat tärkeintä, niin tässä ollaan.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tolle apulaispoliisipäällikölle pitäisi antaa joku palkinto. Hyvää suorittamista.
 
Olet varsin eri mieltä apulaispoliisipäällikön kanssa. Eiköhän tuo jälkimmäinen saa kohta kenkää, kun kyllähän ne suomalaisetkin puskaraiskaa...
En ole. Voit toki osoittaa kohdat, jossa olemme eri mieltä. En ole missään kohtaa kiistänyt, etteivätkö nämä tapaukset olisi lisääntyneet nyt. Tai etteikö tämä "puistoahdistelu" olisi uusi ilmiö. Olen kertonut, että naiset ovat kokeneet ahdistelua aiemminkin, muttei silloin siitä ole kukaan ääntä jaksanut pitää.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mä en ymmärrä tuota toimittajan jankkaamista ja kyselyä, mielestäni poliisimies on oikeassa.

Tottakai Suomessa on ollut paljon kaikenlaista naisiin ikävästi kohdistunutta huomiota, häirintää, ahdistelua ja paskapuhetta aina, näistä viimeisestä esimerkkejä on voinut hakea tämänkin palstan naisasiat-ketjussa. Mä olen näitä peräkammarin poikia aina inhonnut.

Mutta eihän Suomessa ennen tämänkaltaista aktiivista ja julkista ahdistelutoimintaa ole ollut, ainakaan muutamaan vuosikymmeneen.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toimittaja yritti kovasti saada "oikeaa" mielipidettä esille kysymyksillään.

Kiinnitin huomiota samaan, mutta toisaalta on ihan hyvä, ettei toimittaja jättänyt mitään arvailuiden varaan. Oikeastaan pidän tuollaisesta toimittajan työskentelytavasta. Apulaispoliisipäälliköllä piti tällä kertaa kantti varsin hyvin.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Hulluinta on että apulaispoliisipäällikkö on joutunut nyt jotenkin "ajojahdin" kohteeksi kun kertoo kylmästi poliisin kannan asiaan.
Nyt on odotettavissa että vastaväitteitä tulee jonkun "asiantuntijan" tai virkaveljen taholta vielä tämän illan aikana.

Pää pensaaseen vai miten se meni.
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Hulluinta on että apulaispoliisipäällikkö on joutunut nyt jotenkin "ajojahdin" kohteeksi kun kertoo kylmästi poliisin kannan asiaan.
Nyt on odotettavissa että vastaväitteitä tulee jonkun "asiantuntijan" tai virkaveljen taholta vielä tämän illan aikana.

Pää pensaaseen vai miten se meni.

Totuus kirpaisee jos on pää ollu pensaassa. Eiköhän sieltä joku tule tilannetta vähättelemään.. veikkaan Elfgreniä.
 

paki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ilta-sanomista tuon luin: "Poliisin mukaan lähes kaikki uhrit ovat kertoneet tekijöiden olevan ulkomaalaistaustaisia, mutta eivät välttämättä turvapaikanhakijoita."
Kenties uutisoitu eri tavoin eri tiedotusvälineissä?

Poliisin tiedotustilaisuudessa jossa tuo alunperin kerrottiin sanottiin ihan yksiselitteisesti että kaikissa. Is toimittaja siis vääntänyt faktan hieman "sopivammaksi".
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Hyvä, että poliisi kertoo asioista. Siis viime vuonna oli Helsingissä 14 "puskaraiskausta", joissa lähes kaikissa oli tekijää kuvattu ulkomaalaistaustaiseksi. Nyt kun olemme pakolaispolitiikka-ketjussa olisi myös hyvä tietää, ovatko nämä ulkomaalaiset olleet turisteja, maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita vai peräti pakolaisstatuksen saaneita.

Kieltämättä on yllättävää se, että ilmiötä pidetään kokonaan uutena, koska esim. Kaisaniemen puiston synkkä maine raiskauspuistona on varmaan jo vuosikymmenien takaista perua.

Ainakin 3 tuoretta turvapaikanhakijaa joukosta löytyy. Tosin eiväthän ne olleet ku vasta syksystä apajilla joten osuus on aika iso.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Lehdistö paniikissa yrittää kaunistella asioita ja jankuttaa suomalaistenkin raiskaavan. Se nyt on kaikkien tiedossa, että pottunenä raiskaa, mutta turha tänne on raahata tuhansia nuoria jätkiä ahdistelemaan nuoria tyttöjä ja naisia ja jotka ei kunnioita paskan vertaa meidän kulttuuria.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Joo löysinkin tuon tiedon Hesarin sivuilta – siellä on video toisesta tiedotustilaisuudesta, joka oli aiemmin. Epäillyistä tekijöistä viime vuoden raiskauksissa kolme on siis turvapaikanhakijoita. Tuo kaikki – lähes kaikki -ero tosiaan on Iltalehden ja Ilta-Sanomien välillä uutisoinnissa.

Lopuiksi on siis tyrkyllä turistit, eivät turvapaikan saaneet, heidän jälkeläisenä tai muusta syystä oleskeluluvan saaneet. Tämäkin voi olla totta, mistä herääkin kysymys, kuinka yleistä tällainen turistien harrastama puskaraiskailu on muissa pohjoimaissa, Euroopassa tai koko maailmassa, vai koskettaako tämä erikoinen ilmiö kenties vain Helsinkiä.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Rasmuslandiassa pikkaisen kiehuu...

Eikä vain lääppimisteeman ympärillä. Kohta on Nasimastakin tehty rasisti ja natsi, kun on mennyt puuttumaan sellaisiin pukeutumisasioihin, joista ei ymmärrä yhtään mitään.

Tähän luonnollisesti jatkoksi Nasiman niqab-vastaisen kirjoituksen innoittamaa älykästä dialogia:

"Näin eilen illalla melkein jokaisella pipon päässä ja kaulaliinan naaman edessä. Hiihtomaskejakin jotkut käyttää"

"Mun frendikin meni Siwaan ostoksille, päässä maski, pipo ja vain silmät näkyi mieheltä. grinhymiö Semmonen 28 pakkasta tekee meistä kaikista pukeutujia. Tosin, odinin soturit varmaan lämpiää vain hei hitlerillä."

"Eli sitä joulupukin partaakaan ei sitten enää nähdä kun on lapsia lähellä?"

No, eihän tämä tietenkään ole mitään hommalaisten elämäm koulua käyneiden, isäm mmmmmmaan puollustajien ja soo-soo-jengiläisten ressukoiden öyhötyksen rinnalla.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Lopuiksi on siis tyrkyllä turistit, eivät turvapaikan saaneet, äkilukuun näheidän jälkeläisenä tai muusta syystä oleskeluluvan saaneet. Tämäkin voi olla totta, mistä herääkin kysymys, kuinka yleistä tällainen turistien harrastama puskaraiskailu on muissa pohjoimaissa, Euroopassa tai koko maailmassa, vai koskettaako tämä erikoinen ilmiö kenties vain Helsinkiä.

Ruotsissa, jossa väitetysti tapahtuu väkilukuun nähden paljon seksuaalirikoksia, puskaraiskaukset ja -ahdistelut näyttävät olevan verraten yleisiä. Oheisen, kohtalaisen tuoreen (2014) ja virallisen tilaston
Våldtäkt och sexualbrott - Brå
mukaan, rikospaikan perusteella tilastoituna seksuaalirikoksista tehtiin julkisilla paikoilla n. 54 %, työ- tai opiskelupaikalla n. 18 %, kotona n. 15 % ja jossain muualla n. 13 %.
 

paki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kölnin tapahtumista ilmeisesti tällä hetkellä tehtynä noin 400 rikosilmoitusta. Eiköhän toi luku kerro aika vahvasti, että mikään "muutaman kymmenen" häirikön porukka ei ole ehtinyt illan aikana 400 rikosta suorittamaan, vaan siellä on aikalailla kaikki 1000 matua ollut suorittamassa järjestelmällisesti ahdisteluja.
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Vaikutta läpänheitolta, mutta täytyy sanoa, että ootte te kovia lukemaan noita Rasmuksia ja Naisasialiitto Unionin sivuja, kun kokoajan pukkaa raporttia niistä. En edes tiennyt tollasista fb-sivuista. Jokos ootte tilanneet Taisteleva femakko -lehden (varmaan sellainenki on) kotiin kannettuna, että saatte lisää kauhisteltavaa? Ehdittekste jääkiekkoa kattoon lainkaan?
(tämä oli huumoria)

Onneksi muslimien maailman valloitus ei ole vielä edenny niin pitkälle jotta jäis pelit näkemättä. Varsinki ku Alex the great nakuttelee kohta 500 maalinsa..
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Kölnin tapahtumista ilmeisesti tällä hetkellä tehtynä noin 400 rikosilmoitusta. Eiköhän toi luku kerro aika vahvasti, että mikään "muutaman kymmenen" häirikön porukka ei ole ehtinyt illan aikana 400 rikosta suorittamaan, vaan siellä on aikalailla kaikki 1000 matua ollut suorittamassa järjestelmällisesti ahdisteluja.

Lavastusta nuo rikosilmoitukset, kuten Kölnin kaikki muutkin tapahtumat. Lavastuksella yritetään vain mustamaalata muslimeita. Mitään rikollista ei ole muslimeiden osalta tapahtunut vuodenvaihteessa. Näin olen kuullut..
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nuo on kaikki jumalauta yksittäistapauksia, ymmärtäkää jo! Ja nuo viattomat lääppimiset + muu pikkukeppostelu mitä Saksan rasistipoliisi ja rasistimedia väittää tapahtuneen, on täysin mitätöntä puuhastelua verrattuna valkoisen miehen raakalaismaiseen ja alkukantaiseen rikolliseen toimintaan, jota Suomessakin joudutaan lähes kaikissa perheissä, turuilla ja toreilla kokemaan päivittäin. Sitäpaitsi pidätettyjä on vain muutama kymmenen, eli käytännössä mitään ei ole edes tapahtunut, paitsi korkeintaan natsien pääkopan sisällä.

Luultavasti koko homma on vain rasistien lavastama false-flag, jolla pyritään saamaan aidosti hätää kärsivät, vainoa pakenevat, rauhaa rakastavat ja hyväntahtoiset islamin uskoiset huonoon valoon.
Kuinkas monta siellä oikein tapettiin? Niinhän täälläkin jo kyseltiin.
 
Kölnin tapahtumista ilmeisesti tällä hetkellä tehtynä noin 400 rikosilmoitusta. Eiköhän toi luku kerro aika vahvasti, että mikään "muutaman kymmenen" häirikön porukka ei ole ehtinyt illan aikana 400 rikosta suorittamaan, vaan siellä on aikalailla kaikki 1000 matua ollut suorittamassa järjestelmällisesti ahdisteluja.
Toisaalta, jos 1000 on ollut järjestelmällisesti suorittamassa ahdisteluja, kuinka niitä ilmoituksia on vain 400? Luulisi jokaisen pystyvän yhden illan aikana ahdistelemaan 3-5 ihmistä vähintään.
 

Remy Martin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onko maahan tulleella turvapaikanhakijalla mahdollisuutta saada Suomeen oleskelulupaa vaikkei hän olisikaan oikeutettu turvapaikkaan?

Mikäli ei, niin mielestäni kyseessä on epäkohta. Jos hakija tietää jo tullessaan maahan että hän ei ole oikeutettu turvapaikkaan ja häntä ei oteta osaksi yhteiskuntaa, niin silloinhan hänelle ei ole mitään hävittävää ja oleminen on sen mukaista. Olisin valmis antamaan oleskeluluvan kenelle tahansa; huolimatta mistä tai millaisesta tilanteesta hän tulee; joka osoittaa todellista halukkuutta tulla osaksi Suomen yhteiskuntaa ja valmiutta hylätä Koraanin opit.

Joku viisas on joskus puhellut siihen malliin, että hyvä hallitsija antaa ihmisille aina jotain mitä he voivat menettää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös