Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 279 683
  • 28 700

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Kyllä sinä niitä löydät jos vaivaudut etsimään. Miten on mahdollista että syyrialaispakolaisen poika pystyy perustamaan noin menestyvän yrityksen? Poika joka on siis lähi-idästä tulevan pakolaisen verta ja lihaa, ja on älykkyys-osamäärältään kantasuomalaisen alapuolella. Miten tämä voi olla mahdollista?
Onko sulla jotain faktatietoa Jobsin älykkyysosamäärästä, vai onko pelkää lätinää ja hatusta heittelyä, kuten muutkin viestisi?
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Kyllä sinä niitä löydät jos vaivaudut etsimään.

Jos niitä löytyy, niin laitappas niitä kuule tänne tulemaan.

Miten on mahdollista että syyrialaispakolaisen poika pystyy perustamaan noin menestyvän yrityksen? Poika joka on siis lähi-idästä tulevan pakolaisen verta ja lihaa, ja on älykkyys-osamäärältään kantasuomalaisen alapuolella. Miten tämä voi olla mahdollista?

Juuri siitä syystä miksi Lähi-Idästä tänne tulevat eivät juuri tahdo onnistua: irtautuminen jo varhaisessa vaiheessa isänsä kulttuurin vaikutuspiiristä länsimaisen kulttuurin vaikutuspiiriin. Länsimaiset vanhemmat ja näin. Siitähän tässä on ollut kysymys jo heti alusta asti. Mukava huomata, että alkaa mennä perille vähän kovempaankin kalloon.
 
Viimeksi muokattu:

Aapee79

Jäsen
Onpa helkutin vaikea lukea tätä ketjua, kun joka viestissä lukee: " - Lainaus on käyttäjältä jota et huomioi. -" Sitten, kun katsoo keltä ja mitä tänne on tullut, niin ymmärtää, miksi ingore kannattaa. Suositan!

Steve Jobs = syyrialainen = kaikki syyrialaiset ovat neroja = tämä ei ole yksittäistapaus, kuten raiskaukset ja terroristiliitokset ovat AINA tämän sankarin mukaan.

Muiden ei pitäisi asioita yleistää yhden tapauksen johdosta, mutta omiin argumentteihin sopivia juttuja voi linkkailla, kun se oma mielipide on ainoa totuus. Ne omat voi kyllä yleistää. Kiva olisi nähdä joskus kyllä livenä kyseinen henkilö. Toisaalta, eiköhän hänet näe esim. jossain lähipubissa(jos saa huijattua extramassia joltain eli Kelalta) tai kotoaan, kun sossun luukulta on saanut pummittua taas kerran helpot rahat, niin on sitten taas kaljaa ja muita aineita tarpeeksi himassa ja voi 24/7 kirjoitella jääkiekkoaiheisella palstalla vapaaseen osioon täyttä paskaa - päivästä toiseen.

Eikä hän toki ole ainut. Tänne ketjuunhan kirjoittaa 4/5 mun koko jatkoaikahistorian ingoret, enkä todellakaan helpolla anna ingorea, koska on yleensä kehittävää kuunnella, mitä vastakkaisen mielipiteen omaava sanoo, koska itse ei tiedä aina kaikkea. Jostain syystä näiden sossuelättien jutut eivät vaan anna mitään lisäarvoa mihinkään.

Lisäksi tämän ja yhden toisen sankarin naureskelut Suomen yhteiskunnalle ja hallitukselle, keiden rahoilla elävät, niin on hauskinta ehkä ikinä missään.

Onneksi tämä ketjukin rupeaa kuolemaan. Pari pipot silmillä kulkevaa sankaria pysyy ja sitten toisaalta tännekin on tullut suht toisen ääripään edustajia myös, ketkä ehkä rasistisen leiman ansaitsevat. Hetkinen, eihän tämä ketju kuolekaan. Aina kun joku uusi nimimerkki käy vähän morkkaamassa täällä pakolaisinvaasiota, niin nämä pari elämäntapaintiaania saapuu heti ratsastaen paikalle kertomaan ja heittävät parit "oikeat" kommentit, tosin onneksi vain omasta mielestään, ja luikkivat karkuun. Silloin, kun tapahtuu jotain erittäin pahaa tai vastenmielistä Suomessa, mistä uutisoidaan eli turvikset ovat raiskanneet, heitä vangitaan ihmisten teloittamista, niin silloin ollaan hiljaa ruudun takana, koska ei osata sanoa mitään järkevää(tai no odotetaan, että pöly laskeutuu), paitsi toki aina voi sanoa: "Mutku suomalaisetkin tappaa ja raiskaa." Nii saatana. Jos suomalaiset jo raiskaa ja tappaa näiden suvakkien mielestä niin saatanasti, niin miksi tänne sitten pitää ottaa lisää sellaista väkeä, mikä tappaa ja murhaa vieläkin enempi? Eihän siinä ole mitään logiikkaa. Suomalaisia ei voi karkoittaa OMASTA kotimaastaan, mutta tämän hienon uskonnon tulijat voidaan. Aina ei tartte pyllistää Saksaan. Piste.

No kun asiat ovat nyt Suomessa menneet viimeaikoina päin vittua, osittain(tulevaisuudessa helvetin iso osa) tämän laittoman maahantulon vuoksi, niin ehkäpä sen ymmärtää, että mielipiteet ovat kääntyneet suvakkipuolesta "rasistiseen"päin. Suvakkeja on vielä ehkä se 10% ja ihan toista ääripäätä se 10%. Loput ovat luonnollisesti siinä välissä, mutta pikkuhiljaa suurin osa ihmistä alkaa kääntymään maahanmuuttoa vastaan, viimeistään kun tämän hallituksen leikkaukset jollain tavalla rupeaa tuntumaan omassa kukkarossa ja ne rahat siirtyy "sotalapsille" eli elintasosurffareille.

Poliiseja ja muita turvallisuusviranomaisia ei riitä turvaamaan enää perusjuttuja tai -tilanteita ja kun omalle kohdalle sattuu sitten näiden "lasten" tekemä rikos ja Suomen oikeuslaitoksen tuntien, tuomiot ovat pelkkiä vitsejä näistä pahimmista rikoksista, niin silloin ei riitä enää, että pelkät vokit palaa. Ja siitä sitten alkaa kierre. Vielä piti tälläkin iällä tämä kokea/nähdä. Jos vokin asukkaat ovat kovia ostamaan puukkoja(ruisleipä on varmaan niin kovaa), niin ostaa ne suomalaisetkin. Vesuritkin rupeaa loppumaan K-Raudasta ja laittomia kaasuja ja patukoita on joka toisella mukana. No itseään saa suojella.

Tähän kuolematon irakilaisen SOTAA kärsivän LAPSEN lausahdus mennä viikoilta: "Palvelu ei ole täällä sitä, mitä me odotimme". Joo vittu, anteeksi nyt herra, kun emme alistu teidän rauhaisan päänleikkaususkonnon vietäväksi. Tai no hallitus ja SPR parhaiten yrittää, mutta kansalaisilla on vielä, ainakin osalla, maalaisjärki tallella.

Ps. Hyvä poliisi ja uusi tiedotuslinja. Olikin outoa P-Korea meinkiä muutama kuukausi, kun ei asioita kerrotu rehellisesti, miten ne oikeasti ovat. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos ja taas voi pitää kuukauden kirjoitustauon, kun ei tämä keskustelu etene.
 
Onpa helkutin vaikea lukea tätä ketjua, kun joka viestissä lukee: " - Lainaus on käyttäjältä jota et huomioi. -" Sitten, kun katsoo keltä ja mitä tänne on tullut, niin ymmärtää, miksi ingore kannattaa. Suositan!

Steve Jobs = syyrialainen = kaikki syyrialaiset ovat neroja = tämä ei ole yksittäistapaus, kuten raiskaukset ja terroristiliitokset ovat AINA tämän sankarin mukaan.
Tässä malliesimerkki mainitsemastani mustavalkoisesta lokeroivasta ajattelusta. Kun kerran kirjoittaja on suvakki, niin kyllähän Steve Jobskin on mainittu jotta kaikki ymmärtäisivät pakolaisten olevan ihania.
 
.Onneksi tämä ketjukin rupeaa kuolemaan.

No kun asiat ovat nyt Suomessa menneet viimeaikoina päin vittua, osittain(tulevaisuudessa helvetin iso osa) tämän laittoman maahantulon vuoksi...
Jos nyt sovittaisi sillä tavalla, että mitä enemmän maahanmuuttoa, sitä paremmin valtiolla menee. Noin tiivistettynä apauttiarallaa summasummaarum.
 

gasp

Jäsen
Usko on vahva.

Voisit aloittaa sillä, että selvität paljoko Saksassa on asukkaita, ja sitten vertaat noita hössötyksiäsi siihen. Tai ei tartte, voin kertoa että niitä on hieman yli 80 miljoonaa. Maailmassa on 60 miljoonaa pakolaista. Jos nyt oletettaisiin että kaikki olisivat muslimeita ja menisivät Saksaan, niin Saksassa ei siltikään olisi muslimienemmistöä.

Tiedän kyllä, paljonko on asukkaita. 40-70 vuotta on aika pitkä aika, ja nykyinen tahti (40-50 tuhatta per kk), tulee aika radikaalisti vaikuttamaan väkilukuun muslimien/mustien osalta kymmenien vuosien sisällä Saksassa. Siitä huolimatta että väkimäärä on tuo 80 miljoonaa. Lisäksi on huomioitavaa että kesällä tulijoiden määrä kasvaa entisestään. Kukaan Einstein ei pysty lyömään faktoja pöytään, kun ennustetaan määriä, mutta kai sinäkin osaat laskea että nykytahdilla muslimiväestö nousee radikaalisti Euroopassa.

Joo, kaikki pakolaiset eivät ole muslimeja.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Onko sulla jotain faktatietoa Jobsin älykkyysosamäärästä, vai onko pelkää lätinää ja hatusta heittelyä, kuten muutkin viestisi?

Tässä ketjussa on kerrottu että lähi-idästä tänne tulevien älykkyysosamäärä on alhaisempi kuin suomalaisen kantaväestön keskimäärin. Jos Steve Jobs on lähi-idästä tulleen pakolaisen jälkeläinen niin tuo hänen menestymisensä yrittäjänä on suoranainen ihme. Vai onko niin että poikkeus vahvistaa säännön.
 
Tiedän kyllä, paljonko on asukkaita. 40-70 vuotta on aika pitkä aika, ja nykyinen tahti (40-50 tuhatta per kk), tulee aika radikaalisti vaikuttamaan väkilukuun muslimien/mustien osalta kymmenien vuosien sisällä. Siitä huolimatta että väkimäärä on tuo 80 miljoonaa. Lisäksi on huomioitavaa että kesällä tulijoiden määrä kasvaa entisestään. Kukaan Einstein ei pysty lyömään faktoja pöytään, kun ennustetaan määriä, mutta kai sinäkin osaat laskea että nykytahdilla muslimiväestö nousee radikaalisti.
Jos nyt mielestäsi 5 % -> 10-15 % on radikaali niin ok. Sittenhän nousee radikaalisti.

Tässä ketjussa on kerrottu että lähi-idästä tänne tulevien älykkyysosamäärä on alhaisempi kuin suomalaisen kantaväestön keskimäärin. Jos Steve Jobs on lähi-idästä tulleen pakolaisen jälkeläinen niin tuo hänen menestymisensä yrittäjänä on suoranainen ihme. Vai onko niin että poikkeus vahvistaa säännön.
Tuskinpa nyt yhden ihmisen perusteella kannattaa vetää johtopäätöksiä älykkyydestä. Jobsin isoisä kyllä oli kouluja käymätön miljonääri, joten varmaankin hänellä hyvät geenit menestymiseen on ollut.

Näkökulmani tähän Jobs-asiaan oli sellainen, että tunnetun menestyneen ihmisen pakolaistausta sai pohtimaan, millaisesta kontrastista puhutaan lasten mahdollisten elämänpolkujen välillä, kun puhutaan siitä tuleeko vainotuille tarjota kansainvälistä suojelua vaiko ei.
 
Viimeksi muokattu:

gasp

Jäsen
Jos nyt mielestäsi 5 % -> 10-15 % on radikaali niin ok. Sittenhän nousee radikaalisti.

1/20 muuttuu 1/10 tai 1/7. Lisäksi syntyvyys vaikuttaa lukemiin.

Itse näen erittäin uhkaavana, jos länsimaisessa kulttuurissa on esimerkiksi tuo 10-15% on Lähi-itäläisia tai Afrikkalaisia muslimeita. Sama kuin Suomessa olisi 500-800 000 muslimia. Kulttuurierot on valtaisat ja moni länsimainen ei voi sietää muslimien kulttuuria ja päinvastoin.

Tosiaan asioista voi olla montaa mieltä ja jos jotkut kokevat tällaisen asian unelmana, niin mikäs siinä. Keskustelu tosiaan alkaa olla sellaista että itse jättäydyn hetkeksi sivuun. Aamulla herätys klo 07. Palataan myöhemmin asiaan.
 
Itse näen erittäin uhkaavana, jos länsimaisessa kulttuurissa on esimerkiksi tuo 10-15% on Lähi-itäläisia tai Afrikkalaisia muslimeita. Sama kuin Suomessa olisi 500-800 000 muslimia. Kulttuurierot on valtaisat ja moni länsimainen ei voi sietää muslimien kulttuuria ja päinvastoin.
No näin nyt vaan tulee tapahtumaan, ja siinähän jatkat sitten vastaan tappelua jos pelottaa. Sanoinkin jo mihin se lopulta johtaa. Kunhan nyt vain oikaisin sen sun päättömän videosi ja kerroin pari demografista faktaa, eihän tässä muuta asiaa ole koskaan ollutkaan. Paskan lätinää ja nollaselittelyä siltä suunnalta.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Jos nyt mielestäsi 5 % -> 10-15 % on radikaali niin ok. Sittenhän nousee radikaalisti.


Tuskinpa nyt yhden ihmisen perusteella kannattaa vetää johtopäätöksiä älykkyydestä. Jobsin isoisä kyllä oli kouluja käymätön miljonääri, joten varmaankin hänellä hyvät geenit menestymiseen on ollut.

Näkökulmani tähän Jobs-asiaan oli sellainen, että tunnetun menestyneen ihmisen pakolaistausta sai pohtimaan, millaisesta kontrastista puhutaan lasten mahdollisten elämänpolkujen välillä, kun puhutaan siitä tuleeko vainotuille tarjota kansainvälistä suojelua vaiko ei.

Yksittäistapauksia niinkuin moni muukin tähän ketjuun linkattu.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
koko teksti

Anteeksi tämä pitkä lainaus, mutta ihan pakko kommentoida, että kun kerran sinulla on tuo poikkeuksellinen ja yksiselitteinen kyky nähdä tulevaisuuteen, niin voisitko yrittää hankkiutua sellaiseen asemaan, että voit oikeasti vaikuttaa Suomen asioihin? Mielestäni meidän nykyisessäkin eduskunnassamme kaivataan lisää teitä, jotka oikeasti näkevät tulevaisuuteen paremmin kuin me muut. Tämä siis ihan vaan yleisenä huomautuksesta. Muutamien nimimerkkien haukkuminen ja henkilökohtaisuuksiin meneminen ei ainakaan tue omia argumentteja.

Keskustelun idea on keskustella ja olen kanssasi samaa mieltä, että todennäköisesti tällä(kin) palstalla ainoastaan absoluuttiset ääripäät ovat nähtävissä. Tiedotuslinjasta ja rehellisyydestä olen kanssasi samaa mieltä, niin sen pitääkin olla, toki median riippumattomuus nyt on nykyaikana vähän sellainen, että ihan kaikissa uutisissa, koskivat ne sitten kantaväestöä tai maahanmuuttajia, ihan kaikkea ei valitettavasti kerrota. Asiat eivät aina ole ihan niin mustavalkoisia.

Muistutan sinuakin siitä, että argumentoida saa ja argumentteja saa esittää, mutta heikointa argumentointia on aina se, että kun oma asia ei tunnu menevän lävitse sellaisenaan niin aletaan hyökätä eri kirjoittajien persoonallisuutta kohtaan. Annetaan asioiden riidellä ja jätetään toisten ajan päivittely johonkin toiseen ketjuun jooko? Omista hyvistäkin argumenteistasi katoaa kaikki pohja ja uskottavuus, kun tuossakin möyhkäämisessä hyökkäsit lähinnä henkilöitä, et asioita vastaan.
 

Nick Neim

Jäsen
Yksittäistapauksia niinkuin moni muukin tähän ketjuun linkattu.
:D

Nyt ollaan niin syvällisellä tasolla, että mä olen ihan hämmentynyt. Oliko pointtisi siis

A) Lähi-idästä saapuvat todella ovat yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta älykkyysosamäärältään kantasuomalaista alempana
B) Jobsin, eli yksittäisen tapauksen perusteella pystytään aukottomasti todistamaan, että tuo yllämainittu älykkyysosamäärä väitehän on täyttä puppua

Jos luet tuon koko keskustelun sanatarkasti, niin jäljelle jää tosiaan nuo kaksi johtopäätöstä. Viimeisen viestisi sarkasmisesta sävystä johtuen en ole varma kumpaa oikein haet, joten mielelläni kuulisin.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Tässä ketjussa on kerrottu että lähi-idästä tänne tulevien älykkyysosamäärä on alhaisempi kuin suomalaisen kantaväestön keskimäärin. Jos Steve Jobs on lähi-idästä tulleen pakolaisen jälkeläinen niin tuo hänen menestymisensä yrittäjänä on suoranainen ihme. Vai onko niin että poikkeus vahvistaa säännön.

Ihan heti kärkeen kannattaa ymmärtää lukemaansa. Jos Lähi-Idässä ka. IQ on meitä alhaisempi, niin se sitten on. Ei se kiistämällä miksikään muutu. Ei nouse eikä laske. Asia on näin ja piste. Syitä siihen: geenit ja ympäristö. Jobsin kohdalla jälkimmäinen tekijä oli pelattu pois.
 

Aapee79

Jäsen
Se unohtui vielä omasta kirjoituksesta, että niitä syyrilaisia (itsekin olen halunnut oikeita hätää ja sotaa pakenevia perheitä Suomeen) tulee huikeat 2% kaikista turviksista. Montako "Steve Jobsia" on tullut irakilais-, afgaani- tai somalilapsista? Odotan innolla noista kansalaisuuksista niitä kuuluisia "faktaa" linkkejä. Tai no odotan innolla tulevaa, kun meillä on oma Banaani-yhtiö, mikä nostaa Suomen maailman rikkaammaksi maaksi. Sen perustajat ovat Ahmed 20v. Irakista ja Jabba 21v. Somaliasta. Tulleet Suomeen marraskuussa -15. Kumpikaan ei osannut Suomeen tultaessa edes englantia ja raiskasivat pari lasta heti kättelyssä, mistä tuli pikkutuomiot, mutta heitä ei voitu kuitenkaan karkoittaa takaisin "vaaralliseen maahan". Se oli lopulta meidän onni, että he saivat jäädä ja koko Suomi lauloi yhdessä, isolla nuotiolla, tämän onnellisen tarinan jälkeen kumbayaata.

(Ai niin, paitsi ne pari raiskattua lasta, ketkä tekivät myöhemmällä iällä itsemurhan, kun heidän ruumis ja pää ei toipunut lapsuuden traumasta, mikä tapahtui puskassa, kun he olivat kotimatkalla kuoroharjoituksesta. Myös heidän läheisten ja sukulaisten elämä meni asian takia piloille ja vielä lopullisesti tyttöjen riistäessään itseltään hengen.)

Saa ottaa talteen.

Kunhan nyt edes se 20% ajaisi vaikka sitä bussia Helsingissä eli tekisi jotain työtä turvapaikan ja saadun rahan eteen. En tosin pidätä hengitystä. Tilastot kertovat jo pitkään Suomessa olleiden somalialaisten työllisyysasteesta. Miksi nämä uudet "lapset" olisivat kyseisistä esim. kolmesta maasta sen ahkerempia? Niin, ei ole syytä. Taikaseinä tuo rahan, minkä kantasauomalaiset maksavat omista viimeisistään/heiltä nipistetään, kun pakolaismenot ovat luokkaa miljardeja ja loppua ei näy. Joskus näkyy, mutta onko se hallitus, joka laittaa rajat kiinni vai joku muu instanssi. Nykyhallitus ja sen munattomuus tietäen, joku muu.

Tähän tulisi kohta huippuperusteluja, minkä voin tosin jo itse kirjoittaa:

"Mutku suomalaisissakin on sossupummeja ja työttömiä."

Jep ja lisää ei tarvita.
 

Nick Neim

Jäsen
Montako "Steve Jobsia" on tullut irakilais-, afgaani- tai somalilapsista? Odotan innolla noista kansalaisuuksista niitä kuuluisia "faktaa" linkkejä.
Ei tämä nyt ihan näinkään selvää ole. Ennen Steve Jobsia, ei ollut syyrialaisistakaan tullut ainuttakaan steve jobsia. Samoin meillä Suomessa on se eräs herrasmies Somaliasta, joka työllistää paljon maahanmuuttaneita ja tekee hyvää duunia (häpeän, en muista tähän hätään nimeä). Ei kansalaisuuksien perusteella voida suoraan vetää mitään johtopäätöksiä, vaan se "aines" (joo, aika ruma sanavalinta) on valittava ja tutkittava tarkkaan. Silloin me voidaan saada se "meidän steve jobs" vaikka Irakista tai Somaliasta.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
:D

Nyt ollaan niin syvällisellä tasolla, että mä olen ihan hämmentynyt. Oliko pointtisi siis

A) Lähi-idästä saapuvat todella ovat yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta älykkyysosamäärältään kantasuomalaista alempana
B) Jobsin, eli yksittäisen tapauksen perusteella pystytään aukottomasti todistamaan, että tuo yllämainittu älykkyysosamäärä väitehän on täyttä puppua

Jos luet tuon koko keskustelun sanatarkasti, niin jäljelle jää tosiaan nuo kaksi johtopäätöstä. Viimeisen viestisi sarkasmisesta sävystä johtuen en ole varma kumpaa oikein haet, joten mielelläni kuulisin.

Sinun täytyy kysyä tätä jäsen @HeGe41 :lta, hän tuon faktan toi taannoin julki.
 

Nick Neim

Jäsen
Sinun täytyy kysyä tätä jäsen @HeGe41 :lta, hän tuon faktan toi taannoin julki.
Kai sinä silti omista kirjoituksistasi vastaat? Lue nyt ihmeessä tuo koko keskustelu läpi parin tunnin takaa. Siinä ei @HeGe41 sanomiset paljon paina, kun sinun viesteistä jää jäljelle tasan kaksi vaihtoehtoa. Olisi ollut mielenkiintoista kuulla, kumpi vaihtoehto oli oikea.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Sinun täytyy kysyä tätä jäsen @HeGe41 :lta, hän tuon faktan toi taannoin julki.

Fakta on se, että Lähi-Idässä ka. IQ on noin 15 pistettä alhaisempi vrt. suomalaiset. On siis todennäköistä, että tänne tulevat eivät ole älyllisesti samalla tasolla suomalaisten kanssa. Revi siitä huumoria.
 

Aapee79

Jäsen
Ei tämä nyt ihan näinkään selvää ole. Ennen Steve Jobsia, ei ollut syyrialaisistakaan tullut ainuttakaan steve jobsia. Samoin meillä Suomessa on se eräs herrasmies Somaliasta, joka työllistää paljon maahanmuuttaneita ja tekee hyvää duunia (häpeän, en muista tähän hätään nimeä). Ei kansalaisuuksien perusteella voida suoraan vetää mitään johtopäätöksiä, vaan se "aines" (joo, aika ruma sanavalinta) on valittava ja tutkittava tarkkaan. Silloin me voidaan saada se "meidän steve jobs" vaikka Irakista tai Somaliasta.

No eihän se juuri noin menekään tässä tapauksessa. Tätähän minä yritin sanoa. Aivan älytöntä vetää joku Jobs tähän keskusteluun, mutta argumentit rupeaa olemaan jo aika kaukaa haettuja, loppumaan tai no Jobsin puolustajilla vielä hieman harhaisia. Ei pitäisi olla syksyllä síenimetsässä liian pitkään.

Jobs on vauvasta saakka ollut amerikkalainen. Ei tainut 20-vuotiaana kumiveneellä paeta toiseen maahan ja pistänyt puljua pystyyn. Nykyaika = digiaika, niin jotenkin minusta ei tunnu siltä, että somalialainen tai afgaanipakolainen on mikään tietokonenero ja keksii siihen hyvän idean. Liekkö paljon tietokoneita edes osa nähnyt. Ainakaan osa turvapaikahakijoista ei ole, kun on ollut kiirusta leikata päitä irti ja teloittaa ihmisiä.

Ja jos yksi maahanmuuttaja työllistää paljon, niin sehän on vain hyvä asia! Toivon, että niitä olisi/tulisi paljon lisää. Hienoa kuulla, että joillakin pyyhkii hyvin eikä Kelan rahat mene heti kulmantakana olevaan Täyspottiin. Ehkä ne oikeat turvapaikanhakijat juuri tekevätkin töitä ja haluavat elämälleen paremman suunnan ja ovat kiitollisia Suomelle ja sen ihmisille. On vaan nyt tämän elintasosurffailun takia jäänyt se porukka taka-alalle. Heitä kun ei montaa prosenttia ole tästä syksyn invaasiosta, kun ruvetaan tutkimaan perusteet ja tilanteet tarkemmin.

Tanska vetää kyllä hyvää linjaa ja toivon, että Suomikin rupeaa heräämään, vielä kun saattaisi keritä. Ei ole maahanmuuttajienkaan etu edes enää, että lisää tulee kokoajan. Osa ei vaan halua nähdä tätä totuutta tai on sokea koko hommalle. Toki tälläkin palstalla ne samat nimimerkit ovat joka ketjussa vastahankaan, jopa ristiinkin itsensä kanssa, mitä toisessa ketjussa vänkäävät. Aina on se 95% - 5% ja ne samat nimimerkit ovat yleensä siinä viidessä prosentissa, koska nyt vaan pitää olla eri mieltä kuin enemmistö. Naurattaa, mutta pilaavat vaan monen hyvän ketjun keskustelut ja monet fiksut nimimerkit ovat lopettaneet sen takia vapaapuolen kirjoittelut. Se vituttaa. No tästä tähän ja huomenna on taas päivä uusi. Öitä.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Fakta on se, että Lähi-Idässä ka. IQ on noin 15 pistettä alhaisempi vrt. suomalaiset. On siis todennäköistä, että tänne tulevat eivät ole älyllisesti samalla tasolla suomalaisten kanssa. Revi siitä huumoria.

@Kari Runk , luulen että lainaamani kirjoittaja vastaa puolestani.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Samoin meillä Suomessa on se eräs herrasmies Somaliasta, joka työllistää paljon maahanmuuttaneita ja tekee hyvää duunia (häpeän, en muista tähän hätään nimeä).

Abdi Osmanilla on erittäin jyrkkiä mielipiteitä turvapaikanhakijoista ja maahanmuuttajista. Tuet pois ja töihin. Tuet laiskistavat maahanmuuttajan. Näin sanoo Osman.

PS. Älä @bebeto lainaa mua enää. En tule sulle vastaamaan. Oot niin markan tekijä. Menee molempien aika hukkaan.
 

Nick Neim

Jäsen
Abdi Osmanilla on erittäin jyrkkiä mielipiteitä turvapaikanhakijoista ja maahanmuuttajista. Tuet pois ja töihin. Tuet laiskistavat maahanmuuttajan. Näin sanoo Osman.
Jep, tämähän se oli. Ja muutaman tapauksen (A-talkit ja muut Ylen "puolueettomat" hassuttelut) perusteella kyseessä on sangen järkevä mies. Tuon takia kansallisuuksista ei voida puhua mitenkään yleisesti, vaikka mullakin on (edelleen) ennakkoluuloja somaleja kohtaan. Mahtuu sinne kuitenkin näitä yhteiskunnan kannalta hyviäkin tyyppejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös