Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana hammer lynx, 02.08.2015 klo 02.54.

 1. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Tunnustan että minussa herättää osin sekavia tunteita, että nyt ryhdytään pitämään hallituksen hätäkokouksia ja suunnitellaan nopealla tähtäimellä merkittäviä lakimuutoksia ja lisäresursseja viranomaisille. Omaan henkilöhistoriaani liittyy että about vuosikymmen sitten - ennen kuin joka toisesta Suomessa asuvasta ja 99% rikollisista tuli turvapaikanhakijoita - sain muutaman vuoden seurata melko läheltä haastavissa elämäntilanteissa olleita keskiuusimaalaisia teinejä. Se oli aikamoista havaintokoulutusta. En siitä pitäen ole edes vähän alusta tajunnut sitä, että nuorten tukipalveluita karsitaan tai ettei niihin panosteta suurin piirtein kaikkea mahdollista. Olemme nyt vauraimmillamme tämän kansakunnan historiassa. Todella hienoa että näiden iljettävyyksien toimintaan puututaan mutta ilmeisesti sitten ongelma lakkaa, jos jossain vaiheesta irakilaiset ja afganistanilaiset saadaan tästä kuviosta eliminoitua. Enemmistöllä nuorisosta menee paremmin kuin aiempina vuosikymmeninä: heillä on parempi (rakastavampi) kasvatus ja parempi ymmärrys, paremmat tiedot: esim. päihteiden käyttö on suorastaan häkellyttävästi vähentynyt. Mutta sitten on merkittävä ryhmä, jolla menee todella huonosti ja yhä huonommin. Ja näitä saalistavat ihan sekalaiset tahot, ilman yhtäkään irakilaista tai afganistalaista, näitä käytännössä heitteillejätettyjä todellakin saalistetaan, käytetään hyväksi eikä heistä välitetä.

  Nyt jos kävisi niin että tämä näiden väri- ja uskontovammaisten ryhmien suorittama oksettava väkivalta ja hyväksikäyttö katoaisi niin sitten olettaisin että lähes jokaiselta somessa teloituksia ja karkotuksia vaahtoavilta katoaisi mielenkiinto kuin hauki rannasta siihen, missä armottomassa suojattomuudessa tämä tietty osa nuorisoamme on elänyt ja elää.
   
 2. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  RKP:n Anna-Maja Henriksson osoitti syyttävän sormen Suomen epäonnistuneeseen kotouttamiseen, ja siihen ettei näille miehille ole riittävästi kerrottu, ettei lapsia saa raiskata:

  ”Meidän pitää nyt kysyä, olemmeko epäonnistuneet kotouttamisessa ja onko niin, ettei Suomeen muuttaneille ole kerrottu riittävästi siitä, että Suomessa kaikki ovat samanarvoisia.”


   
  arvee tykkää tästä.
 3. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Saa nähdä paljastuuko jossain vaiheessa muissa kaupungeissa vastaavaa. Hieman pelottaa, en nimittäin usko Oulussa olevan mitään erityisen poikkeavaa tai että olisivat vain ja ainoastaan noilla kulmilla joukolla aktivoituneet. Samanlaisia oululaiset nuoret ovat muiden nuorten kanssa, samaa sakkia on päätynyt Ouluun kuin muihinkin isompiin kaupunkeihin, samat somet on käytössä ja samanlaisia kauppakeskuksia löytyy muualtakin.
   
 4. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Päättäjien pitäisi ottaa kotiinsa kaikki ne "hädänalaiset". Ei niistä pitäisi tehdä meille muille mitään ongelmia. Haistakaa vittu jokainen epäilty.
   
 5. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Ihmeellistä tosiaan on se hyssyttely, ettei asiasta uskalleta puhua niiden oikeilla nimillä.

  En ole mikään Perussuomalaisten kannattaja mutta on sanomattakin selvää, että muut puoleet ajavat itsensä ennen pitkää ihan umpikujaan yrittäessään pitää itseään jotenkin niin paljon parempina, ettei PS:n kanssa suostuta minkäänlaiseen yhteistyöhön.

  Tämähän johtaa ennenpitkää vain isompaan ja isompaan kahtiajakoon. Nyt olisi kyllä eheytymisen paikka Suomessa.
   
 6. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Jotain vastaavaa Jyväskylästästä, jos Murhainfoon on uskominen. 3.1.2019 Keski-Suomen kärjäoikeudessa pari miestä syytteessä törkeästä raiskauksesta.
  Linkki vie sinne siis.
  https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=26721

  EdiT: vieläköhän Touko ja kumppanit ovat sitä mieltä, että ketään ei saa karkoittaa?
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 19.46
 7. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Lainaus:
  Ei kyseessä ole sen kummempaa tai erikoisempaa toimintaa kuin perinteinen humanismi.
   
 8. paki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Eiköhän samanlaista meteliä pidetä vastaavista teoidta oli tekijä kuka vaan. Fakta on vaan se, että tälläinen grooming ja joukolla alaikäisten raiskaaminen ei vaan kuulu suomalaiseen kulttuuriin. Siksi alaikäisten joukkoraiskaajat ovat 99% maahanmuuttajia.
   
 9. Telaketju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tuota... kun noista suhteiden solmimisesta alkaa tulla tässä varman oloista johdattelua, niin onkos nyt jotain faktatietoa, että joku raiskauksiin syyllistynyt tai sellaisesta epäilty olisi käynyt vierailulla koulussa?
   
 10. paki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Faktaa on mm. päiväkotivierailuista. Toki nämä ovat täysin valokuvien somesta kaivamisen varassa, varmastikaan yksikään kouluvierailuja järjestänyt taho ei nosta kättä pystyyn että hei me vietiin nämä alaikäisten raiskaajat kouluvierailulle.
   
 11. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Siis sitähän netti on juurikin täynnä, groomingia, on sitten perunaneniä tai värivammaisia asialla. On myös ollut ihan rinkejä, tullut säännöllisesti ilmi, mutta ne uutiset eivät ilmeisesti sitten niin säväytä. Se mikä tässä nykyisessä iljettävyydessä on mahdollisesti uutta, että on ehkä ollut etnisperustainen jengi systemaattisesti asialla. Ja jos näin niin tähän todellakin tulisi kohdistaa kaikki mahdolliset resurssit että päättyy alkuunsa. Mutta sehän se on, että sinänsä tätä tapahtuu jatkuvasti - nyt vain sitten huomioidaan kun a) vaalit ja b) turvapaikanhakijat. No, tietämättömyys helpottaa elämää.
   
 12. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  En nyt ihan puhtain paperein pillurallikuskeja päästäisi. Siellä on alaikäisten hyväksikäyttöä, päihteitä ja muuta vastaavaa kaupungista toiseen, vuosikymmenten ajan. Teiniraskauksia. Ja aina silloin tällöin ihan pertti- ja berttaperuspettersonien bileissä myös. Ei olla liian sinisilmäisiä.
   
 13. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Katso vaikka tuolta murha.infon etusivulta kivoja kuvia.
   
  heavylutaa18 ja arvee tykkäävät tästä.
 14. Jerry100 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihdoin Oranssi
  Lainaus:
  Voi luoja mikä ämmä. Ja näitä saatanan populisti irtopisteiden kerääjiä meillä on päättäjinä.

  Kotouttaminen vissiin mennyt pieleen. Kävikin niin että vahingossa tehtiin partalapsista pedofiilejä. Nyt pitää siis skarpata.
   
  Roku tykkää tästä.
 15. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tiedän tämän tapauksen, tässä kohtaa päiväkodin johdon harkinta on pettänyt pahasti. Onko näitä muitakin?
   
 16. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tiesit tapauksen muttet vaivautunut mainitsemaan sitä? Parempi toki myöhään kuin ei milloinkaan.

  Tämä on varmasti ainoa tapaus, sillä eihän kukaan voi olla noin tyhmä eihän?
   
 17. paki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En ole rehellisesti koskaan lukenut, että 8 suomalaismiestä raiskaisi saman alaikäisen tytön vuoron perään mitä nyt Oulussa on tapahtunut. Mutta uskotaan sitten jos sanot että tämä on täysin tavallista. Munat veks.
   
 18. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Lainaus:
  En nyt puutu sen enempää näkemyksiisi, sinulla on niihin oikeus, mutta kun vähääkään kritisoidaan maahanmuuttajataustaisia, jopa perustellusti, niin sinä käännät asian aina toisinpäin, ettei saisi syyllisiä tai sellaisiksi epäiltyjä edes epäillä. On jotenkin vaikea käsittää mikä on sinun motiivisi tälle toiminnalle. En siis kyseenalaista ketään tai sinua, vaan kysyn ihan rehellisesti ja kenties ns tyhmästi onko kaiken takana jokin ideologia, joka estää mahdollisten tosiasioiden prosessoinnin? Ei vaikeita (seksuaali)rikoksia hatusta lähdetä epäilemään riippumatta etnisestä taustasta.
   
 19. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos jokin kantasuomalaisten lapsiraiskausrinki paljastuisi Suomessa tai muualta maailmassa, niin eiköhän sillekin olisi oma ketjunsa. Vituttaa nämä esittämäsi rinnastukset.
   
  godspeed tykkää tästä.
 20. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Ei toki pidä olla sinisilmäinen näiden asioiden suhteen - kuitenkaan se, että osa bensalenkkareista toimii väärin ei kyllä toimi selityksenä sille miksi pakolaiset ovat käyttäneet nuoria tyttöjä seksuaalisesti hyväkseen. Etkä toki näin suoranaisesti väittänytkään - kuitenkin pikku savupommia tuossa yritit heitellä. Joskus vaan voisi jotkut asiat hyväksyä ainaisen selittelemisen sijaan.

  Tuo Oulussa tapahtunut harrastetoiminta on ilmeisesti ollut vähintäänkin kohtuullisen systemaattista - enää ei myöskään voi ihan sinisin silmin käyttää sanaa yksittäistapauskaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 20.14
 21. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Silmät pyöreänä katson lukemaani enkä kerta kaikkiaan keksi mitä tuohon voisi enää sanoa.
   
 22. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  Taisi ainakin kaksi olla noista vieraillut koulussa tai päiväkodissa. Järjestäjänä taisi olla joku Vuolleoulu ja hanke nimeltään Esikoto. Järjestäjä poisti somestaan kuvat kyseisistä vierailuista (vai olikohan peräti kaikista) kun tapaus tuli ilmi. Sitten tietenkin jälkikäteen vielä valehdeltiin johonkin juttuun, että ei ole epäiltyjä osallistunut näille vierailuille. Lisäksi yksi epäilty taisi olla jossain lehtijutussa kertomassa kuinka ennakkoluulot hidastavat hyvien suhteiden luomista.

  Taisi tuo muutaman vuoden takainen Kempeleessä tapahtunut raiskaus myös olla sellainen jossa tekijä oli käynyt tällaisella kouluvierailulla
   
 23. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Lainaus:
  Kysy @Golden AWe :lta, hän tietää.
   
 24. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Lainaus:
  Taattua rkp-settiä, tai nyt siis taattua oppositio rkp-settiä. Ministerinä Anna-Maja vetäisi ehkä toista sävelmää.
  Ja myös mikäli Vaasassa, tai jopa Närpiössä sattuisi yksittäistapauksia tapahtumaan ullattavan paljon.

  Suomenruotsalaiset nyt vain osaavat kotouttamisen paljon paremmin kuin junttisuomalaiset.
   
 25. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Tämäkö tarkoittaa, että näiden maahanmuuttajien insinöörijoukon pitää antaa harrastaa näitä pikku hassutuksia ja niitä ei saa tuomita?

  Oon aina miettinyt, että miks sanotaan "tekee suomalaisetkin". Ei, en ole kuullut näin sairaista suomalaisista, ja minkä helvetin takia sitä rikollisuutta pitää tuoda vaan lisää, kun sitä on omasta takaa?

  Sipilää pitäs syyttää törkeästä kuolemantuottamuksesta. Linnatuomioo vois mennä kärsimään samaan selliin näiden raiskaaja-insinöörien kanssa. Sattus Juhaa muuallekkin kun leukaan...