Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Cobol, 09.11.2016 klo 10.25.

 1. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Trumpukka olikin taas vaihteeksi vellihousu eikä linja USA:n naisten jalkapallomaajoukkuetta kohtaan sitten pitänytkään vaan lerpahti onnittelemaan. Tuskin uskaltaa kutsua vierailulle, kun tulisi paha mieli, kun pikku Donaldin hamppakutsuille ei kukaan saapuisikaan.
   
 2. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Viimeksi muokattu: 09.07.2019 klo 02.34
 3. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Koskisiko tämä määräaika lomakkeiden tulostusta? Eli olisi pitänyt alkaa perjantaina?

  JOL
   
 4. Hatchetman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 5. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Niin näkyy tietävän:
  Lainaus:
  Ainoastaan talousasioissa niukahko enemmistö vastaajista on sitä mieltä, että Trump on onnistunut. Muut kohdat ovat sen sijaan Trumpin kannalta murheellista luettavaa:
  Lainaus:
   
 6. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Darrochin luonnehdintaa Trumpista tukee hyvin se, miten Trump on raportin sisältöön reagoinut Twitterissä:
  Lainaus:
   
 7. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Onkohan Donaldilla käynyt koskaan mielessä, että näissä tilanteissa olisi sekä todella helppoa että järkevää ottaa hetki happea ja nousta tilanteessa isommaksi mieheksi? Voisi kommentoida vaikka jotain tyyliillä en ole vuotaneista asiakirjoista samaa mieltä, mutta ymmärrän kielenkäytön olevan suljettujen ovien takana joskus kärkästäkin. Toivottavasti pystymme jatkossa parempaan yhteistyöhön. Tai jotain. Sillä saataisiin britit näyttämään aika urpoilta.

  Tuntuu että siellä on tasan tuo yksi vaihde hyökätä hirveällä vimmalla ja tuplasti likaisemmilla keinoilla takaisin jos kukaan erehtyy hänen majesteettiaan arvostelemaan. Kaikki Trumpia haukkuvat ovat huonoja työssään, eivät nauti kansansa luottamusta ja ajavat mediayhtiönsä alas. Välillä keksitään vielä joku naseva lempinimi tehostamaan viestiä, kuten ala-asteella oli tapana.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Se lähettiläs olisi jo pakkaamassa muuttoa varten, jos viesti olisi mennyt ilman julkisuutta. Nyt brittien on suojeltava omaa mainettaan, jotta eivät näytä trumpetin juoksupojilta...
   
 9. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Tätä ketjua kun lukee, niin osa kirjoittajista taitaa vielä olla alakoulussa.
   
 10. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Hyvä että Yhdysvaltojen pressaa arvioidaan samalla asteikolla kuin anonyymejä nimimerkkejä tällä palstalla.
   
  vilpertti, RäpyläRepe & macnevis tykkäävät tästä.
 11. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Lainaus:
  Mutta sentään kyseisellä nimimerkillä on jotain uutta kirjoitettavaa tähän ketjuun. Pari vuotta se toisti itseään kuin papukaija tässä ketjussa.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Voitaisiinko jatkisen modet määrätä seuraamaan myös läskin twitteröintiä ja antaa valtuudet lykätä penaltyia tarvittaessa?

  Euroopalle oma ydinase? ”Totta erityisesti Suomelle ja Ruotsille” | Verkkouutiset
  Siinä yksi läskin kohelluksen seuraus. Jos Eurooppalainen ydinase tehdään tarpeeksi vahvaksi, niin USA:n rooli välttämättömänä liittolaisena loppuu ja se olisi katastrofi USA:lle. Ei toki vaarantaisi USA:n turvallisuutta, mutta söisi leijonan osan USA:n mahdollisuuksista vaikuttaa; näin siksi, että USA:n vahvuus ulkopolitiikkassa perustuu laajaan liittolaisverkostoon, jota DTt tehokkaasti murentaa.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 13. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Aivan loistava uutinen tuo ydinpommi!

  Trump tekee nyt hienoa työtä joka rintamalla.

  1. Kiinan pakottaminen kauppasotaan aiheuttaa sen, että kiina-tavaran hinnat nousevat --> Suomessa valmistettavien laatutuotteiden (bulkistahan emme ole tunnettuja) markkina-arvo nousee.

  2. Trumpin ansiosta Eurooppa on alkanut ottaa yhä enemmän sotilaallista vastuuta itsestään. Ennenhän Europe oli pelkkä USA:n sylikoira. Suomi ei puolestaan ollut edes NATO:ssa, joten Trump käytännössä parantaa Suomen sotilaallista turvallisuutta suoraan.

  Esim. Saksa oli pitkään niin kastroitu, että oma ratsuväkikin oli jo liian Hitler. Hienoa, että sielläkin heräillään!

  Mitä enemmän ydinaseita tulee ja mitä lähemmäksi Suomea ne sijoitetaan, niin sitä parempi.
   
 14. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Käärmeöljykauppias on narsisti eikä kovin älykäs sellainen. Don the Con on imenyt oppinsa entiseltä lakimieheltään Roy Cohnilta jonka taktiikka oli hyökkäys on paras puolustus. Roy Cohn oli kaappihomo joka menehtyi aidsiin ja joka toimi myös New Yorkin mafian puolustusasianajajana. Käärmeöljykauppias on perustanut liiketoimensa kuten mafia toimii eli kaikki pyörii perheen ympärillä ja ulkopuolisiin ei juurikaan luoteta. Trump on syyttänyt lukuisista konkursseistaan kaikkia muita paitsi itseään, tämä yksistään kertoo paljon miehen luonteesta. Luonteesta kertoo paljon myös se että kaikki jotka suostuvat imartelemaan ja kehumaan häntä ovat suosiossa, mukaanlukien Pohjois-Korean diktaattori.

  Mielenkiintoista nähdä mitä tässä Epsteinin jutussa paljastuu, käärmeöljykauppias totesi aikanaan hänestä että terriffic guy. Viimeisimmässä haastattelussa sanoi että "i was never a fan." Niin se mieli muuttuu, seuraava lausunto lienee "i hardly knew the guy."
   
  aurora borealis tykkää tästä.
 15. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Samantyyppisiä juonenkäänteitä nähtäneen myös Trumpin ja Britannian seuraavaksi pääministeriksi pyrkivän Jeremy Huntin välillä. Vielä kesäkuun alussa Trump antoi tukensa sekä Johnsonille että Huntille pääministerikisassa:
  Lainaus:
  Boris Johnson and Hunt would do ‘very good job’ as next Tory leader - Trump (The Irish Times)

  Tänään Hunt kuitenkin otti kriittiseen sävyyn kantaa Trumpin kommentteihin ja painotti, ettei Trump ole vastuussa Britannian suurlähettiläiden nimittämisestä:
  Lainaus:
  Trump 'disrespectful' to PM and UK, says Jeremy Hunt (BBC)

  Voisin kuvitella, että seuraavat Huntiin liittyvät kommentit Trumpin suunnalta ovat mallia "I was never a fan." ja "I've never met him." mahdollisesti höystettynä myös perinteisillä "stupid" ja "total loser" -luonnehdinnoilla.
   
 16. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Oletteko panneet merkille, että Trumppia ei kritisoida enää käytännössä ollenkaan hänen työnsä kautta?

  Kaikki "kritiikki" on tyyliä:

  1. Trump näyttää tyhmältä/Trump on tyhmä
  2. Trump raiskasi sarvikuonon 80v sitten
  3. Trump on hullu/narsisti/nazi/ammenna oma keittiöpsykologinen diagnoosisi tähän
  4. Klikkiotsikot, kuten: "Trump ei tiennyt, että hevoset juoksevat hitaammin kuin autot" (joka ei toki ikinä mennyt noin, kun asia oikeasti tarkastetaan)

  Minkä johtopäätöksen tästä voi vetää?

  Trump tekee jatkuvalla syötöllä timanttisen hyviä poliittisia päätöksiä.

  Tästä on seurannut se, että maailmassa on rauhallisempaa kuin koskaan, talous ja työllisyys ovat top notch-tasolla ja USA:ssa ei ole ikinä sen historiansa aikana mennyt paremmin.

  Trump tekee presidenttinä jatkuvasti kaiken niin oikein, että vastapuolella ei käytännössä ole enää "mitään", paitsi henkilöön käyminen.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2019 klo 01.29
 17. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas
  Lainaus:
  Suomessa vaivat mielenterveyden osalta ovat verrattaen halpoja hoitaa.
   
  Konsta Kepuli, RäpyläRepe & Mikke73 tykkäävät tästä.
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Tuonkin Trumpin tweetin kun luki niin ihmetyttää ettei tyyppi tarvitse mitään parodiatiliä, kun onhan tuo niin överiksi vedetty jo valmiiksi ettei parodioiminen enää onnistu (mikä on varmaan nerokasta sekin). Kielenkäyttö tuollaista n. 8-vuotiaan tasoa, mutta varmasti tässä muistettu nerokkaasti lähestyä ydinkannattajakuntaa viesteillä jotka ne ymmärtää. Joku olisi vastannut viiltävän terävällä banterilla, tai ollut jopa kommentoimatta lainkaan, mutta ehta trumpisti tietää että semmoinen on homo ja pelkuri.
   
 19. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  1. Fakta.
  2. En tiennytkään, että se on myös eläimiinsekaantuja. DT:n lapsiseksin toimittaja on joutumassa linnaan. Tästä on kyse multimiljonääri Jeffrey Epsteinin seksirinkisyytteissä: Alaikäisiä uhreja ainakin 36, pääsi edellisellä kerralla kuin koira veräjästä Trumpin nykyisen työministerin avulla | IL
  3. DT on useasti asettautunut tukemaan aivan äärimmäistä oikeistoa ja sen seurauksena viharikokset jenkkilässä on kasvussa. Natsi on täysin pätevä kuvaus ääliöstä, joka sanoo näitä hyviksi ihmisiksi. Charlottesville Nazis Chant 'Jews Will Not Replace Us' Through Streets of #CVille 8/12/17 youtube
  4. On se osoittanut ylesisivistyksensä uskomattoman ohueksi. Se paistaa läpi, vaikka legioona avustajia yrittää peitellä asiaa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2019 klo 11.06
 20. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  En ole pannut merkille. Huomaisit ihan saman, jos lukisit joskus jotain. Siis muutakin, kuin Trumpin valintaa ja politiikkaa kannattavia tahoja. Niistä eräät ovat muistaakseni nostaneet esille sen, että kun Trumpin politiikkaa ei pysty(!) arvostelemaan, arvostellaan henkilöä. Marakattina toistat samaa.

  Huvittavaa tässä mielessä on sekin, miten Trump kritisoi muita. Ehkä joskus työnkin kautta.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 21. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Kenen seurauksena esimerkiksi Merkelin Saksassa tai Löfvenin Ruotsissa on sitten viharikokset olleet viime vuosina hurjassa kasvussa? Myös Trumpin?
   
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Äärioikeisto myös Euroopassa on saanut huiman buustin läskistä, kun se on tehnyt natsismista hyväksyttävämpää suuren yleisön silmissä. Sikäli pointtisi osuu, että ei se ole ainoa syy..
   
 23. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Onhan tuo Trumppi sellainen pelottavan koominen hahmo joka tulee saamaan globaalin laman aikaan mahdollisen uudelleenvalintansa jälkeen.

  Mutta että "se on tehnyt natsismista hyväksyttävämpää suuren yleisön silmissä."
  Tämä on aika paksu väite.
  Natsismi on erittäin negatiivista suuren yleisön silmissä (yli 99% ihmisistä).
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Se lama voipi olla todellisuutta jo ennen -20 vaaleja. Ainakin CNN:n talousasiantuntijat on olleet huolissaan ja tällä viikolla yks niistä väitti, että 30% todennälöisyys. Mittarit kuulemma korkeammalla kuin pitkiin aikoihin.
  Lainaus:
  Euroopassa n 20% on viime vaaleissa äänestäneet äärioikesistoa tai sen kanssa flirtailevia puolueita, USA:ssa 40% ihailee edelleen DT, vaikka se seisoo näkyvästi alt rightin joukoissa ja tukee juutalaisvastaisi chanteja karjuvia "hyviä ihmisiä".. Tällä perusteella pidän näkemystäsi vääränä.
   
 25. Hatchetman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No totta, ettei tässäkään 2 päivää vanhassa uutisessa -
  mutta siinä todetaan, että Trumpin, nerokkaaksi @nahkis kehumiesi, tariffien takia :

  Bloomberg - Are you a robot?

  "...Since Trump announced the tariffs 16 months ago, U.S. Steel has lost about 70% of its market value, or $5.7 billion, and idled two American furnaces in mid-June that couldn’t be run profitably at the lowest prices since 2016. Meanwhile, Nucor, down around 20%, has touted $2.5 billion in expansion projects."

  Tähänkään ei ole yksikään presidentti aikaisemmin pystynyt.

  Artikkelissa ei puhuta Trumpin älyllisistä tai ulkoisista ominaisuuksista.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2019 klo 14.07