Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 463 629
  • 22 840

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Mutku Trump on mielestäsi ihan pätevä syy ummistaa silmät Bidenin käytökseltä, kuten lasten hiplaamiselta ja deittailusta puhumisesta alaikäisille, joista löytyy täysin selkeät videotodisteet.

Se osaltani aiheesta tässä ketjussa (modeille kiitos).

Herranen aika, lasten hiplaaminen ja deittailusta puhuminen.... tämä jenkkien poliisien mädätys suojella valkoista miestä tälläisiltä kuvottavilta rikoksilta menee liian pitkälle. Pitäiskö jalkautua kaduille kids lives mattersia huutamaan? Siis täysin käsittämätöntä että mies saa kulkea vapaana vaikka videota on.

Hetkinen, tämähän on Trump-ketju joten aiheeseen pakko sanoa että toivottovasti Trump voittaa sittenkin. Hänen rikoksensa ei edes ole rikoksia lapsen hiplaajan rinnalla.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Trump on mielestäsi ihan pätevä syy ummistaa silmät Bidenin käytökseltä, kuten lasten hiplaamiselta ja deittailusta puhumisesta alaikäisille, joista löytyy täysin selkeät videotodisteet.
Täytyy muuten olla melkoinen pedofiili henkeen ja vereen, kun lapsia kourii heti kun sellainen on käden ulottuvilla, vaikka heistä ollaan ottamassa valokuvia. Jopa Jammu olisi pystynyt pitämään kätensä kurissa tuolaisessa tilenteessa. Mitähän lie tekee kun kamerat sammuu.

Ymmärrän, että nuo väitteet uppoaa vielä trailerikansaan, mutta jotkut suomalaiset nielevät nuo, vaikka oletettavasti peruskoulu on ainakin jo käyty
 

teppana

Jäsen
Herranen aika, lasten hiplaaminen ja deittailusta puhunimen.... tämä jenkkien poliisien mädätys suojella valkoista miestä tälläisiltä kuvottavilta rikoksilta menee liian pitkälle. Pitäiskö jalkautua kaduille kids lives mattersia huutamaan? Siis täysin käsittämätöntä että mies saa kulkea vapaana vaikka videota on.

Trumpin myötä näistä lokakampanjoista tuli aivan eri tasoisia kuin ne ennen olivat. Syyt ovat varmasti monisyiset, mutta eniten tässä varmastikin painaa Trumpin asettamat uudet rajat niin käytökselle kuin diskurssille.

Ainahan Jenkeissä on törkyä kaiveltu, mutta nämä kaikkein sekavimmat setit (kuten käyttäjä @KotkaSydän tuolla aiemmin jo jakoi) on jääneet vain niiden kahjoimpien keskinäisiksi vuodatuksiksi. Nyt ihan tavalliset ihmiset uskovat oikeastaan jokaisesta poliitikosta ihan mitä tahansa. Kaivellaan jotain vanhoja videopätkiä joista tehdään aivan poskettoman pitkälle vietyä johtopäätöksiä. Näitä sitten liikutellaan sosiaalisessa mediassa Shapiron kaltaisten rottien kautta ja teeskennellään että niissä olisi jotain konkreettista taustalla.

Loppujen lopuksi selviää (kuten tässäkin tapauksessa), että ne "kansaa vastaan" olevat väitteet ovatkin politiikan kentän vastapuolen erilaiset näkemykset. Lapsien epäsopivat koskettelut ovat jotain random päähän taputteluja ja ehkä jossain määrin henkilökohtaisen tilan ymmärtämättömyyttä. Mutta tietenkin nämä todisteet ovat ihan yhtä raskauttavia kuin Trumpin käytös ja vertautuvat ihan samalla tasolla. Tällä tavoin pyritään luomaan tasavertaisuusharhaa. Kun todellisuudessa Trump on ollut niin käytökseltään kuin politiikaltaan täysin poikkeuksellinen.

Vaan en itsekään tästä jaksa sen enempää vääntää. Sinänsä tosin hauskaa aina kuulla näiltä kotkasydämen kaltaisilta postaajilta kuinka he ovat niin hyvin USA:n politiikan hermolla ja leimaavat minut kerta toisensa jälkeen hysteeriseksi suomalaiseksi joka ei osaa katsoa tilannetta USA:n silmin. No, jokainen tietysti vetää omia johtopäätöksiä. Omalla kohdalla voin ihan hyvällä omallatunnolla sanoa, että olen ihan säällisesti perillä USA:n poliittisesta historiasta sekä nykyisestä ilmapiiristä. Ihan päivittäin tulee keskusteltua poliittisella foorumilla USA:laisten politiikan harrastajien kanssa. Toki se foorumi on sinänsä epäkelpo, että siellä ei uskota liskoihmisiin, pizza-gateen tai muuhunkaan idioottimaiseen hölynpölyyn. Joukossa on niin Demokraatteja kuin Republikaaneja.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Saan suorastaan sadistista nautintoa katsoessani tuota edellisen pressin sönkötystä ja säälittävää selittelyä täysin piipussa olevalta nihilistiltä. Voi vaan kuvitella, miten koville nämä viime päivät ovat Donaldille ottaneet, kun ehti jo ilmeisesti oikeasti kuvitella voittavansa. Kunnon rollercoaster, joka toivottavasti kestää vielä ainakin muutaman laahaavan nousuyrityksen ja syvän syöksyn.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Se on kyllä onni, ettei todennäköisesti jää yhdestä osavaltiosta ja kymmenistä tai sadoista äänistä kiinni. On todellakin täydellisen loistavaa, että Trumpista päästään eroon, mutta se että mies melkein voitti kertoo kyllä karua kieltä nyky-USA:sta. Ilman covidia olisi varmaan voittanutkin.
Tämä kahtiajako on aika mielenkiintoinen ilmiö. Itse näkisin jotenkin, ettei tuolle noin isossa mittakaavassa ole ihan perusteita, vaan molemminpuolisella informaatiosodalla on saatu kansalaiset uskomaan sen "vastapuolen" paljon pahemmaksi. Kahtiajako on kuitenkin sinänsä ihan todellisuutta, vaikka siis perusteet ei(minusta).
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Mitähän Donald tekee hävittyjen vaalien jälkeen? Trumpilla on nyt kuitenkin puolet kansasta ja kokonainen puolue näpeissä ja en usko että hänellä on aikeita siirtyä nauttimaan eläkepäivistä.
On todennäköisesti lievässä kusessa. Rahat loppu. Nytkään ei tunnu saavan rahoitusta oikeudenkäynneille ja uudelleenlaskentoihin.
Ex-Presidenttinä (tai nykyisenä) tulee maksuun massiiviset velat, joita on lähteiden mukaan jopa miljardi. Omaisuutta on samojen lähteiden (CNN) mukaan n.2,5 mrd. Mutta jos/kun eteen tulee ns. pakkomyynti, maksaako kukaan "täyttä" hintaa? Varsinkin jos omaisuuden arvo perustuu Trumpin omaan ilmoitukseen, niin kaavalla: 2,5 mrd - paskapuhe% = no hups, rahat loppu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

aalto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, änärin suomalaiset
On todennäköisesti lievässä kusessa. Rahat loppu. Nytkään ei tunnu saavan rahoitusta oikeudenkäynneille ja uudelleenlaskentoihin.
Ex-Presidenttinä (tai nykyisenä) tulee maksuun massiiviset velat, joita on lähteiden mukaan jopa miljardi. Omaisuutta on samojen lähteiden (CNN) mukaan n.2,5 mrd. Mutta jos/kun eteen tulee ns. pakkomyynti, maksaako kukaan "täyttä" hintaa? Varsinkin jos omaisuuden arvo perustuu Trumpin omaan ilmoitukseen, niin kaavalla: 2,5 mrd - paskapuhe% = no hups, rahat loppu.
Sehän on selvä, että Trump on vaalien jälkeen lirissä sekä taloudellisesti että oikeudessa aikaisemmista tekemistään. Mutta kaveri on aina noussut voittajana konkursseista ja oikeustappioistaan ja jatkanut porskuttamista. Jos omat rahat loppuu, niin aina voi aloittaa uuden vaalikampajan ja kerätä vaalikassaa taas seuraavia vaaleja varten. Käsittääkseni vaalikassan varat eivät ole hänen "omiaan", joten konkurssi ei vaikuta niihin. Tuolla kannatuksella hän saa itsensä helposti republikaanien pressaehdokkaaksi ja sitten uudestaan valokeilaan. Tämä onnistuu kun omat kannattajat pidetään siinä kuplassa, jossa Washingtonin korruptoituneet valtaapitävät yrittävät kaikin keinoin estää häntä ja oikea amerikan kansa haluaa hänet taas pressaksi. En tiedä löytyykö puolueelta munaa laittaa tämän jälkeen stoppia tuolle sirkukselle.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitähän Donald tekee hävittyjen vaalien jälkeen? Trumpilla on nyt kuitenkin puolet kansasta ja kokonainen puolue näpeissä ja en usko että hänellä on aikeita siirtyä nauttimaan eläkepäivistä. Jos nyt on riittänyt juttua Hillarystä ja Obamasta neljä vuotta, niin kyllä vaalien ryöstämisestä voi saman mesota. Pahimmassa tapauksessa hän jatkaa vouhkaamista kolme vuotta ja asettuu ehdolle seuraavissa vaaleissa.
En usko, että sillä on rebut mitenkään näpeissä. Kyllä suurin osa rebuista on osoittanut olevansa opportunisteja ja hyppäävänsä tilaisuuden tullen voittajan kelkkaan. Kun kelkka lähtee raiteilta, niin kyllä siellä osataan hypätä kyydistä. Lisäksi Trumpilla on vastassaan luultavasti isompikin määrä syytteitä kun syytesuoja katoaa.

Hän pystyy mahdollisesti junailemaan jonkun liittovaltiotason syytesuojan, mutta osavaltioiden syyttäjillä on syytekirjeet jo valmiina odottamassa. Lisäksi, kun Bidenin hallinto saa kaikki aiemmin salatut asiakirjat käyttöönsä, niin sieltähän 100% varmuudella löytyy aihetta vaikka mihin. Ei niitä muuten olisi salattu. Esim. nyt vaikka se puhelunauhoitus, missä Trump pyytää ukrainan pressalta apua. Siitähän on julkaistu vain valkosen talon transscripti.
 

Esoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
4v vallassa olon jälkeen voi olla aika hankalaa jopa Trumpille pitää tuota kuplaa yllä toiset 4 vuotta ilman valtaa. Varsinkin jos joutuu tilille edes osasta häntä vastaan nostetuissa syytteissä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lisäksi, kun Bidenin hallinto saa kaikki aiemmin salatut asiakirjat käyttöönsä, niin sieltähän 100% varmuudella löytyy aihetta vaikka mihin. Ei niitä muuten olisi salattu. Esim. nyt vaikka se puhelunauhoitus, missä Trump pyytää ukrainan pressalta apua. Siitähän on julkaistu vain valkosen talon transscripti.
Mä veikkaan, että Biden ei lähde jahtaamaan dt. Koska edeltäjän vankilaan saattaja ei ole se julkisuuskuva, jota koko kansan pressa haluaa.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi olla, mutta ei kai hänen tarvitse siinä olla missään näkyvässä roolissa.
donnyn sotkujen selvittäminen tulee viemään kaiken ajan, ei riitä wanhojen kaiveluun. Mut tuskin suojeleekaan osavaltioiden syytteiltä tms, jotka eivät vie Bidenin aikaa.

Toki tässä on 3 kk virkakautta jäljellä ja ei tarvitse olla kummonen kristallipallo, jotta voi sanoa, että show jatkuu ja yrittää estää vallanvaihdon. Siinä voipi tulla rikotuksi jotain lakipykälää vastaan...
 
Ainahan Jenkeissä on törkyä kaiveltu, mutta nämä kaikkein sekavimmat setit (kuten käyttäjä @KotkaSydän tuolla aiemmin jo jakoi) on jääneet vain niiden kahjoimpien keskinäisiksi vuodatuksiksi. Nyt ihan tavalliset ihmiset uskovat oikeastaan jokaisesta poliitikosta ihan mitä tahansa. Kaivellaan jotain vanhoja videopätkiä joista tehdään aivan poskettoman pitkälle vietyä johtopäätöksiä. Näitä sitten liikutellaan sosiaalisessa mediassa Shapiron kaltaisten rottien kautta ja teeskennellään että niissä olisi jotain konkreettista taustalla.
Mehh, laita vaikka yv:llä siitä mikä siinä oli sekavaa, niin selvennetään vaikka tavuttamalla. Jos huomasit jotain mikä ei pidä paikkaansa, ja olet selvillä johtopäätöksistäni, kerro ihmeessä minullekin. Uhriutumisesta, olkiukkoilusta ja erityisesti liskoihmisistä kuitenkin littipeukku. Propagandan 101 selvästi hallussa.
Täytyy muuten olla melkoinen pedofiili henkeen ja vereen, kun lapsia kourii heti kun sellainen on käden ulottuvilla, vaikka heistä ollaan ottamassa valokuvia. Jopa Jammu olisi pystynyt pitämään kätensä kurissa tuolaisessa tilenteessa. Mitähän lie tekee kun kamerat sammuu.
En tiedä pedofiilista, mutta onhan tuo nyt juuri tuollaista sikamaista vaikutusvaltaisen setämiehen käytöstä. Oikein stereotypistä ihmistyypille, jota inhoan. Minusta tuossa on enemmän kyse siitä, että näytetään esim. näiden vanhempien tai aviomiesten vieressä kenellä on valtaa. Jaan aikalailla seuraavan näkemyksen:
"Does Biden sniff the hair of men, or plant slow lingering kisses on men's head from behind, or clasp a man's face and pull it in for a nose rub? No. He does it exclusively to women and children. He thinks it's okay to violate their space and force them into unwanted behaviour. Which shows he feels he is allowed to violate women and children, against their will. He calls it affection, but it's unwanted and he doesn't hold this "affection" for men. With all this taken into account, his behaviour is clearly sexual, dominant, subjugating and disrespectful. In short he's a sexist selfish and bigoted old man."

Päätarkoitukseni yksipuolisen hehkutuksen keskellä kuitenkin oli pelata vähän devil's advocatea, ja katsella perustuuko useamman palstalaisen ylistys muuhun kuin Trumpin heikkouteen, kuinka paljon Bidenista henkilönä ollaan perillä, ja millaista politiikkaa tältä odotetaan historian ja kampanjan perusteella. Siis muutakin kuin pintapuolista "kaikki tulee olemaan paremmin", ja "on se hieno mies" kamaa. Itse en koe hymistelevää, selkääntaputtelevaa ja yksimielistä "keskustelua" kovinkaan mielenkiintoisena, ja omiin silmiini tuo alkoi jo olla tyyliä Sanna Marin jonkun kuukauden takaa. Hämmentävän monelle tämä näyttäytyy henkilökohtaisena hyökkäyksenä, tai Trumpin kannatuksena.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
Hämmentävän monelle tämä näyttäytyy henkilökohtaisena hyökkäyksenä, tai Trumpin kannatuksena.
Lähinnä tasapuolisuusharhan tarkoitushakuisena ylläpitona. DT on ihmisperse mutta Biden lääppii naisten käsiä niin molemmat on ihmisperseitä eikä kumpikaan toista huonompi tai parempi.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Päätarkoitukseni yksipuolisen hehkutuksen keskellä kuitenkin oli pelata vähän devil's advocatea, ja katsella perustuuko useamman palstalaisen ylistys muuhun kuin Trumpin heikkouteen, kuinka paljon Bidenista henkilönä ollaan perillä, ja millaista politiikkaa tältä odotetaan historian ja kampanjan perusteella. Siis muutakin kuin pintapuolista "kaikki tulee olemaan paremmin", ja "on se hieno mies" kamaa. Itse en koe hymistelevää, selkääntaputtelevaa ja yksimielistä "keskustelua" kovinkaan mielenkiintoisena, ja omiin silmiini tuo alkoi jo olla tyyliä Sanna Marin jonkun kuukauden takaa. Hämmentävän monelle tämä näyttäytyy henkilökohtaisena hyökkäyksenä, tai Trumpin kannatuksena.


No Jenkkien politiikka nyt sattuneesta syystä on melko paljon sitä, kumpi vähemmän heikosta aineksesta olisi kuitenkin presidenttinä edes jotenkin siedettävä. Heikkoudet ja vahvuudet on varmasti molemmilla, mutta kyllä tuo istuvan presidentin tapa murentaa demokratian peruspilareita ja retoriikallaan on ollut kaikessa hilpeydessään kuitenkin todella raskasta seurattavaa. Uskon kuitenkin, että presidenttinä Biden pystyy edes hiukan paremmin yhdistämään kansaa ja palauttaa ulkopoliittisen uskottavuuden ja ottaa askelia vihreämmän ajattelun puolesta. Edellämainitut seikat tulevat olemaan koronan hoidon ja talouden kanssa rtärkeimpiä tehtäviä seuraavalle neljälle vuodelle. Terveydenhullon uudistukseen en usko demokraatien kykenevän, nyt kun sisinen aalto jäi toteuttamatta.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Juu, kyllä siellä nyt näyttäisi tulevan Donnylle lähtö, which is nice. Vielä kun joku noista ruunatuista Rebu-vässyköistä tulisi julkisuuteen ottamaan selkeän kannan demokratian tuhoamiseen pyrkivää sekopäätä vastaan niin tästähän voisi vaikka syntyä jotain positiivista... Mutta niinhän sitä sanotaan, että ”kun menet mafian kanssa sänkyyn on siitä vaikea, jollei mahdoton, päästä eroon”!
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Päätarkoitukseni yksipuolisen hehkutuksen keskellä kuitenkin oli pelata vähän devil's advocatea...

Sieltä voi Bidenin ketjusta mennä katsomaan millaisen yksipuolisen hehkutuksen keskelle kaveri meni pelaamaan. Eka kaveri kertoi että valkoinen talo siirtyy osaaviin käsiin ja vastakkain siis (entinen varapresidentti miljoonan vuoden kokemuksella vs iskän rahoilla rikastunut tositv-tähti) joten ei ollut edes mielipideasia.

Siihen me muut vaan ihmeteltiin ketjun aikaista avaamista ja sitä kukakohan trollaa ekana. Mitään Bidenin hehkutusta ei ole kuulunut missään vaiheessa vaalivuotta.

Kyllä tästä paistaa kilometrin päähän harmitus vaalituloksesta ja heikko yritys kampittaa henkilö alas korokkeelta johon kukaan ei häntä ole nostanut.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Juu, kyllä siellä nyt näyttäisi tulevan Donnylle lähtö, which is nice. Vielä kun joku noista ruunatuista Rebu-vässyköistä tulisi julkisuuteen ottamaan selkeän kannan demokratian tuhoamiseen pyrkivää sekopäätä vastaan niin tästähän voisi vaikka syntyä jotain positiivista... Mutta niinhän sitä sanotaan, että ”kun menet mafian kanssa sänkyyn on siitä vaikea, jollei mahdoton, päästä eroon”!
Onhan se selvä kanta ettei tukea Trumpille tule. Osavaltioissa ääntenlaskenta jatkuu normaalisti, ja osassa niistä republikaanien johdolla.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Onhan se selvä kanta ettei tukea Trumpille tule. Osavaltioissa ääntenlaskenta jatkuu normaalisti, ja osassa niistä republikaanien johdolla.
Moscow Mitch ei kuulemma kommentoi tRUmpin syytöksiä, eikä kukaan muukaan eturivin Rebu... Mutta joo, kassellaan.
 

Tuamas

Jäsen
Juu, kyllä siellä nyt näyttäisi tulevan Donnylle lähtö, which is nice. Vielä kun joku noista ruunatuista Rebu-vässyköistä tulisi julkisuuteen ottamaan selkeän kannan demokratian tuhoamiseen pyrkivää sekopäätä vastaan niin tästähän voisi vaikka syntyä jotain positiivista... Mutta niinhän sitä sanotaan, että ”kun menet mafian kanssa sänkyyn on siitä vaikea, jollei mahdoton, päästä eroon”!

Ei tule kukaan merkittävä republikaani ottamaan mitään vahvaa kantaa Trumpia vastaan, ainakaan sekuntiakaan ennen kuin Georgian senaatinvaalin uusinnan tulos on selvillä.

Sen jälkeen voidaan mahdollisesti tehdä jotain johtopäätöksiä johonkin suuntaan, mutta tuo on liian iso asia puolueelle vaarantaa.

Eli nyt myötäillään Trumpia siihen asti ja sen jälkeen mahdollisesti kyyti on kylmää, jos DT:lle ei nähdä enää hyötyä puolueelle.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
No Jenkkien politiikka nyt sattuneesta syystä on melko paljon sitä, kumpi vähemmän heikosta aineksesta olisi kuitenkin presidenttinä edes jotenkin siedettävä. Heikkoudet ja vahvuudet on varmasti molemmilla, mutta kyllä tuo istuvan presidentin tapa murentaa demokratian peruspilareita ja retoriikallaan on ollut kaikessa hilpeydessään kuitenkin todella raskasta seurattavaa. Uskon kuitenkin, että presidenttinä Biden pystyy edes hiukan paremmin yhdistämään kansaa ja palauttaa ulkopoliittisen uskottavuuden ja ottaa askelia vihreämmän ajattelun puolesta. Edellämainitut seikat tulevat olemaan koronan hoidon ja talouden kanssa rtärkeimpiä tehtäviä seuraavalle neljälle vuodelle. Terveydenhullon uudistukseen en usko demokraatien kykenevän, nyt kun sisinen aalto jäi toteuttamatta.

Ei siitä ole kahta sanaa, etteikö Biden olisi parannus nykyiseen. Eiköhän hän kykene palauttamaan presidentin instituutiolle sille kuuluvaa arvovaltaa ja sitä tiettyä uskottavuutta, mitä Trump on onnistunut aika tehokkaasti rapauttamaan.

Politiikan suhteen omat odotukseni ei ole kovin korkealla. Esim. tuohon terveydenhuollon uudistukseen Bidenin tiimillä ei olisi edes haluja, vaikka hallussa olisi senaatin super-enemmistö. Jos nyt palauttaisi USA:n Pariisin ilmastosopimukseen, ja muutenkin eheyttäisi länsimaista yhteistyötä Trumpia edeltäville uomille, niin olisin jo tyytyväinen.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei tule kukaan merkittävä republikaani ottamaan mitään vahvaa kantaa Trumpia vastaan, ainakaan sekuntiakaan ennen kuin Georgian senaatinvaalin uusinnan tulos on selvillä.

Sen jälkeen voidaan mahdollisesti tehdä jotain johtopäätöksiä johonkin suuntaan, mutta tuo on liian iso asia puolueelle vaarantaa.

Eli nyt myötäillään Trumpia siihen asti ja sen jälkeen mahdollisesti kyyti on kylmää, jos DT:lle ei nähdä enää hyötyä puolueelle.

Niin, jos Trump nyt häviää, niin tämä on se mielenkiintoinen kohta. Trump itse jatkaa taatusti mouhoamistaan twitterissä, mutta mitä tekee republikaaninen puolue? Lakaistaanko Trumpin kausi maton alle ikävänä vahinkona, vai todetaanko että tällaiselle politiikalle on selvää tilausta?

Tai jos Biden voittaa, ja Trump alkaa lyömään löylyä kiukaalle ihan tosiaan ja yllyttää basea ottamaan amerikan takaisin vaikka väkisin, niin puhaltaako Rebut puolueena pelin poikki ja irtaantuu Trumpista, vai miten asemoituvat?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös