Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 465 663
  • 22 841

Tuamas

Jäsen
Luokkaa 50% tehot on lumelääkintää, sillä osa noista ei olisi sairastunut ilman rokotettakaan. Hyvin ole sisäistänyt teollisuuden markkinoinnin.

Yhden influenssarokotteen kokonaiskustannus ~12€.

Yhden sairaslomapäivän kokonaiskustannus ~350€.

Ps. Kerrotko vielä mitkä Suomessa annettavat rokotteet sisältävät elohopeaa?
 
Viimeksi muokattu:

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta että koko tiedeyhteisö olisi tälläisen savuverhon takana?
En edes väittänyt koko tiedeyhtesön olevan, vain joidenkin tulehtuneiden alojen. Ryhmäpaine ja raha toimii aivan kuten muuallakin yhteiskunnassa.

Elohopeaa ei enää käytetä suomessa. Mutta käytetty on.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Heh, toisia saa siis "nimitellä" hyväuskoisiksi höynäytettäviksi, mutta tuon totaminen lapselliseksi on nimittelyä? Ja en edes nimitellyt sinua, vaan totesin vain argumentin lapselliseksi.
Ja voinet varmaan laittaa minulle suoran lainauksen, missä väitän jotakuta hyväuskoisiksi höynäytettäviksi? Niinpä niin.

Aika monella taitaa unohtua, että esim. ilman lämpötiloja mittaavat satelliitit, nuo poijut merissä, yms. eivät ole kaikille avoimen datan takana. Lisäksi nämä kootut datasarjat eivät ole kaikki avoimia tutkimiselle. Joihinkin pääsee myös muut tutkijat käsiksi, kaikkeen dataan ei. Silloin se tosiasia on, että hyvinkin pienen määrän kontrollissa voi olla oikeasti megalomaaniset asiat ja tämän pienen tahon rahoitus yms. riippuu täysin siitä millaista dataa sieltä pukkaa. Tuollaisia satelliitteja ja poijuja kun ei voi kuka tahansa tutkija lähteä tuonna lätkimään, niiden hinta kun pyörii vähän muissa sfääreissä. Silloin on tutkijoilla melkoinen vastuu myös avata se lähdedata avoimelle tarkastelulle ja täsät on nyt useamman kerran narahdettu kiinni, kun on itseasiassa falsifioitu ja muunneltu sitä dataa ja sitä ei edelleenkään ole kaikille avattu.

Minä toistan nyt aika monetta kertaa, että minä en kiistä ilmaston lämpenemistä, enkä edes ihmisen vaikutusta asiaan. Se on varsin uskottavasti toteen näytetty ja minulla ei ole mitään syytä epäillä etteikö olla huonolla tiellä. Mutta ei tiedettä tehdä näin! Tiede ei ole uskonto, sen pitää aina perustua realismiin ja faktoihin. Uskonnot perustuu satuihin.
 
Viimeksi muokattu:

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Huikeaa! Tietää että ollaan Donald Trumpin ketjussa, kun ilmastonmuutosta ja rokotteita kyseenalaistetaan.

Kyllä vain. Putinille ei omaa ketjua taida olla, mutta tähän voisi oikeastaan yhdistää hänenkin ylistyksensä ja kritisointinsa.. Mutta juu ei, kunhan heitin.
Ilmastonmuutos on totta, sitä on tapahtunut ennenkin mutta nykyiseen syyttävä sormi osoittaa ihmiseen. Rokotteiden vastustajat elävät järkiporukan siivellä ja Trump on oikeastaan yllättävänkin tyhmä ja holtiton Yhdysvaltain presidentiksi. Maan vaalitapa antaa näköjään toheloillekin mahdollisuuden. Trumpista revitään kirjoja ja leffoja vielä pitkään. Edellyttäen tietysti, että maailmamme ei hänen toimestaan pahasti mene rikki.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Voin tulla, jos käyt ensin tuossa naapurissa vittuilemassa kun lapsensa vammautui liikenneonnettomuudessa.

Miksi pitäisi? Sinähän se tässä leimaat ja haukut alatyylisesti ihmisiä, jotka eivät vastusta rokotuksia, mutta ovat kyllä kiinnostuneita, että millaista tavaraa piikit sisältävät. Käyttäytymisesi on yhtä raivokasta denialismia kuin holokaustin kieltäjillä konsanaan. Niissä piikeissä on omat riskinsä, sitä on turha kieltää. Toki hyödyt ovat paaaljon isommat.

Ja täällä meillä on kaikilla rokotukset kunnossa koiraa myöden, ole huoleti. Possuduhapiikinkin otin töissä, vaikka ilman tuota rahastustroppiakin olisin luultavasti hengissä. Mutta pakko se oli, koska en halunnut joutua kaltaistesi "tuo on varmaan joku rokotekriittinen kreatonistihihhuli, kun ei firman maksama henkivakuutus kelpaa" jeesustelijoiden läyhäämisen kohteeksi.
 

Tuamas

Jäsen
Miksi pitäisi? Sinähän tässä leimaat ja haukut alatyylisesti ihmisiä, jotka eivät vastusta rokotuksia, mutta ovat kyllä kiinnostuneita, että millaista tavaraa piikit sisältävät. Käyttäytymisesi on yhtä raivokasta denialismia kuin holokaustin kieltäjillä konsanaan. Niissä piikeissä on omat riskinsä, sitä on turha kieltää. Toki hyödyt ovat paaaljon isommat.

Ja täällä meillä on kaikilla rokotukset kunnossa koiraa myöden, ole huoleti. Possuduhapiikinkin otin töissä, vaikka ilman tuota rahastustroppiakin olisin luultavasti hengissä. Mutta pakko se oli, koska en halunnut joutua kaltaistesi "tuo on varmaan joku rokotekriittinen kreatonistihihhuli, kun ei firman maksama henkivakuutus kelpaa" jeesustelijoiden läyhäämisen kohteeksi.

Ettei nyt vaan menisi vaihtoehtoisten faktojen puolelle?

Toki myönnän, että minua vituttavat nämä rokotehörhöt, jotka magneettimediaa selattuaan lähtevät jauhamaan jostain elohopeioista.
Sitten nämä oman elämänsä parturikampaajat jättävät lapsensa rokottamatta, kun eivät omaa sitä lähdekritiikin hippustakaan.

Possunuhapiikki oli valitettavista yksittäistapauksista huolimatta nettohyödyllinen rokote, tuon narkolepsiankin kun aiheutti nykytiedon valossa sikainfluenssa itsessään, ts. nämä rokotteesta sairastuneet olisivat erittäin todennäköisesti sairastuneet narkolepsiaan myös sikainfluenssan sairastamalla.
Uusi tutkimus: Syypää narkolepsiaan varmistui – ei ollut Pandemrixin tehosteaine - Suomenkuvalehti.fi

Toki tuolloin oli ns. tilanne päällä ja valinta olisi voinut osua toiseenkin rokotteeseen, jolloin näitä valitettavia narkolepsiatapauksia ei todennäköisesti olisi rokotetuille tullut. Tuossa vaan kun sikainfluenssa oli alkuun melkoisen tappavaksi oletettu, oltiin vähän puun ja kuoren välissä ja THL teki jälkikäteen katsottuna väärän ratkaisun.
 
Viimeksi muokattu:

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ainakaan toistaiseksi sikainfluenssaa ja narkolepsiaa ei ole liitetty Trumpiin, mutta nyt lienee tämäkin yritys on menossa...

Kuulemma venäläiset yrittivät hakkeroida Yhdysvaltojen äänestyskoneita.

Niinpä. Tällä viikolla sitten tärähtää kun Comey saapuu kongressin eteen. Venäjän vaikuttamisyritykset vaaleihin ovat merkittäviä - niin merkittäviä, että Putinkin muistaakseni antoi jo periksi. Hänen mukaansa Venäjän hallinto ei ole hakkeroinut, mutta Putin ei sulje pois sitä, että jotkut venäläiset ovat hakkeroineet.

Tämä ei ole edes uutinen. Kuten aikanaan kirjoitin, nämä hommat hoidetaan omien luotettavien kumppaneiden avulla. Mutta toisaalta, jos on NSA oikeassa, Venäjä ei näin, ainakaan pelkästään menetellyt, vaan hakkeroinnin takana olisi Venäjän sotilastiedustelupalvelu GRU.

Trump kulkee kohti eri henkilöiden Venäjään liittyviä kuulemisia. Todennäköisesti jotain löytyy, mutta mihin se riittää, sen näkee aikanaan.

Trumpin kiihkeä halu väheksyä ja mahdollisesti peitellä kampanjansa ja esikuntansa Venäjä-yhteyksiä ja isolla todennäköisyydellä antaa tehtäväksi mm. amerikkalaisviranomaisilta (mutta ei Venäjän viranomaisilta) salatun kontaktoinnin rakentamista Venäjän kanssa, kertoo minusta paljon.

ja Lontoon terrori-iskun jälkeiset twiitit kertovat ainakin sen, että Trumpista ei ole lännen johtajaksi. Harvoin saa lukea yhtä typeriä sepustuksia ylipäätään, saati sitten USA:n presidentiltä.

Venäjä ja Putin kärsisivät tappion, jos Trumpin valtakausi päättyisi ennen aikojaan. Tämä sopii ainakin minulle.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Venäjä ja Putin kärsisivät tappion, jos Trumpin valtakausi päättyisi ennen aikojaan. Tämä sopii ainakin minulle.

Minun huomiotani kiinnittivät nuo tuoreet tiedot, että Trumpin hallinnolla oli joulukuussa täysi hööki päällä Venäjän pakotteiden purkamiseksi - ilman sanaakaan mistään varsinaisista vastikkeista tälle. Tämä yritys sitten törmäsi vuotoihin ja Flynnin aseman heikentymiseen. Täytyy alkaa jo ihmetellä, että mikä ihme tässä vyyhdissä on takana - olen ajatellut että Trump on vain puhdas hyödyllinen idiootti, koska tosiaan on täysi idiootti ja pitää diktaattoreista, kun ne ovat ah niin machoja, mutta olisiko tässä tosiaan jotakin enemmän ja paljon pahempaa takana?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Muistaakseni @mjr Trump ilmoitti jo ennen virkaan astumistaan, että hän on valmis purkamaan Venäjä-pakotteet, jos Venäjä auttaa USA:ta/Trumpia ja Trump tarkoitti tällä kaiketi terrorismin torjuntaa. Mutta käytännössä taisi tapahtua jotain sen suuntaista mistä kirjoitatkin, että Trump pyrki poistamaan Venäjä-pakotteet ilman, että saisi Venäjältä mitään tilalle. Toki me ei tiedetä, onko kulisseissa neuvoteltu jotain myös Venäjältä, mutta ainakaan vuodettuna (NBC:n uutinen) näin ei olisi ollut.

Trumpin toiminta alkaa koetella republikaanien rajoja kunnolla, jos tällä ja seuraavilla viikoilla tulee lisää faktaa esille Venäjä-yhteyksistä. Tuohon kysymykseesi, olisiko tässä jotain paljon pahempaa takana, en osaa vastata. Toistaiseksi oletan, että Trump on aikonut kääräistä muutaman kymmenen miljardia Venäjän avulla ja Putin on valmis auttamaan häntä tässä tavoitteessa, koska se takaa Venäjälle ja Putinille kaikkien aikojen mahdollisuuden. Tässä olisi myös syy sille, miksi Putin niin innokkaasti kieltää yhteydet, vaikka niitä vyörytetään amerikkalaisten tiedusteluviranomaisten tai erilaisten vuotajien toimesta koko ajan lisää esille.

Raportit ja vuodot ovat uskottavia senkin takia, että Trumpin omat twiitit ja puheet tukevat niitä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Miettkääs pienenä ajatusleikkinä seuraavaa: Putin ja Trump ovat tulevaisuudessa todellisia saunakavereita ja näiden supervaltojen vastakkaisasettelut jätetään historiaan. Astuu esille kahden suurvallan koalitio, jotka sanovat muulle mailmalle, miten mennään. Onko mahdotonta vai mahdollista?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Miettkääs pienenä ajatusleikkinä seuraavaa: Putin ja Trump ovat tulevaisuudessa todellisia saunakavereita ja näiden supervaltojen vastakkaisasettelut jätetään historiaan. Astuu esille kahden suurvallan koalitio, jotka sanovat muulle mailmalle, miten mennään. Onko mahdotonta vai mahdollista?

Onhan tälläisiä yllätyksiä ennenkin tapahtunut - esim. elokuussa 1939. Tämä olisi toki giganttisen huono uutinen sodanjälkeiselle USA:n johtamalle ja olennaisesti länsimaailmaan perustuvalle ulko- ja sotilaspoliittiselle koalitiolle ja noin yleensä liberaalidemokratialle, sekä erinäisillekin Venäjän reunavaltioille, mutta tuskin tätä vaihtoehtoa voi täysin mahdottomana pitää (joskin USA:ssa on melkoisen vaikutusvaltainen ryhmä organisaatioita, jotka vastustaisivat viimeiseen saakka luopumista perinteisestä amerikkalaisesta sodanjälkeisestä ulkopolitiikasta).
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Miettkääs pienenä ajatusleikkinä seuraavaa: Putin ja Trump ovat tulevaisuudessa todellisia saunakavereita ja näiden supervaltojen vastakkaisasettelut jätetään historiaan. Astuu esille kahden suurvallan koalitio, jotka sanovat muulle mailmalle, miten mennään. Onko mahdotonta vai mahdollista?

Osaltani lisäisin sen verran, että republikaanien (oikealla?) siivellä on Putinin kannatus kovaa. Taitaa olla viimeisin tai ainakin viimeisimpiä mittauksia viime joulukuulta ja sen mukaan Economistin ja YouGovin selvityksessä Putiniin suhtautuu myötämielisesti jo 37(!) prosenttia republikaaneista. Kun aiemmin Neuvostoliitto ja Venäjä olivat päävihollisia, nyt ollaankin jo lähellä saunakaveruutta.

Joten ei skenaariosi ole lainkaan mahdoton. Suomen kannalta se ei tiedä hyvää, jos toteutuu. Eikä Euroopan, Tässä on perusteena Putinin ja hänen esikuntansa sekä ideologiensa ääneen lausutut tavoitteet suurVenäjän luomisesta. Kun Putin tokaisi viime vuonna, että Venäjän rajat eivät pääty mihinkään, venäläinen toimittaja Pavel Kazarinin mukaan Putinin lausahdus olisi merkki syvälle venäläiseen mentaliteettiin iskostuneesta imperiumi-ajattelusta.

Aiemmin Putinin entinen neuvonantaja Andrej Illarionov totesi, että Ukrainan lisäksi Putin haluaa Suomen ja Baltian. Ja vielä enemmän.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
enkä edes ihmisen vaikutusta asiaan. Se on varsin uskottavasti toteen näytetty ja minulla ei ole mitään syytä epäillä etteikö olla huonolla tiellä.
Kerta kiellon päälle. Jos ihminen on syyllinen, niin mun veikkaus on kaupungistuminen ja metsien hävittäminen. Siis liian paljon ihmisiä. Ja ylipäätään, ketkä on huolissaan ympäristöstä, niin pitäisi alkaa miettimään millä perusteilla ihmisiä vähennetään ½ nykyisestä...siitä vaan "kivoja" painajaisia.
Possunuhapiikki oli valitettavista yksittäistapauksista huolimatta nettohyödyllinen rokote
Se oli epäonnistunut ja vahinkoa aiheuttava tuote, joka markkinoitiin järjettömän pelottelukampanjan avulla.
Raportit ja vuodot ovat uskottavia senkin takia, että Trumpin omat twiitit ja puheet tukevat niitä.
Läskin intoa vetää huomio jatkuvasti takaisin Venäjään on tyhmintä taktiikkaa ikinä, antaa verikoirille helpompaa jälkeä seurattavaksi. Vanhus taitaa olla irti tän maailman todellisuudesta sen verran, etä ei ymmärrä tekevänsä vahinkoa itselleen.
Miettkääs pienenä ajatusleikkinä seuraavaa: Putin ja Trump ovat tulevaisuudessa todellisia saunakavereita ja näiden supervaltojen vastakkaisasettelut jätetään historiaan. Astuu esille kahden suurvallan koalitio, jotka sanovat muulle mailmalle, miten mennään. Onko mahdotonta vai mahdollista?
Tää lienee ihan provo? Jos ei, niin mitä lääkkeitä käytät, tahtoo kokeilla! ;)

Niin kauan kuin USA on läntisten arvojen takana -esim vapaus ja demokratia- niin Venäjä ja USA ei voi muodostaa koalitiota. Ainakaan mitään pitkäikäistä, vrt 2MS.
sen mukaan Economistin ja YouGovin selvityksessä Putiniin suhtautuu myötämielisesti jo 37(!) prosenttia republikaaneista.
Ei liene selvitetty, että olisivatko valmiit muuttamaan USA:n diktatuuriksi? Sillä sitä veljeys Venäjän kanssa vaatisi. Tai pitää olla tyhmä kuin Niinistö.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tää lienee ihan provo? Jos ei, niin mitä lääkkeitä käytät, tahtoo kokeilla! ;)

Niin kauan kuin USA on läntisten arvojen takana -esim vapaus ja demokratia- niin Venäjä ja USA ei voi muodostaa koalitiota. Ainakaan mitään pitkäikäistä, vrt 2MS.

No ei tuo ollut mitenkään provo vaan ajatusleikki kuten viestissäni toin ilmi. Nimimerkki @Cobol tuota aihetta mukavasti jo purki. Sai taas omaankin nuppiin lisää pohdittavaa.
 

Morgoth

Jäsen
Jep, Venäjän fasistisen puolen perhearvojen vetovoima on aika mykistävää luokkaa rebujen keskuudessa.

Nämä rebujen äärilaitojen hörhöt ovat repineet puoluetta melkoisesti ja jo Trumpin pyytäminen ehdokkaaksi kertoi jotain sekä muutama muu esivaaleissa ollut sekava ehdokas. Tietyllä tavalla Trump on kuitenkin vain jäävuoren huippu, vaikka samalla ei niin puhtaasti rebuja edustakaan.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tiedemaailma toimii apurahoilla ja sitä kautta tulee myös poliittinen kontrolli. Climatologit saa massia ja epäiliät pääsee työttömyyskasalle.

Epäiliät ei joudu työttömiksi, vaan voivat siirtyä sitten öljy- ja kivihiiliteollisuuden puhemiehiksi, ja saada 1000 kertaa enemmän massia kuin jonkin fyssan laitoksen tai ilmatieteen laitoksen apurahatutkijana saisi.

Onhan näitä nähty, samoin kuin aikoinaan tupakkateollisuuden puolella oli tiedemiehiä, jotka maksua vastaan oli valmiina todistamaan vaikka oikeudessa, ettei se tupakointi mitään syöpää aiheuta. Itse asiassa jotkut heistä, kuten Fred Singer ja Frederick Seitz, ovat sittemmin siirtyneet tupakoinnin terveysvaikutusten kiistämisestä sujuvasti kiistämään ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta.

97 % ilmastotieteilijöistä on kuitenkin onnistunut vastustamaan ison rahan houkutusta ja voivat edelleen katsoa itseään aamulla peilistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös