Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 409 930
  • 22 739
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mä näin nopeasti otsikon… mutta tän päivän suuri uutinen oli digitaaliset keräilykortit Trumpista? Tää aikajana on sekaisin.

Edit: Juu.
Kymmenen vuotta menty jo tässä parodiauniversumissa, ja sää huomaat sen vasta nyt? :D
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kelatkaa. Toi on ollut pressana. Voitti vaalit, kun ihmiset äänestivät.

Oppisiko jenkit jo. Ne loputkin järkensä menettäneet.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tuoreen kansallisen kyselyn mukaan 31 prosenttia rekisteröityneistä äänestäjistä kannattaa Trumpin presidenttiehdokkuutta. Se on huonoin lukema seitsemään vuoteen. Lisäksi itsenäisistä äänestäjistä vain 25 prosenttia kannattaa Trumpia. Republikaaniäänestäjien keskuudessa Trumpin kannatus on 70 prosenttia, mutta sieltäkin löytyi 20 prosentin ryhmä joka ei halua Trumpia presidentiksi.

Viimeksi Trump on saanut kyselystä näin alhaiset luvut vuonna 2015. Lisäksi eilen julkaistussa Wall Street Journalin kyselyssä DeSantis sai 52 prosentin kannatuksen Trumpin 38 prosenttia vastaan. The Hill spekuloi että Trump saattaisi jättäytyä pois presidenttikisasta loppuvuodesta 2023 terveyssyihin vedoten.

 
Viimeksi muokattu:

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Siis mitä ihmettä. Joku on tehnyt vartissa photarilla hassuja kuvia Trumpista supersankarina, kun siellä on joku taustajoukoissa huomannut, että supersankarileffat on kova juttu. Vai onko tämä jokin Trumpin voimafantasia, jossa hän näkee itsensä jonain pelastajana.

No siis totta kai kyseessä on rahankeruu ja varmasti jotkut noitakin ostaa. Sinänsä aika harmiton juttu sen sijaan, että huutelisi jotain vaalien varastamisesta.
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Ennen valtionmiehille tehtiin rahakkaita kirjadiilejä palkinnoksi palveluksista, nykyään tehdään digitaalisia keräilykortteja, joita voi tietysti ostaa kryptoilla! Ei varmasti liity mitenkään siihen, että meidän itäisen naapurin perinteinen rahaliikenne on tukossa.

Vai meinaako joku tosissaan, että tämä viritys on tehty Trumpin kannattajille?
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Trump julkisti oman NFT-sarjansa, eli kokoelman digitaalisia kuvia hänestä eräänlaisena modernina supersankarina ja yleisesti kovana jätkänä. 99 taalaa kappale, eli halpaa kuin saippua.

Kuten Trumpin kanssa yleensä, luulin tätäkin juttua ensin vitsiksi mutta sen verran monessa lähteessä se on tosissaan otettu ja sivustokin on pystyssä, joten kai se pitää uskoa. Digitaalisten piirroskuvien lanseeraaminen major announcementina on kyllä jo Trumpin mittarillakin aika paksua. Mihin näitä edes tarvitaan kun oma base syytää edelleen rahaa ihan vastikkeetta "varastettujen vaalien" tutkimiseen ja kukaan muu ei dollariakaan tule tähän roskaan sijoittamaan?

Emmä taas tajua.



Trump onnistuu jopa alittamaan odotukset uutisellaan. Jos tämä on olevinaan suuri uutinen, miten enää kuvailla aidosti suurta uutista? Kuvaavaa on, että ns. valtamedia Suomessa ei reagoinut asiaan. Trump kerää rahaa todella syrjäytyneiltä: siis sellaisilta nörteiltä, joilla on tarve nähdä Trump tuossa valossa, supersankarina. Arvelisin, että osa sarjakuvanörteistä on pikemminkin järkyttynyt, kun tuollainen läskimooses tulee pilaamaan hyvää genreä. Koska näemme Trump-sarjakuvan, jossa sankari pelastaa maailman (so. pankkitilinsä) yhä uudestaan?

Tiedän, että kehopositiivisuus kuuluu nykyään asiaan, mutta itse kuitenkin pidän entistä olympolaista supersankarimallia jonnin verran parempana. Kova fyysinen kunto, treenattu keho ja loistava toimintakyky: eiköhän se Teräsmieskin ollut aika fitti tehtäväänsä. Trump on idean parodia, kapteeni Peräsmies. Genressä tosin saattaa vallitsevan ideologian mukaan olla jo sijaa muillekin kehoille: vaikkapa 150- kiloinen kompuutteriinsa kiinnikasvanut datanmurskaaja, joka käy omaa anonyymiä sotaansa Venäjää vastaan, jes! Mutta ongelmana tässä on se, että useimmat ihmiset haluaisivat aidosti olla fitnesstasoa.

Ideaa ei sinänsä kannata täysin tyrmätä: Trumpin vaisto on raha-asioissa toisinaan erinomainen. Esimerkiksi Elon Musk saattaa ideasta innostua, mikäli häneltä on lapsuus jäänyt leikkimättä. Trumpin näkeminen camp-hahmona ei sekään ole kovin huono idea. Trumpin ehdottomana valttina on tuttuus: hän voi olla p-nen, mutta hän on meidän p-semme. Hänet tunnetaan, hän livahtaa postiluukuista, ui radioaalloilla, esiintyy tv:ssä uusinnoissa: hän on kaikkialla. Voiko ihminen, joka näkyy kaikkialla, olla läpeensä paha?

Vastaehdotuksena Bidenille, kannattaa lanseerata uudelleen lehtiin Biden-paperinukke, jota voi mielensä mukaan pukea eri vaatteisiin. Tai Biden Ken lelukauppoihin. Lapsissa ja lapsenmielisissä elää poliitikkojen tulevaisuus. Ja voiko vanhempi jättää äänestämättä hellyttävää papparaista, joka esiintyy jopa lasten leikeissä. Paperinukke voisi olla myös digitaalinen, jolloin sitä voidaan pukea kännykässä.

Ongelmana ylipäätään poliittisissa kommentaareissa on se, että ne liikkuvat liian ylätasoilla. Ruohonjuuritasolla ihmiset eivät seuraa politiikan sisältöjä kovinkaan tarkasti. Sen sijaan seurataan tunnettua ihmistä, jolloin tunteet ratkaisevat. Politiikan paradokseihin kuuluu se, että psykopaatti voi esiintyä tavalla, jossa hyvin monet ihmiset tulkitsevat ko. ihmistä myönteisellä tavalla. Vaikka edelleen, kuten tiedämme, Trump ei välitä ns. average joen murheista tuon taivaallista. Mutta mediokriitin palvonnan kohteena oleminen maistuu Trumpillekin oikein mainiosti.

Silti asian lanseeraaminen tällä tavalla on yliampuvaa. Voimme kuitenkin olla varmoja, että mikäli Trump onnistuisi pääsemään uudelleen presidentiksi, selitykseksi kelpaa myös tämä ilmoitus. Kun vakavasti otettavat poliittiset analyytikot ovat jo puhkikalunneet muut selitykset, joku neropatti tuo esiin pienen viattoman perhosvaikutuksen, suuren ilmoituksen, joka käänsi Trumpin purjeet uudelleen myötätuuleen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ZOOM

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Hmmm, mietitäänpä hetki…

”Jokin taho” ostaa tRUmpin digikortteja kryptoilla esim. 10 miljardin arvosta, varat muutetaan dollareiksi ja rahastoidaan vaikkapa Venezuelaan. Jonkin ajan päästä ”jokin taho” ostaa Venezuelasta komian kartanon ja joitain venäjää puhuvia tyyppejä muuttaa kys. kartanoon ja alkaa nostaa varoja kys. rahastosta, johon heille oli pienessä präntissä annettu osuus.

America needs SUPERHEROES!!
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
On se vaan. Ladies and gentlemen, the former president of the USA! Karua että on itse asiassa vieläkin todella suosittu republikaanien piirissä vaikka ei enää olekaan entisissä lukemissa.

Monet vasemmalla pelkäävät että DeSantis on yhtä toksinen mutta vain parempi politiikassa - enpä tiedä, on toki normi-republikaani poliitikkona eli batshit crazy, mutta näkisin että temppunsa ja retoriikkansa on pitkälle laskelmoitua, ilman sitä myrkyllistä sirkusta ei tuossa puolueessa enää pärjää. Mutta veikkaan, että jos tulisi valituksi niin olisi paljon perinteisempi ja varovaisempi johtaja kuin Trump, eikä tieten tahtoen heikentäisi länttä ja mielistelisi tyranneja.
 

mekabyte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmajoki HT, sympatiat Kärpille
Trumpetin toiminta alkaa olla siinä levelillä, että kaipaa vaan Markus Kajon lakonisen toteamuksen, "ajatelkaa, noilla on ydinaseita".
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Biden vastasi omilla merkittävillä ilmoituksillaan.

Jätkä ei edes teettänyt virtuaalisia sankarikortteja saavutuksistaan. Ihme luuseri.

Noh toisaalta ostaahan Suomessakin ihmiset vappusatasia, joten mitäpä tässä Trumppia lähteä tuomitsemaan, siellä haluavat vain maksaa itse satasensa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Mikäköhän on Trumpin supervoima? Paskanpuhuminen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös