Xbox 360: NHL13 GM Connected - Analyysit, jälkipelit ym.

  • 48 722
  • 836

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Islandersilla kohtalainen startti tähän jaksoon. Voitto Buffalosta ja jatkoaikatappiot Phillyä ja Canucksia vastaan.

Jatkoajat on tainneet edelleenkin päättyä kaikki tappioon, joten niistä olisi ollut raavittavissa muutama piste lisää. Canucksia vastaan olin vielä johdossa vikan erän puolivälin tienoilla ja sitten Canucks tuli tasoihin ja ohi. Vikalla minuutilla Islanders-yv ja Canucksille kauhea paniikki päälle. Lopulta joku kolme sekkaa ennen loppua tasoitus ja jatkoilla sitten yläpelti kolisi kun jokuvitundsedin kiskoi säbärannarin :)
 

Matsku

Jäsen
Eilen tuli korkattua jakso kahella matsilla Chicagoa vastaan. Ylivoimaisesti vittumaisin (ja pelkästään positiivisella tavalla) vastustaja on löytynyt Kingseille. Huikeella prosentilla ukko painaa kiekkoa maaliin ja pelaa todella suoraviivasesti. Ei ihme, että kaveri on liigan kärjessä. Eka matsi meikäläiselle 5-4 vikan minuutin maalilla ja tokassa 5-2 tappio repsahti lopussa. Hemmetin hyviä matseja, seuraavia odotellessa!
 

Oskar15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Florida Panthers
Floridalla on kaksikymmentä ottelua plakkarissa ja rekordi tällä hetkellä 14-5-1, jolla irtoaa itäisen konferenssin toinen sija. Tähän mennessä ehdottomasti kovin vastustaja on ollut divisioonatoveri Tampa Bay, jolta on otettu turpaan jo kolmesti. Konferenssin kärkijoukkue NY Rangers kaatui lukemin 6-3 ja mikä tärkeintä, M.Gaborik pidettiin nollilla. Valitettavasti G.Parros epäonnistui em. tähtipelaajan telomiskäskytyksessä.

Alkukauden onnistujiksi nostaisin K.Versteegin (11+9) ja B.Campbellin (8+12), jotka ovat vetäneet piste per peli tahdilla, kun taas S. Weiss (3+9) ja J.Huberdeau (3+2) ovat lievästi flopanneet peliaikaansa nähden. S.Bergenheim makaa lasaretissa vielä kolmisenkymmentä ottelua.

Floridan pelaajisto ei ilmeisesti ole markkinoiden kuuminta kamaa, sillä treidiehdotuksia on jätetty vasta muutama. Tähän mennessä ainoastaan Toronton J.Lupul on matkannut Floridaan P.Muelleriä vastaan. Waivers-listan kautta joukkueeseen on poimittu Carolinan Z.Dalpe ja samaisen listan kautta päätyi Minnesotaan M.Sturm.

Lähtökuopissa ovat E.Jovanovski (79), J.Skille (74), T.Kopecky(79) ja J.Theodore (78), joille ei ole juuri nyt käyttöä.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Eilen tuli pelattua St. Louisia vastaan ja viime otteluissa ollut trendi jatkui, eli ensiksi johtoon ja pikku hiljaa alkaa paketti hajoamaan kolmannessa erässä. Eilen jo toistamiseen tälle jaksolle 3-0 tilanne vaihtui 3-2, mutta se jäi kummassakin myös onneksi lopputulokseksi.

Blues-matsin viime sekunneilla (vikat 5 sekkaa oli jo menossa) kuului selostajilta ne sanat, joita olen pelännyt. Grabner siis linkutti vaihtoon. Onneksi ei ole kuin 6 ottelua huilia tiedossa, mutta sekin tietää jo perkeleen isoa lovea ennestäänkin jo olemattomaksi tiedettyyn viimeistelyyn.

Pakko kait olla tyytyväinen puolustuksen toimintaan, sillä meikun matsit taitaa olla vähämaalisimpia, koska liigassa ei tosiaan montaa joukkuetta tee vähempää maaleja per matsi (1.9), mutta silti pisteitä on onnistuttu raapimaan kohtalaisella tahdilla, eli yli piste/peli.


Kyllähän Islandersin treidejä tekisi, mutta kun ei ole tarjota yhtään mitään vaihdossa, niin on aika pirun hiljaista ollut.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Tämä jakso meni nousujohteisesti ja olen tyytyväinen siihen. Hävisin Chigagolle 5-0, mutta jotenkin siinä pelissä tuntui, että löysin tavan pelata jääkiekkoa NHL 13:n tapaan. Hävisin pari peliä siinä välissä, joskin vain niukasti mutta nyt kahdesta viimeisestä pelistä olen saanut raavittua kaksi voittoa ja olen ollut tyytyväinen peliini.

Puolustus vuotaa vielä ihan liikaa, olen koko liigassa päästänyt eniten maaleja, eroakin taisi olla jopa 20 maalia toiseksi huonoimpaan eli puolustuspelaamista pitää treenata vielä paljon. Tuhrin liikaa maalipaikkojakin, mutta nyt alkaa näyttää sille, että hyvältä vetopaikalta saan kiekon hyvällä prosentilla maaliin ja jopa läpiajoista olen muutaman häkin saanut tehtyä. Suunta on ylöspäin ja alkaisi jo se seuraava jakso!
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Jakso saatiin päätökseen tutulla kaavalla Bostonia vastaan. Kahden erän jälkeen 3-1 johto ja kolmannessa loppuu bensa. Vastustaja jäi onneksi maalin päähän ja jo erittäin tutuksi tullut 3-2 oli lopputuloksena.

Seuraavaa jaksoa odotellessa.
 

Mige

Jäsen
Jakso Rangersin osalta saatiin tänään pakettiin kahden maalirikkaan ottelun saattelemana; Nashvilleltä 6-3 nokkaan ja voitto Bostonista lukemin 7-1. Nashvilleä vastaan oltiin vielä aivan yössä muutaman päivän tauon jälkeen eikä Lundqvistillakaan ollut paras päivä joten tappio oli selviö. Ansaittu voitto Nashvillelle, todella hyvää ja suoraviivaista peliä. Bostonia vastaan viimeistely toimi todella hyvin, peli itsessään oli paljon tasaisempi kuin numeroista voisi päätellä. Kiitokset matseista!

Kaiken kaikkiaan kauden alun perusteella kaikkein kovimpia vastuksia ovat olleet mm. Kings, Jets ja Panthers. Muitakin hyviä vastustajia on ollut, mutta nämä kolme on kyllä jäänyt parhaiten mieleen. Tulee kyllä olemaan uskomattoman kovatasoiset pleijarit sitten kun vaan niiden aika on.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ja Coloradon jakso selvitetty. Ihan hyvällä 4-0-1 saldolla taidettiin mennä, omasta mielestäni jollekin hävisin mutta en muista kenelle. Kymmenen viime peliä saldolla 7-0-3. Koko liigan kuudentena ja oman konferenssin kolmantena 31 pisteellä, kaksi pistettä ja pelin enemmän pelanneena Chicagosta joka johtaa konferenssia. Ihan hyvällä mallilla on kausi.

Tehopisteet jakautuu kyllä tasaisesti, oman pistepörssin top5:n muodostaa:

1. Matt Duchene 22 6+14=20
2. P-A Parentau 22 8+11=19
3. Gabriel Landeskog 22 11+7=18
4. Gilbert Brule 17 10+7=17
5. Mikkel Boedker 21 4+9=13

Kolme ekaa ykköskentästä kuten pitää, Brule mukaan toiselle jaksolle vapaista pelaajista kuten myös Boedker Phoenixista. Alkais jo se uus jakso.. :)
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Uusi jakso, uudet kujeet. Eli jakso käyntiin kahdella voitolla. Avausmatsissa kaatui omaksi yllätykseksi Rangers maalein 5-4. Pääsin alussa vähän varkain kahden maalin johtoon ja parhaimmillaan johdin jo 5-2 ennen kuin meinasin paskoa housuun Migen pyörityksessä. Olin oikeastaan koko pelin ajan pienessä paineessa mutta pääsin vastahyökkäyksistä tekemään sopiviin paikoihin omat maalit.

Toisessa pelissä vastaan asettui paikallisvastustaja Red Wings ensimmäistä kertaa kauden aikana ja peli päättyi Avsin 4-1 voittoon. Peli oli todella tasainen ja kahden erän jälkeen tilanne olikin 0-0. Red Wingseiltä tosin hylättiin päivän selvä maali, Zetterberg tökkäsi kiekon mailalla potkun jälkeen maaliviivan yli mutta jostain syystä maalia ei hyväksytty.

Kolmannessa erässä Parentau ohjasi Elliotin viivaheiton maaliin ja heti perään Kobasew karkasi alivoimalla 2-0 maalin tekoon. Detroit kavensi vielä 2-1:een, mutta lopussa pääsin kaunistelemaan voittolukemia kahteen otteeseen. Kiitti molemmille hyvistä matseista.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Philadelphia kohdattu kahdesti. Vieraissa 1-2 tappio ja kotona 5-2 voitto. Taisi olla ensimmäinen kerta koko kaudella, kun Islanders teki yli neljä maalia. Itse asiassa en ole varma, että onko neljääkään tullut vielä tehtyä missään matsissa tätä ennen?

Illalla vielä Islanders tulossa linjoille, joten oliko CHI, WSH tai WPG tulossa illalla linjoille? PHO matsi menee maanantaille.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Sharksin kanssa suht tiukka vääntö, 0-0 kesti rankkareiden kolmanteen pariin asti jossa Tyler Ennis viimeisteli Sabresin voiton rystyllä. Jotenkin sitä aina tulee ylimäärästä paniikkia kun tajuaa kesken pelin että siellä on kaksi ohjastajaa joukkueella, alkaa seuraan molempia ja tekeen ihme virheitä.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Edmontonin jakso alkoi otteluilla Sharksia ja Anaheimia vastaan.

Ensiksi Sharksia vastaan mentiin johtoon Hemskyn yv-osumalla. Sitten menikin muutama aika helposti Vokounille, kun Schultz suoraan alotuksesta sivalsi ja heti seuraavassa vaihdossa Clarkson vetää siniviivan jälkeen heti ja Vokoun hörppää. Neljäs maali tuli kun Ryan Smyth polki karkuun ja ujutti kiekon reppuun. Toinen erä oli melkosta jäähyiloittelua, taisi koko pelissä olla 8 yv:tä meikäläisellä ja San Josellakin 3-4. San Jose sai hieman lohtua kun ekan ottelun ratkaissut D.Murray rankaisee ylivoimalla. Hemsky kaunistelee vielä numeroita 5-1 10 sekuntia ennen ottelun loppua. Murray siis tehnyt molemmat San Josen maalit Edmontonia vastaan.

Toisessa pelissä uuden managerin hallussa vastaan asettui Anaheim. Edmonton heti ekat vaihdot täysin purjeessa ja Fowler sivaltaa Ducksit johtoon. Mukaan pääsin kuitenkin hieman varkainkin kun Smythin veto viivalta pomppaa Hillerin räpylästä ja Clarkson tuikkaa limpun rysään ilmasta. Se ilo ei kumminkaa kauaa kestä kun pian Getzlaf on unohdettu keskelle aivan vapaaksi ja Getzlaf tällää onetimerin ylähyllylle, 2-1 Anaheimille.

Toisessa erässä Hemsky riistää kiekon Anaheim-pakilta ja syöttää Zubrusille, joka hieman onnellakin saa Hillerin längeistä kiekon sisään, 2-2. Eikä mene kauaa kun Jones painaa läpi ja rystyltä viimeistelee 3-2 johdon Edmontonille. Seuraava maali näkee päivänvalonsa kun Hall tulee väkisin alueelle ja heittää hienon syötön maalin eteen Raymondille, jota Selänne häiritsee, mutta siitä huolimatta onnistuu ujuttamaan kiekon Hillerin selän taakse, 4-2 Edmontonille. Anaheim tulee vielä maalin päähän Blaken maalilla, joka oli hienosti pelattu kuvio. Anaheimin kiri ei riitä ja Edmonton ottaa tärkeät 2 pinnaa, 4-3 voitolla.
 

Kontiovaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei kulje Devilsin peli ihan suunnitellulla tavalla. Jakson viidestä pelistä 3 pistettä plakkariin. Rankkarivoitto Floridasta, rankkaritappio Flyersille.
Penguinsia vastaan kaveri pääsi 4-0 johtoon, kiri ei aivan riittänyt ja pisteet jäivät tulematta 4-3 lukemin. Carolinaa ja Tampa Bayta vastaan tuli rumasti pataan yhteismaalein 5-16.

Positiivista on se että Kovalchuk alkaa vihdoin osumaan maalipuiden väliin.

Kovalchuk 26 10+7=17 -16
Stajan 26 7+10=17 -5
Horcoff 23 7+6=13 +2
Zajac 26 6+7=13 -15
Elias 26 4+6=10 -4

Kiikaritehoilla haahuileva ja tehotilastossa muikeat -19 omaava Volchenkov on siirtolistalla.
 

trap

Jäsen
Meikällä on Backes heräillyt ja tänään parissa pelissä tehoili 1+2. Voitot tuli Rangersista ja Penguinsista, tappio Blackhawksille 7-5 hirveässä kurapaskaottelussa, jossa AI:n ohjaamien pakkien touhussa oli taas päivittelemistä.

Gaborikin tehot 41+8 ei enää ihmetytä kun nähnyt Rangersin pelityylin. Tilastotkin oli pakko tsekata matsin jälkeen - jääaikaa 37 minuuttia ja 11 laukausta.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Pyllyyn sattuu. Chicago vei 8-3. Pelaajan ja pelimiehen ero tuli esille.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Pyllyyn sattuu. Chicago vei 8-3. Pelaajan ja pelimiehen ero tuli esille.

Sama. 6-3 loppulukemat. Kaksi kertaa vikassa erässä maalin päähän aivan ansaitsemaatomasti ja sen jälkeen ei oltu hereillä scrummissa ja omissa soi. Ekassa meni 9 sekkaa kuittiin (johtunen siitä, että olin av:lla ja kello juoksi vähän hitaammin) ja toisella kerralla 28 sekkaa. Keskialoituksessa rugbykuvio käyntiin (joita vastaan olin totaalisen pihalla) siitä pikakiiturille kiekko yksin läpi ja kiekko maaliin.

Toisessa erässä mentiin hetki ilman paitsioita ja yhdestä tilanteesta Chicago rankaisi 2-1 johtomaalin.

Matsi oli muuten DiPietron toinen aloitus tällä kaudella ja se päättyi 1-1 tasoitusmaaliin, joka oli lämäri ilman maskia ja mies kauhoo tyhjää. Olisko kellään turhakkeelle (ovr 81) käyttöä? Kovaa taklaava pelaaja kiinnostaisi vaihdossa.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Levitellään salvaa porukalla, meikäläinen otti Juteenilta 7-1 väkisin oton. Koskee.

Ripotellaan vielä suolaa punoittavalle berberille. Toi oli kyllä tähän mennessä onnistunein peli, kun maalien aikaansaamikseksi ei tarvinnut tehdä muuta kuin vetää sinne päin. Kolmannessa erässä tosin vasta tajusin, että nyt kannattaa pitää kolmonen ja nelonen jäällä, kun Avsin puolustuksesa alko jätkillä vatsat kramppaan ja koko ajan oltiin 90 asteen kulmassa. :D
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Levitellään salvaa porukalla, meikäläinen otti Juteenilta 7-1 väkisin oton. Koskee.

Onko Tampakin noin saatanan kova? Ei helvetti. Itku tulee vielä jossain välissä kun mulla alkaa ohjaimet hajoileen. Oli jo lähellä Chicagoo vastaan kun koitin vaihtaa Milleriä pois ja kone ilmottaa joka kerta että "voit keskeyttää ottelun vain pelikatkolla." Jumalauta, pelikatkolla? Kiekko omissa joka saatanan minuutti ja aina on pelikatko mut ei vaan muka ehdi painaan oikeella hetkellä starttia. Ja kyllä, komppaan JiVe:e, alotukset ihan hirveetä myrkkyä Toews & Kane-kaksikkoa vastaan.

Olis muuten tilastot aika tasasia ilman Bugi-Rangersia ja Rugby-Chicagoo. Köh köh, vois jäädä muutamat pelit jätkiltä väliin niin Oskari potkis ne pois :D Tai sitten vaan toivon molemmille RROD:ia eikä niillä ole kotona pyyhkeitä.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Voi saatana. Bostonilta pannuun 3-1. Ois voinu mullekin kääntyä mut mä oon paska läpiajoissa ja näköjään vastustajat osaa jo ratkoo ne 100% teholla. Onhan toi nyt vitusta että joka veska painaa siihen ääliömäiseen perhoseen eikä eväkään värähdä. No, tää on tätä. Saapahan itkee ja vinkua kun tulee turpaan, tuntee ittensä naiseks. Simon Gagnen kannattais pitää pää pystyssä ;-)

Rutisee muuten luut aika hyvin kulmissa kun Chara ja Myers on pakkiparina, hitaitahan ne on kun etanat.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kyllä sai maksaa kovan hinnan Los Angelesin voitosta, sillä ykköspakki Eric Johnson loukkaantui vain 47 pelin ajaksi. Noh, viimeeksi Stefan Elliott paikkasi yli pisteen per peli keskiarvolla. Sitä menoa Elliotin pisteet ovat siis n. 80-100 välillä..
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Detroit hävisi Bostonille 3-1 ja vedot 27-13 minulle. 2-1 maali Bostonille syntyi siten, että niille oli tulossa jäähy ja Howard lähti vaihtoon ja Quincey nakkasi laatan omaan häkkiin. Kiekko pyöri jo Raskin selän takana, mutta maaliin kiekko ei mennyt.

Washingtonia vastaan olin altavastaajana ensimmäiset kaksi erää, kunnes tasoitin pelin sääntöjen rajamailla olevalla maalilla, kun Vokounin päälle joku ajoi, loppulukemiksi kuitenkin 3-1, onneksi ei ratkennut tuohon maaliin ainakaan tilastollisesti. Ykköskentästä kaikki pääsivät maalin makuun.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Voi saatana. Bostonilta pannuun 3-1. Ois voinu mullekin kääntyä mut mä oon paska läpiajoissa ja näköjään vastustajat osaa jo ratkoo ne 100% teholla. Onhan toi nyt vitusta että joka veska painaa siihen ääliömäiseen perhoseen eikä eväkään värähdä. No, tää on tätä. Saapahan itkee ja vinkua kun tulee turpaan, tuntee ittensä naiseks. Simon Gagnen kannattais pitää pää pystyssä ;-)

Rutisee muuten luut aika hyvin kulmissa kun Chara ja Myers on pakkiparina, hitaitahan ne on kun etanat.

Tiukka peli oli Sabresia vastaan ja voitto tuli ainoastaan Raskin erinomaisella pelillä ja hyvällä viimeistelyllä. Alkaa pikkuhiljaa kyllä kyrsimään nuo ylivoimat, kun kiekko pyörii enemmänkin omassa päässä kuin vastustajan päässä. Vähän tuo Gagnen loukkaantuminen otti päähän kun se tuli jo siinä vaiheessa kun ottelu oli jo melkine voitettu, mutta ei voi mitään. 11 peliä pitäisi nyt kestää.

Toinen peli oli Red Wingsiä vastaan ja kaava oli hyvin samanlainen kuin Sabres pelissä. Wings pyörittää miten tykkää, Rask napsii kaikki ja maalinteko toimii erinomaisesti. Tuloksena jälleen 3-1 voitto. Ottelun 2-1 maali oli muuten hyvin mielenkiintoinen kun Bruinsin pelaaja otti rangaistuksen ja Howard lähti Wingsien maalista kohti vaihtoaitiota. Samaan aikaan Wingsien puolustaja yrittää syöttää kiekon alaspäin ja syöttö osuukin oikein nätisti Wingsien omaan maaliin. Ei niin tyylikäs ratkaisu, mutta onneksi MacArthur heitti vielä kolmannessa erässä yhden maalin ettei peli täysin ratkennut siihen.
 

Matsku

Jäsen
Jakso korkattu. Kaksi aivan äärettömän paskaa matsia iteltä alkuun (kaikki kunnia vastustajille, sietääkin raiskata). Eka Columbukselta vissiin 5-1 turpaan (vittumainen taktiikka, joka ei sopinu meikäläiselle yhtään. pointsit siitä) ja myöhemmin Coloradolta 7-3 (omalla tavallaan hauska matsi, maaleja liukuhihnalta kun ykskään kolmesta veskarista ei saanu mitään kiinni. mukana mm. keskialueen kimpoomisen hörppäsy ja tällästä. ja kovalla prosentilla kaveri iski). Molemmissa meni kuuppa nurin ja vikat minuutit hain itsekin kritisoimiani avojääpommeja, pahoittelut tästä. Oli motivaatiokin jo melko hukassa alottaa noita kun molemmista edellisen jakson simuloinneista tuli myöskin neppariin...

Sen jälkeen pikkunen breikki, kuviot haettu takasin kuntoon ja kärkikahina Dallasia vastaan, josta jokseenkin hyvällä pelillä 6-0 voitto. Joko tää tästä taas lähtis...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös