www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

  • 1 596 889
  • 6 774

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mulla oli sama vika kuin yllekirjoittaneilla. Kirjauduin ulos ja uudestaan sisään niin pääsin SM-liigalähetyksiä katsomaan. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tosiaan tuli sama herja kaikkien liigaotteluiden katsomista yritettäessä.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
On tämä kuvanlaatu melko karua "46 ruudulta katsottuna, pikselimössöä. Sama homma oli myös viimeksi. Ei lähelläkään hd-tasoa. Toki jo porukkaa jostain tabletin ruudulta tuijottaa, niin voi näyttää katsottavalta.

10.1 tabletti on jo liikaa. Ipad minillä kuva on ok.
 

El_Gizmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, ManU
Tääl on kyl iha bueno laatu sit kun vaa sisää pääs.

Ilves-Kalpa näyttää juuri ja juuri 240p-tasoiselta tällä hetkellä.

edit: ja nyt liikkeessä sitten aivan järkyttävää nykimistä. On se vaan erikoista, ettei viime keväänä ollut lainkaan samoja ongelmia (sama kokoonpano) kun ruudulla oli koejakso käynnissä.
 
Viimeksi muokattu:

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Täällä sanoo myös ettei katseluoikeutta ole ja pitäisi tilata kyseinen paketti.... Ei taas ihan mene niinkuin strömsössä. Vitunvitunvittu.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ole onnellinen että ylipäätään näet kuvaa, koska meikäläisellä "lataa..." vaan kokoajan.
Sama homma. Vaihdoin selainta niin nyt antaa ilmoituksen että Videon lähettäminen epäonnistui, lataa sivu uudestaan.

Edit: Pari uudelleenkirjautumiset ja vaihto takaisin Firefoxiin, nyt näkyy.
 
"flashipaholainen" eli sivuttaisnytky taas tullut takaisin kuviin... Ei toimi taas millään yhdistelmillä enää ilman tuota sivunytkyä...

Palkit täysillä ja lähetys sinällään toimii, mutta nytkiii nytkiiiii, perkele, päätä särkee jo nyt :( voi paska
 

Dank Sinatra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils
Jumalauta mitä puuhastelua. 20min yrittäny saada Pelicans-Tapparan näkymään ja aina sama virheilmoitus. Ajattelin katsoa TPS-Kärpät odotellessa, että Pelsun peli alkaisi näkymään, mutta sekin sitten lakkasi näkymästä ja tällä hetkellä ainoa peli joka näkyy on Saipa-Lukko. Hetki sitten se oli JYP-Blues...

Eli jokainen matsi on lähtenyt jossai vaiheessa pyörimään kun selaillut läpi, mutta Pelsun peli ei sitten millään.
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Jaahas, luulin tilanneeni tuon "jatkuvan tilauksen" mutta oli jo lauantaina poistunut. Noh, lauantaina luulin sitten tilanneeni sen uudestaan mutta oli näköjään tullut 24h katseluoikeus.

Vittu mitä touhua...
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hitto mitä paskaa, miten voi Nelonen epäonnistua pahemmin kuin Urho??

Eihän Nelonen voi epäonnistua, johan se tällä palstalla vakuutettiin ennen kauden alkua usean kirjoittajan toimesta, että nelonen osaa hommat eikä sillä ole varaa erehtyä.

Jos taas ihan tosissaan puhutaan, niin melkein kaikki epäilyttävät ennusmerkit ovat toteutuneet. Ja mun kokemus on, että mitä isompi lafka, sitä enemmän varaa hoitaa hommat päin vittua, Suomessa suuri massa ei kuitenkaan jaksa tehdä asian eteen mitään (äänestää jaloillaan). Tuhat vittuuntunutta asiakasta ei siis tunnu vielä missään, jos kokonaisasiakasmäärä on 100 000. Mitä pienempääm yksikköön mennään, niin sitä tärkeämmäksi yksittäinenkin asiakas koetaan. Muilta aloilta esim. SampoDanske ja Sonera on aika hyviä esimerkkejä siitä, ettei iso talo takaa sitä että hommat toimii ja asiakkaista välitetään - päinvastoin.

edit. Toivon tosin että Nelosen sopimus on pitkä, sillä jokainen toimija aloittaa toimintansa näköjään niin pohjamudista, että jatkuvuus olisi ihan hyvästä. Ehkä muutaman vuoden päästä Nelosellakin kaikki jo toimii.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vitun kivaa nykimistä tulee Kisapuistosta juuri nyt.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Noni! Kiekko tippui jäähän Lappeenrannassa js samaan aikaan alkoi hitonmoinen nykiminen.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Flash näköjään päivittynyt joku yö 11,9,x versioon = ei vaan pysty kattoo tuollakaan joten edelleen mennään täälläpäin 11,1,x versiolla.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Kisapuiston nykiminen loppui Chromella. On tämä kanssa yhdenlaista. Milloin toimii joku muu selain, milloin eri flash ja milloin ei toimi mikään.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kisapuiston nykiminen loppui Chromella. On tämä kanssa yhdenlaista. Milloin toimii joku muu selain, milloin eri flash ja milloin ei toimi mikään.
Minulla loppui itsestään Firefoxilla jo erän alkupuolella. Kaikenkaikkiaan on ruutu toiminut erittäin hyvin läpi alkukauden, ihan eri sfääreissä kuin Urho aikanaan.
 

lgii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Wild
Täytyy sanoa että lahjana saatu 24h katseluoikeus on ollut positiivinen yllätys. Täältä sai sellaisen kuvan palvelusta, ettei tällä näe yhtään mitään ja mikään ei toimi. Alun vaikeuksien jälkeen (oli samaa kuin muutamalla muulla, että koodin laittamisen jälkeen piti pari kertaa kirjautua ulos ja takaisin sisään jotta palvelu hoksasi että mulla katseluoikeus on) on TPS - Kärpät matsi toiminut moitteetta. Kuvahan ei tosiaan ole mitään HD-laatua, mutta parempaa kuin Urhon Playssä koskaan. Plussaa täytyy antaa myös tuosta kuvan "sulavuudesta", pelaajat ja kiekko tuntuvat liikkuvan hyvinkin sulavasti pitkin jäätä, ilman sitä pienen pientä jökkimistä jota mm. Gamecenterin puolella tuntuu olevan. Liekö eroa ruudunpäivityksessä vai missä, mutta hyvältä näyttää. Pleijareissa viimeistään sitten kuukausipakettia kehiin täälläkin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sinänsä lohduttaa että muillakin nykii. Luulin jo että tämä ongelma olisi poistunut mutta nyt TPS-Kärpät pelissä on näköjään tehnyt näyttävän paluun. Ja nimenomaan tällä paremmalla selaimella eli Chromella.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Tän päivän nykiminen ei johtunut kyllä mistään flasheista tai selaimista, koska samaa tapahtui kaverin mukaan myös töllön puolella.
 
Jos jotakuta kiinnostaa huominen Tappara-Blues peli niin täältä olisi saatavilla vielä yksi 24h-koodi (viimeinen käyttöpäivä 16.10)

En sitten tiedä kun tiketissä seisoo: 24h-katselukoodisi on voimassa ke 16.10.2013 asti, että pystyykö sillä katsomaan sitten vielä 17.10. pelit kokonaisuudessaan jos sen aktivoi 16.10 illalla...

Nopein arpa voittaa (yv:llä)
 
Tän päivän nykiminen ei johtunut kyllä mistään flasheista tai selaimista, koska samaa tapahtui kaverin mukaan myös töllön puolella.

Hyvä jos oli näin.

Nyt tosiaan nykiminen oli enemmänkin 1-2 kertaa / 10 sek, eikä samanlaista jatkuvaa nykimistä / sivuttaisliikkeessä...

Pitäisi olla vaan kaikki maailman tabletit ja macit ja pc:t ja kanavapaketit ja ip-tvt että näitä oikeasti voisi selvitellä mistä mikäkin ongelma johtuu

Toivotaan että oli sitten taas vaihteeksi jotain muuta ja huomenna paremmalla tuurilla :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös