www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

  • 1 605 131
  • 6 774

Leitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild, SaiPa, RM
En tiedä mitähän vittua nyt taas mutta 24h katseluoikeus ostettu ja ei peli lähde toimimaan mitenkään, kokeiltu ilman adblockia ja sen kanssa ja kaikkea mahdollista... Vituttaaaaaaaaaaa
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Samanlaista Lappeenrannasta, ja meikälläkin 100 meganen valokuitu. Monta minuuttia tullut jo huonoimmalla laadulla. Ei näin.

Täällä parani jo homattavasti. Näyttää jo HD- kuvalle.
 

TW

Jäsen
SaiPa-Blues toimii hyvin yhdistelmällä iPadilta AppleTV:n kautta 46" ruudulle. Ei pikselöidy eikä ole nykimistä. Elisan 50 megainen kuitu.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Sama. Eiköhän tämä pelleily omalta osaltani lopu tähän yhteen kuukauteen, ei tässä ole maksavan asiakkaan palvelemisesta tietoakaan.

Nyt näkyy taas ok. Tollanen satunnainen harmaa ruutu sentään on yleensä joku korjattavissa oleva pikkukämmi... Kassellaan!

edit: ja taas jatkuu. Astuuko joku siellä Lappeenrannassa jatkuvasti piuhojen päälle vai onko se niin kaukana, että kuva katoaa matkalla Helsinkiin?
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
SaiPa-Blues toimii hyvin yhdistelmällä iPadilta AppleTV:n kautta 46" ruudulle. Ei pikselöidy eikä ole nykimistä. Elisan 50 megainen kuitu.

Itsellä Ubuntulla katsoin, loppua kohden parani tuo laatu. Mutta siis windows-ongelmaa ei itsellänikään ole. Laatu hyppii mutta ei mitään muuta ongelmaa.
 

Brenahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lennu
Laatu nyt on kuvassa vähän niin ja näin.. Mutta suunnatonta vitutusta aiheuttaa, kun laittaa hdmi:n kautta televisioon kun kuva nykii hirmuisesti. Mistäköhän moinen johtuu? Television asetuksia muunnellut, mutta ei vaikuta kyllä lainkaan, joten olisiko jotain muuta jeesiä? Speedtestin mukaan 12 megalla mennään ja kuva ei nykimistä harrasta pelkästään tietokoneen ruudulla.
 

Bilbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Oilers
Itse katson Ruutu.fi:stä Jyp-Ilves peliä, ja kertaakaan ei ole puskuroinut, taikka pätkinyt, hieman nykii, muttei hirveästi haittaa.

Tietokoneena ihan ok pelitietokone ja nettinä soneran mokkula ja HDMI:n kautta 32" tv:lle ja näyttiksen virkistystaajuus 50hz. Nopeustestillä sain 90ms viivettä ja lataus n. 9mbit/s.

Kuva ei mikään NHL:stä tuttu HD ole, mutta täälä olevista kommenteista huolimatta olen positiivisesti yllättynyt tällä hetkellä. Uskon kuitenkin että Nelonen tuotteen laatua pystyy parantamaan kauden aikana.

Koputetaan puuta ja toivotaan että koko peli näkyy hyvin.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Näköjään tuota Ruutu.fi:n tarjoamaa paskaa tungetaan myös DNA:n kaapeliasiakkaille eli 39,90 € kuussa ja Nelonen Pro HD:lta tuijotetaan TV:n kautta samaa saatanan harmaata ruutua. Fiiliksen vuoksi voisivat ehkä vielä koodata ruutuun "Buffering"-tekstin.

Toki sen fiiliksen onnistuu osaltaan viemään myös ilmeisesti kännissä kuvaava kameramies joka vuodesta toiseen onnistuu hävittämään pelitilanteen lähes joka käänteessä. Hidastuksissa on jo suorastaan legendaarista, että kun nähdään maalin kulmalta nopea syöttö lähelle viivaa josta tulee suoraan syötöstä veto, hidastus pysyy niin pitkään maalin edessä kunnes veto on jo lähtenyt, jonka jälkeen se nopeasti siirtyy viivaan eli lopputuloksena sekä laukaus että maali jäävät näkemättä.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Ei voi. Jos näin tekee, rikkoo lakia. Internetliikennettä ei saa priorisoida. Vai palastaako nelonen tässä operaattorien laittoman toiminnan? Operaattorithan on lakimuutosta halunneet, mutta se ois niin iso riski netinkäytölle, että siihen ei olla suostumassa.

Siis ei saa, mutta voi. Liikennettä voidaan operaattoripäässä priorisoida yllättävän tarkasti. Todennäköisesti (eli toivottavasti) näin ei tehdä, mutta se on mahdollista.
 

JaSa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks
Slapshot-77:lle erittäin suuri kiitos!

Katselin ekan erän tuota Pelicans - Jokerit matsia uusimmalla Flash versiolla ja koko ajan oli havaittavissa pientä nykimistä. Toiseen erään tuo vinkattu Flash versio 11.1.102.55 ja nykiminen loppu täysin ja kuva erittäin sulavaa.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Sama homma Hämeenlinnassa. Helvetin suttuiseksi meni. Välillä ääni pätkii. Ei pitäisi 100 megan netin (98 testin mukaan) aiheuttaa tälläisiä.

720p kuvaa:
http://postimg.org/image/qxnwkc5w3/
Mulla toiminut samainen peli täydellisesti alusta alkaen, ei yhtään pätkimistä tai kuvanlaadun vaihtumista, netti 8/1. Eikä ole äänikään pätkinyt. Kuvanlaatu 47" telkusta hyvä. Myös Jyp-Ilves toimi täydellisesti sen aikaa kun katsoin ja siinäkin laatu hyvä. Pelicans-Jokerit oli heikompi.
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
En tiedä kumpi on tänään paskempaa: Lars Volden vai Ruutu.fi
 

Liitteet

  • saipableg.png
    saipableg.png
    83,6 KB · kertaa luettu: 715

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En tiedä kumpi on tänään paskempaa: Lars Volden vai Ruutu.fi

Eiköhän Volden ole tasonsa osoittanut. Ruutu sentään voi jatkossa parantaa. Tänään toki kummatkin omaa, tasaista laatuaan.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Toinen erä toiminut kuin junan vessa. Kuvanlaatu HD-laatua, eikä lainkaan "harmaita hetkiä". Saipa-Blues siis kyseessä ja iPad3 -> AppleTV -> 32"
 

godofthunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Itsellä loppui nykiminen kuin seinään kun päivitin Flashia "alaspäin". Kiitos vinkistä, toimii oikein maittavasti.
 

sean80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On, ostamalla ruudun 24 tunniksi. Hyvällä säkällä saa katsoa vielä seuraavankin päivän pelejä. Ainakin viime viikonloppuna kuulemma pystyi katsomaan vielä seuraavankin päivän pelejä.

Ostin 24h-katseluoikeuden kokeeksi torstaina. Vieläkin näkyy. :) Ja hys hys sitten siellä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös