Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus
sean80
Viimeksi havaittu:
18.03.2019 klo 14.50
liittynyt:
26.03.2011
Viestejä:
38
Saadut tykkäykset:
0
Kaupunki:
Helsinki
Ammatti:
Tietoliikenneinsinööri

sean80

Jäsen, sijaintina Helsinki

sean80 nähty viimeksi:
18.03.2019 klo 14.50
 • Jäsenen sean80 profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Helsinki
  Ammatti:
  Tietoliikenneinsinööri
  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Syntynyt vuonna 1980. Asun nykyään Helsingissä. Olen harrastanut eri seuroissa jalkapalloa ja salibandyä yli 20 vuotta. Urheilua olen seurannut vähintään yhtä kauan erittäin aktiivisesti.

  Urheilu kaikissa muodoissaan, mukaanlukien penkkiurheilun.