World Wrestling Entertainment – WWE

  • 434 750
  • 2 506

Undrafted

Jäsen
Maniassa Reigns vs. Cody vs. Sami antaisi mahdollisuuden samalla pilkkoa vyöt. Kumpikin vyö yksinään jaossa samassa matsissa. Reigns pitäisi toisen vyön, Cody ottaa toisen ja Sami tulee petetyksi Jeyn toimesta johtaen SZ+KO vs. the Usos feudiin.
 

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Romanillahan oli joku 900 päivää mestarina atm? tuleeko wrestlemaniassa 1000 päivää täyteen? mietiskelin että jos tuon 1000 siinä tapauksessa täyteen ja codylle mestaruus maniassa...
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Tullee aika tasapaksu, mielikuvitukseton ja tarinaton Wrestlemania tästä. Hyvin epävarman oloista. Oikein missään matsissa ei vaikuta olevan potentiaalia nousta massasta. Vai pelastaako naiset tämän? Katsellut noita cardeja, joita fanit on juttujen perusteella tehneet ja... niin, no. Kokoajan liikkuu runsaasti huhuja mitä HHH oikein tekee milloinkin, vai tekeekö mitään?

...ja kyllähän mä tän jokatapauksessa väijyn sitten aina Networkistä seuraavana päivänä tallenteena. Olisi aika rajua koettaa valvoa näillä eväillä, jos katsojaa ei sitten erityistä palkitsemisen tuntua saa. Voi pitää taukoa ja käydä vaikka paskalla.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Viikon päästä tosiaan WrestleMania-viikonloppu, ja vähän ontolta kyllä näyttää tuo "vuoden suurin show" tällä hetkellä. Toki sieltä niitä kirsikoitakin pari löytyy, kuten Reigns vs. Rhodes ja naisten mestaruusottelut, mutta noin muuten on kyllä lähinnä täytettä kortissa. Jotain kertonee WWE:n naisten divisioonasta sekin, että eläkkeeltä pitää kaivaa Lita ja Trish Stratus joukkuematsiin Becky Lynchin kaveriksi. Papa H ei nyt sitten ollutkaan niin suuri nero kuin annettiin olettaa, kun käsitykseni mukaan NXT:ssä pitäisi olla muutama ihan potentiaalinen nuorehko leidi päärosteriin asti? Vai onko se seniilipappa Vince kuitenkin jo taas nykimässä naruista käsikirjoitusten parissa.

Menneellä viikolla oli myös huhuja siitä, että CM Punk olisi pian palaamassa AEW:n ohjelmistoon. Noh, noilta huhuilta mitä ilmeisemmin katkaistiin vain muutamia tunteja sitten siivet, kun Punk itse ensimmäistä kertaa sitten syyskuun All Outin jälkeisen mediatilaisuuden avasi oman sanaisen arkkunsa omassa instagramissaan: CM Punk Blasts "Liars," Tony Khan, Chris Jericho, & Jon Moxley In Now-Deleted Post
Punk siis painoi aika kovaakin tekstiä siitä, miten Dave Meltzer on valehtelija ja Chris Jericho on sekä valehtelija että "juoksupoika" (Punkin mukaan Jericho on siis se henkilö kuka vuotaa tietoja Meltzerille), ja miten Tony Khan "pakotti" Punkin painimaan loukkaantuneena Jon Moxleya vastaan tuolloin elo-syyskuussa. Jos tästä tarinasta ei muuta irtoa, niin ainakin Jim Cornette varmasti vetää hyvän osion podcastiinsa.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
WWE, eikä moni muukaan, ole enää hohdokas organisaatio. Laji on muuttunut pinnallisemmaksi ja ennen kaikkea geneerisemmäksi. Wrestling kyllä tavallaan on määrässään ihan omalla tasollaan, mutta kärki on kapea. Onko näin ollut aina, ehkä on, ehkä ei. Pääasiassa ahneus mielessä edetään, ja kaikkea pitää olla vaan enemmän ja enemmän.

En mä oikein tiedä, mutta tuntuu, että silloin kun perus-PPV oli 3 tuntia ja WrestleMania max 4 tuntia, niin taivaan merkit olivat kohdillaan. Tuossa oli intensiteetti ja bookkaus niin tiukasti totuudessa kiinni, että tämä puolittainen karismattoman ja yleisen lahjattomuuden korostaminen KAHDELLA PÄIVÄLLÄ epäonnistuu jo lähtöviivalla. Kyllä minä kaiken katson, koska maksan siitä, mutta onhan se vaan sanottava, että naisia on ihan turhaan kymmenittäin rosterissa. Miehiäkin on liikaa siihenkin nähden, että RAW on ollut pitkään jo kolmetuntinen. No, mä toisaalta katsoin vuosia vain Manian vuodessa. Silti tuntuu, että olen ihan hyvin perillä asioista.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Wrestlemanian päivitetty kortti:

Lauantai:
  • John Cena vs. Austin Theory - United States mestaruus
  • Charlotte Flair vs. Rhea Ripley – SmackDownin naisten mestaruus
  • The Usos vs. Sami Zayn & Kevin Owens – Tag Team mestaruus
  • Seth "Franklin" Rollins vs. Logan Paul
  • Dominik Mysterio vs. Rey Mysterio (Isä vs Poika)
  • Becky Lynch, Trish Stratus & Lita vs. Damage CTRL (alt+delete)
  • Braun Strowman & Ricochet vs. The Street Profits vs. Alpha Academy vs. The Viking Raiders - WrestleMania Showcase-palkkapäivä matsi
Sunnuntai:
  • Roman Reigns vs. Cody Rhodes – Undisputed WWE Universal mestaruus (MAIN main event)
  • Bianca Belair vs. Asuka – Rawin naisten mestaruus
  • Gunther vs. Drew McIntyre vs. Sheamus – Intercontinental mestaruus 3-way
  • Finn Balor vs. Edge (Hell In A Cell, klassikkohäkissä)
  • Brock Lesnar vs. Omos
  • Shayna Baszler & Ronda Rousey vs. Chelsea Green & Sonya Deville vs. Natalya & Shotzi vs. Raquel Rodriguez & Liv Morgan – WrestleMania Showcase-palkkapäivä matsi
Juu, kyllähän siinä aika paljon on filleriä. Ihana Stacy Keibler oli päässyt Hall of Fameen, joten sen voisi tsekata myös. Muut sisäänpääsijät: Rey Mysterio Jr., The Great Muta ja Andy Kaufman (julkkissiipi).
 
Viimeksi muokattu:

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
90-luvulla 90% matseista oli filleriä, niin kyllä nykyisin parempi meininki sinänsä on. Kaikki tag team -jutut on lähtökohtaisesti aina epäloogista epäwrestlingiä, niillä ei tee mitään, poislukien 00-luvun alkupuoli, jolloin elettiin kulta-aikoja.

Mutta se muisteloista. Sunnuntai on selvästi parempi cardi, mutta noin yleisesti jokaiseen matsiin on laitettu joku vetonaula. Noissa kahdessa isossa tag-matsissakin on joku jota seurata, vaikka suurin osa ei kiinnosta. Kaikkihan meistä tietää, että Triple H:kin on pakotettu täyttämään cardia, jotta kaikki ovat tyytyväisiä.

Austin Theorya vihaan ihan aidosti, mutta eiköhän hän saa "ansaittua" boostia Cenan kaadosta. Reignsin on huhuttu ottavan lomaa. Ja... sitten ei olekaan mitään väliä kuka voittaa, kunhan matsi on bookattu jotenkuten tehokkaasti. Kyllä tuo cardi vertailua kestää moneen aikaisempaan moderniin WrestleManiaan, paitsi siinä mielessä, että nyt on runsaammin porukkaa liikenteessä.

En aio katsoa livenä, sillä siihen vaadittaisiin aitoja jättimatseja. Määrä ei nyt voita laatua, mutta vaikka itsekin aina valitan, niin löydän silti itseni aina ruudun äärestä. Toivotaan vähintään tyydyttävää viikonloppua!
 

Spire

Jäsen
Täysin off topic, tuli vain tuosta Dominikin ja Reyn matsista mieleen että nuorimmat eivät muista 2005 käytyä ladder matchia Eddie Guerreron ja Reyn välillä, panoksena Dominikin huoltajuus :D. Kayfabessa (käytetäänkö sitä sanaa vielä?) kun Eddie olikin Dominikin oikea isä. Kaikenlaista sitä tuli katsottua silloin, vaikka feudi oli tuota ennen jopa ihan hyvä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ai US matsi lauantain main event? Olin varma, että Charlotte vs Ripley päättää illan, toinen hyvä vaihtoehto olisi ollut Usos vs. KO Zayn.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Ai US matsi lauantain main event? Olin varma, että Charlotte vs Ripley päättää illan, toinen hyvä vaihtoehto olisi ollut Usos vs. KO Zayn.

Nyt on WWEkin selventänyt tilannetta. Eli vaikka Cena ja Theory poseeravat ensimmäisen päivän julisteessa kuten Roman ja Cody toisen päivän julisteessa, niin US matsi avaa lauantain Manian. Main eventistä ei vielä kuitenkaan selvyyttä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Täysin off topic, tuli vain tuosta Dominikin ja Reyn matsista mieleen että nuorimmat eivät muista 2005 käytyä ladder matchia Eddie Guerreron ja Reyn välillä, panoksena Dominikin huoltajuus :D. Kayfabessa (käytetäänkö sitä sanaa vielä?) kun Eddie olikin Dominikin oikea isä. Kaikenlaista sitä tuli katsottua silloin, vaikka feudi oli tuota ennen jopa ihan hyvä.
Joo ja tuo feudihan sai sitten vielä jälkikäteen katsottuna melko absurdeja piirteitä kun Eddie valitettavasti kuoli pari kuukautta tuon feudin loppumisen jälkeen. Toki eihän wrestling-universumissa mitään logiikkaa ole koskaan ollutkaan, mutta tuossa kyllä mentiin sitten jo kaikkien mahdollisten rajojen yli kun Rey Mysterio kulki ihan pokalla "I'm your papi" -paita päällä. Yleisestihän tuo feudi oli erinomainen ja hyviä matsejakin nähtiin, mutta kyllä tuo papi-sekoilu oli oikein kunnon wrestlecrapia. En tiedä, ehkä oli jo niin skeidaa että meni viihdyttävän puolelle.

Mitä nyt tuota cardia katsoo niin iso osa nimistä ei sano kyllä itselle yhtään mitään. Enkä muutenkaan pidä tästä Wrestlemanian jakamisesta kahdelle päivälle, kyllä se ennemmin pitäisi niin olla että siellä olisi n. kymmenkunta matsia joista isossa osassa olisi joku merkittävä ja paljon rakentelua saanut feudi taustalla. Toki siis enhän minä tiedä miten noissa otteluissa on, mutta vähän haiskahtaa siltä että ei nuo nyt mitään vuosisadan feudeja ole.

Ennen jopa divojen fillerit eli nämä bikinicontestit tai jotkut tyynysodat olivat feudin "huipennuksia" eli siellä oli naisilla ollut jotain kärhämää taustalla ja homma ratkaistiin sitten tällaisella. Ei nyt siis sillä että ihan näitä aikoja kovin paljon kaipaisin, mutta kertoo kuitenkin siitä että ennen nuo matsit tuntui WrestleManiassa paljon isommilta.

Toki onhan sekin totta että olen kasvanut tästä lajista ulos ehkä 10 vuotta sitten.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Joo ja tuo feudihan sai sitten vielä jälkikäteen katsottuna melko absurdeja piirteitä kun Eddie valitettavasti kuoli pari kuukautta tuon feudin loppumisen jälkeen. Toki eihän wrestling-universumissa mitään logiikkaa ole koskaan ollutkaan, mutta tuossa kyllä mentiin sitten jo kaikkien mahdollisten rajojen yli kun Rey Mysterio kulki ihan pokalla "I'm your papi" -paita päällä. Yleisestihän tuo feudi oli erinomainen ja hyviä matsejakin nähtiin, mutta kyllä tuo papi-sekoilu oli oikein kunnon wrestlecrapia. En tiedä, ehkä oli jo niin skeidaa että meni viihdyttävän puolelle.

Mitä nyt tuota cardia katsoo niin iso osa nimistä ei sano kyllä itselle yhtään mitään. Enkä muutenkaan pidä tästä Wrestlemanian jakamisesta kahdelle päivälle, kyllä se ennemmin pitäisi niin olla että siellä olisi n. kymmenkunta matsia joista isossa osassa olisi joku merkittävä ja paljon rakentelua saanut feudi taustalla. Toki siis enhän minä tiedä miten noissa otteluissa on, mutta vähän haiskahtaa siltä että ei nuo nyt mitään vuosisadan feudeja ole.

Ennen jopa divojen fillerit eli nämä bikinicontestit tai jotkut tyynysodat olivat feudin "huipennuksia" eli siellä oli naisilla ollut jotain kärhämää taustalla ja homma ratkaistiin sitten tällaisella. Ei nyt siis sillä että ihan näitä aikoja kovin paljon kaipaisin, mutta kertoo kuitenkin siitä että ennen nuo matsit tuntui WrestleManiassa paljon isommilta.

Toki onhan sekin totta että olen kasvanut tästä lajista ulos ehkä 10 vuotta sitten.
Katsoin juuri viime viikonloppuna Wrestlemania XX uusiksi pitkästä aikaa ja olihan tuossa omanlainen fiilis. Toki tuo playboy tyynysota oli kyllä suht kiusallista ja meni aika äkkiä kelaillen.

Tämän vuoden Mania tulee kyllä ehdottomasti taas katseltua kuten joka vuosi, mutta ei lajia ole enää vuosiin jaksanut viikkotasolla seurata, kuitenkin äkkiä noissa PPV:ssä pääsee kärryille että missä mennään.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Korttiin vielä mahdollisia matseja:
  • Bobby Lashley open challenge
  • LA Knight on myös halunnut "Mania momentissa", käykö esim. Stone Cold antaa stunnerin?

Sitten huhu osasto
    • Orton nähty Losissa
    • Goldberg vihjailut jotain "yllätystä" viikonlopulle
    • Tuleeko Rock piipahtaa kun teema "Wrestlemania goes Hollywood"?
    [*]
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Bobby Lashley open challenge kulkee näin: IS IT? IT IS KEVIN! IT'S KEVIN NASH BAH GOD HE TORNS HIS QUAD.

En odota mitään jytkyjä nykyhuhuilla.
 
Tämän vuoden Mania tulee kyllä ehdottomasti taas katseltua kuten joka vuosi, mutta ei lajia ole enää vuosiin jaksanut viikkotasolla seurata, kuitenkin äkkiä noissa PPV:ssä pääsee kärryille että missä mennään.
Taitaa olla niitä viimeisiä Manioita joita tuli katsottua livenä. Huonolla kuvanlaadulla tietenkin.

Pitäähän se tämäkin Mania katsastaa huomenna ja ylihuomenna. Odotukset eivät niin korkealla ole, mutta toivottavasti edes jotakin jää tästäkin tapahtumasta käteen.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jokos se AEW muuten on mennyt suosiossa WWE:n ohi ja voittanut wrestling-sodan? Täältä luin joskus että näin on käynyt.
 
Ensimmäinen ilta on nyt takana. Ei mikään erityinen ilta ja todistaa kyllä sen, että yksi päivä riittäisi jos taso haluttaisiin pitää korkeammalla.

Tuon Street Profits-ottelun kelasin suosiolla, mutta kaikki muut tuli katsottua tältä illalta. Main Event ja Smackdown naisten mestaruusottelu olivat kumpikin ihan ok otteluita.

Illan parasta antia oli Dominick Mysterion sisääntulo. Kun sireenit alkoivat soimaan niin katsomosta kuului selvästi jonkun katsojan huuto: "Holla, if Ya Hear Me!"

Kesken eilisen pääottelun aloin miettimään, että voiko koko 'Mania olla pelkkää onnellista loppua ja kaikkien odotusten mukaista? Ensin Ripley, nyt mahdollisesti KO ja Zayn. Huomenna Asuka ja Rhodes. Cornetten sanoin Laaaazy booking jos tämä näin tulee menemään. Jos Reigns on jäämässä tauolle niin olisivat voineet jättää vyöt Jimmylle ja Jeylle edes hetkeksi.

Toivotaan jotakin yllättävää tapahtuvaksi. All the Rhodes leads to Roman
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Illan parasta antia oli Dominick Mysterion sisääntulo. Kun sireenit alkoivat soimaan niin katsomosta kuului selvästi jonkun katsojan huuto: "Holla, if Ya Hear Me!"
Onko tuo pikku-Mysse muuten mistään kotoisin painijana? Isänsä on kuitenkin legendaarinen cruiserweight ja ihan kelpo ukko, mutta onko pojalla mitään samaa?
 
Onko tuo pikku-Mysse muuten mistään kotoisin painijana? Isänsä on kuitenkin legendaarinen cruiserweight ja ihan kelpo ukko, mutta onko pojalla mitään samaa?
Kehässä ei oikein. Jos isäänsä vertaa niin todella kaukana, vaikkei cruiserweight Dominick olekaan.

Muuten ihan legit heel. Vähän voimaa lisää habitukseen niin eiköhän tuo tuosta lähde. Ikää on kyllä sen 25 vuotta että periaatteessa voisi olla jo nyt parempikin, mutta en ole varma kuinka kauan hän on touhunnut painin kanssa... Ehkä vasta sen pari vuotta. Jos näin niin sitten ei mikään ihme sinänsä. Aikaa on.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kehässä ei oikein. Jos isäänsä vertaa niin todella kaukana, vaikkei cruiserweight Dominick olekaan.

Muuten ihan legit heel. Vähän voimaa lisää habitukseen niin eiköhän tuo tuosta lähde. Ikää on kyllä sen 25 vuotta että periaatteessa voisi olla jo nyt parempikin, mutta en ole varma kuinka kauan hän on touhunnut painin kanssa... Ehkä vasta sen pari vuotta. Jos näin niin sitten ei mikään ihme sinänsä. Aikaa on.
Joo, piti itse asiassa vähän googletella taustoja niin ei tuolla taida olla esim. minkäänlaista taustaa amatööripainin puolelta. Isänsä ja Jay Lethalin kanssa on harjoitellut, mutta muuten ei mitään ihmeempää ja sieltä sitten käytännössä suoraan WWE:n riveihin. Ei nyt ihan se tavallisin polku.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös