World Wrestling Entertainment – WWE

  • 434 213
  • 2 506

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Varmaanhan tuossa toisaan on se, että kuinka moni olisi tuon Mandy Rosen henkilökohtaisen sisällön sivun tilannut, ellei tämä olisi viimeiset vuodet esiintynyt WWE:ssä ja lähes viikottain kansainvälisessä televisio-ohjelmassa, ja vielä viimeiset melkein puolitoista vuotta kantanut yhtä firman päämestaruutta. Olihan se Twitch-striimaaminenkin silloin koronapandemian alussa ehdoton ei WWE:ltä, kun eivät päässeet itse osingoille. Toki potkut perseen vilauttelusta netissä rahaa vastaan on aika kova rangaistus, kun miettii miten paljon pahempaa joku Shawn Michaels ja Marty Jannetty huhutusti touhusi aikanaan ilman minkäänlaista rangaistusta kun tavallinen tallaaja olisi viettänyt loppu elämänsä vankilassa. Tai että kännissä autoa (useita kertoja) ajamalla ja poliisille siitä kiinni jäädessä pääset paljon pienemmällä, pääset jopa joukkuemestariksi sekä osaksi firman eniten esillä olevaa ryhmää. Sitten kun vielä huomioidaan, miten WWE itse on tuota Mandy Rosen johtamaa Toxic Attraction ryhmää nimenomaan brändännyt ja myynyt yliseksualisoimalla näitä leidejä, niin kieltämättä vähän ristiriitaiset fudut.

Eri asia tietenkin jos tuosta on jo aiemmin huomautettu, mutta siitä huolimatta on vaan jatkanut sitä ja kääntänyt niin sanotusti lisää lämpöä sisällön kohdalla. Tuskinpa kovin paljon tuntuu missään, rahaa saa varmaankin enemmän noista "paini"hommista kuin siitä, että joutuu heitellyksi kovalle vanerille joka viikko eri puolella maata ja maailmaa.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks

Paha keisari on saanut oman dokumentinsa. Jos löytyy VPN niin Vice TV sivuilta 1h 30 min dokkari Vincestä. Maaksi tulee valita USA.

Vicen sivuilta löytyvät myös old school wrässlin faneille Dark Side of the Ring ja Tales From the Territories.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Ja kuten reilu kuukausi sitten huhuiltiinkin, niin "Paha keisari" Vince is back! Ukko lisäsi itsensä ja pari oikeaa kättään yhtiön hallitukseen. Omien sanojensa mukaan tulee takaisin CEO:n rooliin "vain" hoitamaan jakeluoikeusneuvottelut nyt kun Peacockin ja Foxin diilit päättyvät tänä vuonna, ja ilmeisesti myös se kauan huhuttu koko firman myyminen on samalla Vincellä mielessä. Eli kohta voi katsella WWE:tä sieltä Disney+ palvelusta! Ei aio omien sanojensa mukaan "millään tavalla puuttua" muihin asioihin firmassa, vaan luottaa firman muuhun johtoon niissä muissa asioissa täysin. Mutta koska kyseessä on kuitenkin Vincent Kennedy McMahon "God damn it!", niin eiköhän ukko kohta löydy taas sieltä gorilla positiosta luurit päässä ohjaamasta showta, lentää sitten kaikki Wyattit, Garganot, Krossit sekä muut Triple H:n takaisin palkkaamat painijat takaisin sinne samaan luiskaan mihin Vince heidät jo kertaalleen heitti. Sen ohella sitten saadaan eräänä keväisenä keskiviikko-iltana katsella TBS:llä AEW Dynamitessa miten shokeeraavasti Paul Levesque on #ALLELITE.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
R.I.P. WWE.

AEW voitti sitten wrestling-sodan, kun naistenahdistelija-Vince päätti palata eläkkeeltä väkipakolla vielä kerran paskantamaan wrestling-fanien päälle ja raportit kertovat että Vince on myynyt WWE:n nyt saudeille. Tuon myötä fanit katoavat ja painijoitakin alkaa lähtemään muualle, ja WWE on kyllä kuopattu. Samoin meni kyllä täysin Vincen oma "legacy" kun vaihtoi sen verirahoihin ja kuoppasi rakentamansa firman.

Haista paska kusipää Vince.

Harmittaa Triple H:n puolesta, joka tehnyt loistavaa työtä WWE:n creative johtajana Vincen lähdettyä ja käänsi sodan takaisin WWE:n voitolle ennen Vincen paluuta. Mahtoikohan kauppaan vaikuttaa Vincen kateellisuus Hunterin suosiota kohtaan. Tony Khanina yrittäisin nyt saada Hunterin loikkaamaan AEW:n, koska tuo olisi vihon viimeinen naula WWE:n arkkuun.
 
Viimeksi muokattu:

Undrafted

Jäsen
Olen yllättynyt, jos kaupat olisi sovittu näin nopeassa aikataulussa. Viikonloppuna vielä ennustettiin 3-6 kuukauden aikajännättä mahdolliselle myynnille. Tuo Vincen huhuttu paluu creativen johtoon saa entisestään epäilemään huhun paikkansapitävyyttä. Aika näyttää miten tämä menee.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks

Eipä mennä vielä asioiden edelle. Nyt on raportteja toiseen suuntaan. Saas nähdä mitä tapahtuu.
Enkä nyt tiedä onko ne juonikuviot Kolmois-Paulinkaan johdossa mennyt mitenkään aivan ällistyttävästi parempaan suuntaan. Nuo muutokset, että joku saa jonkun vanhan paremman gimmickin tai koko nimensä on aika bare minimum muutoksia. Siinä missä Vincellä oli niitä koomisen huonoja ideoita niin Hlla on tappavan tylsiä. Vielä kun sitä helevetin Uncle Howdy kummittelua on nyt molemissa showssa ja Wyatt puhumassa jollain bobcat goldthwait-äänellä niin voi sanoa, että ei ne aivan kaikki huonot ideat tulleetkaan Vinceltä.

Ja kun AEWlläkin on omasta takaa valmiiksi jo joku 200 painijaa rosterissa ja vain 3h viikossa ohjelma-aikaa niin ei sinne loikkaaminenkaan ole välttämättä hyvä idea, kuten on huomattu. Nyt tarvittaisiin se kolmas iso promootio.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Stephanie ja Tripla Nenä vastustivat WWE:n myymistä, joten Vincen pakonomainen myyntivimma on mitä ilmeisemmin syy sille, miksi Stephanie nyt otti ja lähti firmasta ihan kokonaan.

Ja sitten myös Khanien klaani on yksi neljästä ostajaehdokkaasta. CNBC:llä oli myös raporttia, että Khanit olisivat mahdollisen oston myötä halukkaita yhdistämään WWE:n ja AEW:n, samalla ollen avoimia ajatukselle siitä, että Vincellä olisi jokin rooli firmassa myymisen jälkeen. Samassa raportissa tosin mainitaan, että Vince ei mitä todennäköisemmin Khaneille omaa luomustaan myy, mutta ajatuksen tasolla mielenkiintoinen skenaario.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vähän kyllä jäi lussuksi Rumble tänä vuonna.

Miesten rumble oli maksimissaan ihan jees, Codyn voitto oli vähän liian selvä vaikkei itse ole edes seurannut mitään kuvioita tai huhuja. Muutenkin siitä lopusta puuttui se tietty eeppisyys, toki hienosti Gunther ja Cody matsasi. Loganin ja Ricochetin spotti oli komea.

Mountain Dew matsi oli kyllä JIM, onneksi oli aika lyhyt, eipä tuossa edes paljoa käytetty mitään aseita.

Naisten matsin kelasin ja Rumblenkin katsoin läpi hyppimällä.

Main event oli ihan jees matsi, vaikka lopputulos oli taas erittäin arvattava. Lopun myllytys oli ihan jees, kokoajan odotti että tuleeko sieltä Rock tai joku muu pelastamaan, mutta ei sitten tullutkaan.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Aika plörö oli tosiaan Rumble. Codyn paluukin tietenkin WWE tyyliin spoilattiin näyttämällä viikko kaupalla videoita paluusta. Oikea voittaja kuitenkin ja loppua edeltänyt Codyn ja Walter Guntherin kanssa käyty vääntö oli parempi kuin itse Rumble matsi. Mikä kertoo paljon Rumblesta, joka on yleensä suosikki matsityyppejäni. Booker Tta oli kiva nähdä.

Mountain Dew... Knight ansaitsee parempaa kuin tämän höpöukon. Onneksi vetää niin hyviä promoja, ettei tämä 60-luvun Batmanista karannut King Tut ole kuin hidaste matkan varrella.

Naisten matsi ja lisää dungeon of doomia lopussa.

Naisten rumblen aikana meinasin nukahtaa. Ilmeisesti meinasi yleisökin kun vaisuksi kävi sekuntien laskeminen. Pelasin sitten samalla Switchillä GoldenEyeta ja havahduin kun Nia Jaxin musiikki alkoi soimaan yhtäkkiä ennen koko sekuntikelloa. Rhea oli kuitenkin myös oikea voittaja, vaikka loppuratkaisu oli hieman koominen Liv Morganin sokeutuessa ja huitoessa ympäriinsä.

Main event. Jos kesällä tuntui venytetyltä tämä family matters feudi niin nyt vain odotan Maniaa ja, että milloin tämä loppuu. Lopussa näytettiin, ettei ilmeisesti babyfaceja tai ketään muutakaan koko lafkassa paljon kiinnosta kun Owensia teurastettiin käsiraudoissa puolen tunnin ajan. Aiemmin samassa ppvssä kyllä koko ajan kävi turvamiehet, mutta nyt annettiin parin tyypin hakata yhtä vaikka kuinka kauan. "Why don't you piss in my mouth while you down there" sanois Cornette.

Sitten kun Zayn lopulta kääntyi ja yleisö räjähti niin.... Zayn hakattiin myös tajuttomaksi ja tungettiin lei'n lehtiä suuhun. Vielä loppuun Romanin hiiiiiidas viiden minuutin kävely pukkariin eikä ketään vieläkään. Ei Rockia ei Codya ei ketään babyfacea.

Parasta ppvssä oli Pat McAfeen ihmettelyt tapahtumille kommentaattorina.
 
Ennalta-arvattava tapahtuma jossa oli toki hetkensä ja etenkin ME:n tunnelma lopussa oli hyvä, vaikka ketään ei tullutkaan pelastamaan KO:ta tai Samia.

Jos ja kun WrestleMania käydään Cody Rhodesin ja Roman Reignsin välillä, niin vähän on nyt näin ennakolta sellainen tunnelma, että Reigns menettää liian helpolla omansa ja puolestaan Cody saa liian nopeasti omansa. Jotakin tuohon on keksittävä.

Edit, se piti vielä sanoa että ajattelin pitkään miesten Royal Rumblessa että Rey Mysterio kuitenkin julistettaisiin voittajaksi kun hän ei päässyt kehään ollenkaan, eikä eliminoitu kehässä ja näin Codylta vietäisiin voitto katkerasti. No, sääntöjä sen tarkemmin tietämättä tuo ajattelu oli hakuammuntaa.
 
Viimeksi muokattu:

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Kyllähän WWE kusi homman aika lailla. Lopun draama oli huikeaa, mutta valju maku jäi, kun tämän hetken kuumin nimi Sami Zayn oli päivän selvä valinta myös Rumblen voittajaksi ja voittamaan mestaruus Romanilta Maniassa. Nyt sitten tämä yksi kautta aikain tarina "huipentuu" hävittyyn mestaruusmatsiin Elimination Chamberissa ja tag team-mestaruuteen KO:n kanssa Maniassa? Aika huolella kustiin homma, kun joku helvetin AEW hylkiö täytyi väkisin nostaa voittajaksi. Cody ei todellakaan ole ansainnut tuota paikkaa ja olla se ketä Romanin lopulta kukistaa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Jos ja kun WrestleMania käydään Cody Rhodesin ja Roman Reignsin välillä, niin vähän on nyt näin ennakolta sellainen tunnelma, että Reigns menettää liian helpolla omansa ja puolestaan Cody saa liian nopeasti omansa. Jotakin tuohon on keksittävä.
Jos Vince saa vielä jotenkin vaikuttaa juonikuvioihin Wrestlemanian aikoihin, niin tuskin Reigns vyötä Codylle pudottaa. Cody kuitenkin petti verrrrrriiiiisesti Vincen lähtemällä perustamaan kilpailevaa lafkaa kun ei tykännyt Vincen antamista pelle-gimmickeistä niin paljoa kuin isoveljensä. Reigns on taas sitä mistä Vince tykkää, iso, pitkätukkainen ja lihaksikas hoss jonka vauvaöljytyille kuville Vince iltaisin ottaa huolellisesti ns "kisakäden".
 
Jos Vince saa vielä jotenkin vaikuttaa juonikuvioihin Wrestlemanian aikoihin, niin tuskin Reigns vyötä Codylle pudottaa.
Hoh. Tykkäisin jollain tavalla tästä. En yhtä pervolla tavalla kuin kuvailemasi Vince kisakäsineen, mutta draaman kaari olisi aika osuva jos kaikki odottaa Rhodesin voittoa ja Reigns voittaisikin.

Vähän sellaista Lesnar-Undertaker tason WTF-momenttia olisi tarjolla. Sitten ottelun jälkeen Cody jää kehään saamaan yleisön tukea tappiosta huolimatta ja hän pyytelee anteeksi hänen edesmenneeltä isältään, että petti tämän kun ei saanutkaan vyötä perheen hartioille. Tästä sitten jatkuisi Rhodesin renkaiden pumppaaminen seuraavaan WrestleManiaan.

Okei, vuoden 2024 WrestleMania on liian kaukana ja SummerSlam voi olla liian kesy näin hienolle tarinan päätökselle. Fakta on ikävä kyllä se, että tuo aiempi loukkaantuminen hieman tekee tästä tarinasta liian lyhkäisen jos vyö(t) pudotetaan Codylle parin kuukauden päästä. Eikä tuolla ole tällä hetkellä ketään muutakaan vaihtoehtoa.

Jostain luin myös, että WrestleManiassa voisi olla tänä vuonna Reignsillä edessä kaksi matsia, joissa kumpainenkin vyö panoksena. Ensimmäisenä iltana vastassa Sami Zayn ja toisena Cody Rhodes. En välttämättä syty tällekkään ajatukselle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vähän sellaista Lesnar-Undertaker tason WTF-momenttia olisi tarjolla.
En tiiä tuntuuko nämä nykypäivän starat itselle jotenkin merkityksettömiltä, mutta ihan aidosti kysyn: voiko mikään päästä edes lähelle tuota WTF-momenttia? Mun mielestäni se Lesnarin yllätysvoitto Undertakerista silloin aikoinaan oli sen tason shokki ja järkytys, ettei mikään voi päästä ikinä lähelle. Kai jostain kertoo sekin ettei luvunlaskun aikana yleisö tuntunut reagoivan oikein mitenkään ja selostuskin oli vaan "Third F5", samalla tyylillä kuin olisi tehty joku perus lyönti.

Tietyllä tavalla omasta wrestling-fanituksesta jotain kuoli tuolla samalla hetkellä kun Takerin voittoputki kuoli. Olen edelleen että sitä ei olisi pitänyt koskaan tehdä, tai siis ainakaan Lesnarille sitä ei olisi pitänyt koskaan antaa. Eikä kyllä sen kummemmin Reignsillekään, jos nyt siis ajatellaan että Roman olisi ollut se eka voittaja silloin joitain vuosia tuota myöhemmin.
 
Tietyllä tavalla omasta wrestling-fanituksesta jotain kuoli tuolla samalla hetkellä kun Takerin voittoputki kuoli. Olen edelleen että sitä ei olisi pitänyt koskaan tehdä, tai siis ainakaan Lesnarille sitä ei olisi pitänyt koskaan antaa.
Temppu oli minun mielestäni hyvä, mutta siinä olen jokseenkin samaa mieltä, että periaatteessa tuon voiton olisi voinut suoda jollekin nousevalle kyvylle jos se piti kerta toteuttaa. En ollut vuosiin seurannut vakituisesti tuolloin enää vapaapainia, joten en kyllä muista keitä nousevia kykyjä ja potentiaalisia olisi ollut tuolloin kenelle voiton olisi voinut suoda.

Toisaalta tuossa osa taikaa oli nimenomaan se, että se oli juuri Lesnar, ylimielinen ja tuolloin muistaakseni vielä aika selkeä heel, joka tuossa voittoputken katkaisemisessa onnistui.

En tiiä tuntuuko nämä nykypäivän starat itselle jotenkin merkityksettömiltä, mutta ihan aidosti kysyn: voiko mikään päästä edes lähelle tuota WTF-momenttia?
Riippuu vähän kuinka intensiivisesti jaksaa seurata. Periaatteessa ei voi kauhean lähelle varmaan. Ainoastaan jos joku välivastustaja onnistuisi viemään Reignsin tittelit vaikka jossakin väli-PPV:ssä tai TV-lähetyksessä ennen 'Maniaa.

Tuo pitkä voittokulku Reignsin ja Bloodlinen osalta on tuonut noille mestaruusvöille arvoa, jota sillä ei ole ollut hetkeen. Se ja Cody Rhodesin tuomat old school rässling-vivahteet pitävät omaa mielenkiintoani yllä. Muuten aika merkityksetöntä menoa kun on jo nähnyt sen 80-luvun, puhumattakaan 90-luvun että 00-luvun alun hullun meiningin kyseisen viihdeohjelman parissa.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Temppu oli minun mielestäni hyvä, mutta siinä olen jokseenkin samaa mieltä, että periaatteessa tuon voiton olisi voinut suoda jollekin nousevalle kyvylle jos se piti kerta toteuttaa. En ollut vuosiin seurannut vakituisesti tuolloin enää vapaapainia, joten en kyllä muista keitä nousevia kykyjä ja potentiaalisia olisi ollut tuolloin kenelle voiton olisi voinut suoda.
En kyllä itsekään muista että ketä niitä nousevia kykyjä tuohon aikaan oli, no ehkä ne silloiset Shieldin jäsenet (en muista oliko stable enää kasassa tuolloin) ja miksei myös Daniel Bryan. Mutta jos historiaa miettii niin vaikka en ole miehestä koskaan välittänytkään, niin Randy Orton olisi sillä Legend Killer -gimmickillään ollut sinänsä ihan toimiva vaihtoehto. Silloinhan siitä putkesta alettiin ekaa kertaa silleen oikeasti isommin puhumaan, eli kuinka 12-0 onkin pian 12-1. Edge olisi ehkä voinut olla toinen sitten joitain vuosia myöhemmin, olkoonkin että hän ei ihan nuori sälli ollut enää kun miehet kohtasivat. Oliko jotain 34- tai 35-vuotias. Toki hyvinhän tuo ura on edelleen jatkunut, vaikka toki pitkään olikin pois.

Toisaalta tuossa osa taikaa oli nimenomaan se, että se oli juuri Lesnar, ylimielinen ja tuolloin muistaakseni vielä aika selkeä heel, joka tuossa voittoputken katkaisemisessa onnistui.
Tästä toki sinänsä samaa mieltä, mutta se oli kyllä mielestäni vähän turha veto siinä mielessä että Lesnariahan ei taidettu tuon jälkeen nähdä kuvioissa kuin vasta sitten joskus loppukesästä kun kävi moukaroimassa John Cenan SummerSlamissa.
 

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
On muuten ihan loistava tarina tuossa Bloodline - Sami Zayan hommassa, Royal Rumblen lopetus oli ihan huikea. Pitkästä aikaa wwe:ssä hyvää pöhinää.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Herranjestas minkä vastaanoton Sami sai Smackdownissa. Kyllä on WWE aivan pihalla jos Roman ei huomenna tiputa vyötä Samille, vaan vasta Maniassa Codylle. Tuo Bloodline-tarina on kannatellut yksin WWE:tä jo vuoden ja ansaitsee saada ansaitsemansa lopetuksen Samin voittaessa mestaruuden kotiyleisön edessä. Bloodline-tarina hakkaa 100-0 Codyn "teen tämän isälleni"-tarinan.
En kyllä pysty ymmärtämään mistä WWE:lle ja esim. Cornettelle on tullut päähän ettei mestaruutta voi antaa Samille, mutta sen sijaan Cody muka olisi main event-tason jätkä. Sami on ollut monta kuukautta wrestling-maailman kuumin nimi ja esim. Cody ei ole lähelläkään miehen suosiota. Painijanakin Sami on paljon parempi kuin Cody. Ilmeisesti ei sitten Bryanin tapaan ulkonäkö miellytä johtoa, vaan mieluummin nostetaan joku helvetin AEW:n hylkäämä Cody mestariksi. En kyllä ymmärrä ajatusmaailmaa miten joku helvetin neck-tattoo idiootti on edustavampi mestari kuin Sami.
Codystahan saisi ihan helvetin hyvän Homelander-heelin, joka kuvittelee olevansa hyvis. Lookki on jo täysin kopioitu Homelanderilta, mutta egonsa takia ei suostunut AEW:ssa kääntymään heeliksi, vaikka yleisö häntä ja vaimoaan vihasi, ja ei näköjään suostu WWE:sskään.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Itse veikkaan että Zayn vs Reigns saa sellaisen "Dusty Finish"(kuinka osuvaa) joka petaa Wrestlemanian Main eventin triple threatiksi.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Joo eikai noita vöitä kannata enää tässä vaiheessa ottaa pois Romanilta ennen Maniaa. Taitaa tosiaan tulla Mania XX main event uusinta. Siinähän HBKlla oli unfinished businessia HHH kanssa. Ensin tuli yhtäaikainen-selätys-tasuri Rawissa ja Rumblen Last Man Standing matsissa tupla count out tasuri. Ja kun Benoit voitti itse Rumble-matsin, niin saatiin 3-way.

Jollei nyt sitten tule Sami vs Cody. Kääntyykö Cody heeliksi? Ja kuka Romanille vastaan? Stone Cold? Cena? Rock? Iso matsi sen pitäisi kuitenkin olla korvaamaan jos vyöt otettaisi pois nyt.

Ja lol, eiköhän ne AEWn oikeat "hylkiöt" paljastunut viime syksynä.
 
Viimeksi muokattu:

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Nyt sain katseltua tuon elimination chamberin. Vähän hassu lopetus Lesnarin matsissa, olikohan sitten joku loukkaantuminen taustalla, kun loppui noin? Samin puolella main eventin, mutta eipä ollut wwe:llä pokkaa antaa voittoa. Vähän let down tuon story linen lopetus, kun kuitekin oli kerrankin todella hyvin tehty wwe:ltä.

Joo eikai noita vöitä kannata enää tässä vaiheessa ottaa pois Romanilta ennen Maniaa. Taitaa tosiaan tulla Mania XX main event uusinta. Siinähän HBKlla oli unfinished businessia HHH kanssa. Ensin tuli yhtäaikainen-selätys-tasuri Rawissa ja Rumblen Last Man Standing matsissa tupla count out tasuri. Ja kun Benoit voitti itse Rumble-matsin, niin saatiin 3-way.

Jollei nyt sitten tule Sami vs Cody. Kääntyykö Cody heeliksi? Ja kuka Romanille vastaan? Stone Cold? Cena? Rock? Iso matsi sen pitäisi kuitenkin olla korvaamaan jos vyöt otettaisi pois nyt.

Ja lol, eiköhän ne AEWn oikeat "hylkiöt" paljastunut viime syksynä.
Eikös wrestlemaniassa ole nyt kuitenkin reigns vs cody? veikkaan että codystä tehdään mestari, tai sitten reignsin putki jatkuu.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Eikös wrestlemaniassa ole nyt kuitenkin reigns vs cody? veikkaan että codystä tehdään mestari, tai sitten reignsin putki jatkuu.
Juu, kyllähän se näin nyt taitaa mennä ja hyvä niin. 1 vs 1 on parempi kuin Triple Threat. Tuo oli itseltä alustavaa pohdintaa ennen Elimination Chamberia, että mihin suuntaan tarinaa mahdollisesti saatetaan viedään Zaynin suosion takia. Ja ehtiihän tässä tapahtua vielä kaikennäköistä ennen Maniaakin.

Itse Chambersista niin ihan jees, perus väli-ppv. Superpitkiä tahtoo olla vain nämä matsit taas ja vielä kun noita Chamber matsejakin pitää olla nykyään kaksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: J.K.

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Onhan tuo The Tribal Chief vs. The American Nightmare nyt ihan selvä main event-tason kohtaaminen Maniaan. Sami Zayn oli yhtä uskottava haastaja Reignsille kuin mitä Logan Paul oli Saudeissa. Täysi huumorihahmo jos vertaa johonkin Lesnariin minkä Reigns on niputtanut ties kuinka monta kertaa tässä vuosien aikana. Owensin kanssa tägäily Uson veljiä vastaan Maniassa on Zaynille se oikea slotti, eikä ainakaan tarvitse mitään huumorimatsia vetää jotain Jackass-vanhusta vastaan kuten vuosi sitten. Toki kaulapartanörtit itkevät Twitterissä kun Zayn ei ole pääottelussa, mutta se nyt ei ole mitään uutta.

Onko Cody sitten se oikea mies riisumaan Reigns vöistä on toki toinen kysymys. Seuraava onkin, että jos ei Cody niin kuka sitten.
 
WrestleMania lähestyy ja siellä on selvillä ainakin naisten mestaruusottelut, enteilyt SZ ja KO:n ottelusta Reignsin renkejä vastaan ja muun muassa Logan Paul vastaan Seth Rollins. Ja toki tuo itse pääottelu Reigns vs. Cody.

Niin, eihän tuolla oikein ole ketään muutakaan tällä hetkellä kuin Cody joka tuon vyön voisi uskottavasti Reignsiltä viedä. Liian nopeasti se kuitenkin tapahtuu, jos tapahtuu, minun mielestäni. Tätä juttua sotki tuo Cody Rhodesin loukkaantuminen, sillä tuota taustaa oltaisiin saatu rakennettua hieman vahvemmaksi ilman monen kuukauden poissaoloa. The Rock vs. Reigns olisi ollut kova hitti, mutta vyö tuskin olisi liikkunut The Rockin käsiin. Tai jos olisi, niin lähes yhtä hölmö veto kuin se että vyö olisi kaiken tämän jälkeen annettu Sami Zaylle.

Näin äkkiseltään jos ynnäilen arvosanan 0-5 sisältäen viihdearvon ja painiarvon niin näkemykseni EC:stä on:
1. Roman Reigns vs. Sami Zayn = 3.5
2. Miesten EC = 3.5
3. Edge & Beth Phoenix vs. The Judgement Day = 2.5
4. Naisten EC = 1,5
5. Lashley vs. Lesnar = 1.5

Viihdearvoltaan main event oli hyvä, vaikka lopetus vähän lässähti. En tiedä minkälaiseen loppuun sitä olisi ollut tyytyväinen. Kai sieltä olisi pitänyt tulla joku Vince McMahon tekemäänMontreal screwjobin niin, että vyö ei joudu huumoriveikon harteille. Tästä sitten Sami Zaylle uusi juonikuvio Vincen kanssa Stone Cold Steve Austinin hengessä. No ehkä ei. Harmi kun B+-juonikuvio on jo tehty Bryan Danielsonin kanssa aikoinaan. Siinä olisi ollut Samille jatkumoa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös