World of Tanks

  • 260 815
  • 2 155

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
12t:llä joutuu vaan ampumaan (ainakin minä) paljon kauempaa kuin T-43:lla, jolloin pene tietysti putoaa + weakspotteihin osuminen on (enemmän) tuuripeliä. Sitä kautta tuo heikko pene rankaisee 12t:tä enemmän, MM noilla on nykyisin sama. Toki myös puolet vähemmän hipareita on melko merkittävä asia :). AMX 12t ei muuten ole "nopea pikkuvaunu", koska se ei ole a) nopea tai b) kovin pieni, etenkin kiihtyvyys on ihan uskomattoman paska, joten aina käännöksen tehdessä vauhti putoaa puoleen. Terrain resistancea pitäisi parantaa reilusti, niin sitten tuolla voisi leikkiä liikkuvaa spotteria ELC:n tyyliin. Nykyisin toimii lähinnä passiivispotterina ja loppupelissä voi yrittää sitten kerätä damaa, jos sinne asti selviää.

Mitä karttamuutoksiin tulee, niin WG selvästi haluaa siirtää karttojen hallinnan pois medikoilta (ja TD:ltä), jotka ovat olleet melko ylivoimaisiakin taitavissa käsissä. Nyt ei enää flänkkääminen ole niin helppoa, kun kartat ovat enemmän noita brawling tyyppisiä. Heveillä ajeluahan nuo uudet kartat suosivat selkeästi aiempaa enemmän. Se on toki sääli, että lightejä vedellään kakkoseen kaikilla näillä uudistuksilla (karttamuutokset, puskien poistaminen), kun nuo ovat niin heikoilla jo ennestäänkin.
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jagdtigerin kanssa oli pitkään hankalaa, mutta nyt homma sujuu. En taida heti ostaa jahtipötköä koska se vaunu näyttää todella kankealta ja yksipuoliselta.

Pääsin itse kokeilemaan jahtipötköö viime viikonloppuna, ja pakko todeta että suurin osa pelaa tolla ihan päin hanuria. Otin kylmästi E3 maisen takun ja ajoin vaan suoraan päälle. N.5000 damaa pelkästään sillä että ajaa kohti ja latauksen aikana kulmailee ja kiemurtelee. Ei tolla oikeasti kenekään mitään snaipperia pitäisi koskaan pelata. Toinen mitä kokeilin oli AT15. Vaikutti sen verran hauskalta kun kukaan ei päässyt läpi ja tykki laukoo n.4 sekunnin välein yli 200 damaa. Pakko vissiin joku päivä toikin linja aloittaa, tosin muutama ysin tankki odottaa ostoa joten krediitejäkin joutuisi ajamaan.
 

RomuLumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä karttamuutoksiin tulee, niin WG selvästi haluaa siirtää karttojen hallinnan pois medikoilta (ja TD:ltä), jotka ovat olleet melko ylivoimaisiakin taitavissa käsissä. Nyt ei enää flänkkääminen ole niin helppoa, kun kartat ovat enemmän noita brawling tyyppisiä. Heveillä ajeluahan nuo uudet kartat suosivat selkeästi aiempaa enemmän. Se on toki sääli, että lightejä vedellään kakkoseen kaikilla näillä uudistuksilla (karttamuutokset, puskien poistaminen), kun nuo ovat niin heikoilla jo ennestäänkin.


En tiedä mitä ne yrittää, mutta kyllä tankit pitäisi balansoida ihan keskenään, eikä yrittää tehdä kaikista kartoista heavy karttoja. Itse pidän kanssa medeistä ja osalla kartoista niillä on vaan ihan tuskaista ajella.
 

Esoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
12t:llä joutuu vaan ampumaan (ainakin minä) paljon kauempaa kuin T-43:lla, jolloin pene tietysti putoaa + weakspotteihin osuminen on (enemmän) tuuripeliä. Sitä kautta tuo heikko pene rankaisee 12t:tä enemmän

No jos nyt oikein googlaamaani filua tuosta penen putoamisesta tulkitsen niin se on muutaman prosentin luokkaa /100m eli erittäin pieni. Varsinkin kun pene heittelee +/- 25% tuosta pelissä ilmoitetusta arvosta. No se siitä pilkunnussinnasta. Pelistähän tekee hienon juurikin tämä että toisen mielestä susipaskavaunu on toisen mielestä oikein kelvollinen. Veikkaisin että kovin moni ei jaa kanssani ajatusta että M3 Lee oli aivan ylikylän vaunu kun sen joskus kuukausia sitten hakkasin läpi.

Putkijuoksupelejä on jo muutenkin ihan liikaa ja jatkuva suuntaus tuntuu olevan tämä suurien massojen houkuttelu mahdollisimman yksinkertaisella ja helposti omaksuttavalla peli/kenttäsuunnittelulla. WoT ei tähän kategoriaan todellakaan kuulu koska pelin opettelu vie oikeasti ihan helvetisti aikaa jos vertaa vaikka johonkin CODiin. Pelaajamassaa on edelleen valtavasti eli onko fiksumpaa tehdä pelistä mahdollisimman simppeli jolloin saadaan satunnaisia uusia pelaajia mukaan (peli on kuitenkin jo sen verran vanha että uusia pelaajia ei varmasti ihan hirveästi tule) vai kehittää sitä monimuotoisemmaksi ja tehdä pelaamisesta haastavampaa jotta saataisiin pidettyä jo olemassa oleva valtava massa pelaajia kiinni pelissä pidempään.

Yhtälailla hyvät pelaajat silti vievät tomaatteja oli kartta minkälainen tahansa, kysymys onkin kuinka monta tuhatta peliä tämä hyvä pelaaja jaksaa kurkkia kiven takaa sen sijaan että voisi pelata peliä monipuolisesti erityyppisillä kartoilla erilaisia taktiikoita hyödyntäen.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Pääsin itse kokeilemaan jahtipötköö viime viikonloppuna, ja pakko todeta että suurin osa pelaa tolla ihan päin hanuria. Otin kylmästi E3 maisen takun ja ajoin vaan suoraan päälle. N.5000 damaa pelkästään sillä että ajaa kohti ja latauksen aikana kulmailee ja kiemurtelee. Ei tolla oikeasti kenekään mitään snaipperia pitäisi koskaan pelata.

Pötkössä on saksanmalliin heikko alapelti ja katossa vähän weakspottia tuuriosumille, mutta muuten se on aika kovaa kamaa jopa kyljistä. Päälleajamisessa panssarointi riittää, mutta ainakin jahtitikun kanssa isoin ongelma on tykin kapea ampuma-ala, minkä takia kuka tahansa voi circlata ympäri. Täytyy kokeilla kuitenkin tuota, JT on hiukan eriluonteinen tankki, koska on paperisempi ja vastaavasti tykki on kohtuullisen nopea latautumaan ja hyvin tarkka.

T71 on aika mahtivaunu lighteista, viewrange on tajuttoman hyvä, liikkuvuus erinomaista ja kun camot virittelee huippuunsa niin aika näkymätön. Tykin dama ja tarkkuus voisivat toki alla parempia, mutta 6 kutia ja rullan lataus alta 20 sekkaa antaa kyllä paljon mahdollisuuksia iskeä sitä pikkudamaa. En ole vielä kuusysiä ostanut talliin, mutta vastuksena T71 on usein veemäisempi kuin T69.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Veikkaisin että kovin moni ei jaa kanssani ajatusta että M3 Lee oli aivan ylikylän vaunu kun sen joskus kuukausia sitten hakkasin läpi.

Ei se kyllä ylikylän vaunu ole, mutta paljon mainettaan parempi. Taisi tuolla tulla pari topguniakin väännettyä ja useampi Mastery Badge, joka ei tosin tuolla vaunulla ihmeitä vaadi.

En ole myöskään sitä mieltä, että 12t olisi susipaska, itseasiassa ground resistancen parantamisella se olisi jopa hyvä vaunu. Nykyisellään sellainen vähän meh, kyllä sillä kuitenkin mielummin pelailee, kuin muutamalla muulla vaunulla jotka tallissa on (mm. japanialaiset paskakasat).

WG:llä on suuria ongelmia noiden karttojen balanssien suhteen. Nyt on tosiaan menossa joku "hevikausi", jota ennen metaa hallitsivat TD:t ja medikat. Ei ne vaan osaa, onneksi tuolla on muutama ihan hyväkin kartta pelattavaksi. Eikä kaikki uudistukset sentään ihan käteen ole menneet, esim. Artic Region on nyt parempi kuin aikaisempi versio.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olihan taas ylimääräistä aikaa ja tutkailin vBAddictin tilastosivuja. Enempi tutkailin Tank Expert saavutuksen etenemistä ja sitä kuinka paljon vaunuja eri maista puuttuu saavutuksesta. Saavutuksenhan saa kun tuhoaa jokaista mallia olevan vaunun jokaisen maan valmistamista vaunuista. Jokaisesta maasta saa saavutuksen siis erikseen. Minulla kaikkein lähimpänä saavutuksesta on Japani, jossa ainoastaan STB-I pitäisi saada vielä tuhottua. PRKL, juuri tätä kirjoittaessani, muistin, että eilen minulla oli Jagdtigerin putken edessä STB-I ja vielä kylki minuun päin, mutta päätin ampua jotain toista vaunua. Jos olisin tiennyt tästä asiasta, niin olisi Tank Expert Japanin osalta suoritettu. Premivaunuja ei tuohon suoritukseen lasketa, mutta Japanin osalta minulta puuttuu niitä myös yksi (Type 98 Ke-Ni Otsu). Ranskalaiset kaikki kolme premivaunua olen jo tuhonnut. Eniten Tank Expertistä puuttuu Ryssiltä (yhteensä kahdeksan vaunua).

Jos mennään yksittäisiin vaunumalleihin, niin eniten tiensä pään on minun toimesta kohdannut KV-1S (173). Toisena Hellcat (170) ja kolmantena KV-1 (101). Premivaunuista olen tuhonnut eniten T34:ia (25) ja sitten tulee E 25(20) ja LTP (15). Tavallisten vaunujen osalta nuo tilastot kertovat sen, että medium komppaa on tullut vedettyä Jatkiksen ja klaanin porukoissa jonkin verran, koska nuo vaunut esiintyvät niissä aika usein. KV-1:n lukemaa en osaa äkkiseltään selittää. Premivaunuista tuo T34 on tullut vastaan aika usein 7 vs. 7-taisteluissa ja he eivät ole saaneet armoa JPII:n putken edessä. E 25:n osalta selityksenä on se, että olen omalla e 25:llä ajanut jo 439 matsia ja aika usein on vastapuolella ollut 1-3 E 25:ttä vastassa. LTP:t ovat taas olleet vakiouhri kun Pz 1 C:llä on käyty pitämässä hauskaa pikkutierin matseissa.

Tässä vielä Top 5:

1. KV-1S (173)
2. M18 Hellcat (170)
3. KV-1 (101)
4. StuG III Ausf G (87)
5. Pz Kpfw. IV (78)

Harvinaisuuksiakin löytyy listalta yhden vaunun verran. Olen päässyt tuhoamaan saksalaisen Pz.Kpfv.38H 735 (f)-premivaunun jopa kahteen kertaan. En muista kyseistä värkkiä nähneeni koskaan edes premikaupassa myynnissä. Harvakseltaan tuo peleissäkin vastaankin tulee. On kuitenkin tarpeeksi usein tullut vastaan, kun olen semmoisen päässyt pariin kertaan tuhoamaankin.

Jos taas katsellaan millä vaunuilla nuo tuhot on aiheutettu , niin TOP 5 listaus näyttää tältä:

1. E 25 (423)
2. M18 Hellcat (241)
3. Stug III Ausf. G (240)
4. Grille (235)
5. Pz Kpfv I C (187)

Yllätyksenä tuossa listassa tulee Grillen suuri määrä, tai oikeastaan sen sijoittuminen TOP 5:een. Grille ei ole ollut tallissa enää pitkiin aikoihin ja silti ei tuon useampi ole kiilannut ohi tuhottujen vaunujen määrässä. Lähellä on toki tulossa tuo Pz 1 C ja JPII, jolla on tuhottu 179 vaunua. Vielä saa tosin jonkun matsin noillakin veivata, ennen kuin Grille tippuu kokonaan tuolta listalta.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
AT-1 tuli hankittua talliin. Vedin ekaan matsin kolme killiä, 2xomat hipat damaa ja voiton. Wn8:a tuli kuitenkin vain 1020 pistettä. Ilmeisesti aika kova vaunu noihin alatierin matseihin. Ajattelin hissukseen pelata nuo venakkojen TD-linjat maaliin.

Strongholdia on tullut vedeltyä nyt jonkin verran, pääasiassa noita kutosen matseja. Aika heikkoa on taso keskimäärin, ilmeisesti kovat klaanit vetää vain kasin ja kympin matseja. Tuossa kutosessa on se mainio juttu että matsit tahtoo olla nopeampia, WR on nyt ~65%, tulee paljon lumieriä ja tappiomatsitkin tasaisia. Lopputuloksia keräät todella hyvin noita resursseja, kun taas ylemmissä matseissa isompi resurssipotti ei kasvata yhtään tuloksia, kun häviät useammin ja häviät lumieränä. Lisäksi pitempään kestävät matsit hidastavat myös resurssien keräämistä, kun et ehdi pelata yhtä monta matsia.

Saas nähdä miten tuo tukikohtaan hyökkääminen sitten seuraavassa päivityksessä muuttaa hommaa, todennäköisesti METELin kaltaiset pikkuklaanit ovat koko ajan isompien pompoteltavina.
 

ruoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panelian Raikas
Koskas noita Strongholdeja muuten vedetään kun ei ole hetkeen kutsuja näkynyt... vai onko tullut bännit niihin yhden pienen ammo rack osuman takia? :)
 

Terry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miten tuo Stronghold oikein toimii? Oma klaani on tällä hetkellä todella hiljainen, eikä kimppapelejä saada kuin yhden kaverin kanssa aikaan.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
AT-1 tuli hankittua talliin. Vedin ekaan matsin kolme killiä, 2xomat hipat damaa ja voiton. Wn8:a tuli kuitenkin vain 1020 pistettä. Ilmeisesti aika kova vaunu noihin alatierin matseihin.

Kyllä sen täytyy olla OP vehje, kun meikä on ihan noobina vetäissyt sillä 72% voittoja, tosin vain 11 matsia. Tuolla taitaa olla yksi alatierien parhaita viewrangeja (250m ilman apuja) + hyvät camot, niin noita kun osaa hyödyntää saanee aika kivoja tuloksia ja tykkihän tuossa on tuolle tasolle loistava, IV tierin kanuuna ja 8 astetta depressiota, tarkkuus toki venäläistä. Parasta kuitenkin on, että tuolla pystyy luotettavasti läpäisemään T18:ta joka kohdasta ja joka kulmasta :).

Eilen viimeksi vedettiin stronkkia, tosin itse ehdin vain yhden matsin ja sitä ennen yhden randomin :(. Tässä jäänee lähiviikkoina pelimäärät varmaan aika vähiin.
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miten tuo Stronghold oikein toimii? Oma klaani on tällä hetkellä todella hiljainen, eikä kimppapelejä saada kuin yhden kaverin kanssa aikaan.

Siinä keräillää jotain rakennuspalikoita klaanin linnoitukseen ja rakennellaan rakennuksia jotka sitten antavat tietyn ajan buustia (expa/credu) kaikille klaanin pelaajille. Perus klaanilaisen ei tarvii noita rakennuksia miettiä, pelaa vaan kutosen tai kasin kompan tyylistä strongholdia. En muista noitten pelaajamääriä? Kutosessa oli vähemmän.

Sinänsä melko tylsää koska toisiin linnoituksiin hyökkääminen ja kympin pelit tulevat vasta seuraavassa päivityksessä.

Terry: Jos tiimipelaaminen kiinnostaa, eikä nykyinen klaani pelaa kuin maksimissaan 7/42:sta, niin suosittelen isompaa klaania. Random platat ja 7/42 pystyy pelaamaan vanhojen kavereiden kanssa normaalisti mutta cw ja isot kompat/strongholdi tuo mukavan lisän pelkkiin normihöntsiin.
 

ruoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panelian Raikas
Jahas. Eka kymppi tallissa. E-100 ekan pelin jälkeen ihan kivan oloinen... saksalaiseen tapaan ei maailman notkein mutta kulmaukset toimii ja jne.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jahas. Eka kymppi tallissa. E-100 ekan pelin jälkeen ihan kivan oloinen... saksalaiseen tapaan ei maailman notkein mutta kulmaukset toimii ja jne.

Sama tankki on itsellenikin tulossa pian. Viime aikoina olen päässyt kyllä sellaiseen vireeseen, että oksat pois. Noin 1600xp/peli tahtia on tullut pelattua viimeiset 50-60 peliä. Tiedä sitten mistä tällaiset suonenvedot aina ajoittain tulevat, kun sitten seuraava sessio voi ihan hyvin mennä täysin penkin alle.
 
Viimeksi muokattu:

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Vitutus MM kohtaan on lisääntynyt hitaasti mutta varmasti. Miten helvetissä tiimien kokoaminen on niin vaikeaa? Miten matsissa toisessa porukassa voi olla 13 kymppi tierin vaunua ja toisessa 9? Onko porukoiden kokoaminen todella näin vaikeaa. Pisin putki kympin matseissa, joissa omassa tiimissä oli vähemmän kympin koneita taitaa olla jotain 5-6 matsia. Matseissa ei enää juurikaan ole mitään järkeä tälläisessä antibalanssissa. Tuntuu, että muutaman päivän saa pelailla paskoissa tiimeissä ja kärsiä top tieri alivoimasta ja sitten yhtäkkiä taas pääsee täysin övereihin tiimeihin muutaman päivän ajan.

Vaikka jättää 5x ekspa päivät huomioimatta, tuntuu että matsit ovat jatkuvasti 14-2 voittoja tai tappiota. En tiedä olenko yksinäisenä fooliohattuna liikenteessä, vai onko muillakin vastaavia havaitoja tehtynä. Pääsääntöisesti top tierien epätasainen jakautuminen tuntuu koskevan kympin matseja. Muutenkin olen viimeaikoina kallistunut sen suuntaan, että MM:n pitäisi ottaa huomioon pelaajien taso. Tasaisissa tiimeissä matsit ovat paljon parempia, kuin täydellisissä tomaatti vs unikumi matseissa. Kieltämättä välillä hommaan tuntuu menevän täysin mielenkiinto, kun matsien lopputulos on lähes 100 varmasti tiedossa ennen matsin alkua. Omalla tekemisellä ei tunnu olevan juurikaan merkitystä tiimien ollessa joko über hyviä tai tomaatteja.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä ole kesälomatauon jälkeen vielä tullut tutustuttua näihin strongholdjuttuihin ollenkaan mutta tarkoitus olisi kohtapuolin osallistua näihinkin.

Vitosia vääntelin eilen ja toissailtana. Kuten odottaa saattoi, oli matsit todella nihkeitä. Tuli 15-0 voittoja ja taas rökäletappioita. Todella, siis todella huonoja pelaajia matkassa ja botteja toki osa. Voitto% on ollut 40-45 huitteissa koko ajan ja tippuu koko ajan. WN8 taas ollut 1800 hujakoilla. WN8 on ollut alamaissa myöskin mutta johtuu aika pitkälti siitä, että grindaan artyja ja artylla on vaikea saada kovia lukuja tauluun kun taas jollain T49:llä eilen pitkästä aikaa pelasin ja wn8 oli 9800 paikkeilla seiskan matsissa jossa tein 6 tappoa ja ~2k damaa. Jos ajelisi tutuilla vanhoilla luottopeleillä niin nousisihan nuo statsitkin mutta tämä kuuluu asiaan.

Vaunurintamalla ei isoja muutoksia ole tapahtunut. Obj 416:n ostin toissa iltana. Parempi tykki vaatii 54k expaa ja nyt tuolla A-44:n tuhnulla olen yrittänyt. Todella tuskainen vaunu ajella. Hyvää on matala profiili mutta panssarointia ei käytännössä ole ja huonolla tykillä ei oikein tee mitään kasin hevejä vastaan saati ysien kanssa. Verrattuna T-44:n tämä vaunu on huono, todella huono. Tai sitten Inkkariin joka on grindauksessa. Inkkarin tykki on armottoman hyvä ja eilen esim vitosista tuli +8k expaa ja 3,3k damagella. Tykkään vaunusta.

IS-4:n ostin pari viikkoa sitten mutta pelata en oikein ole ehtinyt. Olisiko pari matsia tullut kokeiltua ja ihan kelpo vaunulta tuo tuntui. Kymppejä on tallissa nyt tasan 20. Jokunen on kohtapuolin vielä tulossa lisää kunhan saan ysin artyt valmiiksi. Venäjä,USA ja Englanti ovat kohtapuolin tallissa ja tämähän tarkoittaa sitten sitä, että olisi kaikki kympin artyt tallissa. Jenkkien M53/55 on ollut tähän astisista yseistä ehdottomasti paras ja jää varmaankin talliin. Brittien FV taas ampuu ihmeellisen epätarkasti. Jatkuvasti kuteja kokonaan ulos tähtäysringistä ja tämä on tosi turhauttavaa.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
grindaan artyja

Runkkari! ;)

Okei, tuli tuossa toissapäivänä pelattua varmaan ekan kerran kuukauteen artylla, ja saa taas varmaan kuukauden odotella seuraavaa. Typerä laji, vituttaa pelata ja vituttaa pelata niitä vastaan.

Viimeinen viikko on mennyt ihan kohtuullisesti, voittoprosentti 66% ja WN8 noin 1700 (Wotlabsin mukaan 1758 ja Noobmeterin 1695), vaikka tuossa on hinkattu stokkivaunuilla osa matseista. Eilen oli huippupäivä kun WN8 sen osalta on 2360, tosin eilen oli pelissä ainoastaan ARL44, joka ei ole vielä täysin varusteltu. Uusin normivaunu tallissa on Chi-To, jolla takana yksi matsi stokkina, onneksi oli kutosen peli, niin sai ihan kivasti aikaiseksi (1700+ damaa) ja viisinkertaisilla expoilla sai sitten heti tuon paremman tykin hankittua. Tuli myös ostettua ensimmäinen premikkavaunu, Dicker Max, joka oli 30% alennuksessa. Kolme* matsia takana ja aina 8 tierin peli (kaksi ekaa vielä Himmelsdorf ja Ensk), eilinen oli kuitenkin jo hyvä matsi 3 tappoa ja vajaa 2k lämää, nettosin 51k krediittejä.

Ostamista vailla olevia vaunuja olisi Type 58, 59-16, Pz.Sfl.V, AT 8 ja KV-2 (jos sitä nyt ostan lainkaan). Lisäksi ihan kohta on ostoslistalla Tiger I, Aufkl. Panther, JPanther, ISU-152, SU-100M1, T-44, IS-8, AMX 13 75 ja T21... Ihan ei riitä tallipaikat, eikä etenkään krediitit. Taidan keskittyä tuohon venäläisten medikkalinjaan T-43 on ainakin ollut mukava pelattava.

Edit.
*tarkistin, on niitä neljä, yhden olen ilmeisesti onnellisesti unohtanut kokonaan
 
Viimeksi muokattu:

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Eilen oli erikoinen tilanne. Olin IS-3:lla aloittamassa taistelun, kun oman joukkueen chattiin Jpz E-100:n pelaaja ilmoitti, että jos yksikään oma tankki jää lähellekään omaa basea, ampuu hän nämä hengiltä. Mietin, että vitsaileeko hän, joten jäi katselemaan. Kaveri itse parkkeerasi omaan baseen. Kun minäkin jäin basen viereen katsomaan tilannetta, ampui hän minua. Pyssyn ladattuaan hän ampui toistamiseen ja tankkini meni siinä.

Tuollainen meininki siis Tier X -pelaajillakin vielä. Kyseisellä kaverilla oli WN:t 600:n luokkaa, eli mistää pro-pelaajasta ei ollut kyse. Näköjään kymppitiereihin voi päästä huonommatkin pelaajat - oli vielä jonkun O-L-I -klaanin pelaaja. Toinen klaanikaverinsa vielä chatissa puolusteli, että kaveri oli toiminut ihan oikein koska oli etukäteen sanonut, että ampuu tiimikavereita, jos häntä ei totella.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taze: On mulla muitakin grindattavia kuin artyjä :) FV3805,212A ja M53/55 ovat ne artyt mutta grindauksessa on myös Obj 416, SU100M1,Indien Panzer, VK4502B, M103, T54 -> Obj 140(T62A on jo tallissa), WZ-120 ja STA-1. Kehitysvehkeitä siis riittää ihan tarpeeksi. Nämä on periaatteessa yleensä ne ensimmäiset pois pelattavat, näitten jälkeen sitten mitä milloinkin.

Mirasane: Näitä persläpiä löytyy nykyään ihan joka tieristä ja kymppimatseissa pyörii nykyään todella huonoja pelaajia ja tuo ~600 on jo ihan kohtuullinen, on joskus tullut vastaan alle 100 tyyppejä ja mietittyä että on ollut tuskainen ja pitkä matka grindata kymppiin asti tuolla pelaamisen tasolla.

Mut täräytti eilen oma arty hengiltä lopussa. Oma BC 155 55 tilanteessa 14-6 tjsp olin naamapainissa vihun T-54:n kanssa omalla WZ-120:llä ja oma arty sitten pistää meidät molemmat hengiltä. Kaverin wn oli jossain 400 huitteissa ja tokihan tuollaiseen paikkaan kannattaa ampua missä omat pyörivät viimeisen vihun ympärillä...
 

ruoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panelian Raikas
Niin olikos tohon KV-1Sn tulossa joku nerffi vai muistanko väärin?
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Pelaako kukaan tätä mobiilisovelluksena? Olen nyt noin 1500 matsia vetänyt ipadilla ja tykkään. Mukava istua rennossa asennossa nojatuolilla ja antaa paukkua. Pelaajia tosin on laidasta laitaan. Ihan koviakin kavereita mutta pääosin teinejä alustanaan kännykkä. Ei kovin helppo pelata pienellä näytöllä.
 

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Ruoja: Kyllä tämmöinen tieto on tullut. For the record- nettisivusto kertoo , että KV1S:n tilalle tulee Tier 5:seen uusi KV1S ja KV-85 Tier 6:seen. Samoin HelloKitty kuohitaan. Nämä siis alustavien testien perustella, virallista tietoa tuo ei (vielä) liene. Aiemmin tiedot ovat kyllä pitäneet paikkansa jokseenkin hyvin.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Menee nyt ehkä hieman ohi ketjun aiheen, mutta katson pakolliseksi tämän linkityksen:

Prospects Of The Conflict In Ukraine's Southeast | Infographics | RIA Novosti

Huomionarvoista on, että Novorossijan aka. separatistien kalustoon kuuluvat yksi kappale IS-3 ja T-34-85 panssarivaunuja. Eläköityneet museovaunut on kutsuttu takaisin vahvuuteen vuosikymmenten jälkeen ja nyt WoT:istakin tutut Sotka ja OP IS-3 niittävät jälleen kunniaa itä-Ukrainan taisteluissa. Vakavasta asiasta ei toki saisi leikkiä lyödä, mutta kiinnostaisipa tietää mikä on etenkin IS-3:n nykyinen taistelukunto. Dingaileeko kaiken dingailtavissa olevan ja rankaisee sitten Ukrainan hallituksen mahdollisesti tomaatteja tankkimiehistöjä? Sitä vastoin en haluaisi kuulua edes pitkäputkisen Sotkan miehistöön nykypäivän taistelukentällä, vaikka ennen luotettava sotaratsu olikin.

Linkki Ria novostin nettisivuille.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
IS-3 ja dingailu eivät kuulu samaan lauseeseen, ellei sitten vastassa ole punainen armeija (en tarkoita nyt Neuvostoliittoa). Vaunu on ihan paperia (keula etenkään ei dingaa kuin vahingossa ja tornissakin on helvetin iso autopene reikä katolla) ja sen pystyy peneämään käytännössä mistä asemasta tahansa, pelaankin tuota enemmänkin kuin medikkaa, kun sillä liike riittää tuohon hommaan. Ainoastaan sidescrapessa tuohon voi edes hieman luottaa, riippuen tietysti kuka ja mikä on ampumassa vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös