Wild 07-08

  • 69 829
  • 311

Rush247

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins+Crosby
Hassu poika olet Saikka. Eiköhän tuossa Schultz ollut se ottava osapuoli lukuunottamatta sitä miehekästä niskaan takomis -episodia, kun Getzlaf oli sotkeentuneena paitaansa.

Mutta jatka toki.
Heh, aivan samaa mieltä. Ja tuotakin ihmettelin että eikös Saikka laittanut boogeyn voittajaksi viiksi-matsiin. En tiedä mutta mielestäni viiksi siinä vei enemmän, korkeintaan tasuri..
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Tais ne värilasit olla päässä Saikka vai mitä? Ihan ymmärrettävää ja ei siinä mitään, but let it be. Schultzia vietiin ihan selvästi ja toi Viiksen ja Boogeyn matsikin oli aikaslailla tasuri tai lievä Viiksen voitto, joten se siitä. Eli ainoastaan Mayn ja Boogeyn matsi päättyi Wild voittoon, mut mitäpä näistä. Ei mulla muuta, rauhaa ja anarkiaa...
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Tais ne värilasit olla päässä Saikka vai mitä? Ihan ymmärrettävää ja ei siinä mitään, but let it be. Schultzia vietiin ihan selvästi ja toi Viiksen ja Boogeyn matsikin oli aikaslailla tasuri tai lievä Viiksen voitto, joten se siitä. Eli ainoastaan Mayn ja Boogeyn matsi päättyi Wild voittoon, mut mitäpä näistä.

Pitihän täällä nyt niin kauan räyhätä ennenkuin joku tuli asiat korjaamaan. ;)

Schultz-Getz matsin alku oli isommalta Getzlafilta ihan mukavan näköistä heittelyä pitkin seiniä. Iskuja ei paljoa jaeltu kummaltakaan osapuolelta, mitä nyt lopussa Schultzilta pari ja sitä ennen taisi Getz muutaman iskun saada sisään.

Boogey-Viiksi menee itsellä tasuriksi, iskut olivat aika tasan, ei kummaltakaan mitään tappoiskuja. Voihan tuon Parrosin edgeksikin laittaa, tasaista oli kuitenkin. Mistä olen yllättynyt. May ja Boogie nyt oli juuri sitä mitä voi odottaa noinkin epätasaiselta kaksikolta, May puolustaa ja yrittää iskeä paria iskua johonkin väliin, missä onnistuukin, Boogaard vaan takoo jonnekin sinne päin ja paljon. Boogeyn voitto, ei yllätä.

Kyllä seuraavaan Ankkamatsiin pitää kutsua Kassian ylös, siinä vaiheessa alkaa homma näyttämään huomattavasti paremmalta kun Wildilla on heittää kehiin kaksi kovinta nyrkkisankaria näistä kahdesta joukkueesta.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Nyt kun uusintana ottelua katsoo, niin pakko todeta että olihan kaunis maali tuo Parrishin osuma. 3-2 nopea hyökkäys, Koivu ylittää sinisen liukuu hieman vasemmalle, komea lättypassi maalin oikealle puolelle Radiolle jolta kaunis siirto vielä toiselle kulmalle mistä Parrish kiittää ja pistää limpun reppuun. Siinä sitä klipklappia kerrakseen. (ylläoleva siis Wildin maalilta päin katsottuna, Giggysta katsoen siis Koivu ajautuu oikealle jne..)
 

Nolan

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues ja TPS + Dougie
Nyt kun uusintana ottelua katsoo, niin pakko todeta että olihan kaunis maali tuo Parrishin osuma. 3-2 nopea hyökkäys, Koivu ylittää sinisen liukuu hieman vasemmalle, komea lättypassi maalin oikealle puolelle Radiolle jolta kaunis siirto vielä toiselle kulmalle mistä Parrish kiittää ja pistää limpun reppuun.

Tosiaankin oli nätti maali. Parrish meni juuri oikea oppisesti kolmantena miehenä kohti maalin kulmaa, kun Koivu antoi juuri Brankolle syötön; ja sitten Radiojeviciltä loistava syöttö aivan maalivahdin edestä suoraan Parrishille. Parrish sai sitten viimeisteleväkseen tuon komean melkein "tick-tack-toe" -maalin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Kauden ensimmäinen häviö, tosin vasta rankuilla. Minnesota hallitsi peliä selvästi, Belangerilla aika lopussa vielä paikka pistää tyhjiin mutta laukoi liian hiljaa ja maalivahti ehti väliin. Jäähyihin Wild tämän pelin hävisi, jos oikein muistan niin 10 jäähyä pelin aikana, ja se on liikaa se.

Noh, tästä katseet eteenpäin, kyllä sen ensimmäisen häviön jossain vaiheessa piti tulla ja ihan hyvä että tuli kuitenkin näin, tästä sai sentään pisteen vielä. Ja tämä tarkoittaa myös sitä, että Bäckström on 4-0 vieläkin, wich is nice.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
"Minnyn" posse se jaksaa porskuttaa! Nikeltä varmaa pelaamista, ja hyökkäyskalusto tuntuu toimivan. Hieno häkki Mikolta (ja vielä Game winner).

Nyt onkin tärkeä kerätä paljon bojoja, jos ja kun joka jengille tulee noita down-shiftejä kauden edetessä. Kun mikään ei toimi tyylisesti.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Nyt onkin tärkeä kerätä paljon bojoja, jos ja kun joka jengille tulee noita down-shiftejä kauden edetessä. Kun mikään ei toimi tyylisesti.

Itse näkisin että Wildin tämän kauden porukka on sopivan vahva, ja materiaali tarpeeksi laaja ettei ainakaan mitään kovin pahoja/pitkiä kuivia kausia tule olemaan. Tämän kauden joukkueesta kertoo ihan hyvin jo se, että kun nyt on voittoja kuitenkin tullut, niin Gabo-Demitra kaksikko on ollut aika vaisu. Tai ei nyt suoranaisesti vaisu, pelillisesti ovat ihan hyviä olleet, mutta eivät nyt suoranaisesti ole pisteillä mellastaneet.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Minny otti hienon voiton suomalaispelaajien ollessa isossa roolissa. Bäckström jatkaa huippuotteita ja M. Koivu tekaisi hienon voittomaalin kolmannen erän lopulla. Saas nähdä pistääkö Mikko piste-ennätyksensä tällä kaudella uuteen kuosiin... Sehän on edellisen kauden jäljiltä aika kova, 54 pistettä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
nhl com uutisoi että nikke ois loukkaantunut harjoituksissa. http://www.nhl.com/nhl/app?articleid=341410&page=NewsPage&service=page

Huonompi juttu, mutta eipä tuo nyt toisaalta Wildin tilannetta heikennä millään tavalla. Harding on aivan yhtä hyvä, ellei jopa nyt jo parempi maalivahti mitä Bäckström on. Pahempi juttu Wildin kannalta sitten taas on, ettei kolmen pelin vierasreissun viimeiseen peliin saada Gabo-Demo kaksikkoa mukaan. Molemmat ovat siis sivussa, Demitra saanut Gaborikilta nivusvamma-tartunnan, ja Gaborikilla ilmeisesti jotain nivusiin liittyvää settiä myös. Tarkoittaa sitä, että Koivun pitää ratkaista tämä peli, tai siis ei nyt ihan noinkaan, mutta hänen ympärilleen se ykköskenttä tähän otteluun pitää rakentaa. Mutta Lemairen tuntien, kentät siirtyvät vain yksi ylöspäin jokainen, ja neloseen tulee Matt Foy.

Eli jotain tämänsuuntaista tulee olemaan...

Parrish - Koivu - Radio

Bouchard - Belanger - Rolston

Clutterbuck - Sheppard - Veilleux

Foy - Walz - Boogaard

Elikkä Walz siirtyisi nelosen sentteriksi, ja muuten jotain pientä muokkausta vaan, kuten Sheppard kolmoseen, samoin Clutterbuck. Pakeista taitaa olla samat pelaamassa, eli veikkaan Carneyta pressiboksiin tässä ottelussa.
 
Viimeksi muokattu:
Tarkoittaa sitä, että Koivun pitää ratkaista tämä peli, tai siis ei nyt ihan noinkaan, mutta hänen ympärilleen se ykköskenttä tähän otteluun pitää rakentaa.

Jos nyt unohdetaan ketjujen järjestysnumerot, niin minusta tuo Belangerin ympärille rakennettu ketju vaikuttaa paljon vaarallisemmalta kuin Koivun johtama ketju. Vai tarkoititko juuri sitä, että Koivu pitäisi siirtää tuohon Belangerin paikalle? No joka tapauksessa pelkästään Bouchardilla on enemmän luovuutta kuin Koivulla, Parrishilla ja Brankolla yhteensä. Ja se Rolstonin laukaus...
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
No joka tapauksessa pelkästään Bouchardilla on enemmän luovuutta kuin Koivulla, Parrishilla ja Brankolla yhteensä.

Ykkönen ehdottomasti Koivun ympärille, mutta paskahan sitä on alkaa toimivaa ketjua rikkomaan. Eli oikeassa taidat kuitenkin olla, joten BBR-ketju ykköseksi, Koivu johtamaan kakkosta ja kolmoseen Sheppard.

Bouchardilla voi olla luovuutta enemmän kuin Koivun ketjulla yhteensä, kyllä, mutta Wildin ykköshyökkääjä tällä hetkellä on Koivu, Gabon ja Demitran ollessa pois. Mies pelaa tällä hetkellä ykkös YV:ssä, ykkös AV:ssä, aina jos pitää hyökätä ja koittaa saada ero kiinni, aina jos pitää puolustaa johtoasemaa, ja nollata vastustaja, ja pelin loppuhetkillä kun tilanne on tasan ja haetaan voittomaalia, on Koivu kentällä. En halua ylistää Koivua, vaikka äsköinen siltä vaikuttaakin, mutta fakta on se, että Koivu on viime vuodestakin kehittynyt helvetisti. Wildin paras sentteri tällä hetkellä, aloitukset hoituvat paremmalla prosentilla kuin viime kaudella (lukuunottamatta Blues(?) peliä), ja hyökkäyspäässä Koivu on erittäin vaarallinen. Laukoo erittäin hanakasti ja hakeutuu hyvin paikkoihin. Osittain ollut huonoa tuuriakin ettei verkot ole heiluneet enempää.

edit. Ja sen verran vielä piti mainita, ettei Wildissa tällä hetkellä ole "ykköskenttää", vaan kolme kenttää mitkä pystyvät ratkaisuihin, ja heitä peluutetaan aika tasaisesti. Neloskenttä pitää vaan 0-0 ja Boogaard tuhoaa vastustajia.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Neloskenttä pitää vaan 0-0 ja Boogaard tuhoaa vastustajia.

Niinkö? Pystyykö 2-4 vaihdolla ottelussa tuota tekemään? Ei minun mielestäni. Muutenkin on ihmetyttänyt minkä takia Boogie on pelannut niin vähän, jos ollenkaan. Muistaakseni muutamassa pelissä mies on ollut terve raaputus, ja niissä missä on kentälle päässyt, peliaika on pyörinyt siinä yhden ja kahden minuutin välissä, eli noin kolmessa vaihdossa.

Viime kaudella Boogie tuhosikin vastustajia muutamaan otteeseen, mutta tällöin peliaika pyöri siellä 7 minuutissa. Tuossa ajassa hän saattoi saadakin yhden tai kaksi kovaa taklausta tililleen, jos hyvä tuuri kävi.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Niinkö? Pystyykö 2-4 vaihdolla ottelussa tuota tekemään? Ei minun mielestäni. Muutenkin on ihmetyttänyt minkä takia Boogie on pelannut niin vähän, jos ollenkaan. Muistaakseni muutamassa pelissä mies on ollut terve raaputus, ja niissä missä on kentälle päässyt, peliaika on pyörinyt siinä yhden ja kahden minuutin välissä, eli noin kolmessa vaihdossa.

Viime kaudella Boogie tuhosikin vastustajia muutamaan otteeseen, mutta tällöin peliaika pyöri siellä 7 minuutissa. Tuossa ajassa hän saattoi saadakin yhden tai kaksi kovaa taklausta tililleen, jos hyvä tuuri kävi.
Enempää en ole Boogaardin otteita seurannut, mutta tämän viikon Oilers-pelissä kaveri ainakin laitettiin vilttiin ihan ansaitusti. Ehti pelata kaikkiaan viisi vaihtoa, joista toisen aikana Oilers teki maalin ja viimeisessä otti tyhmän jäähyn, josta seuranneella ylivoimalla Oilers myös rokotti. Jäähy tuli tilanteesta, jossa Boogieman lähetettiin antamaan Jacquesille (?) palautetta kovasta taklauksesta, mutta mies päätyi taklaamaan vihellyksen jälkeen "väärää" miestä.

Viime vuonna Boogaard tuhosi Oilersilta kolme tai neljä pelaajaa, mutta tällä kaudella kaverista ei ainakaan vielä ole ollut haittaa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Onko muuten kuulunut infoa siitä aiotaanko Schultzille sorvata jatkosopimus vai päästää kauden jälkeen menemään? Burnsille mukava soppari jo irtosi.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Onko muuten kuulunut infoa siitä aiotaanko Schultzille sorvata jatkosopimus vai päästää kauden jälkeen menemään? Burnsille mukava soppari jo irtosi.

Ei ole ainakaan omiin korviini kantautunut uutisia Schultzin tilanteesta...täytyy pitää Russon juttuja silmällä, josko sieltä jotain infoa lähiaikoina irtoaisi.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tämän olisi voinut ehkä laittaa tuonne "Hupaisia virheitä mediassa"-ketjuunkin, mutta laitetaan nyt kuitenkin tänne, kun Wildin pelaajasta on kyse. Eli MTV3:n uutisointi koskien Bäckströmin loukkaantumista hieman huvitti kun sen ensikerran luin. Maikkarihan kirjoitteli näin:
Bäckströmin vamma lienee yhtä ottelua pidempiaikainen, sillä sen vuoksi Wild päätti kutsua maalivahtiosastoaan vahvistamaan Nolan Schaeferin farmijoukkueesta, AHL:n Houston Aerosista.

Ihan tosissaankohan toimittaja ajatteli, että jos loukkaantuminen olisi ollut vain yhden pelin mittainen, niin Wild ei olisi kutsunut tilalle toista maalivahtia. Kyllähän sitä aina yhden pelin voi pelata ilman kakkosveskaria, mutta toiseen peliin sellainen jo kannattaa hommata, vai?

EDIT: Linkki
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Nikke itse kertoili ettei tunnu vamma kovin pahalta ja huomenna on taas menossa joukkueen kanssa jäälle.

Jukka
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Nikke itse kertoili ettei tunnu vamma kovin pahalta ja huomenna on taas menossa joukkueen kanssa jäälle.

Jukka

Näinpä, Tom Lynn kertoili, että torstaina näillä näkymin olisi pelikunnossa, eli mistään vakavammasta ei onneksi ole kyse.

Parhaillaanhan Wildin rosterista on neljä pelaajaa (ellei sitten Gaborik pysty tänään pelaamaan) poissa loukkaantumisten takia, Moorella on vanhempi vatsalihasvamma kyseessä, mutta sitten Gaborik, Demitra ja Bäckström...Groin Injury. Herää kysymys, mitä HELVETTIÄ Wildin pukuhuoneessa tapahtuu pelien jälkeen!?
 

hwallen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Arsenal
Takaisin raiteille

Noniin, Bäkkis palasi maalille, torjui 23 laakia 24:stä ja Calgary meni tylysti kylmäksi. Gaborikille 2+1 ja Koivullekin syöttö, erinomaisen hienoa. Nyt on tappioputki poikki ja homma jatkuu maanantaina Edmontonia vastaan. Lepopäivä ja sitten Edmontonin juniorit kylmäksi. Great success.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Noniin, Bäkkis palasi maalille, torjui 23 laakia 24:stä ja Calgary meni tylysti kylmäksi. Gaborikille 2+1 ja Koivullekin syöttö, erinomaisen hienoa. Nyt on tappioputki poikki ja homma jatkuu maanantaina Edmontonia vastaan. Lepopäivä ja sitten Edmontonin juniorit kylmäksi. Great success.

Loistava peli kaikenkaikkiaan, ei kovin paljoa jäänyt Flamesille mahdollisuuksia voittoon. Koivu kyllä vakuuttaa aina vaan enemmän ja enemmän kun hänen peliään tarkastelee. Puolustuspäässä loistava kuten aina, ja hyökkäyspäässä on oppinut erittäin paljon. Tuntuu kuin Mikko ei tekisi kentällä ollenkaan huonoja ratkaisuja.

Niklakselta hyvä paluu loukkaantumisen jälkeen, maaliin ei ollut mitään asiaa. Hyvin piti riparit itsellään, ei pomputellut ja pelasi jotenkin erittäin varman oloisesti koko ottelun ajan. Kaikenkaikkiaan hieno peli.
 

Champpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pelicans, Minnesota,
Tuntuu kuin Mikko ei tekisi kentällä ollenkaan huonoja ratkaisuja.

Hyvin on Mikko pelannut mutta itse olen huomannut että monesti peli on liian passiivista omalta alueelta lähdettäessä ja nopeammalla suunnanmuutospelillä saisi myös hyökkäyspäähän enemmän mahdollisuuksia. Toisaalta hyvä että puolustaa ;)
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Voi kuinka väärässä Suomen kansa on ollutkaan Petteri Nummelinin kanssa. Mieshän on selvästi HYÖKKÄÄJÄ!!! Aivan loistavaa peliä tänään Petulta YV:llä, maagiset kädet pääsivät oikeuksiinsa kun ei tarvinnut miettiä puolustamista niin paljoa.
 
Suosikkijoukkue
Anaheim
Voi kuinka väärässä Suomen kansa on ollutkaan Petteri Nummelinin kanssa. Mieshän on selvästi HYÖKKÄÄJÄ!!! Aivan loistavaa peliä tänään Petulta YV:llä, maagiset kädet pääsivät oikeuksiinsa kun ei tarvinnut miettiä puolustamista niin paljoa.

Petua en ole koskaan arvostanut puolustajana. Ylivoimalla helvetin hyvä ollut esim. mm- kisoissa. Enemmän wildin pelejä nähneenä, niin kertokaa miksi pisteitä ei ole aiemmin tullut?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös