Washington Capitals 2023–2024

  • 83 716
  • 426

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
6-0 Pittsburghista, koskahan viimeksi ollaan löylytetty tuossa hallissa näin kovalla kädellä? Ei mitään pois meidän hyvästä pelistä, mutta olihan myös aneeminen Penguins. Surullisessa tilassa ovat hekin, kun siellä vetelevät Eller ja Puustinen ykkösylivoimassa.

Miro sai maalinsa ja meinasi tehdä toisenkin. Ovielle uusi tasaluku täyteen ja nyt kasassa 840 maalia. Lindgren nollat. Strome 0+3. Lappy taas maali.

Positiivista sanottavaa siis riittää. Ainakin reagoiminen treideihin oli meillä ihan päinvastainen mitä Pensillä, jokainen jätkä kasvoi vähintään viisi senttiä sysimustasta Arizona-pelistä.

Lisänostona Wilsonille hieno ja tunteikas maali sekä ilta, kun oli juuri menettänyt isoisänsä. Tällainenkin tapaus varmasti yhdisti joukkuetta tätä peliä varten.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Mitä täällä tapahtuu!!!!

Kuzy läks. Ei buyoutilla. Ei mutual terminationalla. Ei maksettu ykköskiekan varausta.

Nyt oli pommi. Kelpaa. Ja 3rd vielä takas, satakertaa parempi kuin todennäköisin vaihtoehto eli buyout. BMlle patsas Aben viereen.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Mitä täällä tapahtuu!!!!

Kuzy läks. Ei buyoutilla. Ei mutual terminationalla. Ei maksettu ykköskiekan varausta.

Nyt oli pommi. Kelpaa. Ja 3rd vielä takas, satakertaa parempi kuin todennäköisin vaihtoehto eli buyout. BMlle patsas Aben viereen.
Uskomatonta, mutta totta. Vaikka harmittaa edelleen, että Kuznetsovin tarina päättyi miten päättyi, lievittää tämä pahinta pettymystä. Ainoa vain, että miksi juuri Carolina.... luulin jo, että päästään myös arkkivihollisestamme Guentzelista eroon, mutta hänkin jäi saman divisionaan sisälle, yhtä lailla Carolinaan.

Noh, pitää toivoa, että Kuzy sotkee koko Carolinan orkesterin. Harmi, että löivät MAGA-Tonyn just waivereihin. Noh, Tony ja Kuzy nähtäneen sitten AHL:n puolella kimpassa. Ainiin, mutta eihän noilla ole edes farmijoukkueta.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Pe-la yö 22-23.3. kalenteriin, kun tulee visiitille pääkaupunkiin. Nähdäänkö kotkan siivet jos onnistuu?
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Hetken se näytti siltä, että Kuzy saattaisi vielä meillä pelata joku päivä kun katsoi Hersheyn treeneistä kuvia yms. Hyvillä mielin näytti sinne menevän ennakko-odotusten vastaisesti. Mietin aiemmin sitä yhteistä tulevaisuutta Kuzyn kanssa siltä kantilta, kun hän muistaakseni on sanonut muutamaan otteeseen, että Caps kauppaa kaikki ne pelaajat pois jotka haluavat jäädä ja viihtyy joukkueessa. Tuli vain silloin mieleen, että tarkoittaako nyt itseään vai mitä? Noh, joka tapauksessa toivotetaan parempaa tulevaa 92:lle. Ilman häntä ei 8.6. olisi Caps -henkisille merkkipäivä.

Kyllä se vaan aika menee ja tilanteet muuttuu. Tänä kesänä tulee 6 vuotta siitä, kun mestaruus voitettiin…

Kiitokset Kuznetsoville kaikesta ja etenkin siitä mestaruuskeväästä. Parhaimmillaan maailman paras, huonoimmillaan erittäin huono. Kiitos #92! Muistot eivät katoa mihinkään.



 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Sanattomaksi vetää. Mitä Kuzy ehtiikään vielä tehdä? SC-finaalin seiskapelin jatkoajalla Birdman-tuuletus kun on ensin harhauttanut koko Dallasin viisikon kahville? Mikään ei enää yllätä tämän jälkeen.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Paljon on keittiössä kattiloita tulilla ja pian se sitten nähdään tuleeko loppuehtoostakin vielä se hyvä kakku.

- Paciorettylle ilmeisesti tarjolla siirto contenderiin. Ei kuitenkaan niihin minne ite oli alkujaan listannut. NYR vahvimmin huhuissa. Uskoisin että siirtyy, koska vain n kolmen tunnin matka Washingtoniin. Lyhyt matkustaa jos vaikka perhe haluaa jäädä vielä ”pk-seudulle” nykysijaintiinsa siks aikaa.

- NIC DOWD SWEEPSTAKES on tällä hetkellä kuuminta kuumaa. Sä oot ylivoimainen. Saa nähdä mihin tämä kehittyy.

- Avs insiderien mukaan 100% aikoo treidata moken sinne. Allen meni jo. Markstrom on kallis. Avs ja Caps on ennenkin treidailleet molareita… oisko se… oisko Kuemp… no ei, mut Viikset on varmasti siellä vielä pöydällä kun puhelimet pirisee. Tai ei Charlie itse, mut nimi paperilla. Tai viikset paperilla, tai jotain?

selvää on ainakin se että mitä ilmeisimmin kaikki ne palaset tosiaan on myynnissä, mitä alkujaan vaan keksittiin nimiä ilmoille heitellä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jeps, ei saatu muita lopulta liikkumaan mut eipä se meinaa mittää. Oletettavasti Dowdista ja Lindgrenistä ei tarjolle tullut tarpeeks hyvää vastinetta vaan ja Pacioretty ei jaksanut nähä vaivaa.

Ihan hyvä tdl. Kun vertaa ”fieldiin”. Saatiin pari ihan kelvollista kauppa tehtyä, Kuzy ulos ja Sandinille jatkot. Ja mitään oleellista ei menny ulospäin.

Sit vaan kohti ääretöntä ja sen yli, eli playoffs-paikkaa jahtaamaan :D
 

JuiWSH

Jäsen
Oli yllättävän aktiivinen deadline, huomioiden että GMBM alias Big MacLellan sanoi hiljattain ettei tässä olla myyjiä tai ostajia. Sinänsä ihan kiva kuitenkin, ettei laitettu nyt kaikkea lihoiksi, kun vielä jotain teoreettista saumaa pudotuspeleihinkin on.

Kuznetsovin kohdalla vähän jännä, että pistettiin nyt sitten 50% pidätyksellä luiskaan, mutta kai siellä on sitten todettu että on noussut liian pahasti Kuzy hattuun ja paluuta vanhaan ei ole. Parempi tämä tietenkin on kuin mikään ulososto, mutta suapi nähdä saadaanko tolla säästyvällä rahalla mitään fiksua ensi kaudeksi. Anyway, ainakaan ei tarvi olla ensi kaudella Kuzy housussa.

Ja sieltä ba dum tshhhhh.. Siirryn untenmaille.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Kuznetsovin Carolina-debyyttiä ei tullut katsottua, mutta raporttien mukaan peli-iloa näytti olevan. Hyvä juttu hänen kannaltaan, katotaan kauan kestää tällä kertaa.

Sen sijaan tuli tsekattua, miten Caps pärjää ja hyvä maalivire näytti jatkuvan Pens-ottelusta. Vastustaja oli mitä oli, mutta ensimmäisen erän tehoilu riitti tällä kertaa voittoon. Eikä tuossa mitään hätää ollut loppua kohden mennessäkään. Onhan se myös ihan kiva juttu, että meillä on Kuznetsovia parempi sentteri Hendrix Lapierressa :)))

Mites toi meiän YV? Ollaan näköjään vimosen vajaa kuukauden ajalta koko puulaakin paras YV-porukka, mitä tuli tilastoa vastaan lähetyksessä. Taas tuli yksi maali, joten hyvin tällä hetkellä toimii se osa-alue ja kivutaan jo kohti TOP20 sijaa sillä saralla. AV:lla kans kivaa uhrautumista ja osottaa, että edelleen välitetään ja taistellaan siitä poffi-paikasta, joka on muuten tällä hetkellä ihan omissa käsissä. Pitäs vaan voittaa vähän pelejä eka.

Vaikka Chicago on aika sukka, niin on tuo Bedard vaan hurja kaveri. Katoin ekassa erässä, että nyt ei pojalla tänään lähe, mutta etenkin vimosessa erässä pyöritti kyllä meiän nippua ihan miten halus. Ei tullut tulosta tällä kertaa, mutta ei se paljosta kiinni ollut. Tosi hanakka laukomaan ja pystyy omalla tekemisellään tekemään itselleen tilaa. Peliäly ihan huippuluokkaa. Vähän köykänen toki vielä fyysisesti, mutta ei välttämättä tarvii ollakaan mikään Tomas Holmström. Harmi, että sillä ei oo parempaa taustatukea tuolla porukassa (ei oikeesti oo, koska Chicago ansaitsee kaiken kurjuutensa).
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Siinä on kieltämättä aika iso kontrasti, kun kohdataan sarjan huonoimman joukkueen jälkeen yksi sarjan parhaista joukkueista. Jets oli juuri niin kova kuin sopi odottaakin ja olivat vielä sisuuntuneet edellisestä heikosta iltapuhteestaan.

Pysyttiin tuloksessa ihan hyvin kiinni, mutta ei pystytty luomaan oikeastaan yhtään mitään vaarallista. Sitten kun kaverilla on tolppien välissä vielä sarjan paras veskari, niin eihän sinne tietenkään helpot uppoa, vaan olisi pitänyt pystyä rakentamaan huomattavasti enemmän härdelliä maalin edustalle. Jets on hyvä porukka tänä vuonna ja voi mennä pitkälle, jos ei kuitenkaan ihan päätyyn asti.

Seuraavana olisi sitten aina helppo Edmonton eli luistelutreeniä tulossa McDavidia vastaan. Jinxataan nyt ja sanotaan, että kieltämättä tämä vierasreissu vähän haisee viiden tappion otatukselta....
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Ethän sää nyt noin voi pelata Oilersia vastaan. Pahoja merkkausvirheitä ja turhaa kunnioitusta vastustajan tähdille ja sitten vielä kaksi maalia pomppii sisään polvisuojista. Hyman sai rellestää maalin edessä ihan miten halusi ja luonnollisesti Capitals-legenda Connor Brown teki kauden ensimmäisensä juuri tähän otteluun, niinkuin oli helppo arvata.

Kuemperille kiva iltapuhde kun pääsi pelaamaan pitkästä aikaa ja apuja ei tule mistään. Eihän se nyt itsekään liekeissä ollut, mutta Charlien kanssa oltaisiin hävitty varmasti yhtä pahasti.

Aika lailla viimeiset hetket kääntää voittokulku päälle ja se tarkoittaa sitä, että se kurinalainen toisinaan nähty peli löydetään myös näitä hyökkäyksellisesti ylivoimaisia joukkueita vastaan. Liikaa tällaisia murskatappioita mahtunut jo tähän kauteen, kun tuntuu, että yksinkertaisesti jänne vain katkeaa ja omissa helisee koko ajan. Sit itellä näihin peleihin on ruuti märkää, kuten Oviella tällä kertaa, vaikka tonttia oli useaan maaliin.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
NHL.tv tarjosi tällä kertaa niin pahaa pikselipuuroa että oli vaikea seurata peliä. Mitä nyt yritin tihrustaa niin sama juttu kun Winnipegissä: Oikeasti kovia jengejä vastaan ei kerta kaikkiaan riitä. Kaksi omiin ennen kun ollaan saatu edes yhtä laukausta kaverin maalia kohti on toki alisuorittamista nykytasollakin mitattuna.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ja näin vain kisa pysyy tiukkana playoff -viivassa. Lindgren oli jälleen voiton takuumiehenä ja piti huolen siitä, että häneen ei tulla kaatumaan.

Burakovsky tanssi viivassa ja syötti McMichaelin läpi, josta voittomaali iskettiin. Pienen marginaalin peli oli tämä ja pisteet kyllä kelpaa.

Olisihan se toisaalta ihan kiva painella Poffeihin kiusaamaan jotain mestarisuosikkia.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Ja näin vain kisa pysyy tiukkana playoff -viivassa. Lindgren oli jälleen voiton takuumiehenä ja piti huolen siitä, että häneen ei tulla kaatumaan.

Burakovsky tanssi viivassa ja syötti McMichaelin läpi, josta voittomaali iskettiin. Pienen marginaalin peli oli tämä ja pisteet kyllä kelpaa.

Olisihan se toisaalta ihan kiva painella Poffeihin kiusaamaan jotain mestarisuosikkia.
On kyllä yhtä vuoristorataa. Edellisenä päivänä pyörittelemässä koneella Draft Simulatoria, seuraavana MoneyPuckia ja playoff-odottamapyörää. Ei perhana, ollaan pisteen päässä paikasta, kun yön kierros meni meidän kannalta täydellisesti.

Nyt löytyi sitä jännettä ja uskoa omaan juttuun, mitä kaipasin. Vastus ei ollut niin kova kuin Öljy tai Teppo Winnipekit, mutta oli ehoton pakkovoitto ja se myös otettiin.

Seuraavat viisi peliä ovat ihan hemmetin vaikeita. Ei oo Chicagoita sun muita Sharkseja enää tulossa vastaan, vaan laatua laadun perään. Tai nojoo, on siellä toki yksi Pingu-peli sentään vielä kalenterissa :)
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
En tiedä kuinka usein pajatson puoliksi tyhjännyt joukkue alkaa tekemään nousua, mutta onhan tämä vieraskiertue tarjonnut alkukonttauksen jälkeen pari maukasta voittoa, samalla kun kilpakumppanit ovat hiukan haparoineet.

Playoffhokiahan tässä jo pelataan, vaikka tiedossa ei ole jatkuuko kausi. Melko kovassa Canucks-lingossa joukkue oli tuossa pariin otteeseen, mutta kiitos Charlien ja Lapierren tärkeät pisteet mukaan.

Jatkopaikkahan on tosiaan omissa käsissä, vaikka otteluohjelma ei varsinaisesti Capseja suosi. Tuolla on kuitenkin mm. Wings vielä kahdesti vastassa, vaikkakin omissa kirjoissa Isles on team to beat tässä kisassa.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Tämä on se pelityyli, jolla me voidaan hoitaa näitä matseja. Pakko vaan tylsyttää vastustajan kärkeä ja pelata paikoin aika nihilististä kiekkoa. Vika erä oli ihan puhdasta maalinestopeliä. Ei oo kaikista viihdyttävintä ja kauas ollaan tultu 2010-luvun taitteen Young Guns -ilotulituksista, mutta jos sen on näin tapahduttava, olkoon sitten niin. Avaimet taas omissa käsissä.

Miroshnichenko pelasi nyt kauden 10. pelinsä, joten hänen tulokassopimuksestaan kuluu tämän myötä ensimmäinen kausi. Vähän tuosta oli spekulaatiota, että pelaisiko loppukauden farmissa, jotta tuota yhtä sopimusvuotta voitaisiin säästellä, mutta mielestäni erittäin ansaittu paikka kokoonpanossa on hänelle löytynyt. Parhaat pelaa ja kyllä mä itse henkilökohtaisesti ennemmin Miroa katselen kuin esim Phillipsiä.

Toinen kaveri on sitten pelannut vähän enemmän kuin 10 ottelua, tarkalleen ottaen 990 peliä enemmän nyt kirjoissa ja kansissa. Tavoilleen uskollisesti Oshie oli toki loukkannut itseään aamujäillä, mutta pystyi kuitenkin pelaamaan. Onko Oshie-kauppa jopa seurahistorian tärkein yksittäinen treidi? Hattua päästä!
 

JuiWSH

Jäsen
Miroshnichenko pelasi nyt kauden 10. pelinsä, joten hänen tulokassopimuksestaan kuluu tämän myötä ensimmäinen kausi. Vähän tuosta oli spekulaatiota, että pelaisiko loppukauden farmissa, jotta tuota yhtä sopimusvuotta voitaisiin säästellä, mutta mielestäni erittäin ansaittu paikka kokoonpanossa on hänelle löytynyt. Parhaat pelaa ja kyllä mä itse henkilökohtaisesti ennemmin Miroa katselen kuin esim Phillipsiä.
Ratkaisua varmasti edesauttaa myös se, että Capitalsilla ei pitäisi olla mitään merkitystä minkälaisella sopparilla Miroshnichenko luutii kauden 25-26 jälkeen. Tuo kyseinen kausi on viimeinen sopimuskausi Ovechkinille, Milanolle, Carlsonille, Jensenille, van Riemsdykille ja Fehervarylle, jonka lisäksi Oshien ja Bäckströmin sopparit sekä Kuznetsovin soppari (eli palkanpidätys) päättyy vuotta aiemmin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Caps playoffeihin, niin voiko joku muu muka viedä Jack Adams Awardin? Mielestäni ei voi. Huikeaa duunia on tehnyt tulokasvalmentaja luodessaan joukkueelle just sellaisen pelitavan mitä joukkue pystyy toteuttamaan ja millä on tulosta revittävissä irti aikalailla maksimaalisesti.

Kyykyttää ainakin tuplamestari Sullivania ihan täysin joka ei ole pystynyt yhtään muuntautumaan joukkueen muuttuessa/vanhentuessa.

Nappivalinta officelta kädenlämpöisen Lavioletten ja Reirdenin jälkeen.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Caps playoffeihin, niin voiko joku muu muka viedä Jack Adams Awardin? Mielestäni ei voi. Huikeaa duunia on tehnyt tulokasvalmentaja luodessaan joukkueelle just sellaisen pelitavan mitä joukkue pystyy toteuttamaan ja millä on tulosta revittävissä irti aikalailla maksimaalisesti.
Sanoisin, että sikäli kun playoff-paikalla taistelee Jack Adamsista, niin John Tortorella taitaa olla Carberyn edellä. Flyers oli kuitenkin ennen kauden alkua varmaan jokaisessa ennakossa sijoitettu Metron viimeiseksi ja aikalailla bottom 5-joukkueeksi koko liigassa.

Ei toki poista sitä, etteikö Carbery olisi tulokaskoutsina tehnyt hyvää duunia Capitalsissa.

Edit. Sikäli toki, jos Flyersilla paukut riittää sinne asti.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Villikortti-paikalla paistatellaan - mikäpä tässä!
Saas nähdä kuinka pitkään täällä keikutaan - aika hyvin tuntuu kilpailijat häviävän niille tärkeitä pelejä, mutta meidän otteluohjelma pistää kyllä vakavaksi.
No, Calgaryssä Ovielle kaksi maalia ja nuoret taas hyvin esillä - nautitaan nyt ainakin siitä.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Aika paljon yhtymäkohtia tämän yön ottelusta Oilers-peliin. Se kolme peräkkäistä voittoa tuonut kurinalaisuus loisti nyt jälleen poissaolollaan, joten Matthews ja kumppanit pääsivät rellestämään melko vapaasti miten tahtoivat. Leafs teki paljon maaleja juuri niinä hetkinä, kun maaleja ei tahtoisi päästää eli erien alussa ja lopussa sekä meidän omien osumien jälkeen. Nihkeitä paikkoja ottaa omiin, kun pari kertaa näytti siltä, että momentum kääntyisi meidän puolelle. Vikassa sitten lähtikin ihan lapasesta ja oltiin tosi holtittomia jäähyineen päivineen. Lindgrenkään ei pystynyt nyt kannattelemaan yksin, vaan Toronto oli ihan samperin tehokas.

Käytiin tuossa välissä playoff-paikalla jopa, mutta nyt ollaan taas täpärästi ulkona. Toki villi kortti -paikka on edelleen omissa käsissä, mutta luotan siihen, että voitaisiin kiriä oman divarin sisältä Phila kiinni. Parhaimmillaanhan tämä kisa huipentuu runkosarjan viimeisessä ottelussa meidän ja Tortsien välillä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös