Washington Capitals 2022–2023 – muutosten aikoja

 • 86 737
 • 428

Pääseekö Capitals pudotuspeleihin?

 • Kyllä

  Ääniä: 39 35,5%
 • Ei

  Ääniä: 71 64,5%

 • Äänestäjiä
  110

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Pakkovoitosta pakkopullamainen voitto. Ei mitään jääkiekon riemujuhlaa mut josko se tästä lähtis.

Eiköhän se ketsuppipullo Oviellakin aukea, ihan sama kaveri siellä on ku viime kaudellakin ja paikkoja on ollut useempaankin. Paitsiomaali ja tyhjistä tolppaan kuvastaa hyvin ekojen pelien räpellystä..

Kuemper sai sentäs avausvoiton ehjällä pelillä, Mantha maalas ja mylläs ja saadaan oma reportteri jatkikseen mikä on se mielenkiintoisin anti tähän päivään :) joko tulee muutakin juttua kuin negasävytteistä, jää nähtäväksi.

Milano?? Miksi.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Avauserä todella laiskaa, mutta Suzukin maalin myötä terävöidyttiin ja saatiin lopulta ansaitut pisteet. Oviella taitaa olla jo muutama tolppa ja yksi hylätty osuma tämän kauden saaliina. Oli lähellä tehdä ensimmäisessä erässä toisenkin, joten hyvällä tuurilla kasassa voisi olla jo 3-4 maalia.

Milano mielestäni kokeilun arvoinen haku. Salaa vähän toivoinkin, että Capitals tekisi tarjouksen hänelle, kun ei saanut Ducksilta kesällä jatkoa. Toki sai jo rukkaset myös Calgaryltä, joten jokin siellä vaivaa taustalla. Viime kaudella kuitenkin hyvää kemiaa Zegrasin kanssa ja datanörtitkin tykkäsivät Milanon pelistä. 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Ohkaiseksi menee, jos Brown ei ole pelikunnossa ja puolikuntoisena jo valmiiksi pelannut Kuzy saa nyt muutaman pelin pakkohuilin hölmöilystään. Ailahtelevaa on edelleen, eikä esim. Kuemper vielä ole erityisesti hurmannut. No, Alexin ketsuppipullo sentään aukesi, vaikka lähellä oli että jo toinen maali tällä kaudella olisi pyyhitty haaston myötä tilastoista. Ylivoima onneksi alkanut myös tuottaa tulosta.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Kuzylta turha temppu, kyllä, ja kai siitä pari peliä napsahtaa. No, saa sitten CMM peliaikaa.
Viime yönä kolmas erä oli jo aika hyvä mutta kaksi ensimmäistä samaa töhnää kun alkukaudella muutenkin. Ensimmäisessä ehkä sentään orastavaa yritysta saada kiekkoja maalille.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Se oli semmonen vuoristorata taas se peli. Mut lopulta käteen jäi se mitä pitikin eli kaks pinnaa ja Ovien ketsupit purskahteli kerralla ympäri pöytää. Kuka siivoo.

Jos ei pomput oikeen ekoissa parissa osunut kohdille niin nyt osui. Toki pari semmoista osu kaverillekin mut jäätiin tällä kertaa voitolle sentäs niissä. Tokaan erään synkkä hetki mutta hyvä skarppaus kolmoseen ja kiva voitto. Ihmettelen tota Canucksin jengiä kun omaan silmään rosteri paperilla näyttää hyvältä mutta tekeminen kaukalossa vuodesta toiseen heikkoa.

Kuemperille tosiaan pari ohhoh-maalia, mutta toisaalta oli kyllä semmosia wtf-hetkiä hänellekin. Etenkin se eka, ei herrajestas miten se kiekko pomppaa tolla tavalla. Onneks saatiin heti perään oma melkein samanlainen. Ja Kuemperin kohdalla nyt tärkein saavutettiin eli W-sarakkeeseen merkintä. Sitä kautta se luottamus ja selkäranka joukkueen takan pikkuhiljaa rakennetaan. Nyt myös kaks peliä ja siihen päälle tänään kaks erää nukkuneet Kuzy ja JC heräsi kolmanteen erään, mikä erittäin kiva huomata. Kuzy 0+3 kolmanteen, ja JC:n snaippaus yläpeltiin kyllä taas eliitti-tasoa. Josko se noillakin tosta lähtis.. Toki Kuzy tosiaan huilannee pelin tai kolme seuraavaks ja CMM pääsee koirankopistaan näyttämään nyt sitten josko irtois siltäkin. Stromelle kans eka maali Caps-paidassa ja maalinsylkijä Shearylle jo kauden kolmas. Lisäks MaJo on ollut joukkueen parhaimmistoa ekat 4 peliä :D

Puolustuspeli ajoittain heikkoa. Hyökkäyspeli ajoittain heikkoa. Mut kun homma hetkittäin toimii niin tää on ihan kivaa ja vielä sinnitellään mukana! Kyl tästä kausi saadaan.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Helpottaa jatkaa hiukan yskähdellen startattua alkukautta 2-2-0 rekordilla 1-3-0 sijaan.

Bruce perhana meinasi viedä Ovielta jo toisen maalin, mutta tällä kertaa sentit puolella. Yleisesti iso peukku, että kolmanteen otettiin oikeasti pelivaihde päälle eikä Canucksilla juurikaan ollut jakoa yhtä pidempää pyöritystä lukuunottamatta.

Vahva allekirjoitus @TylerDG:n näkemykseen MoJon erinomaisuudesta! Sheary ja Strome myös onnistujia kärkiviulun takaa alkukauteen. Brown ei ole tarjonnut vielä oikein mitään, ja nyt saattoi joutua hetkeksi telakalle. Nyt olisi tosiaan todennäköisesti McMikelle saumaa tarjolla. Ehkä Snivelylle myös.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Brown, Kuzy, Bäcks, Wilson, Hagelin… Top6 hyökkääjistä puolet loukkaantuneena ja Kuzya lukuunottamatta kaikki long term.

Ovechkin-Eller-Sheary
Protas-Strome-Oshie
Johansson-McMichael-Mantha
Snively-Dowd-Hathaway

Näillä mennään. CMM ei luonnollisesti vielä tästäkään nipusta mahdu edes kakkos-ylivoimalle.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
2-0 maalin jälkeen nosteltiin jalkaa kaasulta ja annettiin Ottawan kaikessa rauhassa tulla peliin mukaan. Ihan liikaa tällaisia tappioita ei saisi keräillä tai saadaan alkaa todella jännäämään kevättä kohti pisteistä. Johansson jatkaa meidän ykkösmiehenä ja oli jälleen kentän paras valkopaitainen omaan silmään.

Onhan nuo viaplayn lähetykset olleet erittäin heikkoja koko alkukauden. Toivottavasti paranee samalla kun pelikin.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Jouduin itse menemään highlighteilla tänään, mutta mitä helvettiä tapahtui ensimmäisen erän jälkeen? Ottawa näytti dominoivan etenkin viimeistä erää miten tahtoi.

McMichael ja Protas yllättäen selkeästi pienimmillä hyökkäysajoilla ja samalla Eller saa painaa ykkösen keskellä lähes 17 minuuttia.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jooh tylsä ja nihkeä peli. Paljon erikoistilannepelaamista ja siinä ei kulje tällä hetkellä. Ei toki liian hyvin kulje 5v5 pelikään :)

Viaplaylle tosiaan myös erityiskiitos kun sen vartin sai kattoa hyvinkin tarkkaan mitä yksittäiset Sens pelaajat kentällä touhus.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ensimmäistä kertaa tällä kaudella oli katsellessa koko ajan fiilis että homma hoituu. Strome on ollut pirteä ja MaJo myös (ja kyllä, kuuluin niihin jotka huusi pää punaisena kun se hankittiin...).
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Asetin ennen Montreal-peliä seuraavalle viiden pelin ryppäälle 7-8 pinnaa tavoitteeksi, jotta pysytään vauhdissa. Nyt kasassa 6, joten Devils-matsista vielä vähintään pinna matkaan, niin voidaan pitää onnistumisena.

Taustalta tänään riittävä määrä tulitukea ja sen ansiosta pisteet. Kuznetsov vaikuttaa tosi turhautuneelta eikä yhtään viime kauden rennolta itseltään. Tämä näkyy nyt valitettavasti myös Ovien pelissä, kun ei löydy oikein sopivaa tutkaparia rinnalle.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
McMichael jäänyt kyllä tosi hankalaan rakoon, kun sieltä pusketaan kaiken maailman Malenstyneja jo edelle. Ymmärrän, ettei neloskenttä välttämättä olisi optimipaikka ja myöskin sen, että nyt kun vielä viimeiset saumat olisi kai jonkinlaiseen menestykseen niin junnuosastoa ei voida ns. ajaa väkisin sisään, vaan peliaika ansaitaan (4 vuotta vanhoilla) näytöillä, mutta ennen pitkää McMichael löytää pelipaikkansa sitten jostakin toisesta organisaatiosta.

Snivelykin on musta ollut lähes aina pirteä ja tuonut lisäarvoa, kun on päässyt pukemaan. Toisaalta kenet taas tiputtaisi tuosta edestä, etenkin kun Johansson on ollut alkukauden paras pelaaja ja Hathawaylla on kausikortti neloskenttään? Jos Wilson ja Hagelin tässä vielä tervehtyvät joskus, niin ilman uusia loukkaantumisia Lavioletten on pakko lyödä muitakin vilttiin, jolloin CMC:llä ja Snivelyllä menevät aivan viimeiset saumat saada ikinä peliaikaa.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Tehokas viimeistely sekä Lindgrenin hieno maalivahtipeli - siinäpä avaimet tähän voittoon. Ei mikään paras esitys ja Devilsille tarjottiin ihan riittävästi, mutta tällä kertaa toisen erän tehoilu riitti pisteisiin. Ovie tinttasi kauden ensimmäisen toimistostaan ja Protas pääsi kolmannessa kurittamaan myös Vanecekia kerran.

Seuraavaan viiteen peliin vastukset kovenevat taas, kun kohdataan Dallas, Nashville, Carolina, Vegas sekä Detroit. Ihan 7-8 pinnan odottamaa näihin ei uskalla asettaa, joten 6 olisi jo hyvä. Dallas ja Vegas tällä hetkellä lännen kärkikoukkueet.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Toinen ja kolmas erä varmasti lähellä kauden parasta Capitalsia, mutta ei vain uponnut tänään. Samalla täytyy myöntää, että Oettinger on kyllä pirun kova kassari ja ehdoton Starsin voiton takuumies, vaikka tolpat vähä auttoivatkin etenkin Ovien kanssa. Ei varmaan mene kauheasti vihkoon, jos väittää Ovetshkinilla olevan tällä kaudella eniten tolppalaukauksia koko liigasta.

Täytyy katsoa kuitenkin tuloksen taakse eikä tämä tappio sinällään harmita. Peli oli hyvässä kuosissa sekä tasakentällisin että ylivoimalla (jos ei lasketa Carlsonin munailuja).

Tykkään Gustafssonista muuten kovasti. Hyvä löytö MacLellanilta kolmospariin. Tietää tasan tarkkaan omat rajansa, mutta pystyy myös operoimaan kiekon kanssa.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Oshie taas loukkaantunut. Näyttäisi siltä, että alkaa olla ura kohta paketissa, ei vaan kroppa kestä. Sääli. Carlson myös ulkona, mutta vain day-to-day.

Jos jotain hyvää, niin Lavin lienee nyt pitkin hampain annettava McMichael:lle niitä minuutteja.

Ovechkin-Strome-Sheary
Johansson-Kuznetsov-McMichael
Protas-Eller-Mantha
Malenstyn-Dowd-Hathaway

Orlov-TVR
Fehervary-Jensen
Gustafsson-Irwin

Ylivoimat menee kyllä sitten jo huumoriosastolle:
PP1: Ovechkin, Strome, Johansson, Orlov and Sheary
PP2: Kuznetsov, Mantha, Protas, Gustafsson and TvR
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Silloin joskus puhuttiin paljon että Oshien sopimuksesta tulee vielä ankkuri ja pakko kai todeta että se aika on käsillä viimeistään nyt. Paljon se on kyllä joukkueelle antanut, siitä ei kahta sanaa.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Brown, joka hankittiin käytännössä Wilsonin tuuraajaksi, koki tismalleen saman kohtalon kuin Wilson ja samalla hänen kautensa pakettiin. Todellista kohtalon ivaa.

Bäckströmistä ja Brownista ei siis kannata tämän kauden osalta enää haaveilla, ellei mennä tosi pitkälle. Oshien saikusta ei edellenkään mitään tietoa. Hagelin taitaa myös olla pitkään sivussa, jos hänelle enää roolia edes löytyy. Wilson palannee joulu-tammikuussa. Carlson day-to-day.
 

hulkster19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, SaiPa
Brown, joka hankittiin käytännössä Wilsonin tuuraajaksi, koki tismalleen saman kohtalon kuin Wilson ja samalla hänen kautensa pakettiin. Todellista kohtalon ivaa.

Bäckströmistä ja Brownista ei siis kannata tämän kauden osalta enää haaveilla, ellei mennä tosi pitkälle. Oshien saikusta ei edellenkään mitään tietoa. Hagelin taitaa myös olla pitkään sivussa, jos hänelle enää roolia edes löytyy. Wilson palannee joulu-tammikuussa. Carlson day-to-day.

Eihän tämä voi olla todellista. Olen sanaton.

Kaikkien viime kauden loukkaantumisten jälkeen olisi toivonut vähän parempaa tuuria tälle kaudelle.

Jos jotain myönteistä pitää tästä keksiä, niin ainakin McMichael pääsee nyt poppareilta.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Johan tuo MäkMikael sai 6 täyttä peliminuuttia eilen. Ja penkityksen kolmannessa erässä menetettyään kiekon maalintekopaikassa. -1 illan saldo. Hienosti on Lavi kyllä tuhonnut pojan itseluottamuksen rippeet.

Kai sieltä Milano tai joku kaivetaan kohta tilalle. Tai sitten hankitaan vahvistuksia Sharksin poistomyynnistä.

Tämmöistä tämä kai sitten on loukkaantumisten suhteen, kun keski-ikä liigan toisiksi korkein. Yllättävän vähän kyllä vituttaa, koska odotukset kauteen lähdettäessä olivat matalalla ja pisteiden osalta joukkue tällä hetkellä ylisuorittaa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Harmiksi käy kyllä Brownin ittensäkin kannalta. Sopparivuonna.

Milanoa vois kyllä nyt kokeilla, ”käsiä” ei liikaa rosterissa tällä hetkellä ole. Myös Borgströmin call up saattaa tätä menoa jopa toteutua..

CMM taas on yhtälailla oman onnensa seppä mitä ”Laviolettekin”. Sai näyttöpaikan ja ei kyllä irronnut, oli aika hasardilla tuulella ja kun on maalin peli divarivihua vastaan niin ei kai se mikään iso pommi ole että peliaika jäi taas tyngäksi. Nyt vaan seuraavalla tsäänssillä sitten parempia ratkaisuja ja tekee pelaamalla penkin päässä istuttamisen vaikeaksi.

Canesia vastaan oli ihan hyvä peli. Kuemper piti toki pystyssä tietyissä vaiheissa, mutta oli siellä yhtälailla Capsillakin paikat naulata peli. Oli myös Ovielta paras peli tähän mennessä tälle kaudelle ja toivottavasti saa juonesta nyt kiinni taas, nyt niitä maaleja kaivataan jo ihan tosissaan..

Ens yönä Vegas ja ”schedule loss” tulossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös