Washington Capitals 2019–2020

  • 132 626
  • 474

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Huhumylly jauhaa että Capsien 2018 vuoden draftin vikoilta kiekoilta varatuille Florchukille ja Kannok-Leipertille ei sopparia Capitalsin kanssa ole syntymässä.

Siitä jollekin liigaseuralle vaikka mielenkiintoisia aihioita!
 

Ferris

Jäsen
Huhumylly jauhaa että Capsien 2018 vuoden draftin vikoilta kiekoilta varatuille Florchukille ja Kannok-Leipertille ei sopparia Capitalsin kanssa ole syntymässä.

Siitä jollekin liigaseuralle vaikka mielenkiintoisia aihioita!

Eikös molemmat pysty vielä palaamaan tän kesän draftiin halutessaan?

Florchukhan oli kovassa lennossa kauppansa jälkeen Vancouverissa, ykkössentteri ymmärtääkseni. Yhtälailla K-L saman joukkueen ykköspakkiparissa ja vielä kapteeni. Eiköhän ottajia löydy vielä kotimantereelta ettei tarvii Eurooppaan vielä lähteä.

Valmennusosastoon tulee muutosta tämän kauden jälkeen kun pakkien peluutuksesta vastaava Reid Cashman siirtyy Dartmouthin yliopiston valmentajaksi.



 

Ferris

Jäsen
Soppariuutisia sen verran, että Bears /Caps on hankkinut vapailta markkinoilta yliopistoveskari Hunter Shepardin. Vissiin ihan kohtuullisesta kaverista kyse, kun haki kolmatta NCAA-mestaruutta putkeen tänä keväänä, mutta kausi jäi kesken.


Itellä ei mitään hajua kaverista, mutta alla olevasta jutusta saa vähän infoa kaverin urasta tähän asti.

 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
McMichael ja Alexeyev ilmeisesti liittymässä treeniporukkaan, joten alkaa tämä mahdollinen pelien jatkuminen itseäkin pikkuhiljaa kiinnostelemaan. Connorilla tällä kaudella London Knightseissä 52 peliin mukavat 102 pistettä, joista lähes puolet maaleja.
 
Capitalsin pudotuspelien rosteri julkaistu. McMichael ja Alexeyev todellakin siis mukana, ja ainakin McMichaelille toivon näyttöpaikkaa.
 

Liitteet

  • IMG_20200713_083633.jpg
    IMG_20200713_083633.jpg
    528,9 KB · kertaa luettu: 251

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Nostetaas vähän elämää taas tännekin kun keskiviikkonahan jo pelaillaan harkkaa Carolinaa vastaan ja ens viikolla pitäs olla jo ihan tositoimissa.

Huonoina uutisina pöytään Samsonovin loukkaantuminen. Sammy ei tule näihin pudotuskinkereihin osallistumaan, mutta sen selkeempää tietoa loukin laadusta ei oo irronnut. Ens kaudeksi pitäs sentää saada mies kuntoon. Tämä tuo kyllä oman pienen lisänsä taas myös case holtbynjatkot tilanteeseen. Copley ja Vanecek nyt sitten jakaa kakkosen roolin koronakesän peleissä ja sen tarkempaa ei vielä ole kuin että Holts pelaa 40 min Canesia vastaan ja toinen noista loput.

Ei kyllä mitään tuntumaa siihen mitä tulevilta robin-peleiltä odottaa. Harkkapeli-fiilis itellä, mutta katotaan nyt mitä sieltä tulee ja antaa pelin näyttää. Suurempi mielenkiinto kohdistuu kuitenkin tonne ”oikeisiin pudotuspeleihin” näin alkuun.
 

Ferris

Jäsen
Huonoina uutisina pöytään Samsonovin loukkaantuminen. Sammy ei tule näihin pudotuskinkereihin osallistumaan, mutta sen selkeempää tietoa loukin laadusta ei oo irronnut. Ens kaudeksi pitäs sentää saada mies kuntoon.

Twitterissä jossain luki, että venäläismedia olisi uutisoinut syyksi hermopinteen.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ilmoittaudun läsnäolevaksi.
Hyvin kaksijakoiset fiilikset pudotuspelien suhteen mutta eiköhän se kiima vielä vanhallakin nouse. Oli ihan kiva katsoa harkkapeliä, se että pelataan tyhjille lehtereille häiritsi vähemmän kun mitä olin odottanut.
Pelistä turha pärisyttää partaa sen enempää mutta ihan liukkaasti hyökkäys näytti toimivan.
 

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Pakkohan nämä pelit on vissiin katsoa, vaikka ei kyllä ainakaan vielä sytytä juuri yhtään. Itsellä kyllä vähän tökki nuo tyhjät katsomot, mutta minkäs niille NHL mahtaa, parhaansa ovat tehneet niiden "maskeeraamiseksi".

Carlson vissiin sai ottelun loppua kohden kipeää, ja ei pelannut viimeistä kymmentä minuuttia. Toivotaan ettei mitään vakavempaa, pakiston taso on ilman Carlsonin puuttumistakin jo kyseenalainen.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Eka Round Robin takana ja tämä rankuilla 2-3 Tampalle. Tasainen peli ja aaltoili molempiin päihin. Omin värilasein Caps oli hiukan lähempänä varsinaisella voittoa, ja jatkoilla Ovien taidonnäyte ja Vranan läpiajo mutta ei saatu sisään. Olis voinut päättyä miten päin vaan tämä.

itse peli oli ihan ok. Vääntöä, taklauksia ja paineja oli jokapuolella kaukaloa ja semmosta pientä asetelmien hakua, vaikka jotenkin senkin aisti että lopputuloksella ei lopulta oikeen merkitystä kellekään sitten ollut. Kuzy oli kova, Ovie oli hyvä, ei suurempia huolenaiheita miltään osin.

Carlson sivussa varotoimenpiteenä. Hallin ainoa katsoja. Vähän nosti sykettä kun Oshie otti osumaa siellätäällä ja vielä tappeli kaverin nobodyjen kanssa, mutta onneks säästyi loukeilta. Oshie vetää aina sata lasissa mut nyt sais robineihin laittaa vähän jäitä hattuun, on paljon tärkeämpää pysyä ehjänä kuin voittaa näitä pelejä.

Yleisön poissaolo on hiukan outo, mutta kyllä kun näitä sen kourallisen on katellut niin alkaa jo enempi tottumaan. Kyllä se oman intensiteettinsä pelistä vie, mutta eiköhän tuotakin ala oleen riittävästi kun pelit tästä vielä kovenee ja alkaa joukkueet oleen selkä seinää vasten.

Tuomareilla ollut tosi tiukka linja näissä peleissä mitä oon katellut ja tässä sai ehkä eniten hiukan vääntää ja pelata kiekotontakin. Hyvä näin koska Capsien yv edelleen aika passsss.

Holts ois paremmalla sijoittumisella ekan ottaa, mutta ei se hään piikkiin mennyt. Kokonaisuutena ihan hyvä peli ja siitä toivottavasti kohti sitä pleijari-Holtbya jota tullaan tarvitsemaan.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Treenipeli ja noin puoli matsia sillä asenteella. Loppua kohden parani ja oli kaiken kaikkiaan ihan OK esitys.
PP ilman Carlsonia vieläkin onnettomampi kun ei saada kiekkoa edes Ovielle.
Ei tässä muuta tähän hätään, odotellaan ja katsotaan.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Pelaajia näyttää kiinnostavan nämä sijoitusottelut yhtä paljon kuin meikäläistä. Kentällähän tuo näkyy ja illan/yön pelissä ei onnistujia Holtsin lisäksi ollut. Jäähyjä otettiin edellisenkin pelin edestä, tosin alivoima kyllä toimi hyvin.

Kuz mietti omalla alueellaan muutamaan otteeseen jotain aivan muuta ja siitä rankaistiin. Vrana myös ollut näkymätön. Pelaillaan nyt vielä Boston peli alta pois.

Onhan tässä toisaalta ollut ikävä pelejä ja melkoinen kiekkokrapula, mutta pakko sanoa round robin pelien olevan sama asia, kun kunnon krapulassa joisi ykkösoluen tai mahdollisesti alkoholittoman oluen.

Onneksi pian alkaa kunnon playoffit.
 

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Olipahan harvinaisen paska matsi. Jos pelit jatkuu samalla mallilla, niin ei tarvitse näitä pleijareita kauaan jännittää.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Merkityksettömiä pelejä tavallaan joo …mutta kyllä tässä kannattaisi pikkuhiljaa alkaa pellamaan, jottei tuolta tule vastaan esim. Carolina, jolle en usko nippumme tällä hetkellä pärjäävän. Mieluisin realistinen vastustaja olisi itselleni tällä hetkellä omituisesti kyllä Pens — jos jollakin, niin tuolla sarjalla voisi saada koneen vielä käyntiin. Lapsenuskoisesti tämä erityksessä pelaaminen voisi jopa soveltua Capseille hyvin, sillä mm. mestaruuskaudella hitsautuivat yhteen ja pelasivat erityisen hyvin tien päällä, jolloin kotijoukot ym. eivät olleet häiriöksi. Tällä hetkellä ei kuitenkaan näytä erityisen lupaavalta.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Ehkä ne vaan piilottelevat kuvioitaan round robinilla, ja lyövät jonkin ihan älyttömän härkävaihteen silmään sitten, kun tosipelit alkavat :)

Mutta ihan totuuden nimissä, en kyllä ole hirveän vakuuttunut tämän hetken toiminnasta. YV on edelleen yhtä paskaa, etenkin nyt kun Orlov on viivassa, kävihän siellä Kempnykin kokeilemassa hyvin huonolla menestyksellä. Lisäksi ensimmäisessä pelissä hyvin pysynyt jäähykurikin oli nyt kadotettu, ja Capitals siirsikin etenkin toisessa erässä vaihtopenkkinsä jäähyaition puolelle. Holtby tosiaan ainut onnistuja, toki myös Boydille plussaa sisääntulosta takaisin rosteriin, on ehdottomasti paikkansa siellä ansainnut, vaikka olisinkin halunnut nähdä sen oikean McJesusin kokeilemassa.
 

Ferris

Jäsen
Samat ongelmat siellä näyttää edelleen olevan kuin runkosarjassa silloin kauan sitten kun sitä pelattiin. Avaukset käytännössä yhdellä pitkällä syötöllä keskialueella olevalle, joka ohjaa kiekon päätyyn ja sieltä sitten sitä tapellaan itselleen. Ylivoimassa kiekkoa ei saada hallitusti alueelle (en oo missään vaiheessa ymmärtänyt sitä ihmeellistä taaksesyöttöä keskialueella sentterille) ja kiekko liikkuu ihan helvetin hitaasti ja ennakoitavasti koko ajan. Capitals on loppujen lopuksi melko hidas porukka kärkiketjuiltaan ja se luo isoja ongelmia nopeita joukkueita vastaan kuten Canes ja Flyers viime yönä.

- Bäckström jättänyt tänään harkat väliin, toivottavasti pistävät rohkeesti McMichaelin vaan kakkosen keskelle sunnuntaina jos NB ei pysty pelaamaan. En tiedä onko vaan miun silmälaseilla, mutta NB näyttää entistä hitaammalta jäällä?
- Gudas on myös taantunut kiekollisena, alan ymmärtää mikseivät kauheasti Flyersissa jääneet kaipaamaan. Jensen sen sijaan on nyt pelannut mielestäni huomattavasti paremmin runkosarjan otteisiin verrattuna. Dillon ei oikein säväytä mihinkään suuntaan, oon yrittänyt miettiä että onko miehellä käyttöä jatkossa vai ei.
- Vranalla ollut läpiajot molemmissa peleissä ja viime yönä jälkipuoliskolla useampikin vetopaikka. Märkää on ruuti vielä, mutta josko se siitä kuivais. Kaiken kaikkiaan kahden ekan ketjun kiekollinen pelaaminen on ollut todella köykäistä ja toiminut vain hetkittäin. Vaarallisin trio on melkein ollut nelosketju. Kolmoseenkin kokeilisin rohkeasti Kovyn tilalle Sprongia, toki ei varmasti tule tapahtumaan. Kovy ei ole ollut huono, muttei kyllä hyväkään. Kolmosketjulla ei ole oikein ollut minkäänlaista kemiaa meikäläisen silmin nähtynä.
- Protas on lainattu alkukauden ajaksi KHL:n Minskiin
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Jos oikein olen tulkinnut, niin illan Bruins-pelin voitolla tulisi vastaan Trotz ja tappiolla Canes. Helppoa ei ole missään tapauksessa, muta levännyt ja nopea Canes ei kyllä houkuta, joten kyllä tänään olisi hyvä jo palata voittojen tielle.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Bäckström sivussa illan Bruins-pelistä, Brian Pinho nousee mukaan kokoonpanoon. Melko hirvittäviä menetyksiä rosterissa juuri ennen playoff-pelien alkamista, toivotaan, että kyseessä ainoastaan varatoimenpiteet. Eller toki palailee karanteenistaan sarjan alkuun.

Bäckström on kyllä näyttänyt peleissä todella hitaalta eikä muutenkaan ihan omalta itseltään. Ehkä Kuznetsov nostaa tasoaan tämän myötä, kun saa YV:llä kapellimestarin paikan. Carlson on käytännössä pakko saada mukaan seuraavaan peliin, puolustuksen taso ei vakuuta ei sitten yhtään. Sekalaisin fiiliksin tulevaan ykköskierrokseen, tuli sieltä vastaan sitten kumpi tahansa, niin luvassa luultavasti melko raastava sarja.
 

Ferris

Jäsen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös