Vuoden jatkoaikalainen 2022

  • 9 554
  • 124

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Nyt kun nimeää kolme niin kohta muistaa kolme muuta jotka olisi pitäneet nimetä. Kaikki mainitut ansaitsevat paikkansa heittämällä, olisi vain varmasti monta muutakin.


Kaikkia mainittuja nimimerkkejä yhdistää älyn ja sivistyneisyyden lisäksi se, että he aidosti haluavat keskustella ja ovat siihen erittäin kykeneväisiä. Vaikeistakin asioista voi debatoida ilman että lähdetään kilpaa maalaamaan vastapuolesta tyhmää pahaa ja itsestä viisasta hyvää. Nimimerkin olkikuukkeli kanssakin uskoisin käyneeni antoisimpia keskustelujani vaikka olisimme aloittaneet aivan eri näkemyksistä ja jopa lopettaneetkin niihin. Monesti aito ja kunnioittava keskustelu kuitenkin lähentää vain näennäisesti jyrkästi eroavia kantoja.

Kiitos, voin kyllä palauttaa kehut! Päivän politiikkaa koskevissa keskusteluissa en juurikaan jaksa viihtyä ja huomaan oman neutraaliuteen pyrkivän asenteenikin siellä lipsuvan, mutta ns. yleisketjuissa yhteiskunnallisista aiheista keskustelu on täällä mukavaa. Ja eritoten siksi, että pääsee sieltä omasta kuplasta pois ja kuulemaan argumentteja eri arvoihin nojaavilta ihmisiltä ja erilaisten koulutustaustojen muovaamista näkökulmista. Koitetaan jatkaa samaan malliin!
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
@Everton: kuntavisasta iso plussa, vaikka tietämykseni on surkeaa tasoa.
@Johnny B. Goode: Jotenkin tykkään kyseisen nimimerkin kirjoitustyylistä. + Oli huolissaan siitä, että pidänkö Annika Saarikko pantavaa naisena.
@Unkka: Hyvää keskustelua käyty lenkkeilystä ja sen vastoinkäymisistä

Erikoismaininnat: @Steril, @Pedretti, @M10, @Tuamas
 
Venäjän säälittävä hyökkäys Ukrainaan on ollut vuoden ykkösaihe myös tällä palstalla. Aiheelle pyhitetty ketju on ollut paras ja asiallisin tietolähde asiaan. Monista ketjuista tuttu rasittava polarisoituminen on loistanut poissaolollaan ja keskustelu on pysynyt kaiken kaikkiaan asiallisena. Itse en ole keskusteluun juurikaan osallistunut, mutta lukenut kyllä lähes päivittäin.

Tuosta ketjusta haluan nostaa joitain mielestäni ansioituneita kirjoittajia esiin. Joten ääneni saavat ko. ketjusta @jalperi @Sistis ja @Tuamas edellä mainituin perusteluin.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
@Pedretti - ansiokasta omistautumista vuodesta toiseen Dallasin kausiketjuissa. Kiitos panoksestasi!

@Johnny B. Goode - setämiesten setämies ja kova äijjä. Eittämättä vuoden paras comeback.

@Silppuri - kaverin eläinkuvat sekä muut hauskat kuvapostaukset otteluseurantaketjuissa saavat aina hymyn huulille.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Mun listani on tänään (huomenna varmasti eri mieltä)

@Seeepra yltiöpäisestä Eliteprospectin scouttaamisesta, @Everton aina jaksavasta visailuttamisesta ja @Domi28 epäreilun poistamisen johdosta.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olisi kiva heitellä vastaehdotuksia, mutta nimimuistini on surkea. Tai ehkä tässä tapauksessa nickmuisti. Ne unohtuu niin herkästi ^_^
 

#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Äänestyksessä haetaan vuoden 2022 jatkoaikalaista, mutta satunnaisempana kävijänä annan omat ääneni elämäntyöpalkintoina. Oma seuraamiseni on keskittynyt lähinnä NHL-osioon sekä nykyiseen Löylyhuoneeseen.

@BigRedCat Hyvää keskustelua useista aiheista, paljon hyvää asiaa ja argumentointia.

@BOL Ymmärtääkseni jo aikuisuuden saavuttanut rouvashenkilö. Monesti vuosien aikana pistänyt nimimerkki silmään tyylikkäästä ja fiksusta kirjoitustavasta. Käsisuudelma ja syvä kumarrus kunnioituksen osoitukseksi.

@Euro71 Pyrkimys saada aikaan aitoa keskustelua eri näkökulmia huomioiden. Siinä suhteessa esimerkillistä palstaelämää.

Monta hyvää olisi ollut valittavana muitakin, mutta näillä mennään tällä kertaa. Yleisesti kiitokset kaikille asiallisesti ja ilman tahallista provosointia kirjoittaville nimimerkeille. Palstalla esiintyy myös usein hyvää huumoria, kiitokset siitäkin. Jatkoaika on Suomen laadukkain keskustelupalsta.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Minulla on kaksi varmaa. Kolmatta vielä puntaroin. Että minkä arvon nostan esille... Äänet on kyllä tulossa kohta.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
@FASlapsi

Synkkinä päivinä tuo mukavasti piristystä päivään lukemalla kyseisen henkilöoletetun viestejä (täytyy olla korrekti).

@Surukuku

Viestien perusteella vaikuttaa hyvältä tyypiltä. Taitaa myös ymmärtää hyvän ruoan päälle.

@Wiljami

Sopivan analyyttistä ja sarkastista juttua Putler- landiaan liittyen.
 
Viimeksi muokattu:

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Olen ollut jatkoajassa jäsenenä jo ties kuinka kauan. Viestejäkin on tullut kirjoiteltua aika lailla mutten kuitenkaan koe kuuluvani mihinkään vakiokalustoon missään ja foorumista seurailen vain hyvin valikoituja aiheita. Lisäksi en ikinä ole kokenut minkäänlaista yhteenkuuluvuutta taikka yhteisöllisyyttä täällä mihinkään, kenestäkään toisesta täällä ei ole tullut mulle edes juttukaveria edes sanan suppeimmassa merkityksessä ja jos juttelen joskus jonkun kanssa ketjussa, kohta dialogin loputtua en muista nimimerkkiä enkä sitä että olisin ikinä jutellut hänen kanssaan mistään.

Tämä kaikki on selitystä siitä etten ole ikinä ollut erityisen "sitoutunut" foorumilainen. Siitä huolimatta on muutama nimimerkki joka on jäänyt mieleeni ja nämä kaikki positiivisista syistä. Puutteistani huolimatta minullakin on äänioikeus ja aion sen käyttää täysmääräisesti äänestäen kolmea ja lisäksi perustelen kutakin ääntäni. Koska perustelu on olemassa niin mitäpä sitä salailemaan. Ääneni saavat seuraavat

@Iisoppi - tämä kirjoittelija on jäänyt mieleeni hyvän tuulen foorumilaisena. Havaintojeni mukaan hän ei ikinä sano mitään ikävää kenestäkään toisesta vaan omalla tavallaan tekee foorumin mukavaksi vierailupaikaksi. Myönnän että Iisoppi on saanut hymyn kasvoilleni useammakin kerran. "Monesti" on liioittelua mutta aina toisinaan silti.

@vitozzius - varsinainen yleisurheiluguru, tämän luokan lajitietäjää ja -seuraajaa ei tapaa juuri missään. Aika usein riisun hatun päästäni vitozziuksen viestien äärellä.

@Cobol - vahvaa ja perusteltua näkemystä eri elämänaloista monipuolisesti. Mulla on muutama eritysmielenkiinnon kohde jota ei seuraa juuri kukaan muu - aina toisinaan mietin että voi kunpa myös Cobol kiinnostuisi tästä niin saataisiin aikaan hyvät keskustelut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös