Vitutusketju

  • 931 346
  • 4 722

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vaikka ihan helvetin hienosti taisteltiinkin niin kyllähän se vituttaa hävitä tällä tavalla. Lähdettiin 1-0 johdossa kolmanteen erään ja sitten viimeisillä sekunneilla IFK menee johtoon.

Parempi kuitenkin voitti joten onnittelut Helsingin suuntaan.

Eipä IFK mielestäni parempi ollut.
Sielä oli selvästi erottuvia ja hyvin pelaavia yksilöitä, mutta mun mielestä meillä oli paremmin toimiva joukkue.
Me pistettii HIFK niin ahtaalle et sanoin tossa kaverillekki et jos mäki kannattaisin HIFKii ni kyl mua hävettäs.

HIFKil on kasvun paikka tässä vaiheessa jos ne aikoo tästä pidemmäs päästä.
Pelicansin piti olla vaan suupala, mut oltiikin kaikkea muuta.
Mun mielestä sarjan 2 ekaa matsii oli ainoita mitkä meni selvästi HIFKille.
Lopuista matseista oon sitä mieltä et se oli Pelicans joka pelas paremmin.

Onnea nyt kuitenkin HIFKille.
Toivotaan että oppivat jotain tästä sarjasta.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eetu Sopanen perseiltiin jollain käsittämättömällä tavalla KalPaan.

Mutta onneksi Rukajärvi saatiin pidettyä.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eetu Sopanen perseiltiin jollain käsittämättömällä tavalla KalPaan.

Mutta onneksi Rukajärvi saatiin pidettyä.
Voi äiti sentään.

Tässä alkaa jo vähän ihmetyttämään, että minkä takia meidän lupaavimmat junnut karkailee muihin seuroihin... Rukajärvi tosiaan muutaman viime kauden aikana vetänyt Mestiksen ja Suomi-Sarjan välimaastoa, mutta kyllähän se silti on liigatasolle erittäin lupaava paketti.

Ilmeisesti tämä valmennuksen taktiikka "kypsyttää" nuoria pelaajia Heinolassa ajaakin ne sitten helvettiin. Tosin se on ilmeisesti valikoitua, että ketä kypsytetään ja ketä ei, koska Rukajärvihän pääsi pelaamaan vaikka kuinka monta peliä nolla-näytöillä.

Saatanan vittu.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Eetu Sopanen perseiltiin jollain käsittämättömällä tavalla KalPaan.

Mutta onneksi Rukajärvi saatiin pidettyä.
Larmi, E.Sopanen ja seuraavana varmaan Eetu Elo palaa Kouvolaan. Tiedä sitten onko Kaarnalla vaikeuksia maksaa näille erittäin lupaaville junnuille muutakin kuin erkat ja mailat. Vai onko Petun ja Nupen koulu vaan liian kova? Vituttaa melkoisesti, kun katsoo ketä sinne puolustukseen viime viikolla kiinnitettiin.
 

Zikako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Larmin ymmärsin, mutta tätä Sopasen lähtöä en, esimerkiksi juuri tuon Rukajärven takia. Voi helvetin helvetti, mitä siellä on tehty/jätetty tekemättä?
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sangen yksinkertaista. KalPa tarjosi lappua josta Eetu saa mukavasti rahhoo, ja luvattiin avauskokoonpanon paikka.

Petu ja Nupe ei lupaile yhtään mitään, kenellekään. Pitää tehäkin jotain sen eteen.

Rukajärvi on sitten vissiin huippukova harjoittelija... :D
 
Tuskin tuo Sopanen nyt ihan sokeasti suoraan verrannollinen Rukajärveenkään on. Neuvottelupöydissä on aina kaksi osapuolta ja seura puntaroi minkä arvoiseksi pelaajan näkee. Pelicansilla on niin paljon puolustajia, että KalPa on voinut antaa yksinkertaisesti paremmat lupaukset peliajasta ja enemmän rahaa. Lisäksi se on ihan selvää miten Maitkaisen ja Nurmisen valmennus ei varmasti maistu kaikille pelaajille.

Pelicanssissa "ei luvata kenellekään mitään ilmaiseksi", mikä on ihan järkevää ja pitää vapaamatkustajat pois, mutta saattaa myös karkoittaa pelaajia. Toki jos pelaaja on tarpeeksi hyvä, niin melko varmasti tästä linjasta vähän lipsutaankin. Ymmärrän kyllä Sopasta varsin hyvin jos Kuopiossa on ollut tarjolla Liiga-kiekkoa ja Lahessa lähinnä Lahti-Heinola väliä.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä omien junnujen menetys aina harmittaa mutta itse en ole Eetussa nähnyt tätä valtavaa potentiaalia mistä kaikki puhuvat.

Sen pohjalta mitä nähnyt niin kaukana liigatason puolustavasta puolustajasta.
Saa Eetu tehdä mielettömän määrän kesällä töitä että pärjää liikkeessä ja voimassa.

Tsemppiä kuitenkin jatkoon! Ja toivottavasti ensi kauden otteilla näpäyttää meikäläistä ;)
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Eihän se Eetu Sopanen ollut kuin oma junnu ja nuorten maailmanmestari. Kyllä meillä näitä riittää.

Ihmettelinkin miksi Eetu ei loppukaudesta pelannut etenkin kun pakkeina pyöritettiin hyökkääjiä. Sopimus oli ilmeisesti jo tuolloin tehty.

Miten minä muistelen Matikaisen jossain haastattelussa todenneen että kun budjetti on rajallinen niitä huippuja pitää tehdä omista nuorista. Ehkä muistan väärin.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Rukajärven jatkoa tuskin kukaan ymmärtää, mutta tuskin se nyt suoraan Sopasen menetykseen liittyy. Todella, todella harmillinen juttu. Paljon kovempi isku, kuin Larmin lähtö.

Kyllä näille junnuille pitää jotain myös luvata. HIFK lupasi Granlundille enemmän kuin Kärpät ja hyötyi melko paljon enemmän. KalPa poimi nyt Pelicansista erittäin lupaavan, raamikkaan puolustajan.

Kyllä tämä on menetys. Ja sattuu.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansissahan on ollut aina helvetinmoinen kynnys ruveta maksamaan omille kasvateille oikeaa palkkaa. Niillä junnusoppareiden tuulitakeilla ja erkkarullilla pitäisi pärjätä A-maajoukkueen porteille saakka, ennen kuin liigapelaajan palkkaa aletaan omalle kasvatille edes harkitsemaan. Sitten joku toinen joukkue maksaa sen liigapelaajan minimipalkan ja täällä ihmetellään että mites nyt taas näin kävi.
 

BaronFIN

Jäsen
Nuorten maailmanmestari Sopanen? Kyllähän meillä näitä riittää. Eihän kaveri nyt ihan Vatasen kaltainen lupaus ole ollut joka yhdessä kesässä nostaa tasonsa suoraan A-junnuista liigan huipulle, mutta vertailussa Pietilä/Rukajärvi, niin hyvänen aika. Tosin Pekka Virran koulussa pääsee harjaantumaan kiekollisen pelaamisen kanssa, joten sinäänsä pelaamistaan kehittävälle nuorelle miehelle siirto on hyvä ja järkevä. Ei se Pekkakaan ole ihmisenä yhtään sen helpompi kuin Petu/Nupe -akseli, joten tuskin siellä on ruusujakaan luvattu peliajasta.
 

palli gunnar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikki kunnia Sopaselle mutta tuskin ensi kausi Sopasen puuttumiseen kaatuu ja tuskin Kalpa rahaa (budjetin tietäen) sen enempää tarjonnut, tod. näk. luvattu peliaikaa enemmän, täällähän ei luvata mitään vaan peliaika ansaitaan. Ja toisaalta hyvä niin jos Kalpa lupaa peliaikaa ja pelaajasta kehkeytyy hyvä liigapelaaja siellä niin tännehän ne kauden parin päästä palaavat kuitenkin jos tarvis vaatii.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eli sehän on pelkästään positiivista, että parhaat omat juniorilupaukset karkaavat toisaalle? Kaikki sataa Pelicansin laariin. Just.

Tai sitten näistä parhaista omista junnuista saisi sen edullisen rungon, jonka varaan voi rakentaa tulevaisuutta. Tällä menolla se ei tosin onnistu.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ai jumalauta mitä mun silmät näki kun koneen avasin. Mitä täällä nyt oikein tapahtuu, varmaan Repo ja Siikonenkin purkaa sopparinsa ja lähtee menemään. Hienosti kyllä lähtee nämä meidän junnujen maailmanmestarit lätkimään.

Onneksi meillä on suurlupaus Rukajärvi tuolla pakistossa.

Kyllä vituttaa.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Kyllähän se vituttaa, että oma prospekti karkaa muille maille, sitä ei voi kiistää. Se, että tämä lähtö rinnastetaan joihinkin ringinlaajentaja-rukajärviin, niin sillähän ei taas ole mitään tekemistä Sopasen kanssa. Leveyttä pitää olla se n.kymmenen jätkän verran ja Rukajärvi olisi siellä, vaikka Sopanen olisi tehnyt jatkon. Ei sillä, että näkisin Rukajärven diilissäkään mitään järkeä.

Realiteetti on vaan nyky-Pelicansissa se, että pelipaikasta joutuu kilpailemaan enemmän kuin koskaan. Jos Sopasille ja Larmeille tarjotaan automaattista liigapaikkaa jostain muualta, niin tottakai he lähtevät. Se on heidän kehityksen kannalta parasta. Rahassa näissä kummassakaan tapauksessa tuskin on kysymys. Keltanokille ei Liigassa mikään jengi maksa hirmuisia summia.

Jos Sopanen olisi pelillisesti valmis paketti, ja olisi pelannut urallaan enemmän kuin yhden ehjän kauden niin se olisi varmasti näkynyt sopimustarjouksessa. Nyt Sopasella on takana ensimmäinen kausi pelkkiä miesten pelejä, saldonaan kiireen tuoma nuha, sekä kulta U20 kisoista, kohtuu hyvät näytöt Mestiksestä ja pari Liigapeliä, mutta nuo näytöt eivät riitä esim. top4 paikkaan meidän pakistossa, jotka ovat vähän enemmän suojassa rotaatiolta.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin, top-4:seen ei Eetulla mitään asiaa, ja vielä kun pakistoon on ainakin yritetty hankkia sellasia nimiä kun Jalvanti ja pienellä varauksella Karalahti niin tiukkaa ois tehny.
 

BaronFIN

Jäsen
No tuo on ihan paskapuhetta, että Pelicansissa peliaika ansaitaan. Kyllä se nimi selässä ja hyvä veli -kerhon kultajäsenyys painaa enemmän kuin peliesitykset. Kysykää vaikka Rajaniemeltä, Rukajärveltä ja Pietilältä lisää.
 
No tuo on ihan paskapuhetta, että Pelicansissa peliaika ansaitaan. Kyllä se nimi selässä ja hyvä veli -kerhon kultajäsenyys painaa enemmän kuin peliesitykset. Kysykää vaikka Rajaniemeltä, Rukajärveltä ja Pietilältä lisää.

Osaatko muuten avata sitä miten jotkut ovat päässeet sellaiseen hyvä veli-kerhoon missä koutsit peluuttavat tieten tahtoen huonompia pelaajia työpaikkansa uhalla? Olen meinaan aika harvoin kuullut tälläisestä että heitetään oma työpaikka peliin kunhan saadaan jollekin nuorelle jannulle peliaikaa.
 

South Rim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kun et saa mahdollisuutta täällä, saat sen sitten jossain muualla. Jotain on tehty päin persettä, kun Eetun tapainen talentti lähtee toisaalle ja samaan aikaan rosterissa pyörii jotain Rukajärviä. Ei siinä, veikkaan että Eetun kehittymiselle kaksi kautta Kuopiossa tekee hyvää verrattuna Nupen arvostamaan " kiekkoa rumpuun" pelitapaan.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Rukajärvi pudotettiin poppareille ennen pleijareita ja Pietilä penkitettiin muutamaksi matsiksi kesken kauden. Pääasiassa pelaajat on mun mielestä on kumminkin joutunut ansaitsemaan peliaikansa. Kyllä omissakin papereissa oisin mielummin E.Sopasen pitänyt kuin Rukajärven, mutta aina ne ei oo vaihtoehtoja.
 

BaronFIN

Jäsen
Osaatko muuten avata sitä miten jotkut ovat päässeet sellaiseen hyvä veli-kerhoon missä koutsit peluuttavat tieten tahtoen huonompia pelaajia työpaikkansa uhalla? Olen meinaan aika harvoin kuullut tälläisestä että heitetään oma työpaikka peliin kunhan saadaan jollekin nuorelle jannulle peliaikaa.
Menee nyt huumori vastauksen puolelle, mutta paineessahan ne timantit syntyvät? Vakavasti: jos peluuttamisesta otetaan selkoa vain Rauman Pitsiturnauksessa tai marraskuun arkiläpsyttelyssä (mikä on ihan käsittämätön asenne meillä kaikilla kun ne pisteet ovat ihan yhtä arvokkaita 60 pelin jälkeen), niin eihän nuoresta pelaajasta saa mitään selvää miten se kehittyy. Siinä mielessä annan arvoa valmennukselle, että kun annetaan mahdollisuus, niin annetaan kunnon (neljäsosa/puolikas/kokonainen kausi) mahdollisuus. Pärstäkerroin astuu kuvaan siinä vaiheessa kuinka pitkään (ottelu tai kaksi) perseilyä jaksetaan matsista toiseen katsella.

Ja kun paine kasvaa tarpeeksi suureksi, niin paskastakin saadaan puristettua timantteja. Tällä asenteella on hyvä vetää eteenpäin.
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vituttaa joukkueen suoritustaso kaukalossa ja seuran suoritustaso kaukalon ulkopuolella. Vituttaa, että siellä on jotain Jantusia yms. skouttaamassa pelaajia ja se, että hankintoja ei tehdä. Oispa kaljaa.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Vituttaa joukkueen suoritustaso kaukalossa ja seuran suoritustaso kaukalon ulkopuolella. Vituttaa, että siellä on jotain Jantusia yms. skouttaamassa pelaajia ja se, että hankintoja ei tehdä. Oispa kaljaa.

Vituttaa lainatun kirjoittajan kunnioituksen puute legendaa kohtaan.
Ja se ettei ole kaljaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös