Vitutusketju

  • 931 506
  • 4 722

Lihamuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Yyvee ollu kyllä koko Hölön aikakauden melkosta hevonpaskaa. Jollai kaudella ei saada kiekkoa alueelle, jollain saadaa muttei saada alueella mitään pyöritystä aikaseks. Tällä kaudella ei saada sitte yhtään mitään sitäkää vähää aikaseks ku aikasemmilla. Uskomatonta.
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Täällä Vantaallakin on nyt pientä flunssakierrettä ollut.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
1-6

Jäätävän kova lisäaikarekordi hei! Jos osattaisiin hanskata näitä edes välttävästi, oltaisiin jo about viidennellä sijalla.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Joskus ois kiva edes säkällä viedä näitä rankkareita. En rehellisesti sanoen muista edellistä kertaa...
Stadissa tais Kidi tehdä alkusyssystä sen meidän kauden ainoon rl-kisamaalin joka riitti voittoon.
 

Hölöttäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Rankkarit jälleen täyttä paskaa. Ylivoima jatkaa myös omalla tasollaan. Lisäksi vituttaa millä tuurilla Setänen kairaa jo toisen nollapelin putkeen meitä vastaan. Kääntöpuolena Enlundilta viety jo kaksi osumaa Kouvolassa ja kaupan päälle vielä mailan kärkeä leukaan, ja yllätys siitäkään ei jäähyä.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Kolme matsia pelattuna KK:ta vastaan tällä kaudella.
Tulos: kolme (3) tehtyä maalia. Siis k-o-l-m-e!!!
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelsut ovat vetäneet neljät voittomaalikisat! 13 vetoa ja YKSI tehty maali! Eihän tämä ole huonoin mahdollinen tulos vaan toiseksi huonoin! Siis täydellisen umpisurkea! Miksi Pelsut eivät harjoittele noita rankkareita? Olemme antaneet niistä pisteet vastustajille ilman taistelua, siis luovutettu 3 lisäpistettä pois.
 

Heppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei voi voittaa
Ylivoimasta, voisiko ajatella, että laitetaan se kiekko ensimmäisen miehen ohi vaikka vähän laidenpaakin. Samaan aikaan kaksi ukkoa hosumaan kiekkoa maaliin. Tällä saataisin ehkä vähän pelokkuuttaan vastustajan neliöön. Nyt kun kiekollinen kyttää jotain unelmasyötön paikkaa ja kiekottomat seisovat paikoillaan, vastustajan on helppo pitää se ainoa maalin edessä oleva ukko pois pelistä eikä tilanteita synny. Saati sitten maaleja.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Mikä Puution rooli pitäisi olla, tai mihin rooliin se oikein on hankittu? Pelityyli vastaan hyökkäävää pakkia, mutta ei kyllä sovellu sitten yhtään ylivoimalle, aivan liian hosuva ja epävarma kaveri siihen rooliin. Peliäly näyttää olevan aika surkealla tasolla. Tykkään että veto lähtee nopeaan, mutta liian usein ekaan kaveriin, tai muuten vaan möhlii kiekon vastustajalle. 7. pakiksi vois olla hyvä, ei noin isoon rooliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös