Vitutusketju

  • 1 126 104
  • 8 557

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Vituttaa niin, että kasvaa vuoren kokoinen kyrpä ottaan. Peli päättyi JYPin osalta Tuppuraisen ulosajoon, yksi yv-maali ja yksi hörppy ja sen jälkeen joukkue ei saa käytännössä mitään aikaiseksi.
JYPin puukädet eivät osu läpiajoista sitten millään ja joku vitun Patrik Moisio osuu heti, kun paikka tulee. Kotiotteluissa jatkuva kyntäminen tarkoittanee sitä, että seuraavaan peliin tulee ehkä 2500 katsojaa paikalle, jos edes sitä ja taloudellisesti tulee taas turpaan niin maan perkeleesti.
Taas oli pelissä paikat mennä johtoon useaan otteeseen ja vielä pari kertaa jopa kaventaa peliä, mutta kukaan ei osaa tehdä maaleja. Joukkue on täynnä ns. kovin työmiehiä, jotka tarvitsevat sen 5 maalipaikkaa per ukko, että osuvat.
Ja koska pelkkä tappio ei riitä niin eiköhän Pilen ranne mennyt säpäleiksi ja seuraavan kerran mies on kaukalossa parin kuukauden päästä.

Kuka tunnustaa kironneensa JYPin joukkueen tämän kauden ajaksi? Käsi ylös nyt.

Mut hei, onneksi Virtaselle sorvattiin jatkosopimus hyvissä ajoin. Voisi pian karata toisaalle näillä näytöillä...
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Minuakin vituttaa nuo kolme asiaa. Tuppuraisen aivopierutaklaus. Pilen ranteen mahdollinen hajoaminen ja jälleen kerran kotitappio.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä alkaa pikkasen vtuttamaan tämä tilanne mihin on ajauduttu. Sietämätön keveys vallitsee kaikessa tekemisessä nyt.
Pilen tilanne näytti pahalle. Onneksi on pari vieraspeliä, ei tuota kotitaaperrusta jaksa enään katsella putkeen.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Vituttaa seuran kyvyttömyys myöntää virheensä ja edes näyttää ulospäin, että adialle tehdään jotain. Virtasen paskalätkää nähty jo aivan tarpeeksi ja istten joku vitun idiootti menee tekemään jatkopahvin lokakuussa. Varmaan joku Tynin idea.
 
Suosikkijoukkue
Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
Hiljaiseksi vetää.

Kun vuosituhannen vaihteessa oltiin syvällä, silloin oli kuitenkin sitä ''jyppiläisyyttä''. Nyt sekin tuntuu hävinneen kuin tuhka tuuleen eikä takaisin tule. Tuppuraisesta oikein huokuu että jääkiekko ja nykyinen joukkue vituttaa ankarasti. Ymmärrettäväähän se on, kun viime kauden kaksi eniten Allun peliin vaikuttanutta pelaajaa (Eki ja Make) lähti pois, eikä ole löytynyt tutkaparia. Turhautuminen purkautui isoon ylilyöntiin. Seuralle olisi tässä tilanteessa parasta päästä Allusta eroon, tehottomuus ja turhautuminen käy tuolla palkalla köyhtyvälle organisaatiolle kalliiksi. Nyt vain isoa roolia Akatemian miehille.

En sanoisi että kausi ollaan vielä menetetty, mutta tällä hetkellä JYP seisoo sormi suussa muutaman muun kanssa asemalla, kun juna on jo nytkähtänyt liikkeelle tamperelaisessa ohjauksessa. Joukkue on menettänyt identiteettinsä, kohta seurakin, jos se ei päivitä toimintaansa tasolle 2015. Keski-Suomesta löytyy jo malleina Happee ja KeuPa HT.

Vituttaa...
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Ei ole kyse siitä. Virtasen JYP ei luo tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja. Hyökkäyspelisuunnitelmaa ei ole olemassa.

Are you high?

Kyllä tuommosista paikoista on puukädetkin lyöny sisään. YV varsinkin pyöri hienosti, ratkaisut sit oli oma lukunsa; vetiköhän Pile kaks kertaa luistimeen... Se Tukosen tilanne sitten tappoi koko pelin. Ei niin että olis pitänyt, mutta missään vaiheessa ei takaa-ajo lähtenyt käyntiin. Läpiajoja ja semi-hyviä paikkoja vielä päälle. Kyllä paikoille päästiin. Oliskohan nyt aika kypsä sille, että kokeillaan Nessua siihen vetopaikkaan yv:llä?
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei jaksa edes tavallaan vituttaa...kotipelit on kauheeta paskaa. Pahinta paskaa ikuisuuksiin! Vieraissa pisteitä on kuitenkin saatu rimpuiltua ihan ok.
Jotain muutosta tarvitaan...ei tämä voi jatkua tällä tavoin.

Pitäisikö seuraava kotimatsi vetää valkoisissa?
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä tuommosista paikoista on puukädetkin lyöny sisään. YV varsinkin pyöri hienosti, ratkaisut sit oli oma lukunsa; vetiköhän Pile kaks kertaa luistimeen... Se Tukosen tilanne sitten tappoi koko pelin. Ei niin että olis pitänyt, mutta missään vaiheessa ei takaa-ajo lähtenyt käyntiin. Läpiajoja ja semi-hyviä paikkoja vielä päälle. Kyllä paikoille päästiin. Oliskohan nyt aika kypsä sille, että kokeillaan Nessua siihen vetopaikkaan yv:llä?
Samaa mieltä koko viestistäsi, ja itsekin olen odotellut Nessua ainakin kakkosylivoimaan.
 
Ei kannata olla huolissaan.
Mitskut jaetaan vasta keväällä. Virtanen ja Tyni säästelee paukkujaan pleijareihin
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Mua jotenkin vituttaa koko organisaatio pelaajia myöten. Tuntuu että mitä isompi stara (ja liksa) on joukkueessa, niin sitä turhempi ukko. Tuppurainenhan on varmaan meidän palkkakuninkaita. Silti taas totaalinen aivopieru. Ei riitä ettei Allu saa kentällä pelillisesti mitään aikaan, pitää näköjään sillä omalla turhautumisella pilata koko joukkueen peli. Tarkkikaan ei tunnu saavan oikein mitään kiinni. Taas 19 torjuntaa, 4 päästettyä. Pihlmankaan ei tunnu osuvan oikein mistään, toki johtuu varmasti siitä että ylivoimalla ei ole sitä maagista syöttäjää enää vierellä.

Mulle taas on toiminut tuo meidän uusi sukupolvi. Miki Salmio, Valtteri Kemiläinen, Veini Vehviläinen. Veiniä vaan nyt raakasti ajamaan ykköskassariksi.

Vittu piti mennä sorvaamaan se saatanan jatko Markolle. Kai ennen joulua tehdään sopparista vielä mallia 1+1+1, ettei vain joku vie meidän valkkua nenän edestä.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mua jotenkin vituttaa koko organisaatio pelaajia myöten.
Samat on ajatukset. Kyllähän kaikki on tässä organisaatiossa väljähtänyttä. Ottelutapahtuma on ihan suoranaista paskaa. Kun tuo yhdistetään tuohon velttoon pelailuun, niin en yhtään ihmettele miksi ihmiset ei hallille halua mennä. Kallista paskaa. En avaudu yhtään enempää, ettei mene negailuksi ja kukaan pahoita mieltään. Hurrikaanisydän lyö plaa plaa plaa....
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Tjoo! Alkaa olla JYP niin syvällä että tämän kauden juna menee jo vaikka hurrikaani seisoo vielä asemalla! Ja älkää selittäkö niistä maalipaikoista, ei niitä pystytä luomaan riittävästi saati että kukaan osuu tolppien väliin. Vituttaa olla oikeassa. Tavit, Löfmanit ja Nättiset ovat kakkosketjun miehiä (vaikka Nättinen hyvin tänään pelasikin) eikä ykköskorin syömähampaita. Tuppurainen, Tarkki ja Hubacek ovat täysin yössä. Materiaali ei vaan vittu nyt riitä ja Virtasen pelitapa versus robottikiekko on ihan täyttä PASKAA!

Ja voi perkele että kyrpii kun Perrinillä on 2 kertaa enemmän pisteitä kun JYPin parhaalla! JOB WELL DONE TOIMISTO! WELL DONE! Lisää paskaa housuun ja 10 vuoden jatkopahvi kuulalle!
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ihan hyvää tekemistä oli joukkueelta ja avainpelureilta. Joonas taklaili kivasti ja Anssikin luisteli ihan kahteen suuntaan.

Ainoa vitutuksen aihe oli että kämmenpohjat hakivat toisiaan spontaanisti kun mr. 1+2 dominoi kenttää.
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä tämä meikäläistäkin korpeaa. Toinen ohipeli kotona ja todennäköisesti lisää loukkaantumishuolia. Tämä hävittiin Allun intoiluun. Harmittaa kaikkien osapuolten puolesta, eniten Tukosen. Ei enää näitä, kiitos. Tuppurainen yliyrittää rankasti jatkuvasti ja lopputulema on piinaavaa katsottavaa, tänään se maksoi 3 pistettä, enkä uskalla arvailla mitä se maksoi Tukoselle tahi Tuppuraiselle jatkossa ja JYPille loppupeleissä. Noh, ei muuta kuin uutta matoa koukkuun. Toivotaan, että hinta tämän iltaisesta ei kasva kaikille em. osapuolille liian kovaksi. Harmittaa tällä kertaa kaikkien harmistuneiden JYP-kannattajienkin puolesta. Prkl.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kotitappioiden putkea enemmän ahdistaa tilanne suuressa kuvassa. Oon koittanut toppuutella itseäni tän suhteen mutta pikkuhiljaa alkaa meikäläistäkin vituttamaan ja surettamaan entistä enemmän koko nykyinen organisaatio. JYP-perheessä on kivaa, sehän me tiedetään. Niin kivaa että valitaan Veltsulle annetaan jatkopahvi lokakuussa. Niin kivaa että Perrin, yksi liigan parhaista ellei paras sentteri "päästetään pois" koska Veltsu(?). Tyni sanoi Keski-Suomalaisessa että on nafta idea kun Harvia ja kumppanit sponssaa Perriniä vaikkei se täällä pelaa, voi vittu. Välissä on myös varaa vittuilla faneille, pariinkin otteeseen. Pelitapaakin oli pakko lähteä uusimaan koska pelikirjasto kuulosti niin naftalta reagointikiakkoineen. No yleisö reagoi tähän niin että eivittukiinnosta, enkä yhtään ihmettele. Pikkuhiljaa se "jyppimäisyys" on kokonaan katoamassa jota täällä kansa kaipaa ja haluaisi tulla lehtereille katsomaan. Muistaako joku milloin viimeksi JYP olis noussut takaa jatkoajalle / voittoon pelin lopussa? En yhtään ihmettele jos/kun eilenkin on lähtenyt satoja katsojia pois 0-2 tai viimeistään 0-3 tilanteessa. Muistaako joku milloin viimeksi JYP olisi tullut kotikaukalossaan ensiminuutit hurjana päälle taklausten säestämänä ja kuinka Jyväskylä oli vastustajalle aina vittumainen paikka pelata? Minä muistan, enkä unohda.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Eniten vituttaa tänään:

- Virtanen. Joku voisi käydä muistuttamassa, että hänen ammattinaan on olla jääkiekkovalmentaja, eikä mikään vitun patsas siellä penkin takana.
- Tuppurainen. Mikä helvetin älynväläys on käydä jysäyttämässä kaveria numeroihin? Henkilökohtaisesti aivan sama vaikka Allulle laitettaisiin raffitorresit, eli puoli kautta kakkua. Vituttaa myös Tukosen puolesta, heppu on viettänyt ihan riittävän suuren osan urastaan lasaretissa.
- Tyni & co. Tarvitseeko tähän perustella? Perrin taisikin eilen antaa mm. 1+2 syytä tähän.
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Muistaako joku milloin viimeksi JYP olisi tullut kotikaukalossaan ensiminuutit hurjana päälle taklausten säestämänä ja kuinka Jyväskylä oli vastustajalle aina vittumainen paikka pelata? Minä muistan, enkä unohda.

Minä muistan! Se oli silloin, kun meillä oli valmentaja johtamassa joukkuetta. Tämä aika oli silloin kun herrat Dufva ja Aho johtivat joukkuettaan painostamaan vastustajaa 60 minuutin paineella. Nyt meillä on penkin takana anteeksipyyntö patsastelemassa. Tyni Virtasineen on kaivamassa meidän JYPiä niin syvälle suohon, että kohta fossilisoitunutta hurrikaaniarmeijaa saa argeologien kanssa etsiä. Haikeudella muistelen sitä erästäkin Hippoksella pelattua JYP - KalPa peliä, missä hurrikaani lähestulkoon paiskoi Pihlströmin johdolla savolaiset plekseistä lävitse kohti Rautpohjankatua. Valitettavasti nuo ajat elävät vain muistoissani.
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Pelaajamateriaalin heikennys, yleisökato, taloustappioista johtuvat budjettileikkaukset, Perrin ja Virtasen jatkopahvi. Siinä suurimmat kestovitutuksen aiheet. Kun mennään tähän hetkeen: tajuton loukkaantumissuma, maalinteko ja pelitapa! Tämähän alkaa olla jo vitsi! Dufva muistaakseni sanoi että hyvä joukkue ei häviä kolmasti peräkkäin. No sekin on nähty useasti Volmarin aikakaudella! Herätys ny saatana! Laittakaa valot päälle toimistolla!
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Vituttaa seuran kyvyttömyys myöntää virheensä ja edes näyttää ulospäin, että adialle tehdään jotain. Virtasen paskalätkää nähty jo aivan tarpeeksi ja istten joku vitun idiootti menee tekemään jatkopahvin lokakuussa. Varmaan joku Tynin idea.
Onko sinulla tietoa milloin nämä sopimuksen yleensä tehdään? Ja eikös tämä valmentajien ja pelaajien pestaaminen kuulu Holtarille? Sitten se almentaja vaihtoehto tiedätkö ketä edes oli saatavilla tai halukkaita.
Sitten vain nämä realiteetit on otettava huomioon kaikkialla yleisöä on vähemmän ja suomalainen on menestyshullua kansaa. Voittopelejä on mukavampi katsoa kuin tappio, niin se vaan on. Ja kotona voit yhden ottelun hinnalla katsoa kaikki kuukauden pelitkin, haastava vaihtoehto. Ja voi vaihtaa peliä tarvittaessa.
Eilisessäkin matsissa, Kyllä minusta JYPllä oli ihan riittävästi maalipaikkoja ekassa erässä mutta kun ei kelpaa niin ei kelpaa, Ja siihen tuskin valmentajalla on paljon mahdollisuutta vaikuttaa jos ei lyödä tyhjään maaliin vaikka kiekko on lavassa. Kausi on pitkä mutta niin on tuleva kesälomakin.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Korpeaahan tämä varmaan jokaista JYPpiä seuraavaa. Luonnollisesti se on sitten valkku kusitolppana, olipa syyt mitkä tahansa tilanteeseen. Voisi käyttää termiä kokovartalokipsi joukkueen tilasta (kannattaa muistaa aika, kun JYP veteli kahdeksan matsia kiikareilla), tuntuu kuin järki jättäisi pelaajat hyökkäyssinisen kohdalla, niin luokattomia on ratkaisut. Minä en syyllistäisi valmennusta, koska näen, että ylös tullaan ihan organisoidusti monin varioin, eli on siellä ihan oikea ajatus. Nyt on kuitenkin se hetki, jolloin sen valmennuksen osaaminen on todellisessa puntarissa, kuinka purkaa tuo jumi joukkueesta? Asiaa ei helpota lainkaan avainukkojen jatkuva tippuminen sairastuvalle ja paha on pelko, että Pile ei ihan heti laatikkoon pääse. Tämä taas johtaa isoon ongelmaan siinä, että valmennus joutuu peluuttamaan liigatasosta vielä liian kaukana olevia pelaajia ja se näkyy kyllä kentällä. Kahden mieheltä näkemäni pelin perusteella esim. Sund on ihan väärässä sarjassa tällä hetkellä. Virtanen on hiukkasen paremmin sopeutunut ja menee ehkä täytemiehenä. Hietanen, Niku ja Salonen eivät kyllä myöskään ole vielä ihan liigapakin tasoisia, mikä kyllä näkyy selkeästi niin oman pään pelaamisessa, kuin pelin rakentamisessa. Tälle kaartille kuuluisi enemmän totuttelu ja näyttöjen antaminen liigassa muutamassa pelissä, ei mikään runkopelaajan rooli. Osaltaan tämä tietysti on vaikuttamassa tuloksiin, kun ne muutamat virheet yleensä maksaa niitä pisteitä isosti, vaikka muuten olisikin ihan ok. Nämä ja nimeltämainitsemattomat ovat oikeasti kyllä lahjakkaita ja liigan kynnyksellä, hetki ja tilanne ei vaan kestä heitä noin isossa roolissa ja laajalla rintamalla.

Joukkueen kannalta tilanne on hankala, jotta olisi mahdollisuus tasapainoiseen pelaamiseen, mitat täyttäviä ukkoja pitäisi jostain haalia lisää näiden mestispelaajien tilalle, tai muutos parempaan on kyllä haave, nuoret ja nälkäiset näkyy väistämättä sarjataulukossa negatiivisesti sic. Joukkueen johto on kyllä myös paradoksaalisessa tilanteessa, mikäli lähdetään vahvistamaan kilpailukykyiseksi, säästö joukkueessa on pelkkä kaunis ajatus ja jos ei, ollaan ehkä säälipaikasta kisaamassa. Ihan kiva dilemma.

Vaan eipä hylätä joukkuetta ja seuraa palaset kun vaan loksahtaisivat, voisi vaikeuksista ammentua voimaa loppukaudesta ties mihin tekoihin, ilman pelaajahankintoja se kyllä taitaa olla unelmaa vaan, pahaa pelkään. Tämän tilanteen oikaiseminen on kyllä myös Virtaselle se valmentajan taidon mestari työ näyte, osaako käsitellä joukkueen tilan ja kääntää suunnan, vai kuinka käy. Homma ei ole ihan helppo, kun on vastaavia kautta vuosikymmenten eri joukkueissa tullut seuratuksi. Osatekijöinä siinä on seuran tuki, joukkueen luotto, kannattajien kärsivällisyys ja löytääkö valmentaja oikeita toimia solmun aukaisuun.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vituttaa kun Ässät teki avausmaalin. Tällä kaudella JYP ei ole moisesta toipunut.
edit. peli on kuitenkin ollut fiksua vieraspelaamista
 
Viimeksi muokattu:

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Vituttaa kun Jyppi voitti niin ei pääse lukemaan Jatkoajan JYP osiota kun siellä ei ole yhtään viestiä.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Vituttaa kun Jyppi voitti niin ei pääse lukemaan Jatkoajan JYP osiota kun siellä ei ole yhtään viestiä.
JYP voitti toki, mutta eihän tässä ole mihinkään suureen juhlaan aihetta. Oltiin parempi kahdesta paskasta, bileet. Mutta joo, ehkäpä Synergialla käy nyt joku valtava vesi-/ympäristö-/vessavahinko, joudutaankin olemaan vierasturneella loppukauden. Sittenhän tässä ois ihan hyvin pullat uunissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös