Vitutusketju

  • 1 361 534
  • 7 513

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Ai mitenkä niin? Niidenkö olisi pitänyt homma hoitaa? Nollille jäätiin, joten olisi siellä saanu vaikka Ojantakanen tehdä ne maalit.

Joo ei tietenkää, eihän niitä tänne oo hankittu pisteitä tekemää. McIntyrekin voi vaikka painaa koko kauden 0+1 tehoilla kun voihan ne pisteet tehdä joku muukin. Sitte ihmetellää näitä 0 ja 1 maalin iltoja. Ylivoimiakin taisi olla muutama mut eipä ollu maali lähelläkään.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On kyllä huikeita nää tän kauden ulkomaalaisvahvistukset
Saipalla oli pitkä historia hyvistä onnistumisista ulkomaalaisten kanssa, mutta nyt on mennyt viime vuodet enemmän tai vähemmän metsään ja pahasti. Okuliar ja Lakatos ovat ihan pihalla. McIntyren ei pitäisi enää pelata liigassa. Vituttaa katsoa kun muilla ulkkarit onnistuvat ja tuovat jotain pöytään. Pyrochta ok.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
McIntyren uuteen tulemiseen en kyllä jaksa uskoa. Ei oikein pysy Virran kiekossa mukana toisin kuin nämä väkkärät nuoret. Toki MCI tekee muutaman maalin, mutta 30+ pisteen kausi alkaa olla jo kiven takana. Jos jouluun mennessä ei kunnon heräämistä tapahdu niin vaihtoon vaan.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
McIntyren uuteen tulemiseen en kyllä jaksa uskoa. Ei oikein pysy Virran kiekossa mukana toisin kuin nämä väkkärät nuoret. Toki MCI tekee muutaman maalin, mutta 30+ pisteen kausi alkaa olla jo kiven takana. Jos jouluun mennessä ei kunnon heräämistä tapahdu niin vaihtoon vaan.
Ei välttämättä ole kaukana, kun Davidi ei tahdo saada edes YV-aikaa vaikka näkisin että se on se paras paikka hänelle.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei taida kertaakaan ollut näin huono alku ulkomaan vahvistuksilla mitä oon seurannut SaiPan pelejä ja olen seurannut 70-luvulta lähes joka pelin. Todella onnettomia.
Joo etenkin odotuksiin nähden. Toisaalta Lakatoksen rankkari HPK matsissa oli ihan helvetin hieno. Eli on se taito siellä kyllä. Okuliar hankittiinkin pörräämään. McIntyre tehojen puolesta suurin pettymys toki. Ja Pyro ei pääse samalla tavalla paikoille kuin harjoituspeleissä. Tappio toki vituttaa, mutta projektiin on pakko luottaa.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
En ole huolestunut Lakatoksesta tai Okuliarista, mutta miten tuon sisäkumin saisi myytyä jonnekkin? Tilalle olisi kyllä saatava joku kunnon snaipperi.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ei tämä(kään) ilta mitään hurraahuutoja aiheuttanut. Samaa huttua se edelleenkin on. Eniten ainakin minua huolestuttaa, että maalin tekemisestä on tehty vielä ydinfysiikkaakin vaikeampaa. 7 peliä ja 10 tehtyä maalia, tämä ei riitä mihinkään, vaikka omissakaan ei soi juuri sen enempää. Ymmärrän, että Virran pelityylin omaksuminen ottaa aikansa, mutta yhdellä tai korkeintaan kahdella tehdyllä maalilla on kuitenkin hyvin vaikea voittaa, kun tuntuu, että puolustuksessa tulee aina ottelua kohden muutama vastustajalle hyvän maalipaikan avaavaa virhettä.

Ja kuten aiemmin mainittiin, niin ulkomaalaisten olisi syytä alkaa heräämään tai sitten ei ole kuin yksi vaihtoehto ja sitä ei varmastikaan tässä SaiPan taloustilanteessa kukaan halua tehdä.
 

KovaT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, seurannassa TPS
Vituttaa ku on niin kärsimätön ja alkaa mielenkiinto mennä näiden vähämaalisten nyhjäämisten myötä. Jaksaako enää 30 pelin jälkeen tolkuttaa itselle, että kyllä se siitä kun vaan jaksaavat tuota pelitapaa toteuttaa. No ens viikolla Kisapuistoon joka tapauksessa.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Juurikin tämä. Annetaan aikaa. Virran pelityyli on haastava. Sen omaksuminen täysin vie aikaa.
Tämä toki. Nuorten kohdalla olen itse todella anteeksi antavainen, mutta kokeneimpien rahamiesten olisi nyt oikeasti alettava kannattelemaan joukkuetta!

Mc 0+1 on todella kova pettymys. Maalahti ollut pettymys. Koskiranta ollut pelaamissaan peleissä pettymys. Lakatoksen pisteet suuri pettymys.

Näiden oletettavasti suurempipalkkaisten pelaajien pitäisi nyt astua esiin tehojen muodossa, ja alkaa antamaan sitä selkänojaa nuorelle joukkueelle, jota se kaipaa. Muuten täytyy todeta, että ollaan luotettu vääriin ratsuihin.

Otetaan vaikka vertailuksi Kärki ja Salminen Ässistä. Sieltäkään ei juurikaan tulitukea tule, mutta parhaat pelaajat tekevät sitä, mitä parhaiden pitää tehdä. Takovat pisteitä. 0+0 nollaan ja hyvään puolustus peliin pystyvät halvemmatkin pelurit, kuin nämä meidän sankarit.

Vaikka alku viesti näyttäätykin negatiivisena, niin tämä on vain täysin kohdistettu tuloksenteko osastoa kohti. Muuten nautin Virran pelitavasta ja tiedän että tällä tyylillä tuloksia tulee, kunhan palikat saadaan kohdilleen ja jaksetaan ajaa pelityyliä kohdalleen kasvattaen pelaajia.
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
2200 katsojaa. Ei näillä luvuilla tarvii haaveilla vahvistuksista.


Lainattu tämän päivän esaimaasta:

Kisapuiston ravintoloihin saa ottaa sisään puolet asiakkaista ja jokaisella on oltava pöytäpaikka. Jäähallin ahtaissa tiloissa pöytien kanssa pelaaminen on hankalaa. Se estää myös oluiden viemisen ravintolakatsomoon, sillä jokaisen istuimen edessä pitäisi olla oma pöytälevy.
Katsomoiden täytössä ei enää rajoituksia ole, mutta SaiPa on toistaiseksi päättänyt myydä esimerkiksi päädyn seisomakatsomoon vähemmän lippuja kuin olisi mahdollista, jotta halukkaat voivat valita paikkansa väljemmin.

Nämä rajoitukset kun poistuvat niin alkaa porukkaa valumaan hallille, luulen ma. Edellyttää tietysti sitä, että SaiPa alkaisi pärjäämään. Ja tekemään niitä maaleja perkele…
 
Viimeksi muokattu:

KovaT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, seurannassa TPS
Ekaa kertaa pistin pelin pois ja tulin kirjottelee tänne ja tekemään ainakin loppuerän jotain muuta. Vituttaa tuo tehottomuus ja äkkiseltään ajateltuna paskempi peli nyt muutenkin. Meni toisen erän alusta vähän ohi ja sillon aina toivois, että SaiPa olis vaikka tehnyt maalin, mutta eipä ollut. Projekti joo ja kaikkea hyvää vieläkin on, mutta tää 2-0 oli tänään liikaa.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Tuloskäyrä laskee kuin lehmän häntä. Onhan tämän soopan katsominen jälleen kerran syvältä, ei voi muuta sanoa. Mutta masokistejahan tässä ollaan.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vähän huolestuttaa nyt. Peli ei näytä kehittyvän, päinvastoin. Pelkkää selviytymistä ja sekavaa räpellystä. Mikä vittu siinä on?! Tänään ei ole näyttänyt hetkeäkään, että tulisi pisteitä. Nyt on minsaa vaille 6 erää, eli täydet kaksi peliä pelattu tekemättä maaliakaan. Eikä oikein saada paikkojakaan. Ulkkarit pelaa päin persettä, eivät saa yhtään mitään aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös