Vitutusketju

  • 1 354 506
  • 7 506

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On se vaan aika surullista kun ne joita ykköskorin kavereiksi kutsutaan tai ovat osalle porukkaa jonkin suojelusenkelin sädekehän suojeluksessa, eivät kuitenkaan +/- tilastossa ole piikkipaikalla. Nimiähän ei kannata mainita, kun alkaa sama vouhotus että on jäänyt jokin pinttynyt levy päälle.
Jep, ennen tämän illan peliä mainittiin Kunykin olleen siihen mennessä koko marraskuun tehokkain pelaaja liigassa.:) Vaikket nimeä halunnutkaan mainita.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Niin Spac, tuolla aiemmin joku toiveili Kaksosen ja Kohon paluuta, minä vain kysyin, että onko toiveita heidän paluustaan. Minä en odota em. nimien paluuta, eikä ehkä kannata toistenkaan, mielummin kannattaa odotella uusia miehiä rinkiin.

Oli näköjään nimimerkki Tronic joka Kohon ja Kaksosen paluuta odotteli.
 

Barney

Jäsen
Nimiä mainitsematta, niin voihan sitä tehdä vaikka 100 pistettä, mut jos omiin menee 114, niin eikös silloin olla menty pakkasen puolelle. En nyt viitsi takertua joidenkin pinttymien sisälle, mutta se on vaan karu tosiasia, että aika nimekkäät kaveri SaiPan mittapuun mukaan on piikki paikolla tuossa miinustilastossa...
Ainakin meikäläisen matematiikalla se Kunyk on tuossa plus-miinus-tilastossa plussalla, minkä lisäksi on ylivoimalla ollut rakentamassa aika montaa maalia. En sitten tiedä millä kaavoilla sinä noita lasket, mutta tuskin niitä ymmärtää kukaan muukaan. En myöskään tiedä kenet lasket nimekkäiksi pelaajiksi, mutta ei niistä kovin moni ole miinuksella. Sinänsä yllättävää, että yli 18 minuuttia ottelussa pelaava Kunyk keräilee enemmän miinuksia kuin esimerkiksi 11 minuuttia pelaava Iso-Mustajärvi. Mistäköhän saattaisi johtua?
 

ahal

Jäsen
että aika nimekkäät kaveri SaiPan mittapuun mukaan on piikki paikolla tuossa miinustilastossa... Syytä en pysty sanomaan miksi, mutta eiköhän kuitenkin peliesitys ole yksi olennainen syy...? Toki siellä kentällä on mukana muutama muukin kaveri samaan aikaan, et voihan homma johtua myös heistä....
Onhan tuo peli ollut koko syksyn aika kuraa kaikin puolin, vaikka sarjasijoitus kertoo muuta. No jos tämä on sitten sitä Lehterän kiekkoa.....
Joukkuetilastot | Runkosarja 2018-2019 | Tilastot | Liiga
Oletko sattumoisin Puolangalta kotoisin? Siellä tuo pessimismi on kuntalaisten geeneissä, suorastaan dna:han kirjoitettu. Toki he osaavat asialle hyvin nauraakin ja ovat rakentaneet siitä brändin. I like.

Mutta asiaan. Mitähän tuolla taulukkoviittauksella haluat kertoa? Mulle ei auennut. Toki SaiPa on corsilukujen perusteella sijalla 13, mutta kertooko se totuuden? Miksi sitten HIFK on 2:nen, vaikka syksy on mennyt aika perseelleen? Lukko 5. ja JYP 6., vaikka molemmat ovat reippaasti SaiPan takana.

Tilastojen kanssa pitää olla varuillaan, kun niitä tulkitsee. Tilasto on kuin lyhtypylväs, valaisee pienen alueen, mutta siihen on hyvä nojata (vaikkapa kustessa).

On totta, että yleensä kalliimpipalkkaisilta ulkkareilta odotetaan enemmän kuin perusliigajyrältä. Pitäisi olla vahvistus. No meillä miinustilaston kärkipäässä on omat supisuomalaiset pojat Tanus ja Nättinen sekä Denisov. Olivat sitä myös tänään Hämeenlinnassa. Ei yllätys, vaikka toivoisi muuta. Missä mättää, en tiedä, ja se raivostuttaa. Valoa välillä pilkahtaa, mutta sitten se taas sammuu. En usko, että treeneissä on suurta muutosta aiempaan tehty, joten vika on sähköissä eli yläpäässä. Kaikki lamput eivät syty. Miten ne saisi hehkumaan edes perinteisesti vaikka led-aikakautta eletäänkin?

Luulen, että Tertsi miettii asiaa ainakin Bemun mutta myös muiden valkkujen kanssa. Tänään Hämpissä perussuoritukseen yltivät Kojo, Lehtinen, Löfman, Salo ja Nikko (0). Jos muut olisivat olleet yhtä tarkkoina, jatkoille ainakin olis päästy. Goodwin, Morley ja Kunyk ottivat -1, mutta yksin heidän takiaan ei hävitty. Toki on totta, että kaverit ovat olleet terävämpiä tänäkin syksynä, mutta kapean rosterin vuoksi ei voida juuri kierrättää. Kun siellä punaisen ristin takana on aina omiakin äijiä.

Vielä en olisi huolissani kauden suhteen, koska pitkiä tappioputkia (tyyliin esim. HIFK 7 matsia) ei ole ollut ja kotipelit sujuu kuitenkin hyvin. Pleijarit ovat haarukassa yhä ja ihan realismia ja siellä puolivälieräpaikka. Sen etemmäksi tuolla porukalla on vaikea ponnistaa. Syksyn pelien perusteella.

Sarja lähestyy puoliväliä ja jonkinlainen joulutodistus on paikallaan taas väsätä. Sen perusteella voi alustavasti jaella pelipaikkoja jatkoon ja tutkailla mahiksia joukkueena. Kaikesta huolimatta uskon, että joukkue vaihtuu taas reippaasti (5-10 kasvoa), mutta se on sitten kevään juttuja.
 

ahal

Jäsen
Sanotaan nyt niin että Nikko on tällä hetkellä +8 ja Santeri +8 olisitteko te viisaammat ennen kauden alkua olleet valmiita ennustamaan että kaverit olisi noin korkealla?
Minä myönnän auliisti, etten olisi uskonut moiseen. Viisaudesta en tiedä. Mutta sehän on lajin suola, että uusia nuoria yllättäjiä nousee esiin joka vuosi. Surkea olisi toinen tilanne, jos vanhoilla pitäisi pärjätä ja odottaa kevääseen, että syttyykö vielä vai ei...
 

Barney

Jäsen
Pelkässä miinustilastossa ovat kans aika piikkipaikoilla, kertooko se jotain?
Kannattaa käydä katsomassa myös niitä muiden joukkueiden miinustilastoja. Se kertoo siitä, että kyseiset pelaajat kellottavat joukkueensa isoimpia minuutteja. Poikkeuksetta ne isoimpia minuutteja pelaavat pelaajat ovat myös miinustilastossa kärkisijoilla. Vai ovatko esimerkiksi Otto Paajanen, Mika Pyörälä, Jarkko Immonen, Juha-Pekka Hytönen, Atte Ohtamaa ja Juhani Tyrväinen huonoja pelaajia puolustussuuntaan, sillä he ovat miinustilastossa joukkueensa kärkipäätä?
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Hitto, kun jäi firman pikkujoulujen takia matsi välistä. Noh, pitää katsoa Liigavahti-sovelluksesta SaiPan maalit...ööh, ai? eiku, ei mitään..
Olisi hienoa, jos joukkueen valmennus jollain tavalla analysoisi julkisuudessa, että mitä näissä vieraspeleissä, tai oikeammin, valmistautuessa ja siirtyessä niihin tapahtuu ja mieluiten ilman floora, fauna, tai muita tammivertauksia. Toisaalta pääasiahan se on, jos jengi itse tämän solmun saa auki. En tiedä teistä muista, mutta minua "hieman" huolestuttaa tämä. Pleijareita lähestyttäessä peli kovenee (no pun intended), eikä silloin riemumarssit Kisapuistossa ole mikään selviä, kun alkaa tosissaan tappelu paikasta auringossa. Yleensä tässä vaiheessa olen kiljunut kurkku suorana vahvistuksia ja kyllä, niitä saa hankkia ennen siirtorajaa, jos löytyy, mutta olen edelleen sitä mieltä, että työkalupakissa on instrumentit olemassa. Tässä on joku muu täysin jäätävä, jäätynyt lukko ja katseeni kohdistuu valmennukseen tätä asiaa selvittämään.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ei voi syyttää äijät kuin itseään. Vituttaahan tuota räpellystä katsoa, mutta minkäs teet. Parempana iltana olis ollu kahden erän jälkeen 5-0
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Nätisti pupellettu pojat!!!
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Johdetaan 2-0. Tiedetään että ilman yv-maalia Sport ei nouse tasoihin. Ja katsopas, otetaan kaksi täysin järjetöntä jäähyä. Ja sitten päästetään huikea Av-maali

Ja luovutetaan sitten samaan syssyyn sitten lisäpistekin.

Herätkää!!
 

ahal

Jäsen
Voi vitalis, mitä perseilyä! 2,5 erää homma hanskassa ja sitten luovuttiin suosiolla, ku ollaan nii edareita että... Kele sentään. Sanat ei tahdo riittää kuvaamaan.

Sport ei esittänyt mitään ihmeitä, mutta heti kun vähän rykäisivät, niin johan oli mustilla housuissa. Haisee varmaan pitkälle. Huominen matsi meni kyllä boikottiin just. Amen.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Tällä kaavalla tapahtuva työtapaturma oli kyllä vain ajan kysymys, koska tuo joukkue ei ole päässyt harjoittelemaan johtoasemassa pelaamista paskaa vastustajaa vastaan oikein ollenkaan. En kyllä muista, koska viimeeksi olisi pisteet menneet noin paskalle vastustajalle sentään.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Joo-o. Tänään nähtiin miksei Lappeenrannassa saada tänäkään vuonna nauttia pitkästä keväästä.

Sarjataulukossahan SaiPa on vielä viides, mikä on ihan hyvä sijoitus. Mutta jos osaa katsoa sijoituksen taakse ja katsoa itse peliä niin huomaa ettei peli ole millään tavalla kestävää. Tehokkuus on aivan hirveällä tasolla, kun taas tuntuu että jokaista vastustajan hyökkäystä pitää pelätä Mertarantaakin pahemmin. Runkosarjaa on jo 25 peliä takana, joten olisi jo toivonut että peli olisi edes lähelle valmista.
 

Altec

Jäsen
Joo-o. Tänään nähtiin miksei Lappeenrannassa saada tänäkään vuonna nauttia pitkästä keväästä.

Runkosarjaa on jo 25 peliä takana, joten olisi jo toivonut että peli olisi edes lähelle valmista.
29.11 runkosarjanottelu Sportia vastaanhan sen pitkän kevään ratkaiseekin. Älä viitsi jauhaa paskaa. Työtapaturmia sattuu kaikille.

Minä olisin huolissani, jos peli olisi lähes valmista. Tällöin kaikki vastustajat tietäisivät koko kevät kauden kaiken siitä miten SaiPa pelaa.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Kuten hallin äänentoistojärjestelmästä saimme kuulla DJ:n tarjoilemana "another wasted night". Tilannetaju oli kohdallaan.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kunnon työtapaturma. Toivottavasti oppivat tästä jotain. Mutta näinhän tässä usein käy kun peli on 2-0 ja peli pitäisi tappaa. Hallitaan ja paikkoja on mutta vastustajan maalivahti torjuu kaiken ja YV on tehotonta. Eikös se 2-0 johto ole juuri se kaikista vaarallisin johto jääkiekossa? Vituttaa vaan se, että Sport ei esittänyt yhtään mitään ihmeellistä ja silti hävittiin(Ainoastaan Järvinen piti Sportin pelissä mukana kahdessa ekassa erässä) Olisi edes hävitty hyvin pelaavalle joukkueelle niin tämän ymmärtäisi paremmin. No ainakin Sport pelasi sitten tappavasti.

Taisi olla muuten neljäs peräkkäinen tappio(ja viides kuudesta pelistä) Vaasan Sportia vastaan jos otetaan viime kauden ottelut mukaan. Kunnon peikko tuosta Sportista on tullutkin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös