Vitutusketju

  • 1 350 398
  • 7 504

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vituttaa toi avauspelaaminen. Haetaan aina yksinäinen laituri hyökkäyssiniseltä ja kukaan muu ei ehdi tukemaan ennen menetystä. Tätäkö Lehterä on oikeasti hakenut? Käy huonosti jos tämä on se sapluuna. Matsihan näytti joltain Kanada - Norjalta missä toisella ei ole lopulta mahdollisuuksiakaan. Oliko SaiPalla muita oikeita maalipaikkoja kuin se Kunykin minkä Jürgens tarjoili? Kahdessa jälkimmäisessä erässä ei edes laukauksia viivaa lähempää.
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Varmasti on haastelliset lähiajat, kun joukkueessa pyörii flunssa-aalto ja siihen päälle muutama vammoista kärsivä. Flunssassa olivat Sneck ja Löfman ja sen takia poissa Ässät-pelistä.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Vituttaa kyllä nää loukkaantumiset/sairastelut. Tämän pelin jälkeen kuusi päivää aikaa seuraavaan peliin. On kumma, jos ketään(!) ei ole siihenkään mennessä palannut.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa tosiaan, että kentällinen hyviä ukkoja on telakalla. Toisaalta on tuuria sikäli, että seuraava matsi on vasta perjantaina. Kyllä sieltä joku toipuu siihen mennessä.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei ole tänään kyllä oikein mikään onnistunut. Vaikka tuossa Telian selostaja sanoi että ei SaiPa voi sen taakse mennä, että pelaavat vajaamiehisenä, no ei voikaan mutta onhan se selvää ettei se voi olla vaikuttamatta peliin että siellä on kaksi kentällistä SaiPalle tärkeitä pelaajia sivussa. Eniten olisi varmasti kaivattu Kohoa ja Löfmania. Lisäksi myös Denisovia totta kai.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Syön kyllä hatullisen paskaa, jos nykyiset loukkaantumiset "eivät voi näkyä tuloksessa, eivätkä ne siten selitä huonoa peliä." Jumalauta otetaan kaksi kentällistä joukkueelle tärkeitä ukkoja pois mukaan lukien koko kapteenisto, niin kyllä varmasti tuntuu.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Se tässä eniten vituttaa, että kala ei syö. Koko päivän palelee järvellä eikä nykyäkään.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
uistimia on joka lähtöön. Kokeiltiin pinnasta, syvältä ja välistä. Kirkkaalla,tummalla, ärsykkeellä ja muikulla. Rannasta ja keskeltä järveä. Mutta tyhjiä tölkkejä saatiin aikaan ja oltiin kotoa pois, eli ihan hyvä reissu!
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Iso-Mustajärvi. Ei toki voi kauhalla pyytää, kun on lusikalla annettu, mutta herran paikka on kaikkialla muualla paitsi ykköskentässä. Menee Kunyk ja Oksanen aikalailla hukkaan. Tämän lisäksi aikamoiseen paikkaan törttöily siihen avausmaaliin, vaikka oli siinä muillakin tekemistä.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Iso-Mustajärvi. Ei toki voi kauhalla pyytää, kun on lusikalla annettu, mutta herran paikka on kaikkialla muualla paitsi ykköskentässä. Menee Kunyk ja Oksanen aikalailla hukkaan. Tämän lisäksi aikamoiseen paikkaan törttöily siihen avausmaaliin, vaikka oli siinä muillakin tekemistä.
Niinhän se paikka onkin ihan muualla mutta kenet laittasit tilalle ehjänä olevista? Niin, ei ketään..
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niinhän se paikka onkin ihan muualla mutta kenet laittasit tilalle ehjänä olevista? Niin, ei ketään..
Tanus tulisi ekana mieleen. Lehtiselläkin näytti peli kulkevan kiitettävään malliin, laukaus näytti lähtevän ihan hyvin ja tryout varmaan tuo näyttöhaluja. Kyllä tähän hätään voi painaa vaikka kahdella hyökkäävällä kentällä. EI tuo Nättinen-Tanus-kombokaan mitään sellaisia ole nyt esittänyt, että on sementoitu yhteen.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämän lisäksi aikamoiseen paikkaan törttöily siihen avausmaaliin, vaikka oli siinä muillakin tekemistä.

Alkuun pahoittelut vieraisiin pöytiin huutelemisesta. Kuten taisin eilen otteluseurantaan kirjoittaakin, niin mielestäni tuossa maalissa törttöili ainoastaan SaiPan pakki #18, joka laittoi todellisen kaverisyötön pystyyn suoraan hyökkääjä #55:n luistimiin. Tästä sitten Kakko pääsi katkoon, laittoi Filppulan yksin läpi ja loput voi lukea pöytäkirjasta. Varaan oikeuden muuttaa näkemystäni jos siihen aihetta ilmenee, mutta noin se mun mielestäni meni. Niin ja numeroita käytän siksi, kun nimistä en ole varma.

---

Eilen oli molemmilla paljon loukkaantumisia, mutta se kuuluu lajin luonteeseen, joten minkäs teet. Olisihan se silti ollut kiva nähdä molemmilta ykkösmiehistöt pelikuntoisina. Eipä siinä, SaiPa saa nopeasti mahdollisuuden pestä kasvonsa, kun tänään pelaavat Äijänsuolla Lukkoa vastaan. Varovainen littipeukku nousee etukäteen vierasjoukkueelle.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Alkuun pahoittelut vieraisiin pöytiin huutelemisesta. Kuten taisin eilen otteluseurantaan kirjoittaakin, niin mielestäni tuossa maalissa törttöili ainoastaan SaiPan pakki #18, joka laittoi todellisen kaverisyötön pystyyn suoraan hyökkääjä #55:n luistimiin. Tästä sitten Kakko pääsi katkoon, laittoi Filppulan yksin läpi ja loput voi lukea pöytäkirjasta. .
Saapi sitä tulle huutelemaan naapuripöytiinkin ihan anteeksipyytelemättäkin. Hallilla olin mielestäni aika aitiopaikalla tilannetta katsomassa ja omaan silmään kosketus kuitenkin oli selvästi mailalla, eikä nyt ihan mahdottomassa asennossa, vaikka ei se nyt täydellinen syöttö ollut, mutta itsepäs Mustajärvi myös kentällä on väärässä paikassa väärään aikaan. Kosketus oli vain kaikkea muuta kuin pehmeä, joten kiekko karkasi suoraan taakse, vaikka häirintäkin oli aika nimellistä. Syöttökin toki oli vähän sellainen suicide pass, että jos olisi ajettu pystyyn, niin olisi voinut katsetta Maalahteen kohdistella, mutta lähtökohtaisesti ykköskentän miehen pitäisi kyllä parempi kosketus saada, koska kyllähän tuossa on melkein huonoin hetki menettää kiekko. Muutenkin ajoitus ihan päin sitä itseään. Kyllä nyt keskialueen aloitusvoitosta pitäisi olla harjoiteltu mistä lähdet sitä syöttöä hakemaan ja miten nuo ajoitetaan. Mutta totesin toki itsekin, että oli tuossa muitakin virheitä kuin Mustajärven. Mielestäni vain tuosta pitäisi kiekko saada vähintään syvälle tai haltuun.

E: No meninpä katsomaan tallenteen tilanteesta ja olisi tuossa Maalahdenkin kuulunut varmaan levittää takaisin Autiolle, joka tosin myös nousee liian innokkaasti. Ei toki poista sitä, että mielestäni Mustajärven olisi silti pitänyt saada kiekolle jotain järkevää tehtyä.
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Hienosta voitosta huolimatta on pakko antaa myös vähän negaa.

- Topi Nättinen
- Jonatan Tanus

Kaukana ovat vielä viime kauden tasosta, eikä tällä kaudella ole näkynyt vielä yhtään hyvää peliä kummaltakaan. Odotukset on suuret ja kohta saisivat alkaa nousemaan esille.
 
Viimeksi muokattu:

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienosta voitosta huolimatta on pakko antaa myös vähän negaa.

- Topi Nättinen
- Jonatan Tanus

Kaukana ovat vielä viime kauden tasosta, eikä tällä kaudella ole näkynyt vielä yhtään hyvää peliä kummaltakaan. Odotukset on suuret ja kohta saisivat alkaa nousta esille.
Onkohan jotakin turhautumisen merkkejä Tanuksella ja Nättisellä? Alkukausihan oli molemmilta ihan OK tekemistä, Nättinen teki jopa hienon tasoitusmaalin ensimmäisessä KooKoo pelissä ja Tanus onnistui myös maalinteossa ekoissa peleissä. Viime peleissä Tanuksella on ollut paikkoja tehdä se maali mutta ei ole vaan mennyt ja turhautumisen on kyllä nähnyt Tanuksen kasvoilta näiden epäonnistuneiden maalintekoyritysten jälkeen. Eiköhän tuo aiheuta vähän turhautumista ja jumia ja pahimmillaan se apina kasvaa selkään tuollaisten jälkeen. Toivottavasti näillä molemmilla herroilla lähtisi homma taas kulkemaan. Tiedetään kuitenkin mihin molemmat parhaimmillaan pystyvät. Viime kausi oli ainakin Nättisellä ihan nousujohteinen kauden loppua kohden. Toivottavasti olisi nytkin sitä.
 

ahal

Jäsen
Onkohan jotakin turhautumisen merkkejä Tanuksella ja Nättisellä?
Saattaapi olla. Mieleeni on hiipinyt tunne, että molemmat heput ovat asettaneet itselleen liian kovat odotukset. Viime kaudella joukkueen peruspilareita, mutta nyt pitäisi vielä hypätä iso loikka eteen- tai ylöspäin ja kun tulosta ei synny, peli sekoaa yliyrittämiseksi ja väkinäiseksi. Valmennuksen pitäisi palauttaa kaverit jäänpintaan ja aloittaa uudelleen perusasioista. Etenkin yläpään suhteen.

Nyt joukkueessa on enemmän ratkaisuvoimaa eikä Topin ja Tanuksen tarvitse yksin pyrkiä ratkomaan matseja. Rennolla suorituksella syntyisi enemmän tulosta. Potentiaalihan on tiedossa, sitä tuskin kukaan kiistää. Ajan kysymys vain on, koska se puhkeaa kukkaan - samalla tavalla pelaten kuin viime kaudella, se riittää mainiosti.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ajan kysymys vain on, koska se puhkeaa kukkaan - samalla tavalla pelaten kuin viime kaudella, se riittää mainiosti.
Juuri näin, aina ei voi kulkea. Varmasti Nättinen ja Tanus ovat turhautuneita, mutta alkusyksyn harjoituspeleissäkin nähtiin että eivät taidot ole mihinkään kadonneet.

Joukkueen kannalta on tietysti parasta, että Morleyn ketju on ollut koko alkukauden tulikuuma, Kunykin ketju alkaa heräilemään, ja nelosketju antaa tosi kovia näyttöjä. Mitä tehdään sitten, kun sairastupa alkaa tyhjenemään?! Maia voisi varmaan mennä auttamaan A-junnuja, mutta Virtanen ja Iso-Mustajärvi ovat näytäneet että osaaminen ja asenne riittävät mainiosti Liiga-peleihin.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Vilttiin joutuu ensiksi Nättinen ja Tanus. Junnuketjun pelaajat pelas tänään itselleen lisää peliaikaa.

Kyllähän Nättinen ja Tanus jossain vaiheessa tulee heräilemään, mutta kieltämättä vilttikomennus voisi mahdollisuuden tullen olla ihan hyväksi heillekkin. Nättiseltä en ole koskaan nähny noin huonoa peliä kuin mikä tänään oli. Tanushan taas on aina samalla lailla varjojen rajamailla. Yleensä vaan iskee maalin kuitenkin jostain rakosesta.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Ei jumalauta, voitollisen pelin jälkeen tulee tänne kattelemaan, niin tätä ketjua ei olisi uskonut näkevän ekana ylhäällä, yllätys et täällä on herra täydelliset ruikuttamassa paskaa.. Peli voitettu, pisteitä tulee taulukossa ollaan hyvissä asemissa, periksi ei anneta, joukkuetta vahvistetaan, maalintekijöitä löytyy aina sieltä ja täältä sentään vaikkei muutama olekkaan parhaimmillaan ja ketjut vaihtelee koko ajan kun ukkoa saikulla jatkuvasti vaan silti homma sujuu, niin siltikin täällä ollaan vollottamassa. Terve.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ei jumalauta, voitollisen pelin jälkeen tulee tänne kattelemaan, niin tätä ketjua ei olisi uskonut näkevän ekana ylhäällä, yllätys et täällä on herra täydelliset ruikuttamassa paskaa.. Peli voitettu, pisteitä tulee taulukossa ollaan hyvissä asemissa, periksi ei anneta, joukkuetta vahvistetaan, maalintekijöitä löytyy aina sieltä ja täältä sentään vaikkei muutama olekkaan parhaimmillaan ja ketjut vaihtelee koko ajan kun ukkoa saikulla jatkuvasti vaan silti homma sujuu, niin siltikin täällä ollaan vollottamassa. Terve.

Oletko sinä lukenut ainuttakaan tähän ketjuun tänään kirjoitettua viestiä ajatuksella alusta loppuun? "Herra täydelliset ruikuttamassa paskaa" ? "Täällä ollaan vollottamassa" ? Voi hyvää huomenta.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Ei jumalauta, voitollisen pelin jälkeen tulee tänne kattelemaan, niin tätä ketjua ei olisi uskonut näkevän ekana ylhäällä, yllätys et täällä on herra täydelliset ruikuttamassa paskaa.. Peli voitettu, pisteitä tulee taulukossa ollaan hyvissä asemissa, periksi ei anneta, joukkuetta vahvistetaan, maalintekijöitä löytyy aina sieltä ja täältä sentään vaikkei muutama olekkaan parhaimmillaan ja ketjut vaihtelee koko ajan kun ukkoa saikulla jatkuvasti vaan silti homma sujuu, niin siltikin täällä ollaan vollottamassa. Terve.
:D bänniä näistä! Taisi mennä AaTeellä hieman tunteisiin viime kertainen yhteenotto. Täällä kuitenkin porukka kritisoinut aiheesta, toisin siis kuin sinä, kuka aina itket aaaivan kaikesta. Oli syytä tai ei niin AaTee se vain itkee! Sen se osaa!
 
Viimeksi muokattu:

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Saattaapi olla. Mieleeni on hiipinyt tunne, että molemmat heput ovat asettaneet itselleen liian kovat odotukset.

Arvon palstaveljet, kertokaa mitä se penkittäminen tässä kohtaa auttaa? Kuvittelen tilanteen omaan päähäni: tiedän itse varmasti, miten hyvin olen pelannut ja ehkä osaan jopa analysoida joitakin syitä sille, miksi pelit ovat menneet niinkuin ovat menneet. Varmaa on se, että se ahdistaa ja painaa pääkoppaa, kun onnistumisia ei tule. Joudun poppareille valmentajan käskystä ja koen, että oon pettäny itteni ja valmentajan ja _on pakko skarpata_ - Pakko on aika huono isäntä, koska se tuottaa meille stressiä ja stressi taas kaventaa meidän kykyä katsoa asioita laajemmalla perspektiivillä. Pakko ja rentous eivät myöskään oikein sovi samaan lauseeseen ja ootte varmaan kuulleet monta kertaa jääkiekkoa katsellessane sen, miten kuumat pelaajat on sopivalla tavalla sähäköitä ja rentoja.

Tanus ja Nättinen varsinkin ovat kummatkin fiksun oloisia sällejä ja ilman mitään vammaa lähtisin ensimmäisenä laittamaan ajatuksiani myös palstaveli ahalin mainitsemien henkisten paineiden ja lukkojumien suuntaan. Eikö tässä kohtaa ois vaan hyvä, että miehet istuisivat Teron kanssa alas ja kävisivät läpi tuota odotusten asettamista itseä kohtaan ja kuulisivat pieniä kokeneemman pelimiehen muistutteluja siitä, miten hommaa yksinkertaistamalla ja omaa pääkoppaa rauhoittamalla sekä luottamusta antamalla palikat vois loksahtaa paremmin paikoilleen. Onneks meidän tekeminen ei oo jääny näistä kavereista kiinni (samalla poppariosasto saa tästä ammunitionin, että samalla logiikalla voitaisiin myös miehiä penkittää) ja nähdäkseni vain kaukalossa onnistumalla ja mahdollisuuksia saamalla (jota ei poppareilla saa) voi omaa kurssiaan kääntää.

Tekstiä lukiessani ja aamukahvia juodessa mietin tätä myös valmentajan näkökulmasta: poppareille laittaminen voi olla nähdäkseni verrattavissa laiskan miehen taktiikkaan, josta voi sitten seurata pidemmällä tähtäimellä huonompia ratkaisuja isommalla todennäköisyydellä, jos organisaatiossa ei toimita pelaajalähtöisesti. Kun pelaaja X ei vastaa valmentajan suorituksia, valmentaja lähettää pelaajan "miettimään" katsomoon ja luottaa siihen, että pelaaja itse oivaltaa ongelmansa juurisyyt. Varsinkin sellaisissa organisaatioissa, joissa valmentaja ei osaa / halua kehittää pelaajaa keskustelemalla tästä toimintatavasta jää pelaajalle tuo yllä mainittu pakko-onnistumisen tunne ja valmentajalle taas mielikuva siitä, että pelaaja on jo kerran epäonnistunut ja saa osoittaa paikkansa rosterissa onnistumalla. Jos taas pelaaja ei onnistu, on valmentajan helpompaa penkittää pelaaja uudelleen (kun on sen jo kerran tehnyt) ja näin ollen mielikuva pelaajasta alkaa muuttua flopin suuntaan ja kierre on valmis. Organisaatioissa joissa valmentaja taas kehittää pelaajia keskustelemalla tämä penkitystaktiikka voi toimia, jos siellä on käyty laajat keskustelut pelaajan kanssa ongelmien juurisyistä ja lähetetään se poppareille tarkkailemaan tiettyjä pelitaktisia asioita oppimisnäkökulmasta samalla tehden keskustelussa selväksi sen, että luottoa löytyy, kunhan tietyt asiat alkavat korjaantua. Uskoakseni SaiPassa homma on tätä jälkimmäistä kaavaa edustavaa.
 
Viimeksi muokattu:

Jõse

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
TV-kuvissa näkyi ennen jatkoajan alkua, kun Tertsi kävi höpöttelemässä Tanukselle selittelevään sävyyn. Hieman nyrpeä oli Tanuksen ilme, mutta nyökytteli selityksille. Ilmeisesti jatkoaikavitjoihin ei ollut asiaa.

Vaikeaa on ollut, ehkä heilläkin tuo Löfmanin tippuminen välillä pois on vaikeuttanut pelikuvioita. Sopivaa vierustoveria ei ole löytynyt. Muutama ensimmäinen peli oli kuitenkin lupaava. Onneksi joukkueessa on leveyttä, joten ei olla pelkästään heidän varassaan. Molemmat elävät melko vahvasti itseluottamuksesta ja pisteistä. Kyllä se siitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös