Vitutusketju

  • 1 354 260
  • 7 506

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En sano ettei Sport pelannut hyvin, mutta silti. Vitun hyvää joulua vittu vieläkin vituttaa.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yritetäänpäs päästä vitutuksen yli. Vähän notkahti usko 1-2 maaliin, mutta puolet ottelusta mentiin kahdella sentterillä. Paikkoja saatiin luotua laajalla rintamalla. Kyllä se siitä. Hyvää joulua!
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Seuraava kotipeli on "vasta" 8.1, tuntuu ikuisuudelta.

Positiivista tässä asiassa on se että, luultavasti halli tulee melko täyteen kun edellisestä kotimatsista on melko kauan. Sekä vastustajan riveissä on monta Liigan huippunimeä ja muutamia tulevaisuuden tähtiä.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Vituttaa äärettömästi tällaiset pitkäaikaistyöttömien/it-hipstereiden keksimät sana kuin "voittamisen kulttuuri" ja "kokonaisvaltainen". Täysin turhia täytesanoja ilman mitään tarkoitusta.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kyllä kai näistä matseista pitäisi se 3 pistettä kairata, tai ainakin 2. Pitäisi ja pitäisi.
Noh, huomenna uusi yritys.

e: Oikeasti vituttaa ihan huolella nyt.
 
Viimeksi muokattu:

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voihan vitun ikenet! Turpiin tuli taas Kerholta. Tämä matsi piti kyllä hoitaa, mutta ei niin ei. Huomenna sitten parempaa tiedossa? Saas nähdä.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Vitutti lopputuloksen lisäksi myös ykkösketjun peli tänään. Tuntui että taas ykkönen veti 2/3 vaihoistaan omalla puolustusalueella. Pitäs sielläkin vähän ryhdistäytyä, että saisivat pelattua niitä pitkiä vaihtoja hyökkäyspäässäkin. Parantamaan tosin pystyy koko jengi tämän iltaisen jälkeen. Pelissä ei oltu mukana 1.erän puolenvälin jälkeen.
 
Jaahas, 3 pistettä vaihtui yhteen. Mikä vittu siellä Hämeenlinnassa aina mättää? Kerholla 4 ylivoimaa 2. erässä eivätkä saa maalia, mutta kun on pari minuuttia varsinaista peliaikaa jäljellä niin sitten kyllä uppoaa. Se vielä kasvattaa tätä tän hetkistä vitutusta.
Saas nähdä mitä on huomiselta kotipeliltä odotettavissa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Samaa ripulia luvassa huomenna 100% varmuudella, joten laji vaihtuu kello 17 jalkapalloon.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pakkovoiton maku huomisessa. Sellaiset 2 pistettä per matsinpitää saada. Silloin parhaalla kaudella SaiPa nappasi 13/15 pistettä otteluista 41-45 eli nyt pitää voittaa seuraavat neljä matsia. Sekin vituttaa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Aika paskaahan se oli. Nyt on saldo sportia ja kerhoa vastaan kuus matsia, kuus tappiota...sitä ei voi selittää millään, ihan vitun surkea suoritus ja asennevamma! Saldo näistä peleistä 2/18 pistettä...joka peliä ei kukaan voita, mutta kyllä näistä peleistä nyt se 12/18p ois pitäny saada. Vaikea käsittää tota asennevammaa, kun on jo otettu turpaan pari kertaa!! Tirkkosellakin joku vastuu, miten vitussa ei saa ryhtiä jengiin näihin peleihin!? Kellään ei tän illan jälkeen ainakaan ole yhtään mustelmaa, joten huomiselle pitäs paukkuja olla...
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan jengissä ei kukaan näköjään saa nostettua kiekkoa. Niin helvetin monta avointa paikkaa, jossa reilusti yli puoli maalia tyhjänä, mutta aina yli tai ohi. Onneksi juuri kukaan ei ollut tuota paskaa paikanpäällä todistamassa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi nyt jumalauta mitä paskaa hei, jätkät.

Uskomatonta vätystelyä ja ylivoimat hukattiin ihan tyystin taas. Tuolla tavalla pyörittäessä pitäisi häkin soida. Ihan turhaan tehtiin kaverista sankari taas. Kyllä oli surkeaa touhua.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Valitettavasti tällä kaudella tällaisista tappiopeleistä on heti nähnyt, kun ei ole tunnetta, huolellisuutta ja tarkkuutta pelissä sekä maalintekotilanteissa. Nyt Pelicans ja Juvonen sai niskalenkin huomista ajatellen ja veikkaan, että SaiPalla ei ole huomenna jakoa Lahdessa.
 

Tronic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
Täysin munatonta paskaa.

- Lofquist joutaisi poppareille. Suorittaminen molemmissa päissä aivan luokatonta.
- Lappalainen oli myös todella epävarma.
- Ylivoima edelleen huonoa.
- Kohon loukkaantuminen.
- Raun rankkarit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös