Vitutusketju

  • 1 353 204
  • 7 506

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Palstan hätähousuja varmasti harmittaa sateisena marraskuisena päivänä se, että Hämäläisen Ville pelaa meillä Flinckin Maken sijaan, mutta itse ainakin keväällä katson paljon mieluummin Villen taistelua, raatamista, kiekkojen syömistä ja mahdollisesti jopa isojen maalien tekemistä (kevät 2014 anyone?), kun pelataan niitä oikeasti merkityksillisiä pelejä.

Markku Flinck ja hampaat irvessä taistelu? Niinpä.

Noh noh, kyllähän kaikki nimenomaan tietää, että Markku on kevään lapsi eikä todellakaan tule hyytymään. Oli SaiPassakin aina parhaimmillaan kevätpuoliskolla. Enkä kyllä muista Flinckin kohdalla mitään asenneongelmia nähneeni. Aivopieruja kyllä, mutta kyllähän Flinck SaiPassa taisteli ihan miehekkäästi.

Mutta turhahan näitä on jossitella. SaiPaan jäädessään roolina olisi ollut se kolmosen keskusta. Flinckin kannalta siis erinomainen juttu, että päätyi Ilvekseen.
 

Barney

Jäsen
En ajatellut tuota ilmaisua, _sillä se oli niin pieni sivuseikka koko alkuperäisessä viestissä_,
Ei se nyt minun mielestäni ole mikään pikku seikka, jos esität täällä totuutena, että SaiPan johto valitsi täksi kaudeksi Hämäläisen mieluummin kuin Flinckin, vaikka sinulla ei ole tietoa siitä, halusiko Flinck edes pelata tällä kaudella SaiPassa.

ja olen jo ilmaissut pariin otteeseen haluttomuuteni jatkaa keskustelua tästä aiheesta. Lue edeltävä virke niin monta kertaa, että varmasti uppoaa kaaliin.
Kyllä minä olen lukenut sen jo aikaisemmista viesteistä, eikä mikään pakota sinua keskustelemaan tästä aiheesta. Sinulla tuskin lienee kuitenkaan minkäänlaisia oikeuksia estää minua kirjoittamasta tästä, tai edes kehoittaa olla kirjoittamatta, koska itsemoderointi taitaa olla kiellettyä palstan säännöissä.

Noh noh, kyllähän kaikki nimenomaan tietää, että Markku on kevään lapsi eikä todellakaan tule hyytymään.
Oletko valmis ottamaan vedon vastaan? Minä väitän, että Markku Flinck ei jatka nykyisellä pistetahdillaan (joka tekisi Markun pelatessa 60 ottelua 37,7 pistettä). Voidaan vielä sinun eduksesi pyöristää tuo pistemäärä alaspäin 37 pisteeseen. Saat päättää panoksen.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ei se nyt minun mielestäni ole mikään pikku seikka, jos esität täällä totuutena, että SaiPan johto valitsi täksi kaudeksi Hämäläisen mieluummin kuin Flinckin, vaikka sinulla ei ole tietoa siitä, halusiko Flinck edes pelata tällä kaudella SaiPassa.

Minä en nyt käsitä miksi otat tämän aiheen näin raskaasti. Ja ei, et edelleenkään ymmärrä. Flinck oli sivuseikka _viestini muuhun sisältöön nähden_, ja sitä et nyt näköjään halua ymmärtää.

Jo muutaman viestin ajan on tuntunut pahalta huonontaa tämän osion keskustelun laatua kirjoittamalla näin pahasti ohi aiheen, mutta olen joutunut joustamaan lukutaidottomuutesi takia. Antaa nyt jo olla.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
, tilastomiehiet tietysti näkee nämä asiat vähän toisessa valossa kuin ne ketkä esim, on nähneet Hämäläisen touhut joskus pelin sisällä kun SaiPa on ollut tiukilla. Siellä on taisteltu ihan tosissaan ja tehty töitä kun muita ei ole kiinnostanut.

Ja esim, Koho on ottanut joissain näkemissäni kotipeleissä aika kovia tsemppauksia ja kääntänyt peliä raiteille kun muut on vetäny ihan potkukelkalla tai muuten vaan puolikkailla purjeilla.

Näitten jätkien touhut ei aina paista parrasvaloissa, mutta kyllä ne vaan edustaa sitä saipalaisuutta mikä tätä purkkia pitää pinnalla.
 

Barney

Jäsen
Jo muutaman viestin ajan on tuntunut pahalta huonontaa tämän osion keskustelun laatua kirjoittamalla näin pahasti ohi aiheen, mutta olen joutunut joustamaan lukutaidottomuutesi takia.
Ehkä ei kannata esittää omia arvailujasi faktoina, jotta ei tarvitsisi vääntää.

, tilastomiehiet tietysti näkee nämä asiat vähän toisessa valossa kuin ne ketkä esim, on nähneet Hämäläisen touhut joskus pelin sisällä kun SaiPa on ollut tiukilla. Siellä on taisteltu ihan tosissaan ja tehty töitä kun muita ei ole kiinnostanut.
Nimenomaan näin. Vaikka en itsekään ole mikään Hämäläisen fani, niin onhan se tosiasia, että se mies antaa kaikkensa joka ilta joukkueelle vaihdosta toiseen. Sitä samaa täyttä panosta jokaisessa vaihdossa ei antanut mm. Flinck, jota muistellaan täällä suurena fyysisenä uhkana pelistä toiseen ja vielä aivan saatanan taitavana sentterinä, jolla oli vain paskat laiturit. Se, että Flinck pelasi playoffeissa ihan fyysistä peliä tai se, että hän on tehnyt hyvin tehoja tällä kaudella Ilveksessä ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että hän oli viime kaudella koko runkosarjan ajan aivan hyödytön omalle joukkueelleen. Täällä muisteltaisi varmaan Marlo Kopostakin lämmöllä, jos hän nousisi tämän kauden aikana KooKoon ykköspakiksi.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ehkä ei kannata esittää omia arvailujasi faktoina, jotta ei tarvitsisi vääntää.

Nimenomaan näin. Vaikka en itsekään ole mikään Hämäläisen fani, niin onhan se tosiasia, että se mies antaa kaikkensa joka ilta joukkueelle vaihdosta toiseen. Sitä samaa täyttä panosta jokaisessa vaihdossa ei antanut mm. Flinck, jota muistellaan täällä suurena fyysisenä uhkana pelistä toiseen ja vielä aivan saatanan taitavana sentterinä, jolla oli vain paskat laiturit.

En ole esittänyt mitään tuollaista tarkoituksellisesti faktoina, se oli vain huolimattomasti muotoiltu.

Oletan, että viittaat varsin ovelasti minuun tässä seuraavassa kappaleessa, kun sanot, että Flickiä muistellaan sellaisena ja sellaisena. Kukaan ei ole muistellut häntä saatanan taitavana sentterinä. Jos on, osoita se. Fyysisyydessä ja munakkuudessa olisi aivan toista luokkaa, kuin kävelyvauhtia äheltävä Hämäläinen, joka ei mielestäni anna täyttä panosta joka vaihdossa, niin kuin tuossa sanot. Välillä tulee aivan kamalia ratkaisuja, joista seuraa paskaa omalle joukkueelle. Ottaahan se Hämäläinen ihan kiitettävästi mustelmia joukkueen puolesta, mutta kokonaisuus on heikohko. Ja kyllä, Flinck oli minunkin mielestäni välillä aivan kamala, otti turhia jäähyjä ja jäätyili kiekon kanssa ihan milloin lystäsi, mutta esimerkiksi kiekollisena on mielestäni napsun Hämäläistä vahvempi ja juonikkaampi.

Ja nyt tarkkana Barney. Tässä on se alkuperäinen pointti, jota et ilmeisesti ole ymmärtänyt: SaiPasta puuttuu tällä hetkellä ominaisuuksia, joita esimerkiksi nyt Flinckillä on. Se on se, että pystyy katsomaan sitä vastustajaa silmästä silmään ja tekemään vastustajan illasta helvettiä. Sitä ei ole tuossa joukkueessa oikeasti kellään, kaikista vähiten akselilla Carson-Larsson-Järvinen-Strömberg. Pointtini ei ollut se, että juuri Flinckillä sitä räiskettä riitti, sillä Flinck oli ja meni, eikä minua erityisemmin enää kiinnosta aiheesta keskustella. Pointtini oli se, että sitä räiskettä ei vaan ole tällä hetkellä kellään. Jopa Giliatilla oli tämä tietynlainen munakkuus, mikä taas teki mukavasti tilaa Davisille, oliko se nyt toissa kaudella vai milloin. Nyt saa meidän ulkkaritähdet tehdä sen tilan itse itselleen, ja tulos on näkynyt taululla. Se on huono se tulos. Pyyteetön duunarointi kaukalon kulmissa, niin arvokasta kuin se onkin, ei ole yhtä kuin se, että laittaa kovan kovaa vastaan silloin, kun henkinen yliote on tarkoitus ottaa.

Nyt jos olet vieläkin niin erinoimaisen tylsä, että koet tarpeelliseksi länkyttää siitä, miten muotoilin tuon Flinck-lausahduksen, en tiedä mitä sanoa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Eikö se nyt ole vähän turhaa energianhaaskausta jauhaa siitä Flinckistä? Se pelaa nyt Ilveksessä ja sillä pihvi. Meillä on hämis Hämäläinen ja näillä mennään.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Eikö se nyt ole vähän turhaa energianhaaskausta jauhaa siitä Flinckistä? Se pelaa nyt Ilveksessä ja sillä pihvi. Meillä on hämis Hämäläinen ja näillä mennään.
Ai vähän turhaa. SaiPassa AlistajaMarkku olisi saanut edellleen sen nelosen jämäsenan paikan kauden alussa ja tuskin olisi esittänyt sen kummempia. Ipassa ukolla lähti kulkemaan ja olen kyllä Markun puolesta ihan aidosti tyytyväinen. Kaveria monet vihasivat, kun pelasi kuulemma aina niin sikaa. Mielestäni kaveri ei koskaan ole ollut mikään suurempi rotta. Isokokoinen ja pari kertaa on vähän paukkunut yli, mutta suurin osa jostain tälleistä vastustajalle on tullut melko puhtaista taklauksista.

Muuta sanottavaa ei asiaan ole. Hämäläinenkään ei pelaisi tietenkään missään Kärpissä tai Tapparassa edes nelosen keskellä. Mutta SaiPan resurssit nyt ovat nämä. On siihen paikalle paskempiakin rouhijoita olemassa. Paljonkin. Ja ihan Liigasta.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mie en ymmärrä tätä Hämiksen dissaamista. Omia kasvatteja, kokenut, uhrautuva ja kaiken lisäksi Hämäläisen luistinkin liikkuu paremmin kuin edellisellä kaudella. Mielelläni näen Hämäläisen pelaavan SaiPassa. Hoitaa oman roolinsa hyvin ja on tärkeitä pelaajia kun kausi etenee.

Flinckistä sanon vain sen verran, että pidin pelaajasta ja pidän edelleen. Olisin halunnut jäävän SaiPaan, mutta olen onnellinen Markun puolesta et on saanut vastuuta Ilveksessä ja tulostakin on tullut. En tiedä mitä Markku on viime kauden päätteeksi syönyt, koska kaverini joka on Ilveksen organisaatiossa sanoi Markun joutuneen kunnon kuntokuurille välittömästi tultuaan Ilvekseen.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvin samoilla linjoilla edellisen kanssa. Hämäläinen uhrautuu edelleen usein kiekon tielle ja kamppailee. Pisteitä ei nyt ole niin ropissut, mutta ei häntä varmaan missään vaiheessa ole miksikään pistehirmuksi SaiPaan hankittukaan. En silti yllättyisi, vaikka Vilille alkaisi maalejakin tulla tässä. Minulle riittää kuitenkin se, että raataa ja kamppailee suurella sydämellä.

Flinck oli mainio pelaaja ja itsekin olisin mieluusti herran nähnyt hämmentämässä soppaa SaiPassa jatkossakin, mutta kun ei niin ei. Miehen itsensä kannalta varmasti järkevä siirto uralla ja siltähän se näyttää.

Kovuutta kyllä nykyjoukkueeseen kaipaisi se on selvää.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa tää konttaaminen kotiyleisön edessä. Ajattelin jo hetkenajan että teen kohta comebackin halille, ja vitut, ensi vuonna vasta.
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa kun nämä niin sanotut "omat koirat" tuntuvat aina onnistuvan tekemään pisteitä SaiPaa vastaan. Löytyy Rissasta, Vänttistä, Tavia, Davista, Timosta ja Löfmania. Niin ja Koponenkin vielä. Ja ketä näitä nyt oli. Mutta toisinpäin ei kyllä ei onnistu koskaan. Tai siis ainakin nyt tuntuu siltä. No joo.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei oikein SaiPan peli ollut mitenkään päin katsottuna sitä SaiPaa jota kotona sen haluaisin esittävän. Oikeastaan tosi nihkeä ja vaatimaton esitys.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Olipa kesy esitys kotona taas. Voidaan kait sanoa, että taas? Ihmeen paljon näitä nimittäin nähty. Haluton, löysä ja tahdoton surffailu. Ei tunnetta tai taklauksia. Onneksi eilen tuli ne 3p, se nyt oli minimi tälle viikolle. Pikkujoulut jengillä mielessä ja mustelmia vältettiin? Ei myöskään viititty luistella, jotta jää pohkeisiin virtaa myös tanssilattialle?? Ei enää tällaisia kotiesityksiä, kiitos.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Siis mitä vittua SAIPA!!! Kolmen peli saldo 9-0 Sportille, siis kolme puhdasta tappiota....hävetkää saatana!! Tässä ei auta mitkään selitykset, suoritus on säälittävä. Tämän päivän peliä en nähnyt ja ehkä hyvä niin...tämän kauden SaiPa ei vaan vittu millään pysty pelaa kahta tai kolmea hyvää peliä putkeen. Eilinen hieno hifk voitto nollattiin tällä suorituksella sitten täysin, kiitos siitä. Ja kotona taas...korostan vielä, että en nähnyt matsia, mutta oletettavasti se oli sitä samaa paskaa, mitä tällä kaudella on nähty oikeastaan joka kerta hyvän matsin jälkeen? Ja onko sillä Järvisellä aina joku jumalmoodi päällä SaiPaa vastaan? Seuraavassa pelissä sitten meneekin varmaan kuusi sisään tai jotain.

Mikähän vittu siinä on, että niistä aiemmista tappioistakaan ei mitään opita?! Edelleenkään en oleta, että voitetaan joka peli, mutta oletan kuitenkin, että Sportille ei hävitä joka helvetin peliä! Ei liene liikaa vaadittu...
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilinen hieno hifk voitto nollattiin tällä suorituksella sitten täysin, kiitos siitä..

Älkää masentuko, ette ole ensimmäinen jengi jolle iskee IFKn jälkisyndrooma. Ai mikä? Se on se, että stadin kingejä vastaan lataudutaan 110% ja joka jätkä taistelee, koska vastustaja on niin sytyttävä. (ja IFK ei voita runkosarjaa koskaan, koska aina on tsemppaava maalaisjengi vastassa illasta toiseen. esim kärpät pääsee helpommalla)

Sitten, IFK voiton jälkeen, on pussit tyhjiä ja masu täynnä. Seuraavana päivänä vastaan tulee jokin epä-sytyttävä jengi tyyliin Sportti. Hyvää yötä, pelipä ei lähdekään kulkemaan.

Ihan vaan vinkkinä, löin tästä syystä vetoa Sportin puolesta ja kannattaa aina pelata IFKin voittanutta jengiä vastaan sen seuraavassa pelissä.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Älkää masentuko, ette ole ensimmäinen jengi jolle iskee IFKn jälkisyndrooma. Ai mikä? Se on se, että stadin kingejä vastaan lataudutaan 110% ja joka jätkä taistelee, koska vastustaja on niin sytyttävä. (ja IFK ei voita runkosarjaa koskaan, koska aina on tsemppaava maalaisjengi vastassa illasta toiseen. esim kärpät pääsee helpommalla)

Sitten, IFK voiton jälkeen, on pussit tyhjiä ja masu täynnä. Seuraavana päivänä vastaan tulee jokin epä-sytyttävä jengi tyyliin Sportti. Hyvää yötä, pelipä ei lähdekään kulkemaan.

Ihan vaan vinkkinä, löin tästä syystä vetoa Sportin puolesta ja kannattaa aina pelata IFKin voittanutta jengiä vastaan sen seuraavassa pelissä.

Tulosvedolla koitin vähän Sportin menestystä hakeakin, koska pelkäsin juuri tätä, että tänään ei tule pelistä hevonvittuakaan...,mutta ei nyt sitten edes se vetokaan osunut...
 

ahal

Jäsen
Nyt on tuplasellainen päällänsä, kun illan kulttuuritapahtumakaan ei napannut. Ja nämä keltapaidat menivät sitten toteuttamaan monien pelon/toivon ja hävisivät. Voittomaalin teki tietysti ex-sputnikki ja toinen sellainen syötti. Tästä nöyryytyksestä SaiPa ei selviä kuiville, kuin kertomalla kuka tulee tammikuussa vahvistamaan joukkuettamme.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös