Vitutusketju

  • 1 353 933
  • 7 506

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Säälittävä suoritus jengiltä. Peli täysin hanskassa, jonka jälkeen vaihteeksi kolmannessa erässä kuvitellaan, että peli on taas voitettu, eikä edes yritetä tehdä maalia, vaan taas painetaan muna huurussa sinne vastustajan kulmaan. Kaveri tasoihin, eikä pelaamista osata aloittaa uusiksi.
-Koho. Ei mitään asiaa tuonne ykköseen. Nyt väkisin pois sieltä. Tämän vuoden tehot 1+1, ja ei mitään saa aikaiseksi. Björkki vaikka keskelle ja joku Jokinen sinne laitaan, ei tuo huonommaksi ainakaan mene.
-Markkanen. Kolmannen erän työskentely oli melkeinpä naurettavaa.
-Ei se kotipelaaminen nyt voi saatanaa noin paskaa olla
 
Viimeksi muokattu:

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Tässä vaiheessa voidaan viimeistään haudata haaveet paikasta kuuden joukossa, joukkueessa ei vaan ole sitä samaa voittajan luonnetta kuin vuosi sitten ja kolmannet erät on kuin peilikuvia viime kauden vastaavista. Ilvekselle on kahdessa viime kohtaamisessa annettu 6 pistettä hopelautasella vaikka tänäänkin oltiin kaksi erää kuskin paikalla, pari viikkoa sitten voiton lahjoitti hyökkääjät ja tänään Markkanen. Vitun hienoa että sääleissä tulee vastaan juuri Ilves tai Ässät. Varmaan ylihuomisen nostalgiapelissä kanssa kiva tunnelma, yleisöä karvan päälle 3 tonnia?
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Kyllä SaiPa osaa antaa ilmaiseksi pisteitä päävastustajille, varsinkin kotona. Loppuviivoilla alkaa kyllä kiehauttaa tää trendi kyllä itteänikin. Paskasta vuollaan vastustajille kultaa. Kohta ei kiinnosta edes säälipleijarit, koska tietää mitä on tulossa. Pitkästä aikaa pelistä toiseen niin ennalta-arvattavissa olevaa SaiPaa kuin vaan voi olla.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Ja joo, ykkönen säpäleiksi ja vähän äkkiä kun kerran sentteritaitoisia löytyy. Melkein tekisi mieli pitää hermolomaa pelien katselusta siihen asti että McIntyre palaa, jos on palatakseen.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Nyt loppui ymmärrys täysin. Hävitään jokaiselle päävastustajalle kotona ja vieraissa. Tiedetään että kyseessä on SaiPa ja että kaikki täytyy tehdä vaikeamman kautta mutta ei jumalauta. Tällainen vitun mukava 0 pisteen viikko tähän väliin, enkä ajatellut katsoa enään peliäkään tällä viikolla tuolta joukkueelta. Saatana että voi vituttaa.

Hämäläisen ketju + Backman-Vainonen pari oli täyttä paskaa tänään. Kauanko tuota Jokistakin täytyy vielä katsella tuolla? Hänen siellä KeuPassa kuuluisi pelata eikä Toivasen.

Mainitaan nyt sekin vielä että Andyn voi heittää maaliin sekä torstaina että lauantaina. Miettikööt Jussi loppuviikon että mitä tuli tehtyä.

On tainnut muuten tulla muotiin vielä tuo että SaiPan pitää tulla jäälle ennenkuin sisääntulobiisi on edes alkanut.
 
Viimeksi muokattu:

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Tämä oli juuri sitä peliä mitä koko kausi on suuremmalta osin ollut. Nyt kun Markkanen päätti ruveta pelaamaan myös samoin, niin tuossa tulos. Kiitos pojat pelistä. Kaikki tuo aika oli pois perheeltä. Kiitos.
Jätän Kärppien pelin väliin..
Kiitos.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Vittu. Ei mulla muuta, moi.
No sanon sen verran, että ei tää nyt ihan keväällä pitkälle aikovan joukkueen peliltä vaikuta.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
-Huh huh! Pelissä ei mitään hätää Ilveksestä, mutta pelattiin peli itse vastustajalle aivan kuin se olisi ollut taktiikkana.

-Lisäksi jälleen kerran paukuteltiin kaikki vedot päin vastustajan molarin logoa.

-Säälien kotiedusta taistellaan ei mistään suuremmasta.

-Miksi Koho pelaa pelistä toiseen ykkösen keskellä? Sijoittaisin Kohon alemmas. Alakentissä Liigan ehdotonta eliittiä tällä hetkellä pelipaikka on vain väärä.

-Mikä hitto mättää näissä koti peleissä, kun ei osata ottaa voittoja paitsi vastustajaa suorastaan autetaan siinä.

-Jos olisin rotta niin toivoisin jonkun antavan mulle rotanmyrkkyä niin paljon ahdistaa tämä peli.

-Ykkösketjua voisi kyllä muokata Koho ei siihen kuulu eikä Mankisenkaan otteet kyllä kummoisia ole ollut jotenkin näyttää hitaammaltakin kuin ennen.

-Taidanpa syödä Mustaa makkaraa SaiPa varmaan tarjoo, kun tuntuu olevan sillä päällä et tarjoilu pelaa.

-Vittu et vituttaa!
 

Spin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Ikuinen kulmissa ja päädyssä pyöriminen.. Kovasti kaipaan ekan kauden Giliatin röyhkeitä maalille ajoja. Nyt vaan mielummin luistellaan kulmaan pyörimään.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Joutuu kyllä avautumaan itsekin....mikä vittu näissä KOTIPELEISSÄ mättää!!?? Nin ei saisi varmaan fanina sanoa, että mutta vituttaa, että tuli hallille lähdettyä...noh, torstaina en tosiaankaan mene katsomaan tappiota Kärpille. Onhan sitä koomailtu pari vierasmatsiakin, mutta lähinnä nää umpipaskat pelit osuu kotimatseihin. Vaikka millä laseilla kattoisin, niin pidän lähtökohtaisesti esim. Ilvestä pykälää heikompana nippuna, joka vain yksinkertaisesti PITÄÄ VOITTAA KOTONA! Ja mikä on ollut tulos? Kaksi peliä, kaksi kotitappiota, kaksi tehtyä maalia, nolla pistettä....Ilvestä vastaan on nyt tehty 4 maalia neljässä pelissä...hohhoijaa. Täyttä soopaa.

Tänään oli kyllä aika monta epäonnistujaa kentällä. Markkanen oli aivan kuutamolla, osasyyllinen tokaan maaliin ja pääsyyllinen kolmanteen maaliin. Ja pakkien pelaaminen täysin löysää ripulipaskaa. Mielestäni kaikki Ilveksen maalit oli halpoja, "annettuja" maaleja. Ja kyllä pomppi myös tänään Ilvekselle. Toki sen verran pitää vastustajallekin krediittiä antaa, että sitkeitä ja taistelevia olivat ja kolmannessa erässä tuomarilinja myös salli aika härskit otteet aika ajoin.

SaiPa oli ekassa erässä ok, minusta toka erä oli jo unettavaa paskaa ja siellä ei montaa kontrolloitua hyökkäystä saatu aikaiseksi. No pari huippupaikkaa sieltä silti tuli, mutta päättyivät perinteiseen sähläämiseen tai logoon vetoon. Kolmas erä olikin sitten jo surkuhupaisaa, ei oikein sanoja edes löydä...kyllä se kaveri ne pisteet ottaa, jos niitä noin vitun kovasti heille tarjoaa!

Muutaman pelaajan mainitakseni...Markkanen...what the fuck?? Herrat Koho ja Mankinen...vilttiin kiitos tai no jos ei ihan sinne, niin ketjut uusiksi. Nyky Koho ei tee mitään ykkösen keskellä, äkkiä kolmoseen sieltä...Tirkkonen herätys, saa käyttää...Molemmat herrat on tainnut nyt vetää jotain 9-10 peliä kiikaritehoilla, jos en väärin muista? Ja puhutaan ykkösketjusta....huh huh. Ja Tommi Jokinenkin on kuin varjo alkukauden otteista. Ei saa mitään aikaiseksi.

Tässä on kolmen pelin putki kotona ja saldo todnäk, kolme tappiota ja yksi säälipojo kalpalta...ei hyvä. Toki Kärppä peli on vielä pelaamatta ja saa yllättää, mutta vaikea on uskoa voittoon. Siitä sitten Tapparalta turpaan, niin ollaakin mukavassa neljän pelin tappioputkessa...välillä SaiPa kuitenkin yllättää silloin, kun uskoa ei paljon ole, miten käy tällä viikolla...
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vieläkin vituttaa! Miten vittu voi munata tuolla tavalla, kun mitään ei vastustaja itse saanut aikaan. Menikö saatana yksi tyhjiin ja kolme maaleista itse munattiin totaalisesti. Pelejä ei osata enää tappaa jotain puuttuu pahemman kerran.

Tällä viikolla voi saalis olla hyvinkin 0 pistettä, kun Kärpät ja Tappara luistelevat vielä vastaan. Mikä vittu siinä on ettei heikompia vaan yksinkertaisesti osata voittaa.

Alkaa mennä maku ja fiilis koko kauteen, kun kotipelit ovat tuollaista sontaa.

Tottakai säälit on hyvä suoritus sitä en sano, mutta mahkuja olisi ollut kuudenkin sakkiin jos tuollaista perseilyä kotiluolassa ei olisi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja onhan tuo ylivoimapeli, SaiPan helmasynti taas ollut varsin luokatonta katseltavaa. No juu, yksi yv-maali tehtiin eilen, mutta kyllä Ilves jäähyillään antoi SaiPalle mahdollisuudet tappaa peli, mutta kun ei kelpaa niin ei. En tiedä miten tuohon ylivoimapelaamiseen saataisiin parempia aseita tulevaisuudessa? Ei se nyt taidoistakaan ihan voi johtua, koska kyllä siellä on riveissä moniakin pelaajia joilla on ihan hyvät maalisaldot ja kykyä. Puolustuksessakin ihan hyviä pyssyjä. Ärsyttävää katsella. Melkein aina tietää jo valmiiksi, että ei sieltä maalia onnistuta värkkäämään...
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eniten vituttaa eilisessä Markkanen, ei taaskaan saanut mitään kiinni.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Totta, eilen Markkaseltä lipsahti. Onneksi lipsahti nyt eikä pudotuspeleissä, koska siellä menestyminen on kuitenkin aika pitkälle Jussista kiinni. Tulee se heikko peli Pekka Rinteellekin vastaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eniten vituttaa eilisessä Markkanen, ei taaskaan saanut mitään kiinni.

Anna kun arvaan: olet se kentältä katsottuna seisomakatsomon vasemmassa ylälaidassa seisova vanha SaiPa-paitainen mies, joka huutaa koko matsin ajan "maskia perkele" ja haukkuu jokaisen SaiPa-pelaajan suorituksen. Jääkiekkoymmärrys 0 %. Ehkä eniten matsien aikana vituttaa juurikin tämä seisomakatsomon negatiivisyys. Koko ajan haukutaan mutta sitten kyllä tuuletetaan kädet pystyssä kun SaiPa voittaa.

Etenkin tämä negatiivisyys näyttää keskittyvän juurikin tuonne vasemmalle ylös seisomapaikoilla - aivan vit*n urpoa porukkaa. Kerran tästä yhdelle perushaukkujalle mainitsin, että kyllä sinä sitten tuuletat kun maali tulee mutta jatkuvasti morkkaat vaikka SaiPa pelaa ok. Tähän about 100 kiloinen perusurpo ei uskaltanut sanoa mitään vaikka mustaa silmää odotin.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Anna kun arvaan: olet se kentältä katsottuna seisomakatsomon vasemmassa ylälaidassa seisova vanha SaiPa-paitainen mies, joka huutaa koko matsin ajan "maskia perkele" ja haukkuu jokaisen SaiPa-pelaajan suorituksen. Jääkiekkoymmärrys 0 %. Ehkä eniten matsien aikana vituttaa juurikin tämä seisomakatsomon negatiivisyys. Koko ajan haukutaan mutta sitten kyllä tuuletetaan kädet pystyssä kun SaiPa voittaa.

Etenkin tämä negatiivisyys näyttää keskittyvän juurikin tuonne vasemmalle ylös seisomapaikoilla - aivan vit*n urpoa porukkaa. Kerran tästä yhdelle perushaukkujalle mainitsin, että kyllä sinä sitten tuuletat kun maali tulee mutta jatkuvasti morkkaat vaikka SaiPa pelaa ok. Tähän about 100 kiloinen perusurpo ei uskaltanut sanoa mitään vaikka mustaa silmää odotin.
Juurikin tämän takia en mielelläni vietä aikaani seisomakatsomossa, etenkään siellä ylempänä vasemmalla, jossa kuulee tosiaan koko ajan negatiivista paskaa. Siinä nimittäin alkaa itseään vituttaa siinä määrin, että tekisi mieli alkaa vain huutaa. Siellä ne 40-60-vuotiaat kaikkitietävät ja kaikki ottelut nähneet ukot kylvävät huonoa henkeä ympärilleen ja oikein täytyy ihmetellä, että miksi siellä yleensä pitää seistä, jos ei ole muuta kuin valitettavaa joka teosta ja joka vaihdosta mitä kentällä tapahtuu.

Esimerkki: Vierasjoukkue aloittaa pyörityksen SaiPan päädyssä, eikä SaiPa saa purettua hyvästä yrityksestä huolimatta. Pena 55 v. (nimi muutettu) tokaisee: "Nonii ja koht SaiPa ottaa jäähyn, ei ne maha mitää." Päätuomari nostaa pian käden ylös siirretyn rangaistuksen merkiksi. "Nonii miehä sanoin, et koht tulee jäähy." Ja niin tyytyväinen ilme kasvoilla.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuulostaa "perikarjalaiselta" mentaliteetilta: Vituiksi menee ja ollaan oikeastaan vähän vahingoniloisiakin.

Muistan itsekin aikoinaan kun Lappeenrannassa vielä asuin ja otteluissa tuli käytyä, että siellä tietyt keskittyi lähinnä negailemaan omien suorituksia ja joskus tuntuu, että seassa on jotain outoa vahingoniloakin. En sitten tiedä onko tuota samaa nurjaa mentaliteettia muilla liigapaikkakunnilla?
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juurikin tämän takia en mielelläni vietä aikaani seisomakatsomossa, etenkään siellä ylempänä vasemmalla, jossa kuulee tosiaan koko ajan negatiivista paskaa. Siinä nimittäin alkaa itseään vituttaa siinä määrin, että tekisi mieli alkaa vain huutaa. Siellä ne 40-60-vuotiaat kaikkitietävät ja kaikki ottelut nähneet ukot kylvävät huonoa henkeä ympärilleen ja oikein täytyy ihmetellä, että miksi siellä yleensä pitää seistä, jos ei ole muuta kuin valitettavaa joka teosta ja joka vaihdosta mitä kentällä tapahtuu.

Esimerkki: Vierasjoukkue aloittaa pyörityksen SaiPan päädyssä, eikä SaiPa saa purettua hyvästä yrityksestä huolimatta. Pena 55 v. (nimi muutettu) tokaisee: "Nonii ja koht SaiPa ottaa jäähyn, ei ne maha mitää." Päätuomari nostaa pian käden ylös siirretyn rangaistuksen merkiksi. "Nonii miehä sanoin, et koht tulee jäähy." Ja niin tyytyväinen ilme kasvoilla.

Noinhan se menee kun tunteella suhtautuu peliin ja kun vain voitolla on merkitystä. Samanhenkiset olkoon samanhenkisten kanssa.

Se minua ottaa pahasti kupoliin kun joku on näkevinään pelaajien suorituksissa jotakin ihmeellistä vaikka pelaaja olisi vain vetänyt silmät kiinni sinne päin. Löysät kuviot ja muut saa ihailua kun ei ole näkemystä mikä on oikeasti hyvää ja mikä silkkaa sontaa.

Ja vielä unohdetaan rankasti se että kentän tasalla peli näyttää ihan erilaiselta kun sinne ylös piippuhyllylle.

Meiltä ihan oikeasti puuttuu se kuudes kenttäpelaaja, kun kaikki vaan mököttää katsomossa. Ainoat jotka tekevät todella arvokasta työtä on Kuha ja Kuhan suuresti arvostetut kumppanit.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Noinhan se menee kun tunteella suhtautuu peliin ja kun vain voitolla on merkitystä. Samanhenkiset olkoon samanhenkisten kanssa.

Se minua ottaa pahasti kupoliin kun joku on näkevinään pelaajien suorituksissa jotakin ihmeellistä vaikka pelaaja olisi vain vetänyt silmät kiinni sinne päin. Löysät kuviot ja muut saa ihailua kun ei ole näkemystä mikä on oikeasti hyvää ja mikä silkkaa sontaa.

Meiltä ihan oikeasti puuttuu se kuudes kenttäpelaaja, kun kaikki vaan mököttää katsomossa. Ainoat jotka tekevät todella arvokasta työtä on Kuha ja Kuhan suuresti arvostetut kumppanit.

Juurikin näin - olkoon samanhenkiset samassa porukassa niin ei läiky yli jos porukkaan tulee joku kannustava-fani. En tosin tiedä millä tunteella nämä urpot suhtautuvat - mielensäpahoittajia tuntuvat olevan koko sakki. Sen takia vaihdoinkin katsomon oikeaan yläosaan, jossa olen jopa tavannut pari jääkiekosta tajuavaa ihmistä ja muutenkin meno siellä parempi.

Tuota en ihan allekirjoita etteikö Kisapuisto tarjoaisi 6.kenttäpelaajaa. Moni pelaaja on juuri kehunut SaiPa-faneja ja Kisapuiston tunnelmaa. Tosin, enemmän SaiPa-fanit saavat suitsutusta vieraspelimatkoilla, johon monesti lähtee >100 fania ja sitten kotipeleissä ultra-fanit koostuvat about 50 fanista.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Samaa mieltä. Kenen tahansa muun tällä hetkellä liigaa pelaavan maalivahdin kanssa SaiPa taistelisi runkosarjan voitosta... Jussin tulon jälkeen on kaikki mennyt päin vittua. Viime kaudellakin jäätiin ilman mitalia.
Anna kun arvaan: olet se kentältä katsottuna seisomakatsomon vasemmassa ylälaidassa seisova vanha SaiPa-paitainen mies, joka huutaa koko matsin ajan "maskia perkele" ja haukkuu jokaisen SaiPa-pelaajan suorituksen. Jääkiekkoymmärrys 0 %. Ehkä eniten matsien aikana vituttaa juurikin tämä seisomakatsomon negatiivisyys. Koko ajan haukutaan mutta sitten kyllä tuuletetaan kädet pystyssä kun SaiPa voittaa.

Etenkin tämä negatiivisyys näyttää keskittyvän juurikin tuonne vasemmalle ylös seisomapaikoilla - aivan vit*n urpoa porukkaa. Kerran tästä yhdelle perushaukkujalle mainitsin, että kyllä sinä sitten tuuletat kun maali tulee mutta jatkuvasti morkkaat vaikka SaiPa pelaa ok. Tähän about 100 kiloinen perusurpo ei uskaltanut sanoa mitään vaikka mustaa silmää odotin.

Johan nousi paskamyrsky, joten selvennetään. Markkanen oli viime kaudella loistava ja mahdollisti sen, että SaiPa pelasi mitaleista, mutta tällä kaudella ei ole ollut näin. Jussi on joissain peleissä ollut uskomaton, mutta myös on tullut aika paljon niitä helppoja maaleja. Ilveksen tasoitusosuma oli esimerkiksi sellainen, voittomaalista en rupea edes kertomaan, jokaisen joka on seurannut jääkiekkoa enemmän kun yhden pelin, tietää ettei noin molari höntyile.

Ja Sputnik Cornerille: Kyllä aivan oikein, seuraan yleensä sieltä peliä, mutta vanhaksi en itseäni laske, sillä ikää ei ole edes 25v. Omaa jääkiekkotietämystäni en lähde arvioimaan, mutta sinullakaan se ei korkea ole jos et ole yllämainitsemaani asiaa huomannut/hyväksynyt. Ja kun sarjana on kotoinen Liiga tiedän että osa pelaajien suorituksista (esim. vedot, purut, syötöt) ovat luokkaa mitähän vittua, mutta en huuda mielipiteitäni pelaajista ympäri kenttää. Katson kuitenkin oikeutetuksi kritisoida seuraa/pelaajaa jos menee vituiksi, koska myös minun rahoilla edellytetään SaiPan pelaaminen Liigassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös