Vitutusketju

  • 1 353 252
  • 7 506

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei paljon positiivista joukkueesta löydy. Hyökkäys on äärimmäisen tehotonta ja parhaimmillaankin ailahtelevaa ja yden ketjun varassa. Puolustus on toisaalta tasaisen paska, eikä maalivahtipelikään ole keskivertoa parempaa. Kaiken lisäksi joukkue tuntuu jatkuvasti sulavan viimeisillä minuuteilla eikä voitontahto näytä päätä huimaavan. Pelin ainoaksi valopilkuksi jäi tänään Mankinen.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Puolustus on edelleen täyttä kuraa. Ekan erän jälkeen peli näytti vähän siedettävämmältä kun HPK antoi jostain syystä SaiPan hyökkäillä kaikessa rauhassa, mutta lopussa taas paniikki voitti. Salcido ja kumppanit vois ylittää edes oman siniviivan ennen kuin alkaa kikkailemaan kiekolla, nyt vastustajan ei tarvitse edes vaivautua purkamaan paitsiota kun uusi paikka syntyy kuin itsestään. Kunnon oman pään pakkia kehiin maaottelutauolla ja sitä odotellessa yksinkertaistetaan puolustuspeliä rankalla kädellä, kaunista sen ei tarvitse olla kun ei pelkällä kauneudella näitä pelejä voitetakaan.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Riikola oli hyvä ja se helpottaa hieman tätä tuskaa. Samoin Mankisen heräileminen kohmeesta. Puolustus on huonolla tasolla. Siellä on kiekollista taitoa ja hyökkäyspään osaamista, mutta yhtään keskitason yläpuolella olevaa peruspuolustajaa meillä ei ole. Ja onhan se sääli koska omassa päässä hävitään sata nolla.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miinusta tänään annan Sacidolle muutama todella tyhjäpäinen purkuyritys ja edelleen laiskan oloinen! Käyttöä vain yv:llä.
Toinen miinus lähtee Spinalle erittäin turha ja typerä jäähy hyökkäyspäässä ja taisi olla vielä yv:llä. Muutenkaan ei onnistunut oikein mikään, mutta kaikille tulee näitä pelejä.

2 Pistettä kuitenkin otettiin ja voitto on aina voitto! Nyt on sitten paha loppuviikko vieraissa JYP sekä Kärpät.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Puolustus on huonolla tasolla. Siellä on kiekollista taitoa ja hyökkäyspään osaamista, mutta yhtään keskitason yläpuolella olevaa peruspuolustajaa meillä ei ole. Ja onhan se sääli koska omassa päässä hävitään sata nolla.

Toista erää oli pelattu 18.08 kun HPK sai ensimmäisen torjunnan Markkaselle! Heti oli siinäkin pieni paniikki päällä onneksi eivät tolppaa lähemmäksi päässeet. Tuo on hiukan huolestuttavaa miten pahassa jamassa oman pään pelaaminen ajoittain on ja tuohon olisi keinot keksittävä! Välillä ollaan omissa niin purjeissa ettei mitään rajaa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Tänään on harvinainen päivä. Monia vituttaa, että menettiin kahden pisteen voitto, mutta loppuviikosta on positiiviset fiilarit, kun saatiin tänään viikon ainoat pojot. Ettepäin.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Kyllähän tuo puolustus oli tänään aivan syväjäässä. Salcidokin sössi lukuisia varmoja purkupaikkoja, vaikka aikaa oli helppoon suoritukseen. Toinen paha ongelma, ainakin omaan silmään, on se, että tuo meidän kakkonen ei tajua tulla ajallaan vaihtoon, vaan pelaa ylipitkään ja kaverit on sitten kusessa omassa päässä hapokkailla jaloilla.
Luojan lykky, että Markkasella ei ollu imupäivä tänään..
Hiukan toistan juttua, mutta omasta mielestä kuuluu samat jutut kahteen ketjuun.
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saatana kun alkaa taas vituttamaan tuo sössiminen. Oulustakin varmaan tulee helvetisti pisteitä tuolla pelillä. Tarttis tehrä jotakin.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Mikähän tuosssa johtoasemassa pelaamisessa on nyt näin vaikeata? Jotain tarvii tehdä. Ottaen huomioon sen, että joulu-tammikuun vaihde on SaiPalle ollut aina totaalista myrkkyä, niin nyt pitäisi saalistaa niitä pisteitä, jolla saataisiin vähän puskuria pudotuspelejä ajatellen. Vähän huolestuttaa.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulee jotenkin mieleen Atun ajat kun monta pistettä menetettiin samalla kaavalla. Tarvittais kyllä pari puolustajaa jotka ei ole a) fleguja (Salcido) b) hasardeja (Larsson, Maalahti, Lappalainen c) hitaita (Backman)
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
En pahemmin yllättynyt että taas kävi näin. On kai 2 pistettä tältä viikolta parempi kuin ei mitään. Saatana kun täytyy jokaisen pelin jälkeen tässä ketjussa ravata.
 

arizje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, SaiPa
8 peliä ilman 3p voittoa eikä ole tehty missään vaiheessa isompia muutoksia kurssin kääntämiseksi. Herätys jo. Tarvitaan esim. kovaotteinen alakerran luuta, joka voittaa ratkaisuhetkillä kaksinkamppailut kulmassa ja purkaa sen kiekon muuallekkin kuin vastustajan lapaan jo siniselle.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paska maku jäi, vaikka ei mitään odottanutkaan. Itse sössittiin koko potti taas Maalahden jäähy suurin paha ja kun Backmankaan ei enää saa muuta aikaan kuin mailan vastustajan naamaan niin avot. Pisteitä tarjottiin, mutta ei haluttu vaan sulettiin jälleen oma-aloitteisesti.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko Salcidon paikka pelaavassa kokoonpanossa sementoitu? Alivoimalla miehellä oli kaikki aika ja tila iskeä purkukiekko, mutta ei, suoraan ainoalle vastustajalle viivalla ja pam, jatkotilanteessa omissa soi jälleen. Ne miehen kiistattomat ansiot hyökkäyspäässä sulavat puolustustyöskentelyn koomailujen takia. Vittu!
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Olkoon vaikka kuinka hyvä mies, niin minua vituttaa nuo Spinan löysät neppisyötöt, moneskohan tuollainen löysä lätty siniviivalla kauden aikana tuo oli josta JYP.n kolmas maali lähti alkuun.
Ja, Larsson vituttaa myös, hidas jaloista, käsistä ja ilmeisesti myös päästä, minä laittaisin taipaleelle heti ja uusi mies tilalle.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Taitaa realisoitua tää tämän kauden joukkue: huonoin joukkue Tirkkosen aikakautena. Ei saa kuria noihin, virheet seuraa toisiaan ja varmuutta ei ole.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Jokohan kohta voisi toivoa jonkunlaista heräämistä ja reagointia tähän kriisiin? Neljästä viime pelistä vittu kolmessa!!! on lähdetty johtoasemassa viimeiseen erään, saldona kolme pistettä. Niin, ja siinä neljännessä jäätiin nollille. Yleensä tässä vaiheessa kautta on hankittu edes jonkinlaisia paikkauksia kuten Venäläinen viime vuonna. Ei sieltä nytkään tarvitsisi mitään kevään '14 Naganderia löytää, jo joku luotettava, kokenut oman pään rauhoittaja tyyliin Tuukka Mäkelä toisi jotain ryhtiä tuohon touhuun. Jännä miten tämäkin puute pantiin merkille muutamien kannattajien suunnalta jo kesällä, aivan kuten viime kauden sentteriongelma, mutta seurajohto ei tätä ole huomioinut.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja, Larsson vituttaa myös, hidas jaloista, käsistä ja ilmeisesti myös päästä, minä laittaisin taipaleelle heti ja uusi mies tilalle.

Larsson pelasi päin vittua sen Ikosen soolomaalin. Ihmeellisesti höntyili liian lähellä laitaa, vaikkei olisi tarvinnut kuin sulkea Ikosen luistelulinja. Ilmeisesti odotti, että Hämäläinen tekee duunin hänen puolestaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miten voikin yhden jääkiekon ja siinä saavutettujen huonojen tulosten antaa näin kovin vaikuttaa mielialaan silleen, että tulee ihan pahalle tuulelle.

Voittamiseen ja pärjäämiseen tottumisessa on se, että sitten kun ei menekään samalla lailla enää, niin se olotila on jotain mitä ei osaa käsitellä. En väitä, että taaperruskausillakaan olisi nyt varsinaisesti tottunut siihen, että vituttaa, mutta nyt se lyö tosi pahasti päin naamaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös