Vitutusketju

  • 1 360 249
  • 7 513

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
"Hää on just kuin kärpäne hämähäkiseitis, mitä enemmän räpiköi, sitä lujemmin sotkeutuu!" sanoi muistaakseni Rokka saksan menestyksestä asemasodan aikana. Sama pätee mielestäni meidän SaiPaan, etenkin eilistä peliä paikanpäällä katsottuna.

Epäonnistumisia epäonnistumisen perään ja pettymyksiä pettymysten perään, se tätä SaiPa fanin ikuista arkea! Panee jo miettimään jos sittenkin tiistaina jäisi suosiolla kotiin, mitä sinne narrien pilkattavaksi suotta raahautua.
 

skriko #9

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Seuratkaapa ihan huvikseen ja lopulta vittuuntuen kuinka monta kertaa lähetyksen aikana Jarmo "kyllä" Myllys käyttää tuota kyllä sanaa. Pieni mutta vittumainen huomio, kyllä.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Uskaltaisko tässä jo ääneen sanoa, että tästä tuli kuitenkin Skrikomainen kausi Tirkkoselle. Ei löydä enää lääkkeitä kurssin muuttamiseen - ainakaan tällä kaudella. Kyllä se peli on aikamoista kuraa jopa sarjajumboa vastaan.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Tuskaa paatissa tällä hetkellä Kisapuistossa!

Vittu jos mitään VAHVISTUKSIA ei tule!!!!!!
Ihan hirveetä peliä ja käy sääliksi Giliatia, kun on tällä hetkellä ainoa liigatasoa pelaava pelaaja SaiPassa....


EDIT: Otetaan naksaus vitutusta takaisin voiton takia. Mutta tuo meno oli kyllä suolesta muuten...
 
Viimeksi muokattu:

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Ei vituta, vaan vähän huolestuttaa, että kahdessa ensimmäisessä erässä ei pahemmin edes v-käyrä noussut, vaan nauratti vain. Enkä ollut ainoa. Kyllähän se jotain kertoo, kun seisomakatsomo vain nauraa röhöttää, kun joukkue pelaa aivan surkeata kiekkoa ja yhtään mikään ei onnistu. Pientä ketutuksen poikasta herätti ainoastaan Pullin idiotismi ja Bruunin vastaava umpikuriton perseilyjäähy. Toki siinäkin lohdutti kovasti se, että tiesi, että ylivoima sotkisi vastustajan pelin niin pahasti, että jäähyn aikana ei tarvinnu pelätä Ilveksen tekvän maalia.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
- Alivoima
- ylivoima
- Giliatin penkitys ja siihen johtaneet syyt
- joukkueessa käsiparia nolla
- pelko että siirtomarkkinoilta jää musta pekka käteen
- Ässät tekee nousua

Ei muuten lopu vitutuksen aiheet äkkiä kesken.
 

Jäämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Borussia Dortmund, Sympatiat HIFK:lle
- pelko että siirtomarkkinoilta jää musta pekka käteen

SaiPa äsken Twitterissä ja Facebookissa: "Kohta luvassa uutisia."

EDIT: Ja jotta pysytään aiheessa:

-Alivoima
-Ässät nousi 64 pisteeseen
-Ylivoima
-Joukkueen pelaaminen tällähetkellä

Onhan noita...
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Tulee vielä raivoisa taistelu tuosta kymppisijasta ainakin Ässien ja Bluesin kanssa. Maalintekijälle olisi tilausta, kun eihän tuolla porukalla riitä taito ja röyhkeys ratkoa pelejä ylivoimalla.

Liittyyköhän Giliati tulevaan uutiseen?
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eilinen tappio oli odotettavissa mutta ilahduttavaa pelissä oli että kaaduttiin ns. saappaat jalassa eikä esityksessä ollut paljoakaan moittimista. Perinteiset Pukan ja Pullin haukkumiset toki tämänkin matsin jälkeen palstalla nähtiin.

Enemmän vituttaa kuitenkin tuo mr. Giliati. "Joukkueen sisäiset syyt" on sen luokan totuudenvälttelykommentti, että pinnan alla takuulla kuohuu. Samaan hengenvetoon Tirkkonen totesi Etelä-Saimaassa, ettei kaveri ole joukkueesta mihinkään lähdössä. Itse vedän tuosta sen johtopäätöksen, että Giliatin asennevamma on kasvanut sellaisiin mittoihin ettei sitä enää joukkueessa jakseta katsella, mutta asiasta ei vielä ole tehty radikaalimpia johtopäätöksiä. Tämä on alkuvuoden surkeasta peli-ilmeestä toipuvalle SaiPalle täysin turha taakka.

Toivotaan kuitenkin, että mies seuraavassa pelissä olisi jo kentällä ja mättäisi pari maalia.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse vedän tuosta sen johtopäätöksen, että Giliatin asennevamma on kasvanut sellaisiin mittoihin ettei sitä enää joukkueessa jakseta katsella, mutta asiasta ei vielä ole tehty radikaalimpia johtopäätöksiä. Tämä on alkuvuoden surkeasta peli-ilmeestä toipuvalle SaiPalle täysin turha taakka.

Kieltämättä hämärä katsomokomennus, mutta ainakin minulle tulee yllätyksenä että Giliatilla olisi ylipäätään ollut asennevammaa, saatikka sitten kestämättömiin mittoihin kasvanutta sellaista. Minä ainakin olen nähnyt jäällä ihan hyvännäköisellä asenteella vetävän kaverin, jolla vain välillä menee ns. kuppi nurin. Tästä kiinnostaisi kuulla lisää, jos jollakulla tietoa on.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Mitähän tämän Giliati-jutun takaa löytyy? "Joukkueen sisäinen asia" voi ihan yhtä hyvin tarkoittaa normaalia kierrätystä, sanavalinta vain oli vähän poikkeuksellinen. Ehkä Giliatia potuttaa kun ei pysyviä ketjukoostumuksia ja tutkapareja ole löytynyt, mutta toivotaan että parivaljakko Moran-Giliati tulee jäämään historiaan kevään 2013 maagisilla suorituksillaan...

Pitäisin selvänä että myös tammikuun loppu vaikuttaa taustalla. Stefano teki kesällä SaiPan kanssa edullisen 1+1 vuoden sopimuksen, ja on itsestään selvää että Stefanon agentti on nyt saanut läjäpäin kyselyitä ja tarjouksiakin loppukevään mittaisesta keikasta. Ja näissä hinta on jotain ihan muuta kuin se mitä SaiPa maksaa. Tuollaisessa tilanteessa alkaisi hiljaisempaakin miestä vituttamaan, saati sitten italo-temperamentilla varustettua kuumakallea. Mutta toivotaan että homma lähtee taas kulkemaan.
 

Ferris

Jäsen
Mitähän tämän Giliati-jutun takaa löytyy? "Joukkueen sisäinen asia" voi ihan yhtä hyvin tarkoittaa normaalia kierrätystä, sanavalinta vain oli vähän poikkeuksellinen. Ehkä Giliatia potuttaa kun ei pysyviä ketjukoostumuksia ja tutkapareja ole löytynyt, mutta toivotaan että parivaljakko Moran-Giliati tulee jäämään historiaan kevään 2013 maagisilla suorituksillaan...

Tai ehkä kyseessä on niinkin vaatimaton asia kuin harjoituksista/peliin lähdöstä myöhästyminen, jonka rangaistuksena oli sivussa päivän pelistä? Mitään hajua ei siis asiasta ole, mutta moista yhdistelmää on tullut vastaan ainakin tuolla NHL:n suunnalla. Eikä sielläkään joukkue ilmoita muuta kuin että on joukkueen sisäisten asioiden takia sivussa, se on sitten lehdistö joka kaivaa oikean syyn esille.
 

Taikakaulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tirkkosella tuon kommentin antaessaan oli (ainakin minun nähdäkseni) pieni hymy suupielessään, joten tuskin siellä oikeasti mitään vakavaa on tämän katsomokomennuksen takana. Luulisi, että jos Gili olisi jotain pahemminkin hölmöillyt, niin ei olisi päävalmentajaa kauheasti hymyilyttänyt, kyseessä on kuitenkin joukkueen paras pistemies.
 

Jäämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Borussia Dortmund, Sympatiat HIFK:lle
Mistähän sitä aloittaisi...

-Alivoima
-Ylivoima
-Puolustus
-Maalinteko
-Mahdolliset loukkaantumiset

Jatkakaa...


+Onneksi Ässät ei pelannut tänään
 

Jacold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pahalta näyttää..

-Alivoima yhtä surkeaa kuin aina ennenkin, passiivista seisoskelua. Kädet ristissä toivomista että vastustaja laukoisi hyvistä paikoista ohi.
-Puolustuspelaaminen: ei ajeta miestä seinälle, karvaus on kuin sählystä, vähä sörkitään mailalla sivusta, joka useesti johtaa kampitus -tai koukkaamisjäähyyn. Miestä seinälle!
-Syötöt menee minne sattuu, miten voikin olla noin vaikeaa saada edes 2-5 syöttöä perätysten omille..
-Maalipaikkojen haistelu ja luova hyökkäyspelaaminen loistaa tipotiessään, äijät painaa yksilöinä pieniä pyrähdyksiä, muut katsoo vieressä ja ihmettelee.
HERÄTYS.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Täähän alkaa vaikuttaa ihan lapsuudeltani...


Kun nassikkana aina koko joulukuun odotti joulupukkia kädet hikoillen ja todella huonosti nukkuen..

Sai monena vuonna ihania lahjoja ja pukin kanssa laulettiin joululauluja...

Toivotti pukille lahjojen saannin jälkeen hyvästit ja että pukki muistaisi tulla myös ensi vuonna..

Kunnes...

Joku rupesi kuiskimaan, että se joulupukki käytti tekopartaa...

Sen ulkoinen habitus vaikutti jotenkin liian tutulta...

Se haisi joka vuosi samalle imelälle alkoholille...

Pukki tuli aina naapurista ja palasi sinne...

Poroja ei näkynyt missään...

Isä tarjosi aina lähtiessään naukun jostain pullosta..


Niin,

Tuo usko joulupukkiin on kuin minikoossa tämän vuoden SaiPan kausi.
Alku kuin sadussa ja loppu karu totuus elämästä.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tuo alkaa aika rankasti vituttaa. Onneksi tuota on tullut harjoiteltua, niin ehkä tästäkin selviää.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo. Kyllähän tää nyt alkaa väkisin näyttää siltä että reisille taitaa mennä pleijarihaaveet.

Tässä nyt oon yrittäny itselleni jotain toitottaa että ehkä se tästä nyt ku tammikuu loppuu ja hehheh, ajattelin että nää neljä viimesintä matsia näyttäisi kyllä minne mennään. Ja niissähän kävi näin:

HIFK-SaiPa: SaiPa pelasi paskasti ja hävisi.
SaiPa-Ilves: SaiPa pelasi paskasti ja voitti.
Jokerit-SaiPa: Saipa pelasi OK ja hävisi.
TPS-SaiPa: SaiPa pelasi paskasti ja hävisi.

Vitun aneemista ja surkeeta räpellystä, Ilves voitettiin nihkeästi vain koska Ilves oli vielä SaiPaakin huonompi ja tuuri ei asioita ratkaissut. Jokeri-matsissa oli joku suonenveto päällä, tiedä sitten saako SaiPa vaan ittensä ladattua aina ku rikkaita hesaalaasia vastaan tapellaan, mutta siinäkin matsissa tuli tukkaan. TPS-matsi palautti sitten peli-ilmeenkin paskaksi, ja yhdentekevässä tilanteessa spelaileva TPS vei pisteet.

Joten, heitänpä tässä positiivisuusviittani helvettiin ja sanon että vitut tästä tuu mitään taaskaan. 13 matsia jäljellä, SaiPalla 5 pisteen kaula 11. sijaan. Tarkottaa siis sitä että jos SaiPa haluaisi päästä sääläreihin, Ässät saisi loppukauden peleistä kerätä vain yhden voiton SaiPaa enemmän, muuten ne menee ohi. Pelicans saisi kerätä vain kaksi voittoa SaiPaa enemmän, muuten nekin menee ohi. TPS saisi kerätä vain kolme voittoa SaiPaa enemmän, muuten nekin menee vittu ohi. Ilves nyt sentään on onneksi niin perseestä että karsintauhkaa ei oo, mutta tällä menolla en pitäisi minään ihmeenä että SaiPa löytyy kauden päätyttyä nätisti sijalta 13.

Alkukaudella hehkutetut nobodyt on nyt vihdoin ollu vain ja ainoastaan pelkkiä nobodyjä. Missä on Rissanen, missä on Jekimovs, missä on Giliati, missä on Löfman, missä on Mankinen, missä on Vauhkonen, missä on Savilahti-Nagander, missä on Riikola, vittu tää lista on loputon. Nieminen sentään lähti fyysisesti pois, ja Salcido on nyt telakalla. Mitä näille muille on käynyt? Piitulainen alkaa olemaan ainoa valopilkku, ja uudet maalivahdit on kanssa ollu OK. Kaikki muut on hiljakseen luisuneet mestis-tasolle. Miks?

Näinköhän se joku raumalainen olikin oikeessa, kun syksymmällä uhosi nöyryyttävän tappion jälkeen SaiPan järjettömän hienon menon näyttäneen siltä että olisi treenattu "marraskuussa piikkipaikalla" tyyliin, ja loppukaudesta kyllä loppuu bensa. Olisi sekin, oikeassa oleva raumalainen. Joku SaiPa-duudsi taisi tosta raumalaisen möläytyksestä vielä allekirjoituksen itselleen ottaa, sen voisi ehkä kohta hiljaksiin vaihtaa pois..
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Se on ens kaudeksi 300-400 000 euroa lisää pelaajabudjettiin, tai muuten tämä sama keskustelu käydään samaan aikaan taas vuoden päästä. Mutta mistä tuollaisia summia revitään, kun entistäkin velkaa on ihan nokko.

Ai niin, vituttaa! Kirvestä en tosin heitä kaivoon ennen ku toi maaottelutauon jälkeinen Zukovin ratkaiseva isku on saatu käyntiin.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Joku SaiPa-duudsi taisi tosta raumalaisen möläytyksestä vielä allekirjoituksen itselleen ottaa, sen voisi ehkä kohta hiljaksiin vaihtaa pois..
Sillä ehdolla pistin allekirjoitukseksi, että se on paikallaan vielä helmikuussa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Yuppi vetää pidemmän korren.

Asiaan. Nihkeää, tahmeaa ja munatonta on ollut SaiPan peli joulun jälkeen. Isoimmat ongelmat ovat minusta maalien edustoilla. Hyökkäyspäässä sinne ei mennä tai ainakaan kiekko ei tule perässä ja puolustuspäässä siellä ei väännetä vastustajaa mattoon tarpeeksi jämäkästi. Pelaaminen on sellaista pikkukivaa pörräämistä vailla itseluottamuksen häivääkään. Koivisto, Flinck, Backman ja Poukkula ovat olleet minusta ainoita, jotka eivät ole toistuvasti lähteneet otteluihin jo valmiiksi hävinneenä. Myös uusille mokeille tulee synninpäästö. Kaikki muut: vittu mitä paskaa.

Ehkä isoimpana pettymyksenä on mainittava Savilahti-Nagander. Puolustuspäässä hän on luotettava, mutta on taantunut kiekollisena aivan kaamealle tasolle. Ei osu kiekkoon laukoessaan eikä saa viivalle tulevaa syöttöä kiinni. Voittavassa joukkueessa ei olisi mitään asiaa ylivoimakentälliseen. Eniten harmittaa se, että hänellä olisi taidot olla liigatasolle erinomainen all round -pakki, mutta itseluottamus on ollut hukassa koko kauden.

TPS- ja Jokerit-ottelut olivat minusta pelillisesti parempia kuin muutama matsi niitä ennen, joten tilanne ei ole ihan toivoton. Jostain pitäisi kaivaa pari voittoa putkeen, niin pelaaminen alkaisi palata oikeisiin uomiinsa. Ongelmana vain on, että tuolla päättäväisyyden tasolla niitä paria voittoa ei oteta.

Eilinen tappio vitutti enemmän kuin yksikään aiempi tappio tällä kaudella.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Kirvestä en tosin heitä kaivoon ennen ku toi maaottelutauon jälkeinen Zukovin ratkaiseva isku on saatu käyntiin.

Eiköhän suosiolla unohdeta vaan Zukovit, Vorosilovit ja Timosenkot. Onni on kääntynyt kuin Pauluksella konsanaan, kädet ilmaan ja rakentamaan ensikauden imeperiumia.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Kumma kyllä, suurempi vitutus on hävinnyt. Kauden ensimmäinen puolisko on kuin muisto vaan ja ainoita positiivisia asioita tästä kaudesta tällä hetkellä. Enemmän itseäni lämmittää se piikkipaikalla roikkuminen puolikautta ja sen tunteen sekä fiiliksen saaminen, kun tiesi aina joukkueen tasoittavan jossakin vaiheessa tai tekevän voittomaalin ottelu lopussa. Tämä muisto lämmittää tästä kaudesta itseäni enemmän kuin 10 sakkiin pääseminen, varsinkin jos laulukuoroon lennetään heti alkuvaiheessa. Kahdeksan sakkiin pääseminen saattaa pelastaa vielä tämän kauden ja muuttaa tilannetta omalta kohdaltani. Eilinen peli ei ollut missään vaiheessa yllätys. Samaa paskaa kun pelataan jo toistakymmentä kierrosta, niin eihän muutosta voi tulla. Ja jos avainpelaajat on ollut puheiden mukaan vetämässä itsensä kunnon darraan ja tullaan harjotuksiin oksentamaan, niin onhan tuo aika epäammattimaista nollaamista. Siinä kai se joukkuehenki ja fiilis tuossa joukkueessa itsessäänkin on jo aika hyvin tullut selville. Itse lasken viimeisistä 13 pelistä joukkueen keräävän 12 pistettä, eli alle 1p/peli tahtia ja sillä ei todellakaan päässä yhtään mihinkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös