Vitutusketju

  • 1 350 461
  • 7 504

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Molemmat pelit ovat olleet täysin voitettavissa, mutta samoihin asioihin ratkeaa jatkuvasti.

Köllille kyllä sata lampaanpersettä. Herra on puppeloinut nyt näissä kahdessa ekassa pelissä aivan liikaa.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä joukkue ei osaa vaan voittaa. Jotenkin tuntuu että Virran aikana tarina on tämä: pelataan hyvin ja hallitaan ottelua ja saadaan kahden maalin johto aikaiseksi, mutta sitten yksi virhe kaataa koko homman. Vaikka kausi on vasta alussa niin silti turhauttaa nämä tappiot jossa pelataan hyvin mutta lopulta kahden maalin johtoasema ryssitään itse tappioksi.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
...
 

Liitteet

  • Fuck_You_And_I'll_See_You_Tomorrow_Meme_Banner.jpg
    Fuck_You_And_I'll_See_You_Tomorrow_Meme_Banner.jpg
    242 KB · kertaa luettu: 114

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Kaikista joukkueista KooKoota vastaan tällainen sulaminen. Ei jumalauta.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ja niinhän siinä kävi, että tämänkin kauden saa aloittaa tähän ketjuun kirjoittamalla. Alkaa puuduttamaan tämä aina vain vuodesta toiseen toistuva tarina: Hallitaan, hallitaan, tehdään maali tai jopa kaksi, vatustaja täysin aseeton ja sitten: Niks, naks, puolustajat ihan jossain muualla kuin toimipaikalla ja vastustajalle kavennus ja sitten pupelletaan lisää, niin että vastustaja pääsee varmasti tasoihin ja jatkoajalle ja sitä kautta rankkareille, jotka ovatkin sitten oma surullinen lukunsa kausi kauden jälkeen...
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Ei kuulu lehdistötilaisuudessa ääni c morella. Kuuluuko muille?
 

Daikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei kuulu lehdistötilaisuudessa ääni c morella. Kuuluuko muille?
Ei kuulunut. Voi olla ihan hyvä oletusta Virran yhteenvedosta liittyen täydelliseen sulamiseen ja paniikkiin yhden merkkausvirheen jälkeen….
 

redpecka

Jäsen
Antakaa vaikka itsemoderoinnista jäähyä, mutta eikö nämä ottelun aikaiset max. kolmen virkkeen viestit kuuluisi otteluseurantaketjuun?

Nimim. Vanhat hyvät ajat
Aikoinaan oli otteluseurannoissa kova pöhinä ja kutkuttaville tilanteille avattiin jopa oma topiikki. Sitten Modet kokeilivat tätä joukkueosio-otteluseurantaa ja paluuta ei ole ollut. Ymmärtäähän sen, ettei vaikka joku stadilainen jaksa kuunnella jonkun kuopiolaisen heinähatun löpinöitä kun voi olla omienkin seurassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös