Vitutusketju

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Lähden kyllä aika vittuuntunein fiiliksin majutauolle.

Joukkueen psyyke tuntuu olevan langanohut, kun tulee notkahduksia ja peli ei lähde uomiinsa heti ottelun alussa. Sitten koko peli on sellaista epämääräistä hakemista ja koko pelisysteemi puuroutuu.

Olen siitä tyytyväinen, että joukkuetta kylvetettiin todella radikaalisti ekan 10 kierroksen aikana, mutta niin vaan sieltä noustiin tilanteeseen, missä kaikki on vielä omissa käsissä.

Paljon on töitä tehtävänä, varsinkin puolustuksen osalta. Tonne aiempaan ketjuun kirjoitin että 58 byyriä omiin ja vain Sportilla on enemmän imutettuja maaleja. Tää ei vaan riitä yhtään mihinkään jos halutaan jotain saavuttaa tällä kaudella. Moket on nuoria ja annan vielä aikaa petraamiselle, mutta samalla totean, että en oo nähnyt missään vaiheessa mitään tasaisuutta tai jumalmodea kummaltakaan (yksittäisiä suonenvetopelejä just ja just). Maalivahtien pitää nostaa tasoaan, ei selittelyjä. Pakistoon on huhuttu ruottalaista vahvistusta ja kelpuutan ajatuksen pakiston vahvistamisesta oikein hyvin. Kojon ja Sneckin ei vaan kuulu olla kovinkaan usein pelaavassa kuusikossa, valitettavasti.

Laitetaan tänne vielä alleviivatusti: Kaarlehdolla 15 torjuntaa, joiden lisäksi 6 kaappia omiin.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Toivottavasti ei ole nyt mitään Grmanin "kausi ohi" ja tästä sitten pikahätäpaikko. Aika samantyyppisiä pelaajia nopealla vilkaisulla.
Tuskin Grman ois sit ollu mitää nimmareita jakelemassa HPK-pelissä.

Eiköhän tää mies tuu ihan vaan tuomaan kivenkovaan pakistoon vähän lisää nougattia.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Vittu kirkkaita tää melkein vaatisi... Mutta yläkulman baariin myyjätär sentään sympatiseeraa.
Näin teki. Kysy ekan erän jälkeen, että onko nyt sellanen tilanne että vaatii oluen? Otin sitten kaks ja rupesin maksaan niin kortti ei alkuun toiminu. Sano sit että ei mee nyt hyvin tälläkään puolen kaukaloa tms. :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös