Vitutusketju

  • 1 189 331
  • 6 628

eakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vituttaa että jotkut tulevat itkemään jos vitutusketjuun kirjoitetaan vitutuksesta. Eikö tämä sitä varten ole tehty että saa paineita päästellä?
 

viettinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Devils
Kolmannen erän alkaessa tuli ajateltua äänen, että "kyllä tästä voidaan vielä nousta jos pelaavat samalla tavalla kun siinä YHDESSÄ vaihdossa toisessa erässä."

Tosiaan ei paljoa positiivista tullu nähtyä tuossa pelissä, eikä kahdessa edellisessä. Pelicans-peliä en sitten nähnytkään, mutta suurta tason nostoa toivotaan jos pitkälle kevääseen halutaan jatkaa.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vittu mitä paskaa taas. Ensimmäiset 15min hyvää peliä ja sitten palattiin taas siihen samaan tyhjän nyhjäämiseen ja koomailuun. Eikä valoa näy tunnelin päässä.

Sekin vituttaa, että kohta tähän tulee taas joku kertomaan kuinka ei pidä vielä heittää kirvestä kaivoon kun johdetaan kuitenkin sarjaa.

Ja sekin vituttaa, että Lannonin tilalle puolustajaksi tuli tuommoinen ylimpänä hyökkäyksessä suihkiva hazardikone.
 

eakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Haiskahtas vähän sille että joukkueen alkukauden hurmoksen mukana tullu erinomainen joukkuehenkikin alkaa pikkaisen rakoilemaan. Jotenkin tähän peliin alkuun saatiin kova tsemppi, mutta 2-0 tilanteessa lopetettiin pelaaminen. Samalla Masuhr kiukuttelee kun sille ei syötetä ja Salminenkin vaikuttaa aika kyrpiintyneelle. Nyt tarviis jonkin sortin psykoterapeutti takomaan joukkueeseen taistelutahtoa.

Jaa nämähän oli vaan omia spekulaatioita, älkää liian tosissanne ottako tätä. Vituttaa vaan tällainen notkahdus kesken kauden ja tänään samanlainen kesken pelin...
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Vituttaahan se.

Viime vuonna oli nuppi jumissa, kun oli niin vaativa valmentaja. Tänä vuonna on nuppi jumissa, kun on niin ääääärettömän äääärettömän, no Tuokkola.

Syyskaudella kohtuullisen usein esillä olleet taidot tuskin on mihinkään hävinneet. Nupista kiikastaa nyt ja pahasti.

Katselin tämän illan matsin alkulämmittelyssä mm. Koskisen toimintaa. Mies ei edes y-rit-tä-nyt ottaa laukauksia kiinni. Eipä ihme, ettei ole KMK:lla asiaa tolppien väliin tällä hetkellä. Onko siellä pakko edes notkua mukana jos ei kiinnosta?

On se perkele että nämä jätkät saa tehdä rakasta harrastusta työkseen ja sitä voikin sitten tehdä ihan millä asenteella huvittaa. Tänään kiinnosti vartin verran, Kärppiä vastaan vajaat 10 minuuttia. Viimeisissä otteluissa keskimäärin ehkä sen yhden erän verran. Ei taitaisi tämäkään insinööri pitkään työpaikan penkkiä kuluttaa jos tuloksentekotaso olisi noin mielialariippuvainen.

Ja joo, olihan siellä joitain, jotka tänään sentään yritti. Nimiä ei huvita luetella, ylpistyvät pian jos erehtyvät jatkista lukemaan ja taantuvat muiden lampaiden tasolle.

Kaiva nyt Tuokkola jostain se äääääääretön pirullisin luontosi esille ja pistä jengi ojennukseen. Onneks Suomessa on aina olemassa Tampere. Ei olla kuntopuntarissa ihan viimeisiä. Vittu.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vittu, että nyt meinaa hirttää nuppi kiinni ensimmäistä kertaa ihan kunnolla tuohon vitun virkamieskiekkoon! Ei taklauksia, ei vittu minkäänlaista heittäytymistä pelille, saati tahtoa astua ratkaisemaan sitä. Ensimmäinen erä täydellistä dominointia ja porukka alkaa taas leijumaan pilvissä. Tuokkolankin tekis kuulemma ihan mieli sanoa rumasti. Voi kilin vittu saatana! Yhtä munaton esitys koko sakilta päävalmentajaa myöten. Kukkonen olis voinut edes vähän herätellä porukkaa torstain peliin, ottamalla matsit pelin päätyttyä Sailion kanssa, mutta ei vittu sitäkään. Sylettää aika vitusti!
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Älkää nyt hermostuko!!

Milloin mestaruus tai edes mitalli on voitettu ilman vaikeuksia? Paineessa ne timantitkin hioutuvat. Muistaakaa JYPin mestaruusvuonna joukkueen otteita tammi-helmikuussa. Peli takkuili todella pahasti. 18 (!!!) pisteen johto suli käsiin ja KalPa meinasi kaapata runkosarjan itselleen. Kuitenkin väitän, että juuri tuo vaikea jakso varmisti mestaruuden tuolloin JYPille. Joukkue ja valmennusjohto yksinkertaisesti ajatui tilanteeseen, jossa oli löydettävä lääkkeet luisun oikaisemiseen.

Uskokaa pojat peli, että tämä vaikea ajanjakso on KalPalle se aika, jolloin tehdään viimeinen silaus POFFEJA varten. Juuri tällä hetkellä jokainen joukkueessa tekee töitä sen eteen, että homma saadaan taas taipumaan ennalleen. Olen satavarma, että KalPa ei tee "lukkoja" vaan tekee nimenomaan "jypit". Siitä en ole varma, voittaako KalPa mestaruuden, mutta siitä olen varma, että KalPaa ei tulla kampeamaan helpolla ulos mistään ottelusarjasta. Juuri tämä vaikea jakso varmistaa sen, että kuopiolaiset tulevat olemaan kova sana keväällä.

Tämä jakso on olennainen osa menestyskautta!

T: vilosovi
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Juuri tällä hetkellä jokainen joukkueessa tekee töitä sen eteen, että homma saadaan taas taipumaan ennalleen. Olen satavarma, että KalPa ei tee "lukkoja" vaan tekee nimenomaan "jypit".

Jaa-a. Pahoin pelkään että skenaario saattaa saada loppupelissä myös toisen suunnan, on meinaan sen verran pitkään tämä "jakso" jo kestänyt. Kyllähän töitä voidaan tehdä mutta siitä on pitkä matka takaisin voittojen tielle. Vaikka tässä kuinka toivoisi että suunta muuttuisi niin aika lailla vähän merkkejä siitä on ilmassa. Viimeisen 20 otteluun (1/3 runkosarjasta) pisteitä napsunut keskimäärin 1,35/ottelu joka oikeuttaa 8. sijaan. Eikä tahti ole parantunut sen jälkeenkään. 15 viimeistä ottelua on tuonut keskimäärin pisteitä 1,27 (9.), 10 viimeistä 1,30 (10.) ottelua ja 5 viimeistä kokonaista 0,8 pistettä/ottelu (12.). Ainakaan tuossa valossa kevät ei paista kovin kirkkaana Kuopion torille mutta JOS...

Ok, tiedän että kevät on ihmeiden aikaa mutta sen verran jyrkkään alamäkeen KalPa on päästetty luisumaan että aikapaljon ihmeitä pitää alkaa näkymään. Ensinnäkin tietty helppo sanoa jälkikäteen mutta Ahosen myynti (toisaalta olikohan vaihtoehtoja) näyttää tällä hetkellä katastrofin alulta. Tätä nykyä Toivonen pelaa ok ja Koskisen kanssa tehdään töitä mutta Toivosesta ei ole tällä hetkellä "pelastavaksi" maalivahdiksi Koskisesta puhumattakaan. Toki kaikki on mahdollista JOS...

Toisekseen pakkien keskitalven loukkaantumiset varmaan (mihin varmaan maalivahtipelin ohella näin jälkikäteen katsottuna olisi pitänyt reagoida paljon topakammin) vaativat veronsa mutta yhdessä maalivahtitilanteen kanssa joukkueen voitokas ilme ja itseluottamus on kääntynyt pahasti mahalaskun puolelle ja ei nykyisistä otteista nyt ainakaan kovin suurta itseluottamusta näyttäisi heijastuvan. Yleensä pari erää neppaillaan kulmissa, paikoille ei yritetä kiekkoa pelata (kiekonmenetyksen pelossa???) tai parhaassa tapauksessa käännetään paikoilta vielä takaisin kulmiin kunnes vasta kolmannen erän takaa-ajoon löytyy maalintekemisen kiimaa. Parempi olisi vaikka hävitä hyvällä yrityksellä kuin tyytyä pelihallintaan sota-alueen ulkopuolella. Eli jos nyt viimeiseen yhdeksään peliin löytyy taisteleva ja ennen kaikkea maalinnälkäinen ilme niin kaikki on mahdollista mutta edelleen JOS.

Ja jos kaikki olisi noin yksinkertaista niin varmaan myös korjaaminen olisi helppoa. Mutta kyse taitaa olla paljon meikäläisen tiedonkäsittelykapasiteettia suuremmista asioista ja aika monta jos sanaa taitaa nykyhetken ja aurinkoisen kevään väliin jäädä. Toki kaikki on mahdollista mutta paljon muutosta parempaan se vaatii ja aika alkaa kieltämättä käydä vähiin. Kyllähän nykytilanne huiken alkukauden jälkeen kyrsii aivan helvetisti mutta jos nyt sitten edes yhtä asiaa saisi toivoa niin jos kaadutaan niin kaadutaan maalin edessä luistmet jalassa niin perkeleesti puolustaen ja maalia yrittäen eikä huopatossuissa kulmissa syötellen. Kalpan playoff pelin olisi syytä alkaa jo heti seuraavasta pelistä.
 
Viimeksi muokattu:

Bondarev

Jäsen
Loistava kirjoitus Haalariosastolta! Itse olen puhunut monessakin eri ketjussa just tuohon sävyyn, että tämän hetkinen pelillinen kriisi EI OLE mikään muutaman pelin juttu enää. Isossa kuvassa homma on alkanut luisua lapasesta, kuten Haalariosasto tuossa edellisessä viestissään kirjoittaa.

On vaan niin helvetin helppoa mennä lätinöiden " johdetaan kuitenkin vielä sarjaa, haasteellinen ohjelma" yms taakse. Lie sitten valmennusportaassakin mukavoiduttu tilanteeseen ja tämän hetkinen tila yllätti heidätkin housut kintuissa. Eilisen Blues pelin jälkeisessä haastattelussakin Tuokkola vaikutti pikkupojalta, jolta oli juuri varastettu tikkari. Nyt pitäs pikku-tuomaksen taistella se tikkari sitten takas. Voi tosin olla, että siitä tikkarista on enää tikku jäljellä....
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
Paketti, joka oli jo tukevasti kasassa on nopeasti ja yllättäin rakoillut narahdellen hiukan joka osa-alueella.Kuosi ei ole kuitenkaan kokonaan revennyt saati lösähtänyt, joten se mitä niin moni on nyt jo monta kuukautta kaivannut, juuri sopivasti ennen tärkeimpiä pelejä: Nyt on Tuomaksen näytön paikka.Jos tämä solmu saadaan nyt auottua ja kokka nousuun kohti loppurytinöitä niin luulenpa ettei niistä tosipeleistä tarvitse niitä vaikeimpia tullakaan.Kovat ja pahat offsit luvassa, mutta henkisesti voimaa saa usein alle parhaiten juuri ratkaistusta lamasta.Se sitten kyllä vithuttaa oikeasti ellei valmennus kykenisi tähän mutta kun siellä on itse kenkäkin jeesaamassa. Pitäisi onnistua.
 

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
perinteet kunniaan!

Kesken maukkaimman kauden vitutuksen heitän yksimielisesti susiklubin kenttäpuolentallaajilta perinteisen kannattajamietteen kaikille joukkueemme kannattajille asuinpaikasta-ja maanosasta riippumatta: Tehdään kuten aina ennenkin eli mitä enemmän vituttaa niin sitä enemmän kannustetaan!

Jos tuntuu ettei aika riitä molempiin niin hoitelee ensin sen kannustuspuolen ja kauden jälkeen on kyllä koko kesä aikaa pelkästään sitä vittuuntumista varten tarvittaessa.Kun ottaa asian kerrallaan niin ei pällikin pysyy paremmassa kuosissa päätyyn asti oli se sitten se mestaruuskannu tai ekan kierroksen viimesen pelin päätylauta.
 
Viimeksi muokattu:

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Kesken maukkaimman kauden vitutuksen heitän yksimielisesti susiklubin kenttäpuolentallaajilta perinteisen kannattajamietteen kaikille joukkueemme kannattajille asuinpaikasta-ja maanosasta riippumatta: Tehdään kuten aina ennenkin eli mitä enemmän vituttaa niin sitä enemmän kannustetaan!

Jos tuntuu ettei aika riitä molempiin niin hoitelee ensin sen kannustuspuolen ja kauden jälkeen on kyllä koko kesä aikaa pelkästään sitä vittuuntumista varten tarvittaessa.Kun ottaa asian kerrallaan niin ei pällikin pysyy paremmassa kuosissa päätyyn asti oli se sitten se mestaruuskannu tai ekan kierroksen viimesen pelin päätylauta.
Ei itsessään pöljempi ajatus hokkarilta.Tietysti kun ite pääsee noihin peleihin vähäsen miten sattuu niin tullee se kravatti pureskeltua paskaksi naama vihreenä usiammankin kerran kauden aikana eikä sitä aina muista edes siellä pelissäkään kitaansa avata ja karjua muiden mukana vaikka tilaisuus olisi.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Onneksi ei enää vituta yhtään tuo KalPa. Peliä kun tällä hetkellä katsoo, niin joukkueen pelaaminen on kuin raikas tuulahdus 90-luvun lopulta. Onneksi joukkuetta ei vahvistettu siirtorajan lopulla. Onneksi. Eihän sille sentterille ja pakille olisi ollutkaan käyttöä. Runkkis on kohta ohitse ja p-off pelit kestävät näillä otteilla korkeintaan neljä peliä. Kyllä tämä tästä.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Kyllähän meitä nyt taas koetellaan. Mutta sehän on tuttua ja turvallista KalPan kannattajalle. Joten eiköhän me tämäkin kestetä.

Täytyy kuitenkin muistaa, että KalPan kausi on ollut tähän asti yllättävän hyvä. Nyt aletaan olla siinä mihin tuo materiaali ja untuvikkovalmentaja kykenevät.

Nyt vain toivotaan, että pudotuspeleissä tapahtuisi ihmeitä ja olisi roppakaupalla onnea. Runkkari nyt tulee olemaan tätä syöksykierrettä, mitä se on ollut viime kausinakin runkkarin lopussa.

Eli nyt tehdään vain sitä mitä me KalPa-kannattajat osataan: toivotaan niin perkeleesti. Toivotaan, toivotaan.

Toivotaan ...
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
Yllättävän hyvin kotimontussa kannustusta on kuulunut vaikka vithutuskäyrien on täytynyt olla kohtuullisen huikeasti kattopalkeissa. Ellen sitten ole sotkenut turkulaisten mahdollisiin huutoihin mutta tuttu "KalPa" siellä väleissä on kuulunut.
Elämä on joskus hirveää ja jääkiekko tuntuu vielä hirvittävämmältä.Toisaalla kunnon suolihuuhtelulla pärjää taas seuraavaan nousuun asti.Tsemppiä sisaret ja veljet.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Kyllähän tässä nyt voidaan ruveta joukkueen osalta varailemaan etelän matkoja maaliskuun lopulle sillä kausi loppuu kyllä heti puolivälierissä.
Ei uskoisi kuinka sekaisin voi joukkueen tärkeimmän puolustajan loukkaantuminen saada joukkueen mutta Lannonin loukkaantumiseen käytännössä loppui tämä kausi.
Varsinkin kun paikkaajaksi hommattiin täysin erilainen kaveri eli Glenn niin ei tarvitse enää miettiä mennäänkö pitkälle vai ei kun kausi loppuu nopeasti.

Kiitoksia kuitenkin hienosti 2/3 runkosarjasta mutta siihen se jäikin.
Olisiko sittenkin kannattanut sijoittaa niitä Ahos-rahoja tähänkin kauteen?
Toista yhtä hyvää mahdollisuutta tuskin taas tulee.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Tänään kaukalossa nähtiin 18 "eikiinnosta" asenteella mennyttä paskahousua. Jos joku oikeasti uskottelee itselleen, että pelin taso nousisi tällä kaudella umpipaskasta hyväksi - suosittelisin miettimään uudestaan. Pudotuspeleissä tulee 4-0 takkiin, siispä katseet kohti kautta 12/13.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tänään kaukalossa nähtiin 18 "eikiinnosta" asenteella mennyttä paskahousua. Jos joku oikeasti uskottelee itselleen, että pelin taso nousisi tällä kaudella umpipaskasta hyväksi - suosittelisin miettimään uudestaan. Pudotuspeleissä tulee 4-0 takkiin, siispä katseet kohti kautta 12/13.
Sehän tässä vituttaakin, kun suurimmalla osalla pelaajista on jo ensi kaudeksi sopimus niin sama paska jatkuu. Katseet siis kohti kautta 2013-14.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Vittu, että vituttaa tuo munaton paskajengi! En kyllä jaksa enää edes uskoa mihinkään ihmeeseen. Niinkuin joku edellä mainitsi... umpipaskasta hyvään on todella pitkä matka, eikä muutamassa matsissa enää ihmeitä tehdä. No, eipä tarvii kehitellä lomia töistä pleijareitten ajalle.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pudotuspeleissä tulee 4-0 takkiin, siispä katseet kohti kautta 12/13.
KalPa taitaa kokea saman kohtalon, kuin Lukko pari vuotta sitten. Runkosarjan kärjessä lähes 50 kierrosta ja sitten puolivälierissä suoraan lomille lomps. Huippuvireinen veskari kaupattiin kovalla rahalla KHL-joukkueeseen kesken syksyn, joten siinäkin mielessä tuttu tarina.
 

eakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Siis mitä helvettiä pelaajien kesken on tapahtunut? Onko joku käynyt kusemassa kaikkien muroihin? En muista noin tahdotonta ja aneemista surffailua nähneeni koskaan Niiralan montussa. Tällä hetkellä tulis turpaan jokaiselta Mestis-joukkueeltakin. Ensimmäinen kerta tällä kaudella kun lähdin kesken pelin pois hallista. Ja tällä hetkellä tuntuu, että taitaa jäädä tuo playoff-kausikortin lasku maksamatta. Vittu!
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Mikä on kun ei kiinnosta? Nyt vittu se pöytä puhtaaksi ja äkkiä!

KalPa, sinut on haastettu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös