Vitutusketju

  • 1 188 079
  • 6 628
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Oli kyllä semmoinen veto, ettei kyllä mikään hörppy ollut!

Oisko voinut naulata niistä paikoista pari maalia? Kalpa on vienyt peliä ja Sport on jaloissa, mutta tehokkuutta vain ei ole yhtään.
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei oo tapana tuomareita syytellä ,mutta kyllähän siinä jäi päivänselvää estäminen viheltämättä. Lappalaisen huitaisu taas oli rankkarin arvoinen ei siinä ,mutta sitä ei ois koskaan pitänyt tulla.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Haistakaa nyt oikeasti jo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä vittu. Tässä alkaa jo toivomaan, että tuo päin vittua kasattu velliperseiden luokkakokous pullahtaisi kokonaan ulos pudotuspeleistä. En todellakaan halua, että siellä kahden säälimatsin jälkeen seurajohdon toimesta saunotetaan Saksmania ja Lainetta "hyvin tehdystä työstä". Sit ollaan taas lauteilla niin tyytyväisiä, että olipa jälleen mukavaa osallistua kiekkokauteen.
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei tunnu kyllä Klemetti saavan mistään sisään tällä hetkellä ,mutta sentään paikkoja saa Simontaival taas on hävinnyt kuvasta kokonaan hyvä ,että edes enää muistaa ,että sekin tuolla pelaa toivon kyllä että vaihtaa maisemaa ensi kaudeksi vaikka niitä yv maaleja on tehnytkin ,mutta muuten ei saa kyllä mitään aikaan ja jos oot pelkkä snipperi niin sitten pitäs se +20 maalia kauteen tehdä tehtaan takuulla.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Näinkö näit.. Itse näen , että Lekkas antoi sentään mahdollisuuden voitaa. Myös rankkari oli hieno ikävä kyllä.
Oli nopea reagointi ja vedän puolet sanoista takaisin. En huomannut, että siellä oli puolus... siis meripoiju Lappalainen jalkoineen mukana hämmentämässä.
 

Saaaakuu!

Jäsen
Suosikkijoukkue
SikaKalPa
Aika hyvinhän tuo peli oli hallussa vaikka tuomarointi oli kyllä Kovamaista.
Itse luulin ensin että Sportille tulee jäähy kiekottoman pelaajan estämisestä, olin ihan yllättynyt. No ei sitten tullut.
Jep sama homma ja ennen sitä osui Sportin pelaajan maila meidän ukon naamaan maalin edessä. Isossa kuvassa ei kyseisellä rankkivihellyksellä ollut mitään merkitystä, tämä kausi on ollut paketissa jo ajat sitten. Siitä huolimatta tappio se vaan vituttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös