Vitutusketju

  • 10 540 517
  • 56 130

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kesästä kyllä voi nauttia - silloin, kun helle ei pilaa sitä. Toisessa ketjussa jo kirjoitinkin, että en yksinkertaisesti tajua, mitä hienoa on yli 25 asteen lämmöissä.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Vituttaa lämmöstä valittajat. Kesää on Suomessa pari viikkoa ja ensimmäisen lämpimän päivän jälkeen alkaa se kitinä...

Helteestähän nimenomaan voi valittaa, se on sääilmiöistä ainoa jolta ei voi suojautua ulkona. Siksi minä yritän pysyttäytyä ilmastoiduissa sisätiloissa kun lämpötila kohoaa yli +15 astetta, mikä on ihmisruumiille sietämätön. Fakta on vain että väkisinkin joutuu ulkona liikkumaan sekä pihatöitä tekemään noilla saatanallisilla keleillä joten silloin sitä pitää ainakin kirota.

Vesisateesta ja pakkasista ei kuulu valittaa, niiltä voi suojautua pukeutumalla oikein, vituttaa ihmiset jotka ei sitä tajua.

Täytyy tietysti sanoa että ymmärrän toki jos joku joutilas tykkää lämpimistä keleistä, miksei sitä itsekin jossain voisi maata ilman vaatteita kylmän juoman kanssa, monet ihmisistä joutuu kuitenkin käymään töissä. Ei ole mukavaa pitkähihainen paita päällä mennä palaveriin jos joutuu poistumaan ilmastoiduista tiloista.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vesisateesta ja pakkasista ei kuulu valittaa, niiltä voi suojautua pukeutumalla oikein, vituttaa ihmiset jotka ei sitä tajua.

Voi suojautua mutta se Michelin-miehen leikkiminen on ihan perseestä ja rajoittaa elämää. Pakkaset on perseestä, talvi on perseestä, helteet rocks!
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Hellettä enemmän minua vituttaa keli-sanan käyttö silloin, kun puhutaan pelkästään säästä. Ei ole ensimmäinen kerta, kun tästä kirjoitan, mutta eipä ole vitutuskaan laantunut.
 

kaspeerk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pittsburgh
Annetaan kelille puolittainen vitutus. Vapaapäivinä mukava kun voi vaan makoilla auringossa, mutta töissä on vähän hikiset oltavat kun pitää olla pitkissä housuissa lämpimien koneiden äärellä. Yöt ovat toinen, milloin vituttaa. On vaikea nukkua kun samaan aikaan hikoilee kuin pieni sika. Tuuletin helpottaa vähän, mutta ei sekään lopulta tee muuta kuin kierrätä ilmaa. Muutama yö mennytkin evakossa toisella puolella taloa, jossa on viileä.

Kyllä, myös talvella vituttaa on kylmä. Ei ole kiva joutua aina pukemaan kuutta kerrosta päällekäin. Eikä sateetkaan ole kivoja, koska kengät kastuvat.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Voi suojautua mutta se Michelin-miehen leikkiminen on ihan perseestä ja rajoittaa elämää. Pakkaset on perseestä, talvi on perseestä, helteet rocks!

Ei minun elämääni rajoita että puen päälle villakangastakin ja lakin, muuten on sama varustus kuin keväällä ja syksylläkin, mutta takki ja lakki on vuodenaikojen mukainen. Annan siis neuvon että sijoita laadukkaisiin takkeihin niin ei tarvitse pukea montaa kerrosta päällekkäin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ah, helle, tuo jokavuotinen haukuttu ja samalla mitalla puolustettu ilmiö. Sanon tänäkin vuonna, että mikä siinä on, kun ei haluta käsittää, että ääripäät sääoloissa vituttavat ihmisiä? Ei ole kivaa näillä helteillä, mutta sen mukavampaa ei ole kolmenkympin pakkasissakaan. Onneksi näistä kärsitään aika pieni osa vuoteen mahtuvista päivistä.

Mua vituttaa se, että terveydentilani kun on mikä on, niin tällainen mummontappohelle ei voi olla vaikuttamatta siihen. Rannalla olen jo jokusen päivän viettänyt, koska vedessä on hyvä olla. Täällä kotona pelkkä lyijykynän nostaminen riittää siihen, että hikeä valuu kuin vettä rännistä, mutta voinhan olla nostamatta sitä ja niin olen toiminutkin. Se hyvä puoli työkyvyttömyyseläkkeellä olemisessa on, että ei tarvitse tehdä yhtään mitään ja voi suunnitella päivänsä säätilan mukaan, ei siitä huolimatta.

Annan siis neuvon että sijoita laadukkaisiin takkeihin niin ei tarvitse pukea montaa kerrosta päällekkäin.

Tämä on muuten ihan totta. Olisiko ollut viime syksynä, kun ostin vähän laadukkaamman talvitakin ja todellakin lämpimän sellaisen. Se oli 75 % alennuksessa, joten köyhälläkin oli varaa. Vaan ainakaan viime talvena ei ollut yhtään päivää, että sitä takkia käyttäessä ei olisi tullut kuuma. Liian laadukas rotsi. Osaratkaisin ongelman pukemalla takin alle pelkästään t-paidan.

*e* Sekin tavallaan vituttaa, että köyhä kun olen niin ei ole varaa ostaa montaa takkia talven eri lämpötiloihin, mutta se on asia erikseen.
 
Viimeksi muokattu:

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Helle vituttaa. Helle vituttaa päivällä, helle vituttaa illalla, helle vituttaa aivan vitusti yöllä, helle vituttaa vielä aamullakin.

Silloin kun iskee päälle vähän kylmemmät kelit, pukeudun pitkähihaiseen paitaan. Silloin kun iskee päälle ns. pakkaskelit, vedän hihat alas siitä pitkähihaisesta. Kunnon pakkaskelien iskiessä laitan takin päälle.
Siitä jos kelit vielä radikaalisti kylmenee, niin laitan takin kiinni, mahdollisesti korvasuojat päähän, ja kaulaliinan peittämään kaulan ja suun. Tässä vaatetuksessa olo on vielä mukavan luonnollinen.

Tällaista paahdetta sen sijaan ei oikein pysty pakenemaan mitenkään, ei ainakaan tällä metabolismilla.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
KYLLÄ SITÄ MARRAS_KUUSSA SITTEN ITKETÄÄN SITÄ ETTÄ ON SITÄ MÄRKÄÄ SITÄ EIKÄ SITÄ MUISTETA SITÄ SITÄ HELLE KUUTA. SUOMALAISET SITÄ AINA ITKEE SITTEN SITÄ SAATANA Ei sitä pullustus ovoimissa tai jatko tai talvi sodassa itketty helleitä, oltiin ja kuoltiin ja jos ei kuoltu niin ei itketty ! ! ! ! ! JA JOS KULOTIIN NIIN EI ITKETTY KUN KUOLTIIN SITÄ KUOLTIIN JA SILLÄ SIISITI
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voi pojat, lähtisin alta aikayksikön jos Leelia vaan suostuis <3

Mä käyn lasten kaa Siikajärvellä tai Salmessa (kalajärveltä Vihtiin päin). Voin laittaa sulle voileivän kylmikseen enskerralla. Tunnistat mut punaisesta neilikasta vaikka tissien välissä ja muutenkin kyllä, olenhan se rantsun viehkein valas ;);)
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Vituttaa aina, kun käy Sodankylässä. Ei millään pahalla pyssykyläläisiä kohtaan, mutta onko siellä normaalia porukkaa ollenkaan? Jo pelkkä läpiajaminen tankkauksineen saa voimaan pahoin. Heittämällä Suomen ei-kokematta-paskin kunta. Eli siis nähtynä paskaa.

Ja helle vituttaa myös. Ilmat kun liikaa lämpenee, niin vesi laskee ja lämpenee, kalat ei syö, hyttysiä on perkeleellisesti ja sitten kun ei viitti t-paidassa mennä hyttysten takia, niin on koko ajan soija päällä. Ja kun on soija, niin ei näe lasien läpi, ei aurinko- eikä silmälasien. Ja sitten kun niitä mäkäräisiä tunkee vielä lasienkin alle. Ja kun tulee soija, niin itikkaa on entistä enemmän kimpussa.

Mitä vikaa olisi siinä, että koko ajan olisi 10-18 astetta pilvipoutaa, silloin tällöin sadetta. 80 asteen lämpötilanvaihtelu vuodessa on paskaa.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Mä käyn lasten kaa Siikajärvellä tai Salmessa (kalajärveltä Vihtiin päin). Voin laittaa sulle voileivän kylmikseen enskerralla. Tunnistat mut punaisesta neilikasta vaikka tissien välissä ja muutenkin kyllä, olenhan se rantsun viehkein valas ;);)
En nyt muuhun keskusteluun ota kantaa, mutta minkälainen paikka tuo Salmijärvi on lasten kanssa käydä? Ootteko käyny Saarijärvellä, mukavan kirkasvetinen järvi, mutta kunnon hiekkaranta puuttuu.
 

Rööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Isäni on kertonut kärsineensä kahdesti iskiaksesta, ja parantaneensa sen molemmilla kerroilla kävelemällä paljain jaloin karkean soran (pihasora) päällä. Molemmilla kerroilla kipu ja jumitus on yhtäkkiä kadonnut, ja selässä on tuntunut lähes lämmin "humahdus" jumituksen lauetessa. Joku väittää, että tuo johtuisi vyöhyketerapiasta. Itse en sellaiseen näennäistieteeseen usko (kuten ei ymmärtääkseni isänikään), joten oma veikkaukseni on, että tuossa tilanteessa ihminen jännittää alaselän lihaksia tavallisesta poikkeavalla tavalla, mikä voi saada aikaan selässä olevan jännityksen laukeamisen.

Uskokaa tai älkää, tämä toimii! En eilen vielä itsekkään uskonut, mutta aamulla koin kaksinkertaisen herätyksen.

Olen nimittäin kärsinyt pari viikkoa varsin vittumaisesta iskias-särystä. Alakropan vaatettamiseen olen tarvinnut ulkopuolista apua. Istuminen ja paskalla käynti ei irvistelemättä onnistunut. Lääkäriltä olen saanut särkylääkkeitä ja lihasrelaksantteja, turhaan. Fyssari on käännellyt koipiani kiveriin asentoihin apuja ahdinkooni antamatta. Sitten saapuu Messias-Sistis vitutus-ketjuun naurettavuuksineen.

Hymähtelin luettuani viestin, mutta päätin koettaa konstia. Mitään ei ollut menetettävissä. Läpsyttelin paljain jaloin pitkin polttavan kuumaa asfalttitietä läheiselle ulkoilureitille, joka on hiekka-alustainen. Kipristelin kiiruhtamatta menemään muutaman tolpan välin ja takaisin. Sain lenkki-kansalta kummeksuvia katseita hipsutellessani hiekkatietä kevennetyin askelin. Ja todellakin, kipu koivessa ja lonkassa alkoi hellittää pikkuhiljaa. Mitään kuvaillun kaltaista humahdusta ei tapahtunut - mitä nyt päänahka hieman kihelmöi - mutta apu oli kiistaton. Olo oli kuin herätysjuhlissa. Nyt laimeaa kipua tuntuu ainoastaan ääriasentoihin taivutellessa. Julistankin näin Sistiksen Jatkoajan viralliseksi maalikkoparantajaksi - ellen jopa palstan Niilo Ylivainioksi!

Kiitos Sistis, tulet nauttimaan varauksetonta ihailuani Jatkoajassa ja sen ulkopuolella - halusit tai et!

Oliko muita jalan?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Uskokaa tai älkää, tämä toimii! En eilen vielä itsekkään uskonut, mutta aamulla koin kaksinkertaisen herätyksen.

-clip-

Julistankin näin Sistiksen Jatkoajan viralliseksi maalikkoparantajaksi - ellen jopa palstan Niilo Ylivainioksi!

Älä perkele, joku meni oikeasti kokeilemaan? Kai se on pakko uskoa, koska nyt jo kaksi henkilöä on tuon maininnut toimivan. Tai sitten teillä molemmilla (sinulla ja isäukollani) on monta pykälää rajumpi huumorintaju, kuin mihin normaalisti on totuttu... Itsehän en ole tuota tosiaankaan kokeillut, mutta menee kyllä kokeiluun heti kun selkävaivat iskevät.

Niilo Ylivainio kunnostautui ihmisten kaatamisessa. Toivottavasti sinulta ei sentään lähtenyt lenkillä jalat alta... paljain jaloin kulkemisessa on joka tapauksessa puolensa. Mahtaako noita iskiasvaivoista kärsineitä hippejä edes olla ikinä ollut...

Kiitos Sistis, tulet nauttimaan varauksetonta ihailuani Jatkoajassa ja sen ulkopuolella - halusit tai et!

Taidan laittaa allekirjoituksekseni: "Röörikin ihailee Sististä". Tai ehkä en. Absurdi tilanne joka tapauksessa.
 

Rööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Älä perkele, joku meni oikeasti kokeilemaan? Kai se on pakko uskoa, koska nyt jo kaksi henkilöä on tuon maininnut toimivan. Tai sitten teillä molemmilla (sinulla ja isäukollani) on monta pykälää rajumpi huumorintaju, kuin mihin normaalisti on totuttu...

Usko pois, toimii se. Sepäs vasta olisikin lystikästä, jos faijasi olisi heittänyt tuon tsöykkinä ja joku urpo menee kokeilemaan ja kokee ihmeparantumisen.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Usko pois, toimii se. Sepäs vasta olisikin lystikästä, jos faijasi olisi heittänyt tuon tsöykkinä ja joku urpo menee kokeilemaan ja kokee ihmeparantumisen.
Kannattaisi varmaan käydä tuolla aiheeseen liittyvässä tapahtumassa.

Linkki vie Stadikalle hengelliseen valaistumiseen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jatkan vielä tätä off-topicia. En minä ainakaan usko, että tuo hipin leikkiminen soratiellä auttaisi niihin selkävaivoihin, joissa aiheuttajana on oikeasti joku välilevyn pullistuma tai vastaava vaiva. Jos kyseessä on sen sijaan vain pahasta lihasjumituksesta johtuva ongelma, niin saattaa tuo tehotakin, jos kerran muutamat hullut kertovat tuosta saaneensa apua. Mikä tuon aiheuttaa, on sitten taas mysteeri. Itse veikkaan edelleen, että kyse on vain siitä, että tuossa soralla paljain jaloin kulkiessaan ihminen askeltaa täysin eri tavalla kuin kengät jalassa kulkiessaan. Tämä taas saa aikaan sen, että jalkojen, kuten myös selän lihaksia käytetään eri tavalla. Ja tämä saattaa saada aikaan sen, että joku sitkeämpikin jumitus saattaa aueta.

Joku saa toki esittää paremmankin teorian. Plasebovaikutukseen en tässä asiassa usko. Enkä mihinkään huuhaa-vyöhyketerapiaan.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mä käyn lasten kaa Siikajärvellä tai Salmessa (kalajärveltä Vihtiin päin). Voin laittaa sulle voileivän kylmikseen enskerralla. Tunnistat mut punaisesta neilikasta vaikka tissien välissä ja muutenkin kyllä, olenhan se rantsun viehkein valas ;);)
Tämä on muuten nyt hieno juttu. Voin käyskennellä rannalla, tuijotellen naisten rintavarustuksia. Ja jos joku hermostuu ja kysyy että mitä helvettiä saatanan pervo niin voin vastata että hei, minä vaan etsin punaista neilikkaa.
 

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Nyt rupeaa vituttamaan oikeasti vanhaa kun lähettävät koko ajan sähköpostissa tuota mainosta " TILAA SUURI SUOMALAINEN KÄSITYÖLEHTI" voi perkele!
Tässä iässä hyvä kun vaimon kanssa jaksaa jouluna ja juhannuksena, vielä pitäisi käsityölehtiä tilata! Missä ihmeen välissä syömisen, konjakin, nukkumisen, vaimokkeen kanssa pelehtimisen ja pelimatkojen välissä ehtii käsityölehtiä selaamaan ja selfmade- putkistohuoltoa tekemään? Miksi ne minua luulee, joksikin eturauhasjätiksikö?

Jos tuosta saisi edes kelan alennuksen niin voisi pojalle tilata mutta silläkin on jo niin messevä blondi tyttöystävänä ettei se mitään saatanan käsityölehtiä tarvitse, laittaisivat peruskouluun alennustarjouksia tai joillekin yliopistohipeille mutta tarjotaan nyt tämänikäisille käsityölehtiä, voi perkeleleen perkele!

: ( )
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Nyt rupeaa vituttamaan oikeasti vanhaa kun lähettävät koko ajan sähköpostissa tuota mainosta " TILAA SUURI SUOMALAINEN KÄSITYÖLEHTI" voi perkele!
Ai jaa. Minkähän niminen onkaan tuo "käsityölehti"? Minun nuoruudessani Ratto, Jallu ja Kalle olivat näitä miehille suunnattuja käsityölehtiä...
 

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Ai jaa. Minkähän niminen onkaan tuo "käsityölehti"? Minun nuoruudessani Ratto, Jallu ja Kalle olivat näitä miehille suunnattuja käsityölehtiä...

Ihan vaan SUURI SUOMALAINEN KÄSITYÖLEHTI on tämä nimeltään, mikälie Kallen erillisnumero, ota näistä nyt selvä tässä iässä. Ainoa mitä voisi vielä vilasta olisi ne ukin penthouse- lehdet vm 1939 mutta ne on siellä venäjän puolella viipurissa viipurintie 38 ssa e- rapussa huoneiston oliko se nyt 54 makuuhuoneen piirongin salaluukun välipohjan alla, mutta putin ja KGB pääsevät nyt niistä naattimaan.
--Karjala takasin! x ( )
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ihan vaan SUURI SUOMALAINEN KÄSITYÖLEHTI on tämä nimeltään, mikälie Kallen erillisnumero, ota näistä nyt selvä tässä iässä. Ainoa mitä voisi vielä vilasta olisi ne ukin penthouse- lehdet vm 1939 mutta ne on siellä venäjän puolella viipurissa viipurintie 38 ssa e- rapussa huoneiston oliko se nyt 54 makuuhuoneen piirongin salaluukun välipohjan alla, mutta putin ja KGB pääsevät nyt niistä naattimaan.
--Karjala takasin! x ( )

Tässä tänään (?) näin lööpin, jonka mukaan Putin opiskelee yökaudet kaikkea uutta, joten taidanpa nyt tietää mitä se Putin yökaudet oikein "opiskeleepi". Siellä se sivuja hipelöiden ja pläräten "lueskelee" ukkisi penthouse -lehtiä vm 1939. Mahtaa olla jo moneen kertaan luettu ne lehdet mutta "meidän" Putin se vaan jaksaa.

vlad.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Tässä tänään (?) näin lööpin, jonka mukaan Putin opiskelee yökaudet kaikkea uutta, joten taidanpa nyt tietää mitä se Putin yökaudet oikein "opiskeleepi". Siellä se sivuja hipelöiden ja pläräten "lueskelee" ukkisi penthouse -lehtiä vm 1939. Mahtaa olla jo moneen kertaan luettu ne lehdet mutta "meidän" Putin se vaan jaksaa.

vlad.

Sen on pakko lukea artikkeleita kun kuvien kohdalta on joku aiemmin lueskellut liimannut sivut toisiinsa kiinni, mokoma kettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös