Vitutusketju

  • 10 549 816
  • 56 138

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Ei hätää:

HS:n uutinen

Merja Kyllösen mukaan satelliittipaikannusta ei ole tulossa, sillä se loukkaisi ihmisen perusoikeuksia.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
En ole tuota Ollilan työryhmän tarinaa jaksanut lukea lainkaan, mutta miten tällaiset reissukullit eli myyntimiehet jotka painaa sen 35000-40000 kilometriä vuodessa? Kuka maksaa tuossa tapauksessa kilometriverot? Työnantaja vai työntekijä? Tällä hetkellä esim. dieselverohan tulee työntekijälle. Puhun nyt siis käyttöedusta tai vapaasta autoedusta...
Toisaalta enää ei mikään yllätä, onhan valtion mukaan sähkö pahempi kuin öljy asumisessa, mutta autoilussa taas sähkö on parempi kuin öljy. Puuhastelua...

Vapaassa autoedussa, joka itsellänikin on, ei kyllä tule dieselveroja maksettavaksi, ei tässä eikä tullut edellisessäkään firmassa.
Käyttöedussa ne tietääksi tulevat käyttäjälle maksettavaksi.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Ei hätää:

HS:n uutinen

Merja Kyllösen mukaan satelliittipaikannusta ei ole tulossa, sillä se loukkaisi ihmisen perusoikeuksia.

Niin siis Kyllönen on vastaan reaaliaikaista satelliittipaikannusta. Toisin sanoen joka autossa tulisi olemaan muksuboksi, jonka satelliitit havaitsee ja tietoa kerättäisiin johonkin arkistoon, josta sitten matkat ynnättäisiin verottajalle tiedoksi. Se, ettei kukaan pääsisi satunnaisella hetkellä tutkimaan, missä mikäkin auto on menossa, on sitä yksityisyyttä.

Noin 50 tkm vuoteen ajavana voisi kuvitella, että toteutuessaan tuo uudistus alkaisi jossain välissä vituttaa.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Noin 50 tkm vuoteen ajavana voisi kuvitella, että toteutuessaan tuo uudistus alkaisi jossain välissä vituttaa.

Vaimo ajaa ~45tkm/vuosi työmatkoja. Tosin ei enää silloin aja, kun tuo tulee voimaan, kun on väliaikainen duuni mutta jos tällähetkellä pitäisi veroa per/km maksaa niin menisi työpaikka vaihtoon.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka, olisi paikannus, sekä dataverkko pois päältä?

Käsittääkseni tuo kännykkä ei ole kuitenkaan niin reaaliaikainen, kuin juuri tuo GPS. Ja näin äkkiseltään ajateltuna niitä nyt tuskin seurataan samaan tapaan, kuin tuota GPS järjestelmää seurattaisiin.

En ehkä ymmärtänyt sun pointtia.. Mutta on se sun matkapuhelin verkossa jos se on päällä. Ja sun sijaintisi voidaan jälkikäteen selvittää.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Tiedän näistä blokkereista kyllä. Tähän olenkin miettinyt vastausta, että minkähän suuruinen mahtaa olla sakko jos jäät sellaisesta kiinni ja miten helppo tuollainen on piilottaa esim. poliisilta tai katsastusmieheltä jos ulottavat tuon tarkastamisen määräaikaiskatsastukseen?

Tekniikkaa tämän osalta en hirveästi tunne, mutta luulisi, että pystyvät jotenkin mittamaan lähettääkö auto signaalia vai ei?

Eipä tuo iso ole, auton tupakansytyttimeen laitetettava härpäke.
Linkki nettikauppaan. Singaporessa noita myytiin joka elektroniikkakojussa alkaen 10 usd.
Varoituksen sana: Jenkeissä joku UPS nääpiö oli kylllästynyt tuohon 24/7- valvontaan jakeluautossaan ja oli mennyt päiväpanolle Newarkin kentän läheiselle motellille ja lennonvalvonta oli mennyt jumiin muutamaksi tunniksi. linkkiä en nyt tuohon tapukseen hätäisesti löytänyt.
 

rosba70150

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Noin 50 tkm vuoteen ajavana voisi kuvitella, että toteutuessaan tuo uudistus alkaisi jossain välissä vituttaa.

Faija ajeli parhaimpina vuosina n. 120 000 km vuodessa ja vaikka onkin nyt vähän himmannut tahtia, menee vieläkin lähemmäs 100 000 vuodessa. Tuleekin mielenkiintoiset joulupöydän keskustelut ko. aiheesta.
 
Vittu kun vituttaa.. Ja liikenne vaihteeksi.

Kuopiosta pohjoiseen päin olevilla Kallan silloilla on tehty remonttia n. 4 vuotta. Tämän takia remonttialueella on ollut alennetut nopeusrajoitukset. Joka ikinen kerta kun Savon Sanomien netissä on juttua siltaremontista ja nopeusrajoituksista, ihmiset kommentoivat, kuinka vitun kovaa porukka sillalla ajaa 5-kympin tai 6-kympin alueella. Poliisi onkin pitänyt ratsioita silloilla säännöllisin väliajoin ja ovat ihan lehdessä kertoneet kuinka ihmiset ovat näyttäneet heille peukkua ja vilkutelleet ja antaneet posiitivista palautetta liikenteenvalvonnasta.

Samaan aikaan nämä samat saatanat ajavat jonossa puolen metrin välein säästä riippumatta, pääasia että rajoitusta ei ylitetä. Todennäköisesti nämä samat saatanat vetävät keskustassa vielä kolmantena autona päin punaisia eivätkä ole kuulleet, ettei viereiselle kaistalle pysähtynyttä autoa saa ohittaa itse pysähtymättä.

Keskittyisivät siihen oman auton hallintaan, kaistoilla pysymiseen, eikä sen päänkään tarvitse siinä sillalla pyöriä kuin pöllöllä. Perkele!
 

Jackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Anaheim Ducks

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Uskoisin, että tässä haetaan tulevaisuutta ajatellen ratkaisua, jos/kun ihmiset alkavat siirtyä mm. sähköautoihin. Verotulot on saatava voimanlähteestä riippumatta?

Akkuvero! Latauspistevero! Kyllä lainsäätäjä on kekseliäs kun pitää kehittää uusia rahastuskeinoja.

Tuo kilometriperusteinen vero kyllä sorsii taajaman ulkopuolella asuvia tai sellaisia, jotka ovat hakeutuneet vähän kauemmas asuinpaikaltaan töihin. Tämä on ehkä erikoista siinä mielessä, että olen kuvitellut valtiovallan tahtona olevan työssäkäyntialueiden laajentaminen. Eikö nykyisin työttämänkin pidä hyväksyä työpaikka laajemmalta alueelta kuin aikaisemmin? Vai onko tämä vasta suunnitteilla? Toki tällä voidaan pakottaa ihminen muuttamaan keskuskuntiin ja vauhditetaan myös kuntaliitoksia.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vituttaa eräs rahalle perso ämmä.

Viime vuonna annoin periksi ja maksoin hänelle avoeron jälkeisistä vaatimuksistaan summan X, jotta sain tuon kirouksen pois omasta ja perheeni elämästä. Nyt se saatana yrittää vielä iskeä kerran. Vaatii korkovähennyksiä itselleen, vaikkei yhdessä "ostamastamme" talosta maksanut ikinä penniäkään. Ei menoja, ei lyhennyksiä, ei veroja. Mitään. Kaiken huippuna en ole tuota nähnytkään vuoden 2011 alun jälkeen, ja silti hän kokee aiheelliseksi vaatia vielä vähennysetuja koroista, joita hän ei ole maksanut.

Meneekö lopullisesti pettäneen mielenterveyden piikkiin, vai onko tuossa oikeasti joku sauma aiheuttaa vielä lisää harmia?

Hu**a.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Tämähän aamu alkoi hyvin. Tulin tunnin liian ajoissa kouluun, sillä unohdin, että eka oppitunti oli peruttu. Tämänkin ajan ois voinu nukkua...

No, ei siinä muuten mitään, mutta tämän jutun unohti myös 7 muuta tyyppiä (kaikki tyttöjä). Nyt täällä on koko tunnin soinut joku sysipaska Loop-radio. Aviciitä, Calvin Harrisia, David Guettaa sun muuta listapaskaa. Koitappa täällä yrittää nukkua...

+ vituttaa Tapatalk. Olin kirjottamassa tätä viestiä, kun piti käydä katsomassa tuo Wikipedia-linkki tähän. Sitten kun tulin takas tähän sovellukseen, niin koko viesti oli kadonnut (eikä edes eka kerta). Siksi tämä viesti saattaa vaikuttaa hätäsesti sutastulta.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Akkuvero! Latauspistevero! Kyllä lainsäätäjä on kekseliäs kun pitää kehittää uusia rahastuskeinoja.

Joo siis täyssähköisissä autoissa on käyttövoimavero. Ainakin Focuksen sähköautossa oli vuosivero 134e/v. Mulla on tossa pihassa auto, jonka autoverot on vuodessa alle 150e ja varmasti on hieman enemmän Co2-päästöjä, kuin tuossa täyssähköisessä mobiilissa.

Siinäkin on vielä ero, että sähköautolla pääsee n. 160km täydellä latauksella (kovalla pakkasella puolet) ja tolla mun autolla n. 700km seka-ajolla. Kyllähän noista saisi vaikka "ikuiset" lataukset akkuihin, kun varaussysteemiä kehitettäisiin, mutta näin ei tietyt tahot halua kehittää autoja, koska polttoaineiden käyttö putoaisi lähes nollaan ja sähköyhtiöt eivät tarpeeksi kompensaatiota tästä saa tällä hetkellä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tämähän aamu alkoi hyvin. Tulin tunnin liian ajoissa kouluun, sillä unohdin, että eka oppitunti oli peruttu. Tämänkin ajan ois voinu nukkua...

No, ei siinä muuten mitään, mutta tämän jutun unohti myös 7 muuta tyyppiä (kaikki tyttöjä).

Riippuu tietysti tytöistä, mutta ei se välttämättä ole pelkästään vitutuksen aihe, jos on niin sanotusti se ainoa kukonpoika kanalauman keskellä. Paitsi tietysti sitten, jos kotkotus alkaa välittömästi eikä kukko pääse kiekumaan.

Sitten on tietysti vitutuksen aihe, jos naisihmisiä päästetään vastaamaan musiikkivalinnoista. Sitä virhettä ei pidä koskaan tehdä missään tilanteessa, olivat naiset minkä ikäisiä tahansa, koska naisten, erityisesti nuorten naisten, musiikkimaku on mitä todennäköisimmin hyvin rajoittunut ja kehittymätön, eikä se yleensä siitä juuri kehitykään. Poikkeuksia toki on, mutta ne ovat niitä kuuluisia poikkeuksia säännöstä.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Vilpas sulaa saatana. Nyt olisi ollut paikka ottaa huikea voitto. Mutta ei niin ei. 14p johto ennen viimeistä neljännestä vaihtuu jatkoaika tappioksi. Ei taida taas uni tulla heti.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Nyt jos koskaan on asiaa tähän ketjuun. Vittu, että on kyllä vittuuntunut olo. Tässä 3 viikkoa nukkunut putkeen sellasilla 5-6 tunnin yöunilla, alkaa pikkuhiljaa tuntumaan aamuisin. Vituttaa herätä joka saatanan aamu niin saatanan aikasin. Englannin kirjoituksistakaan en ole pääsemässä läpi. Vittu, että jaksaa koulu+väsymys olla paskamainen yhdistelmä. Minkäköhänlainen kombinaatio on intti+väsymys? Haistakaa inttihomot vittu! Palkka-armeija FTW!


Onneksi loma häämöttää n. tunnin päässä. Vittu!
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Vittu, että jaksaa koulu+väsymys olla paskamainen yhdistelmä. Minkäköhänlainen kombinaatio on intti+väsymys?


Ellet ole jonnekin erikoisjoukkoihin tai johtajakoulutukseen menossa niin harvemmin intissä tulee sellaisia tilanteita että olisi väsynyt siitä ettei ole saanut nukkua tarpeeksi.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Ellet ole jonnekin erikoisjoukkoihin tai johtajakoulutukseen menossa niin harvemmin intissä tulee sellaisia tilanteita että olisi väsynyt siitä ettei ole saanut nukkua tarpeeksi.
Rohkenen olla eri mieltä vuoden 2005 perusjääkärin kokemusten perusteella. Herätys oli muistaakseni 5.30 ja kyllähän se aina väsytti ihan saatanasti. Enkä tosiaan ollut riekkumassa hiljaisuuden jälkeen vaan kymmeneltä pedissä joka ilta. Varmaan sellainen 7 tuntia tuli kassulla nukuttua yössä, mikä ei mulle silloin ollut ainakaan tarpeeksi. Siitä sitten pikkuhiljaa kerääntyi sitä univelkaa. Lisäksi minun aamu-unisuuteni tarkoittaa sitä, että noin aikaisin herääminen pilaa auttamatta päivän (tai siis päivään ei oikein "herää" missään vaiheessa). Yleensä sitten illalla vapaa-ajalla otinkin nokosia punkassa. Leirit sitten oli vielä asia erikseen, pahimmillaan ei neljän päivän jaksossa kymmentä tuntia enempää nukuttu.

Aamuvirkuille ei armeija ehkä tosiaan ole niin paha väsymyksen kannalta.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Koko JA:n Mestis-palsta taitaa olla tänään vitutusketjua.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vanha muijakaveri alkaa taas lämmittelemään, pyytää drinksulle tai safkalle. Pahinta on se, että varmaan suostun.

Vituttaa, kun tietää saavansa elämänsä parasta seksiä tyypin kanssa, jonka kanssa ei loppupeleissä homma tule toimimaan. Yritetty kyllä on, mutta olemme liian erilaisia.

Hullu maailma.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ellet ole jonnekin erikoisjoukkoihin tai johtajakoulutukseen menossa niin harvemmin intissä tulee sellaisia tilanteita että olisi väsynyt siitä ettei ole saanut nukkua tarpeeksi.

Jaa, meillä oli toisin. Hyvä tietenkin, jos nykyään saa nukkua niin paljon jossain leireilläkin, ettei yhtään väsytä.

Se oli hienoa hommaa pitkän päivän jälkeen saada tykistöpatteristo lopulta asemiin, rättiväsyneenä päästä kahden aikaan yöllä vihdoin pystytettyyn telttaan nukkumaan ja herätä pilkkopimeässä puoli viideltä siihen, että lähdetäänkin jumalauta uusiin asemiin. Kamat kasaan ja liikkeelle, ja sama rumba kohtalaisen pitkine päivineen taas edessä. Toi vielä räntäsateisessa loppusyksyn kelissä, niin otsikon mukaan mennään kun totean että voi vittu että väsytti ja vitutti.

Mutta hei, niistä selvittiin ja hauskaa aikaa oli jälkeenpäin mietittynä.

Edit: Kävin tosin tuon nyt huomaamani lainaamassani viestissä mainitun johtajakoulutuksen, mutta kyllä ne 6kk perustykkimiehet siinä mukana joutuivat hommia tekemään.
 
Viimeksi muokattu:

Nick Neim

Jäsen
Työpaikalla on selvä tieto siitä, että olen ollut viime yön yövuorossa. Kyseisellä henkilöllä menisi aikaa alle minuutti tarkistaa, missä vuorossa olen ollut.

No ei, vaan vittu soitetaan klo 9 puhelimeen, ja ihmetellään miksi vitussa mun puheissa ei ole mitään tolkkua, ja kysellään olinko nukkumassa. Kyllä, kyllä olin. Kaiken lisäksi puhelin oli äänettömällä, ja heräsin siihen vitun tärinään, mihin en normaalisti herää ikinä. Ok, asia oli tärkeä, mutta ajankohdalla ei olisi ollut mitään väliä, olisiko tuo puhelu tullut klo 12 tai vaikkapa klo 14. Eikä muuten tule uni millään, vaikka pari tuntia vielä sängyssä tuli pyöriskeltyä.

Jos ensi yöksi pitäisi mennä töihin, hakisin aivan pomminvarman vittuilusaikun. Pelkästään tuon yhden ajattelemattoman mulkun takia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös