Vitutusketju

  • 10 550 196
  • 56 138
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Unohdin aamupäivällä muistaa jonkun asian ja annoin sen sitte olla, kun tuskin se mitään kovin tärkeää oli. Tunti sitten joku tuntematon henkilö tuli koputtamaan ovelle:"Täs olis nää sun pyykit."

Niin joo, unohdin pyykit taloyhtiön pesukoneeseen.

"Unohdin muistaa."
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuusikymmen Boströmin kaltaiset änkyttäjämulkut vituttavat. Ville Klinga siinä vielä samanlaisena kuspäänä mukana.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos tämä uutinen pienen lapsen päiväkodissa nukuttamisesta kahdeksan kilon peiton alla pitää paikkansa, niin kyllä vituttaa. Vituttaa se, että miten lastentarhan opettaja ja ohjaajat hyväksyvät tällaisen rankaisumenetelmän! Ja se myös, ettei niistä ole kerrottu vanhemmille, vaan tavallaan jäädään kiinni.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Viikonloppuna alko vasemmasta korvasta vähitellen "hävitä" kuulo. Välillä kuului jotta olisi puhuja ollut peltiämpärissä. Siitä sitten sunnuntaina päivystykseen, korvakäytävän tulehdus, tippoja. Uudestaan, sitten jos vaiva ei helpota.

No ei vittu helpota. Kuuleminen edelleen luokkaa huono. Nyt on tullut mukaan kipu ja jatkuva vitun vinkuna, vituttaa. Ja siinä sitten sivussa oikea korvakin oirehtii.

Uusia tippoja, muttei oikein syytä miksi. Kokeillaan nyt vaikka näitä.

Arvostan muuten suunnattomasti ulkolaisia lääkäreitä jonka puheesta ymmärtää sanan sieltä toisen täältä.
 
Viimeksi muokattu:

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Miks pitää jauhaa jokaisessa mediassa noista Jemenissä kaapatuista Suomalaisista. Voi vittu kuka pakotti menemään sinne rättipäiden maahan. Eikös sinne ollu vielä matkustuskielto? Sitten saatana itketään mediassa, kun ollaan jouduttu kaappauksen uhriksi. Nyt vituttaa!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Miks pitää jauhaa jokaisessa mediassa noista Jemenissä kaapatuista Suomalaisista. Voi vittu kuka pakotti menemään sinne rättipäiden maahan. Eikös sinne ollu vielä matkustuskielto? Sitten saatana itketään mediassa, kun ollaan jouduttu kaappauksen uhriksi. Nyt vituttaa!
Koska puolustusvoimat, poikani, koska puolustusvoimat.

Kuluneiden 139 kunnian päivän aikana nähtiin, että suomalainen upseeri kestää identtisine kaksosine... vaimoineen minkälaisen kidutuksen tahansa suojellakseen valtakuntaamme terroristien, bolshevikien ynnä muiden vihollisdesanttien häikäilemättömiltä iskuilta samalla, kun itävaltalainen ämmä itkee kuin pikkulapsi. Itävaltaan menetimme muutoinkin uskomme jo 1944; ovat paskanpuhujia kaikki. Siniset silmät kertovat, mikä maa on sotia käynyt, verta isiensä vuoksi vuodattanut ja missä moraalisesti kestävät instituutiot, kuten ylioppilastutkintolautakunta, Lotto ja puolustusvoimat, ovat loukkaamattomia, pyhiä ja muuttumattomia.

Atte ja Leila Kalevan kaltaiset miehet ja naiset antoivat eturintaman tulihelvetissä kaikkensa kansakuntamme kohtalonhetkillä - ja antavat jatkossakin, kun pilliin taas vihelletään. Tiivistäen voimme todeta, että Atte ja Leila Kalevassa on katajaisen soturikansamme jaloin ja kestävin selkäranka - sitä eivät murra karhun kynnet eikä idän inha rutto.

Ylipäällikön malja!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Helvetin mukava päivä, joka piti sitten mennä pilaamaan ihan itse. Tavallaan naisasiaketjun juttuja, mutta mennee tänne huomattavasti paremmin.

En ollut exästä kuullut pariin kuukauteen ja piti sitten mennä ottamaan yhteyttä. Kertoili elävänsä uudessa suhteessa, joten pitihän sitten kaikki arkinen sopia mitä nyt vielä oli lusikoita jakamatta ja sen sellaista. En olisi ikinä kuvitellut, että vetää näin voimattomaksi miehen, vaikka tiesin kyllä rakastavani sitä hölmöläistä edelleen.

Hyvästien heittäminen on hankalaa puuhaa, etenkin kun se hyvästeltävä on yli kymmenen vuotta (1/3) elämästäni ollut hyvin lähellä. Elämä jatkuu ja sitä rataa, eikä menneille kannata kyyneliä herutella, mutta minkäs teet kun se vituttaa kuitenkin.

"Uutta suoleen, kun vanha kuolee!" - oli sanonta joskus poikavuosina. En allekirjoita tuota enää.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jatkoaika ja sen keskustelut aiheuttaa pientä närästystä. Wanha ongelma on jälleen noussut liigakeskusteluissa pinnalle ja se pikkaisen syö miestä.

Tarkoitan tällä sitä, että jos osallistut muuhun kuin oman suosikkijoukkueen keskusteluun niin aika äkkiä tulee kritiikkiä siitä, että olet väärän joukkueen kannattaja. Varsinainen asia unohdetaan täysin ja tätä ongelmaa sitten yritetään taklata sillä, että viesti aloitetaan tyyliin "sorry, että olen väärällä hiekkalaatikolla.. jne".

Syvältä perseestä tällainen, tiedän että tästä vitutuksesta pääsee helposti kun jättää Jatkoajan keskustelut lukematta ja tuo onnistuu helposti. Silti kaipaan Keskusteluja ja niitä ei täältä enää löydä.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Kesä tulossa, mutta rahaa ei ole. Mukavasti suunniteltu meillä työharjoittelu kesän ajaksi. Työnantaja ilmoitti, että palkkaa ei makseta harjoittelusta. Työpaikkaa kyllä yrittävät tarjota valmistumisen jälkeen, mutta se ei paljon lämmitä nytten jos ei ole varaa maksaa laskuja eikä rahaa edes käydä missään. Aikuinen mies ei oikein viitsiti kotoa ruinata rahaa, mutta kaippa se on niin tehtävä.
 

meciar81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
Vaikka kuinka olen yrittänyt omaksua positiivista ajattelua arkeen, niin pistää mielen kireäksi muutama asia:

1) hommasin koiranpennun helmikuussa ja muutamat ensimmäiset viikot kuljin kesken työpäivän ruokatauolla äkkiä ruokkimassa pennun ja käyttämässä ulkona. Aikaa max 30min ja ajamiseen yhteen suuntaan kuluu 10-12min. Joten tuosta voi jokainen päätellä, ettei kovin paljoa olisi jumittaa jonkun eläkeläiskuskin perässä, jotta pentu ehti tehdä tarpeensakin...

2) miksi hemmetissä autolla ajaessa monilla on tapana kääntyäkseen lähestulkoon pysähtyä kokonaan ja vasta sitten tehdä se käännös, vaikka risteys on tyhjä!!!

3) miksi ihmeessä pankkiautomaatilla / parkkiautomaatilla kuittia tai pysäköintilappua ottaessa on pakko jäädä katsomaan sitä kuittia siihen automaatille? Lappu käteen ja sivuun, jotta seuraavakin pääsee hidastelemaan :)

4) naiset, jotka valittavat, että miehet tienaavat enemmän... kun kuulen naisen sanovan tuon, niin itselläni katkeaa pinna saman tien. Eräskin leidi valitti, että naisvaltaisella alalla hänellä oli pienempi palkka kuin alemman koulutustason miehellään toisella alalla. Mikä hemmetti siinä on, ettei voi ymmärtää ensinnäkin, että täsmälleen samasta työstä on sama palkka (ainakin kunta ja valtiosektorilla, missä siis tämä "eräskin leidi" työskenteli ja motkotti ensin kovaan ääneen, kun miehet tienaavat enemmän). Ja mikä pakottaa hakeutumaan "naisvaltaiselle alalle"....

5) miksi ihmeessä pitää aina valittaa ja nähdä kaikki negatiivinen :) saa vain muutkin pahalle tuulelle... onneksi on jatkoaika, minne voi vuodattaa :D
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Työpari harjoittelussa. Ajatus karkaa jatkuvalla syötöllä jonnekkin aivan muuhun ja sitten pohditaan taas 5 minuuttia mitä tässä pitikään tehdä. Kyllähän sen sitten tiesi, että ylitöiksihän se menee. Ei siinä olisi ongelmaa, mutta palkkaa kun en tästä saa niin mua ei vittuakaan kiinnosta olla minuuttiakaan pidempään kuin tarvisi olla. Toinen ähersi puolisen tuntia yksinkertaisten hommien kanssa, kun itse sitten hullun kiilto silmissä tehdä mahdollisemman nopeasti kaikkea, että pääsisi viikonlopun viettoon.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka kuinka olen yrittänyt omaksua positiivista ajattelua arkeen, niin pistää mielen kireäksi muutama asia:

1) hommasin koiranpennun helmikuussa ja muutamat ensimmäiset viikot kuljin kesken työpäivän ruokatauolla äkkiä ruokkimassa pennun ja käyttämässä ulkona.

No, johan tossa on ihan syytä synkkään vitutukseen ja myös kantsii katsella peiliin. Siis miksi hankit sen rääpäleen? Ei ole muiden vika, vaan juuri Sinun. Isi. Vai ootko sille vitun hurtalle iskä?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Pahoittelut heti alkuun pitkästä vuodatuksesta, mutta nyt vituttaa enemmän kuin aiheesta. Tällä seuraavalla en halua olla pikkumainen enkä lukeutua mielensäpahoittajien sarjaan.

Alkuun sanon kuudenkymmenen paremmalla puolella olevan isäni sairastavan turhankin paljon ikään kuuluvia sairauksia. Hän stressaa todella helposti asioista, mutta kykenee asumaan vaivattomasti omillaan. Taisteleva luonne.

Sitten asiaan. Isäni muutti tässä taannoin uuteen asuntoon. Asunto on yleisilmeltään mainio, mutta kaikkea pientä fiksailtavaa löytyy(ovenkahvat, kylppärin lattiamattojen paremmat liimaukset, muutaman vääntyneen saranan korjaus ym. paljon kaikkea pientä.

Tätä asiaa hoitaa tämän seudun Lassila&Tikanojan huoltomiehet. Tämän kyseisen episodin vastaavat huoltomiehet olivat tuuraajia itse pää huoltomiehelle. Isäni on muutamana päivänä soittanut että voisiko nämä asiat tulla hoitamaan. Ollut erittäin asiallinen ja maltillinen koko ajan. Viimein eilispäivänä huoltomiehet ilmoittivat tulevansa korjaamaan viat hetimiten. Heitä ei näkynyt koko päivänä.

Tänä aamuna isäni sitten soitti udellaakseen että mihinhän aikaan mahdollisesti huoltomiehet olisivat tulossa kun muuutakin kiireitä päivään mahtuu. Puhelun aikana isäni sai osakseen tylyä kielenkäyttöä vaikka ilmaisi aiheellisesti asiasta. Puhelu päättyi siihen kun tämä tuuraava vittupää löi luurin isäni korvaan.

No muutaman tunnin kuluttua tuuraava vittupääkaksikko saapui isäni asuntoon. He työntyivät ovesta sisään sanomalla "me tultiin nyt vaihtamaan se palovaroitin" ja kertoilivat kuinka talon tulisi olla tyhjä, koska kuulemma 12. kesäkuuta on luvassa täysremontti. Vittupääkaksikko ei osannut nimetä kuka remontin oli valtuuttanut eikä sitä tiedetty isommissa päättävissäkään tahoissa. Isäni asuntoon ei siis ole tulossa muuta remonttia kuin nämä pikkufiksaukset.

Lopulta nämä järjen riemuvoitot olivat kertoneet ettei heidän toimenkuvaansa kuulu korjailla mitään, sillä talo oli heidän mielestään menossa täysremonttiin. Tämä tuli todettua valheeksi jo oikeasti asioista päättävien ihmisten suulla.

Viimein vittupäät poistuivat sanaakaan sanomatta asunnosta paiskaten oven.

Pointtini on siinä, että mikä tarve on osoittaa törkeää käyttäytymistä vanhaa ja sairasta ihmistä kohtaan. Ei ole hetkeen vituttanut niin paljon katsoa murtunutta isääni kun hän mietti että tekikö hän jotain väärin ansaitakseen moista kohtelua.

Eli kysynkin teiltä seuraavaa. Oliko tämän minun verenpaineen potenssiin miljoonaan nostaneen kaksikon toiminta ammattimaista? Vai oliko isäni lopulta syypää ollessaan asiallinen vaatiessaan perusjuttuja jotka kuuluu hoitaa?

Itse otin kukat hattuuni ja soitin tuon Tikanojan herra isolle herralle. Hän lupasi ottaa pojat puhutteluun maanantaina. Väkivaltainen en ole, mutta tällaisia tyyppejä varten on olemassa rauta vitonen.
 
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Naiset (tässä tapauksessa oma äiskä) ja puhelin. Sekä runsaat 50 minulle soitettua puhelua alle parissa tunnissa hänen toimestaan. Useimmat soitot kestäneet alle minuutin. Ja ei: äidilläni ei ole 60:stä ikävuodestaan huolimatta mitään vakavia sairauksia, hänellä vaan ei ole juurikaan kunnollisia kavereita, jotka kelpaisivat hänelle juttuseuraksi, joten minä joudun toimimaan juttukaverina.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
ZayWest: Vitutuksesi on oikeutettua ja johtuu pelkästään siitä, että asialla on L&T. Näköjään kyseisen firman peruskuvaan kuuluu paska asiakaspalvelu ja vielä surkeilla sosiaalisilla taidoilla varustetut työntekijät.

Omalla työpaikalla kyseinen yhtiö on alueen (iso tehdasalue siis kyseessä) mätäpaise. Tuntuu, että tämä on koko alueen monista yrityksistä se ainut, jonka kanssa on ongelmia. Työntekijät ovat kyrpiintyneitä, rikkovat alueen liikennesääntöjä jatkuvasti ja jokaisesta toisen virheestä nostetaan kauhea vittuilutrombi.

L&T:n annetaan tosiaan tehdä huoltotöitä vanhusten parissa? Huh huh. Pysyisivät siellä imuautoissaan ja roskarekoissaan. Tai ei, ei edes siellä, koska ovat silloin vielä vaaraksi muille tielläliikkujille. Koko yrityksen saisi ajaa alas tai vaihtaa ihan jokaikinen kaveri kyseisestä yhtiöstä uusiin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
L&T:n annetaan tosiaan tehdä huoltotöitä vanhusten parissa? Huh huh. Pysyisivät siellä imuautoissaan ja roskarekoissaan. Tai ei, ei edes siellä, koska ovat silloin vielä vaaraksi muille tielläliikkujille. Koko yrityksen saisi ajaa alas tai vaihtaa ihan jokaikinen kaveri kyseisestä yhtiöstä uusiin.

Tällä ei niinkään väliä kun isäni ei nyt ihan pahimman laatuinen vanhus vielä ole, mutta stressaa noita sairauksiaan vain paljon. Eniten vitutti se kohtelu jota hän sai käyttäydyttyään jopa liiankin asiallisesti noita vittunaamoja kohtaan.

En minäkään vaadi huoltomiehiltä mitään sirkushuveja ja jatkuvaa sosiaalisuutta, mutta en myöskään sitä että tullaan töykeästi paikalle valheellisesti uhkailemaan asunnon menetyksellä.

Lupauduin paikan päälle tuonne isäni uuteen asuntoon kun oletettavasti Tikanojalta paikalle saapuu kaksin kappalein nöyrää poikaa pyytämään anteeksi. Tämän verran pystyin lukemaan herra iso herran puheista.

Mielenkiintoista nähdä millaisia cousin fuckereita sieltä sitten paikalle saapuu. Omia sanoja heitä kohtaan en tule säästelemään, olkoonkin miten lapsellista tahansa osaltani. Minun raja menee siinä kun vanhempi ja asiallinen mies saa osakseen tällaista paskaa.
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
En minäkään vaadi huoltomiehiltä mitään sirkushuveja ja jatkuvaa sosiaalisuutta, mutta en myöskään sitä että tullaan töykeästi paikalle valheellisesti uhkailemaan asunnon menestyksellä.
Mitäs vikaa siinä on jos asunto menestyy? Miksi sillä uhkaillaan? Ihme talkkarit teillä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Mitäs vikaa siinä on jos asunto menestyy? Miksi sillä uhkaillaan? Ihme talkkarit teillä.

Tähän remonttiasiaan ei osannut vastata kukaan oikeasti asioista tietävä/päättävä taho. Eikä kyllä edes nämä nobodyt itsekään. He kuulemma tiesivät jonkun tietävän että remontti alkaisi määrättynä päivänä. Siksi he eivät voineet korjata asunnon olemattomia pikkuvikoja.

Uskon että nämä herrasmiehet olivat tuon myötä viimeistä päivää töissä.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Vituttaa jatkoajan kirjoittajien keskimääräinen suhtautuminen Suomen maajoukkueeseen.
Liian tunteikkaita vai liian välinpitämättömiä? MM-kisojen kohdalla ei tarvitse välittää sen suuremmin.
 
Liian tunteikkaita vai liian välinpitämättömiä? MM-kisojen kohdalla ei tarvitse välittää sen suuremmin.
Vähän sama ilmiö kuin Granlundin uraan suhtautumisessa. Sillä että julistetaan valtavirrasta poikkeavaa mielipidettä erotutaan mukavasti perusjampoista ja noustaan ikään kuin lätkäfanien eliittiin. Ja suurella osallahan takki tietysti kääntyy samantien jos menestystä sattuukin tulemaan.

Mömmöm on höntsää ja änärin prosenttikiekkoroiskinta sitä oikeaa kiekkoa, mutta siellähän ei ilmaveivi tuu koskaan pärjäämään kun keskitason kolmossentterinä, ruotsalaiset ja kanadalaiset ja sveitsiläiset ja muut kun sattuu olemaan niin helvetin ylivertaisia suomalaisiin verrattuna. Jalosen meidän peli on paskaa kun ei tänään tullut yhtään maalia.

Ei siinä tietysti mitään vikaa ole, jos vaikka divarikiekko merkitsee enemmän kun maailmanmestaruuskilpailut. Itsekin rankkaan seurajoukkueeni ratkaisupelit korkeammalle omalla kiinnostuslistallani kuin mm-kisat. En silti koe tarvetta nostaa itseäni virtuaalijalustalle vähättelemällä mm-kisoja tarpeettomasti netissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös