Vitutusketju

  • 10 548 210
  • 56 138

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Vituttaa huomata, että keväällä jopa kuukausia kestäneestä raittiudesta on valahtanut kesän aikana siihen rytmiin, että joka päivä menee 3-8 kaljaa.
Toi kesä on kyllä aina pahaa aikaa. Samoissa merkeissä meni itselläkin kesäkuukaudet. Nyt kuitenkin periaatepäätöksellä meni korkki kiinni. Vittumaisinta siinä on se että eilenkin pitkän työpäivän jälkeen kun jatkoi duuneja vielä kotisohvalla, ei voinut sitä paria bisseä ottaa rentoutuakseen. Noh, kokeillaan nyt löytyykö itsestä kerrankin jotain selkärankaa ja korkki pysyy kiinni.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Maksimaalinen vitutus jo viikon kestäneeseen flunssaan!

Minulla neljättä päivää kuumetta, pää täynnä räkää, korvat lukossa ja yskää. Bonuksena pari kertaa lensi oksennuskin, kun nielu oli niin täynnä limaa. Nyt on hieman parempaan päin menossa, huomisen olen ainakin vielä sairauslomalla. Ehkä sitten torstaiksi kykenisi töihin, jos ei tule takapakkia tervehtymiselle.

Se on valitettavasti satavarma syksyn merkki, että minä saan ne taudit, jotka lähtevät liikkeelle. Koulujen alettua lapsukaiset pärskivät ja niistävät ja saavat kierrätettyä taudit kaikkialle missä liikkuvat, ja yleensäkin ihmiset palaavat lomiltaan töihin hakemaan uusia tautikantoja. Julkisissa kulkuvälineissä pitäisi muutenkin pitää jotain hazmat-pukua ja suihkuttaa toisia päin aivastelevien ihmisten kurkusta alas desi tai pari desinfiointinestettä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa koko SM-Liiga puoli. Joka vitun ketjussa puidaan samoja asioita ja mihinkään ei edistytä, koska ulospääsyä tästä ei ole. HIFK-faneilla oma mielipide ja Jokeri-faneilla oma mielipide. Jatkuvaa samantoistoa. Alkaa muistuttaa jo käyttäjä HIFK:n naisasioita.

Itse en jaksaisi lukea enää yhtään koko Ben-Amor - Peltonen casea. Voitaisiin pikkuhiljaa alkaa keskittymään jo alkavaan kauteen ja siihen itse peliin, joka on muuten nimeltä jääkiekko.
 

Northern King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hei, kaikki. Minä täällä taas.

Ei tunnu tulevan loppua tuolle flunssalle. Se pahin vaihe meni ohi antibioottien avulla ja aloin jo uskoa, että joko vihdoin olisin terveiden kirjoissa. Mutta nyt on taas tauti tehnyt paluuta. Ei toki yhtä pahana kuin silloin, mutta kuitenkin vittumaisesti. Ei tässä kunnossa oikein voi salille lähteä. Tällä hetkellä on menossa ehkä surkein jakso treenausmielessä.

Ja nyt kun on alettu nillittämään, niin todetaan nyt vielä, että niskakin on kipeä.

Jos vielä maanantaina sama touhu ei lopu, niin se saa luvan jatkua. (Menen siis lääkärille.)
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Täällä myös vituttaa rankasti kun nokka vuotaa ja hiton kipee olo päällä. Siihen päälle tää kotona jumittaminen, niin kyllä rassaa huolella. Kai sitä johonkin pitää kohta lähteä paskasta olosta huolimatta, että ei pää halkee lopullisesti.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Vituttaa kun tiistaksi luvattu uusi kotiteatterivahvistin ei ole vieläkään saapunut. En olisikaan halunnut viikolla rauhassa kytkeä ja säätää sitä että olisi viikonloppuna saanut nauttia leffoista.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kävi vetämässä viimeiset valokaapelit hökötykset aamulla. Netti pitäs olla nopeampi ja tv tulisi tuota kautta myös.

Juu maksulliset kanava näkyvät, mutta kanavapaketti 1 ei suostu löytämään paikaltaa, siis ykköset kakkose kolmoset yms. Boksi on hieman vanha, mutta vörkkii muilta osin ihan hyvin, mutta eipä vittu tietenkään täydellisesti.

Ei vittu taas kinnostas lahjoittaa rahaa yhden digiboksin edestä.

Toimi saatanan paska.....
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lohduttavaa huomata tästä ketjusta, että en ole ainoa joka kärsii saatanallisesti flunssataudista. Eikä se ole mikään parin päivän epämääräinen nuha, vaan viikon kestänyt kokonaisvaltaisen vittumainen olotila, joka tuntuu kropassa 24/7.

Ääni ei kulje ollenkaan, räkä lentää nenästä taukoamatta, kitalaesta irtoa yskiessä vihreitä paksuja limaklönttejä, päässä humisee, korvat menee lukkoon, ajatukset harhailee. Ei auta apteekin reseptivapaat rohdot tähän tautiin. Mikä lie influenssa, mykoplasma tai kehkotauti. Jos hiukankin vielä pahenee, niin lähden saatana päivystykseen jonottamaan. Vittu!
 
Viimeksi muokattu:

Wod

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä myös vituttaa rankasti kun nokka vuotaa ja hiton kipee olo päällä. Siihen päälle tää kotona jumittaminen, niin kyllä rassaa huolella. Kai sitä johonkin pitää kohta lähteä paskasta olosta huolimatta, että ei pää halkee lopullisesti.

Ihanasti itsellä alkoi maanantaina kurkkukivulla. Ajattelin että ei mitään. Tänään töissä sitten tuntu, että ei ole voimia mihinkään. No kello löi kotiin lähdön merkiksi, mutta vielä oli yksi keikka tehtävänä. Eiköhän siellä odota aivan jumalaton savotta. Homma oli helppo, mutta vaati paljon fyysistä rehkimistä ja sitä riitti. No siinä sitten nostelemaan ja johan pukkas tuskahikeä ja ajattelin, että mitä kivaa sitä taas on tehty, että viimeinen keikka osottautuu näin raskaaksi. Siitäkin selvittiin. Nyt vittumainen olo. Kaikki muut kivut löytyy paitsi kuume ei nouse. Koko viikonloppu pilalla koska ei jaksa mitään tehdä. Piti mennä sinne ja tonne. Nyt ollaan vaan kotona ja eiköhän sopivasti maanantaiaamuna olla 100% terveenä jatkamaan työntekoa. Toki mielummin terveenä, kuin tilassa jossa ei oikein pysty tehdä mitään.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
"AC-luksaatio". Voi isäkissan vittu.

Olkaas muut varovaisia kun pyöräilette sateella.
Vitutti kun tulin ketjua lukemaan... mutta nyt voi jopa (ja taas) spandex-pyöräilijöille nauraa. Sitä nyt vain sattuu.

Olipa kerran päivä. Päivä joilloin pedistä noustessaan meinasi jotakuta vähäisen verran ärsyttää pelkkä herääminen, mutta kahvin ja aamupalan verran päivä onnistui. Autonkin tässä päivässä tämä määrittelemätön henkilö sai ulos autohallista ja tuosta vitun tietyömaasta läpi - maavara on mitä on - ja vain vähäisten pohjakosketusten kautta... no ei vittu ainakaan sinne minne piti mennä! Jotain saatanan kaivinkonetta siellä on sitten edessä kohta valmistuvassa kiertoliittymässä, joten reitti on tukittu, jopa oikein iloisen neonkeltaiseen pukeutuneen vitun kesätyöjantterinkin toimesta. Edellä mainitun onnettumuuden kiertämisen vuoksi menee tällä piruparalla vain vittu kymmenisen minuuttia ylimääräistä, jotta pääsee edes lähelle omaa työmaataan.

No nythän tämä nimeltä mainitsematon kahdeksas veljes pääsee kuin pääseekin hengissä työmaalleen. Vastuksia on, mutta nehän ovat vain työtään jota tämä typerys tekee. Ne... ne... ne työt nyt sitten suoriutuvat, vaikka siinä matkan varrella kaikki luonnonvoimat ja etenkin ne luonnottomat voimat koettavat pistellä tätä väärään päivään herännyttä tarinan "sankaria" kuivaan tapaan sinne väärään reikään. Jollain tapaa tämä tarinan jo kohta antagonisti selviää näistä!

Sitten se sankarimme koettelee tuuriaan ja menee hartaasti harrastelemaan jotain urheiluunkin viittavaa...

No siitähän tälle meidän traagiselle tapaukselle ei sitten hyvä heilunut. Eikä neitsyet ripotelleet tuhkia päälle, tai edes tervehtineet. Aika ja lailla oli paska päivä tälle anonymiteetin omaavalle tarinan päähenkilölle tänään. Pyydän tarinan päähenkilön puolesta anteeksi sen verran, ettei se vittu jaksanut kelata sitä nauhaa enää yhtään enempää takaisin.

Vittu! Ja haistakaa ite.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Taas on se aika vuodesta, kun se ikiaikainen vitun syysflunssa iskee. Niskahartiat juntturassa, koko kroppaa kolottaa, pää on kipeä, kurkku on kipeä, yskittää, niistättä ja ja vituttaa urakalla!
En todellakaan pidä sairastamisesta. Vitun flunssa - vittu!
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Joo vittu. Eilen yöllähän se saatanan flunssa sitten alkoi. Tuntuu, että tämä räkätauti on kaikilla, jotka tunnen. Mukavaa odottaa, että yskä alkaa, kun selkä on niin huonossa kunnossa, että pieni köhiminenkin tuntuu sltä, kuin joku työntäisi tylsää veistä voimalla alaselkään.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vaikka olen täällä toisaalla kehunut DNA:n asiakaspalvelua, niin nyt kyllä vituttaa kyseisen lafkan toiminta. Hankin kesällä uuden puhelimen heidän liikkeestään ja samalla vähän rukkailtiin liittymäsopimuksia.

Aiemmin puhelinlaskuni on ollut about 35€ sisältäen melko paljon puheaikaa ja tekstareita ja tän kotitietsikan mokkulan. Uuden puhelimen hankinnan myötä laskun hinnaksi piti tulla kuukaudessa n. 43€. Nyt kuitenkin laskut ovat pompsahtaneet aivan käsittämättömiin summiin. Eka lasku oli 60€, mistä jo silloin otin yhteyttä asiakaspalveluun, mistä sai todella paskaa palvelua yli puolen tunnin odottelun jälkeen.

Nyt viimeinen lasku oli 76€, mikä ei varmasti voi pitää paikkaansa. Puhun kännykällä korkeintaan kaksi tuntia kuukaudessa ja tekstareita lähtee maksimissaan noin sata. Otin heti laskun saapumisen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluun. Puolen tunnin odotuksen jälkeen sain jonkun sönköttäjän kiinni, jonka mukaan perusmaksuni on 53€/kk. Tämä luuseri lupas sitten antaa reklamaationi jälkeen jonkun nettiyhteyden kahdeks vuodeks ilmaseks, joten perusmaksuni PITÄISI olla jatkossa se alun perin sovitu 43€. Silti laskussa on yli 20€ liikaa ja nörtti lupas lähettää mulle jonkinlaisen puheluerittelyn, mistä selviää viimeisen kuukauden aikana soittamani puhelut kolme viimeistä numeroa peitettynä. Koko numeron saaminen olis taas maksanut taas 8€ lisää.

Vituttaa se, että ei ole ihan ensimmäinen kerta, kun joutuu soittamaan DNA:n asiakaspalveluun ja odottelemaan linjoilla ties kuinka kauan. Välillä vähän vituttaa myös se, että menin vaihtamaan vanhan ja luotettavan Soneran tähän paskaan. Soneralla laskut tulivat aina sovittuna päivänä ja olivat juuri sellaisia kun pitikin olla.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Voin ilmoittaa, että kotimaani "meillä ei ole korruptiota" Suomen IT-puuhastelut vituttavat aivan poikkeuksellisella tavalla. Jos sukkulat pääsee Kuuhun ja himmelit Marsiin järjestelmällä, joka on maksanut n. puolet siitä, mitä kaavailtu pääkaupunkiseudun potilastietojärjestelmä e-reseptisysteemeineen tulisi maksamaan, niin jossakin kohti valintaprosessia on isosti vikaa. Olisiko se vika siinä kohdassa, että järjestelmätoimittajat ovat osallisina selvitystyössä, jossa ei oikein tiedetä, mitä ollaan tarvitsemassa, mutta jonka pohjalta kuitenkin valitaan järjestelmät ja niiden toimittajat? Onhan sitä vikaa siinäkin, että tuolla 1,8 miljardilla rakennettaisiin Viron kaltainen potilastietojärjestelmä e-resepteineen kaikkineen vuoden aikana myös 162 muuhun maahan sen Viron lisäksi ja tämä kattaisi siis reilut 80% koko maailman valtioista. Teitä veronne Suomeen maksavia varmaan vituttaa koko farssi vielä vähän minua enemmän.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Voin ilmoittaa, että kotimaani "meillä ei ole korruptiota" Suomen IT-puuhastelut vituttavat aivan poikkeuksellisella tavalla. Jos sukkulat pääsee Kuuhun ja himmelit Marsiin järjestelmällä, joka on maksanut n. puolet siitä, mitä kaavailtu pääkaupunkiseudun potilastietojärjestelmä e-reseptisysteemeineen tulisi maksamaan, niin jossakin kohti valintaprosessia on isosti vikaa.

Vielä on näkemättä asiallinen kritiikki tätä summaa kohtaan. Ei siinä, minustakin hinta on älytön.

Julkishallinnon projektina tästä löytyy vaikka kuinka paljon materiaalia, esim. kustannukset on jaoteltu tietyllä tarkkuudella. Ihmettelenkin siis, että kukaan ei ole pureutunut tähän tarkemmin, vaan heitellään jotain älyttömiä avaruusluotain -vertauksia.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Vielä on näkemättä asiallinen kritiikki tätä summaa kohtaan. Ei siinä, minustakin hinta on älytön.

Julkishallinnon projektina tästä löytyy vaikka kuinka paljon materiaalia, esim. kustannukset on jaoteltu tietyllä tarkkuudella. Ihmettelenkin siis, että kukaan ei ole pureutunut tähän tarkemmin, vaan heitellään jotain älyttömiä avaruusluotain -vertauksia.

Se nyt vain on niin, että 1,8 miljardia euroa on useimmille ihmisille pelkkä iso luku, joka ei sano yhtään mitään. Ihmisille on myöskin helpompi käsittää järjestelmän tarkoitus, jos verrataan, että sinne on tarkoitus syöttää miljoonan tai parin ihmisen potilastiedot ja pitää sähköinen reseptijärjestelmä kuosissaan kontra softan olisi tarkoitus opastaa muutama sata tonnia avaruusraketin osia Kuussa käymään, tai minne nyt halutaankin erilaisilla vimpaimilla lähteä. Ja tämä käytännössä (sekä yksinkertaistettuna) suurehko tietokantajärjestelmä maksaa tuplaten tuon NASA:lle kehitetyn systeemin verran.

Sen sijaan, että lässyttäisit tavasta, jolla asia väännetään rautalangaksi, voisit alkaa oikoa "älyttömiä avaruusluotain-vertauksia" jos sitä kompetenssia kerran piisaa.

Jatkokysymys voisi omasta puolestani kuulua, että miten ihmeessä samankokoiseen tietojärjestelmäprojektiin kuin mitä Viroon tehtiin saadaan kulumaan 8 vuotta yhden vuoden sijaan ja miten ne kustannukset voivat edelleen olla yli 160-kertaiset siihen nähden. Jostakin kabinetin sivuovesta euroja lapataan pihalle huomattavia määriä.

Jatkot muualla, vitutusketjuun tätä vääntöä on varmastikin turha jatkaa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Maanantai, työmatka Turkuun ja joku muija pahoinpiteli minun kaulan viikonloppuna. Kyllä siinä taas on vitutusta kerrakseen.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Sen sijaan, että lässyttäisit tavasta, jolla asia väännetään rautalangaksi, voisit alkaa oikoa "älyttömiä avaruusluotain-vertauksia" jos sitä kompetenssia kerran piisaa.

Montako peliä oot ite pelannu!?!?

Heh. Tuo avaruusluotain -vertaus on iltapäivälehtitasoa. Jos jotakuta oikeasti kiinnostaisi tämän kritisointi, niin materiaalia tuon tekemiseksi löytyy. Toki on mukavampaa vaan huudella "kauheeta" pitkin sosiaalisen median kenttää. Kaiken kauhistelu kun on aikamme ilmiö. Tuntuu, että näillä kaikilla blogisteilla riittää kompetenssia, kun katselee heidän näkemyksiään IT-projekteista, mutta mielenkiinto loppuu tähän kauhisteluun.

Saanen toki ihmetellä, että miksi kukaan ei asiaan tosissaan pureudu? Siitä voisi olla jotain hyötyäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös