Vitutusketju

  • 10 539 956
  • 56 130

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners

Ainahan lapsille tapahtuvat asiat korpeavat ja surettavat potenssiin kymmenen versus aikuiset ihmiset. Meilläkin kolme poikaa ja kaikenlaista sairautta on vuosien varrella ollut ja jäänyt. Kuitenkin mukulat ovat suht vahvoja kestämään koviakin asioita...tai näin olen ehkäpä lohduttautunut osittain. Jos perheessä vallitsee vanhempien välillä sopusointu ja jokainen perheenjäsen saa rakkautta lähimmältään niin tällä mennään jo vaikka läpi harmaan kiven. Ja juurikin perheenä.

On sitten taas fyysisesti terveitä lapsia mutta henkisesti täysin säpäleinä meidänkin maassa paljon. Muistaakseni 2005 arvio oli yli 100 000 kpl henkisesti sairaita lapsia. Surulliseksi vetää.

Mut joo Jeepeli, voimia perheelle ja ymmärrän täysin vitutuksesi/surusi.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Malaysian Mother Beating Her 8-Month Old Helpless Baby

Tekisi mieli mennä tuonne Malesiaan(?), repiä tuo muija mahdollisimman kivuliaasti hiuksista maahan ja potkia päähän muutamalla naamaan kohdistetulla nyrkin lyönnillä höystettynä. Vittu, saisi tietää miltä tuntuu kun on voimaton altavastaaja!
Kovin herkäksi tällaisten suhteen en itseäni luokittelisi, mutta vajaa 5-kuukautisen tytön isänä veti kyllä hiljaiseksi ja oikeasti tipan linssiin kun ajattelin oman tyttöni tuohon lapsen asemaan.

Ei vittu, miettikää nyt pieni, herkkä ja avuton lapsi joka kaipaa vanhemmiltaan nimenomaan lohtua ja turvaa, itkee lohduttomasti kipua ja kokemaansa raivoa ja saa vaan lisää kuritusta. Tekisi mieli ottaa syliin vaan ja vetää turvaan toi lapsi.

En tiedä miten paljon vauvat missäkin iässä ymmärtää tällaisia asioita ja yhdistää ne omiin tekemisiinsä, mutta myös se ajatus saa voimaan pahoin että tuokin lapsi saattaa siinä sängyssä äitinsä hakatessa luulla tehneensä jotain väärin kun kohtelu on noin julmaa, mutta mitä vitun väärää tai pahaa tuollainen pikkuvipeltäjä voi oikeasti tehdä.

Todella paha olo tuli tuon lapsen puolesta ja ikävä kotiin oman tytön luo.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16

Mitä helvettiä, oletko sinä minä? Ihan täsmälleen sama kohtalo kummassakin tapauksessa. Sain muuten ikuiset traumat ja loputtoman syyllisyydentunteen, kun aikoinani kyllästyneenä murahdin silloin neljä-viisi vuotiaalle tyttärelleni, että nuku nyt vaan, kasvukipuja ne vain ovat. No eivät olleet. Luojan kiitos ymmärsin asian edes välttävän nopeasti. Trexania jos ovat määränneet, niin aina mahdollisimman myöhään, sillä tämä aiheuttaa sitä mahakipua ja pahoinvointia. Näistä oireista muuten kannattaa sitten siellä lastenklinikalla ilmoittaa ja vaatia tarkistamaan onko muuta hoitotapaa tässä vaiheessa tautia. En tiennyt, että sellaisia voisi olla olemassa (kukaan ei asiasta myöskään koskaan mitään maininnut). Kun tyttären olo alkoi olla joka päivä yhtä helvettiä tuon myrkyn ottamisen jälkeen sitten kysyin ja olihan sellainen. Toinen lääke, jota ei tarvittu kuin kahdesti kuussa. Se tosin laitetaan aina sairaalassa tipan kautta ja kestää useamman tunnin per laaki. Pahoinvointi ja vatsakivut poistuivat. Saattaa olla, että tyttäresi on kuitenkin vielä liian pieni tälle toiselle lääkkeelle ja hänen on vielä otettava tuota Trexaa.

Hieman lohduttaakseni voin sanoa, että oma tyttäreni parani puolivuotta sitten. Hän täyttää heinäkuussa 17v, joten ihan äkkiä tuo tauti ei välttämättä ole poistumassa. Vaikka nivelvaivat pysyivät suht hyvin kurissa oli iriitin kanssa jatkuvaa taistelua. Lastenklinikan reumatiimi on muuten todella ammattitaitoista porukkaa, joten hyvissä käsissä olette.

Nuorimmalla pojallani on täysin samat oireet kuin omallasi. Lisäksi hänellä on selviä lukuvaikeuksia. Siihen löytyi syy ja se oli lyhytkestoisen muistin kurouma. Poika muistaa kristallinkirkkaasti jotkut tapahtumat kun oli vielä vaippaikäinen, mutta ei mitä on sanottu juuri hetki sitten. Samoin hän ehtii jo unohtaa lukemansa sanan alun ennenkuin pääsee loppuun. Hänen älykkyyttään on myös testattu ja hän oli (reippaasti) yli normin, joten siitä asia ei ole kiinni. Olen ihan varma kyllä, että taustalla on jotain muutakin kuin tuo lyhytkestoisenmuistin kurouma ja asiaa tullaan vielä tutkimaan jatkossakin.

Lopuksi kovasti tsemppiä ja sympatiaa sinne päin. Mikään ei ole vittumaisempaa kuin nähdä oman lapsensa kärsivän, mutta selviätte varmasti. Pikaisia paranemisia pikkuisille.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Siis mitä vittua mä juuri katsoin? Nyt ei pysty sanomaan yhtään mitään...pitää hieman sulatella.

Älä muuta sano.

Tuli mieleen että onkohan noilla seuduilla yleensäkkin järjestäen tuollaisia järkyttävyyksiä useinkin käytössä perheissä? Eli onko fyysinen kuritus "ihan peruskauraa" heillä.
 

Jeepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Islanders

Kiitokset Sinnerille ja Vanha Lenille tsempeistä.

Trexaahan ne määräsi, tänään illalla otetaan eka kerran. Lisäksi foolihappoa neuvottiin antamaan Trexan ottamisen jälkeisenä päivänä, kuulemma voi helpottaa huonoa oloa. Lastenklikalla emme käy, kun täällä Kainuun korvessa asutaan mutta ihan pätevän oloinen reumahoitaja tuntui olevan ja tosiaan nopeasti asiaan tartuttiin. Kaikki silmä- ja hammaslekurit, fysioterapiat ja verikoepäivätkin varailivat samantien. Vaikka tiedossa onkin ettei tauti ihan äkkiä, jos koskaan, ole pois menossa, on aina helpottavaa kuulla noita tarinoita kun tauti on helpottanut tai jopa kokonaan taantunut oireettomaksi iän myötä. Pikkulikka itse on niin positiivinen tapaus joka suhteessa, että tippa linssissä saa monesti juttuja kuunnella. Joten kyllä tämä tästä, asiat voisi olla niin paljon huonomminkin. On tullut jo naureskeltuakin asialle, kun minulla on ykköstyypin diabetes, tytöllä reuma ja pojalla kenties adhd niin mitäs me vielä lasten mutsille keksittäisiin, ettei tuntisi itseään ulkopuoliseksi vaivaisten joukossa.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Siis mitä vittua mä juuri katsoin? Nyt ei pysty sanomaan yhtään mitään...pitää hieman sulatella.

Oma poika tänään tarkalleen 1v ja 4kk ja voin sanoo, että veti aika hiljaiseksi tämä video. Varmasti järkyttävin video mitä itse olen tuolta Youtubesta koskaan nähnyt... tuntui jotenkin epätodelliselta kun ei pystynyt tuota lasta auttamaan.

Aina välillä miettii näitä murheellisia uutisia lukiessaan esim. jos joku on tappanut vaimonsa ym. että kuinka sekaisin ihmisen täytyy olla, että pystyy riistämään toisen hengen, niin tuota videota katsellessa tuli rehellisesti sanottuna halu hakata toi muija henkihieveriin... ja toi kuvaaja perään. Tiedä sitten tekeekö se minusta yhtään sen parempaa ihmistä tuohon naiseen verrattuna, kun tuollaisia itse ajattelen...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
...yritysfuusio...saksalainen...ei missään touhussa ole mitään järkeä...raportointi...
Tervetuloa kerhoon. Ainoa pelastus voi olla se, että jos firmaan jää riittävästi suomalaisia riittävän voimakkaita persoonia, joiden kanssa asioista voi sopia. Muilta osin homma menee puihin aivan varmasti. Kannattaa joko opetella politikointia tai vaihtaa firmaa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Malaysian Mother Beating Her 8-Month Old Helpless Baby

Tekisi mieli mennä tuonne Malesiaan(?), repiä tuo muija mahdollisimman kivuliaasti hiuksista maahan ja potkia päähän muutamalla naamaan kohdistetulla nyrkin lyönnillä höystettynä. Vittu, saisi tietää miltä tuntuu kun on voimaton altavastaaja!

Jätin videon katsomatta ihan pelkästään sen otsikon perusteella. Ei kiitos, en halua katsella ahdistavaa vauvaan kohdistuvaa väkivaltaa, jolle en mitään voi ja josta tulee paitsi vihaiseksi, myös erittäin pahalle mielelle. Kuvastaa kyllä myös sairasta nyky-yhteiskuntaa, jossa löytyy aina paitsi väkivallantekijä myös kameramies/nainen, joka pistää koko paskan nettiin. Kuka katselee vierestä kameran kanssa jos lapsia, eläimiä tai ketä/mitä tahansa pahoinpidellään ja kidutetaan? Onko Teemu Mäki käynyt Malesiassa kuvaamassa "taidettaan" ja lauennut sen jälkeen uhrin päälle, vai minkälainen psykopaatti täytyy olla, että näitä tekoja tekee ja/tai kuvaa?
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt alkoi vituttamaan jälleen tuo Teemu Mäki. Vituttaa tuollaiset taiteilijat, jotka tekevät taiteen nimissä melkein mitä tahansa.

Kyllä minäkin syön tehotuotettua lihaa, mutten kuitenkaan koskaan ole runkannut jauhelihapakettiin.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taiteen nimissä saa tappaa eläimiä? Mäki on sen luokan kusipää että toivottavasti ei edes ikinä kävele kadulla vastaan, silmäni saattaisivat palaa.

Netistä löytyvässä Kissa-esseessä Teemu kertoo, ettei nauttinut teostaan, ja olihan se vaikeaa sekä henkisesti että fyysisesti. Täytyy siis varmaan hyväksyä tekonsa, koska koki vaikeuksia masturboida juuri tappamansa kissan ruumiin päälle.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Jätin videon katsomatta ihan pelkästään sen otsikon perusteella.

Olisi pitänyt jättää katsomatta. Luoja miten voi ahdistaa tuollainen toiminta. Ei mikään, siis ei mikään voi olla kauheampaa katsottavaa.

Toisaalta kolmen pienen lapsen vanhempana sitä saattaa paremmin venyttää hermoja kuin aiemmin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lapsiin kohdistuva väkivalta - argh, voisin tappaa ton muijan! Mulla myös kolme lasta, tyttö + 2 poikaa, iät 17-23v. Huoli noista tyypeistä ei koskaan poistu, ihan sama minkä ikäisiä ovat. Nyt ymmärrän, kun mutsi sanoi ekan lapsen tultua: "Nyt sulla on elinikäinen homma". Jos joku asia on tässä maassa kunnossa, niin lasten lääketieteellinen hoito. Oma poika mursi käsivartensa suunnilleen 45 palaseen 6-vuotiaana, kun veti fillarillaan kunnon mällin ja niin vaan hoidettiin Lastenklinikalla sellaiseen kondikseen, että mitään ei enää huomaa. Suomi on about ykkönen maailmassa tässä. Tsemppiä Jeepelille!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kuvastaa kyllä myös sairasta nyky-yhteiskuntaa, jossa löytyy aina paitsi väkivallantekijä myös kameramies/nainen, joka pistää koko paskan nettiin.

Jos 1800-luvulla olisi ollut mahdollisuus tallentaa kovalevylle hirmutekoja niin mitä luulet...oltaisiko näin tehty? Aivan turhaa jeesustelua tuo "nyky-yhteiskunta"-läppä. Ihminen on ollut susi ihmiselle kautta aikojen. Ehkäpä nykyisin vieläpä vähenevin määrin.

Hyvä, että tuo kyseinen video on tuotu esille sillä se saa keskustelua aikaiseksi tästä paskasta. Tuo lapsi olisi varmasti saanut siipeensä ilman taltioimistakin. Ehkäpä Malesiassa tunnistetaan kyseinen äiti ja oikeus voisi tapahtua.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Hitusen vituttaa pahimpaan ruuhka-aikaan edellä ajavat autokoululaiset, jotka eivät vielä hallitse ajamista. Muistan toki millaiselta ajaminen tuntui, kun ensimmäisiä kertoja ratin takana ajelin ja ymmärrän kyllä, että kokemus on toisille hyvinkin traumaattinen, mutta toisinaan sitä toivoo, että nämä autokoululaiset valitsisivat toisen ajankohdan ensimmäisille ajotunneilleen. Erityisesti valtaväylillä ajellessa (esimerkkinä Tampereen väylä ja kehä ykkösen rampin kohdalla) nämä rookiet hidastelevat toisinaan todella pahasti menoa. Ruuhka-aikoina vasemmanpuoleisella kaistalla ohi soljuva autovirta puolestaan estää ohitusyrityksen, joten joutuu pakostakin köröttelemään hyvänkin matkaa autokoululaisen perässä.

Toisinaan tämä ottaa päähän rankastikin, toisinaan taas ei. Tänään oli sen verran tiukka aikataulu, että vähän alkoi vituttamaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jätin videon katsomatta ihan pelkästään sen otsikon perusteella. Ei kiitos, en halua katsella ahdistavaa vauvaan kohdistuvaa väkivaltaa, jolle en mitään voi ja josta tulee paitsi vihaiseksi, myös erittäin pahalle mielelle. Kuvastaa kyllä myös sairasta nyky-yhteiskuntaa, jossa löytyy aina paitsi väkivallantekijä myös kameramies/nainen, joka pistää koko paskan nettiin. Kuka katselee vierestä kameran kanssa jos lapsia, eläimiä tai ketä/mitä tahansa pahoinpidellään ja kidutetaan? Onko Teemu Mäki käynyt Malesiassa kuvaamassa "taidettaan" ja lauennut sen jälkeen uhrin päälle, vai minkälainen psykopaatti täytyy olla, että näitä tekoja tekee ja/tai kuvaa?

Kakkosella haastateltiin juuri tämän videon levittäjä "yrityksen" johtajaa ja perättiin perusteluja julkaista tuo video viihdesivustoksi itseään mainostavalla sivustolla. Perustelu oli, että kun se oli Youtubessa, niin se ei voi olla HC kamaa...

Olen joutunut lukemaan lasten surkeasta kohtelusta viimeisen kymmenenvuoden aikana liikaa. Tiedän, että Suomesta löytyy tämän tyylisiä vanhempia ihan liikaa, he tosin pahoinpitelevät ja laiminlyövät lapsensa ilman videointia. Se mitä en ymmärrä, on tämän viihdesivuston toiminta. Miksi tämän tyylistä videota levitetään? Tai oikeampi kysymys olisi, miten jonkun kaverin omatunto kestää metsästää klikkauksia tämän tyylisellä videolla?
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Miksi tämän tyylistä videota levitetään?

Omaa yksinkertaisuuttaan ja tyhmyyttään. Onko vaikeaa ymmärtää? Onhan aikaisemminkin idiootit laittaneet nettiin kaikkea paskaa. Yllättävää, että teikäläinen ei ymmärrä asiaa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Jätin videon katsomatta ihan pelkästään sen otsikon perusteella.
Jätin minäkin katsomatta, mutta en muutenkaan katso netistä mitään tavisten kuvaamia pössivideoita kaatuilevista ihmisistä tai tyypeistä joita eläin puree sukuelimiin. En linkeistä enkä varsinkaan etsiskele sellaisia vasiten. Musapätkiä saatan katsoa ja urheilua, mutta siinä se.

Niin, ja ehkä joskus pornoa pikkuisen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Olen ollut tässä nyt viikon lomalla töistä ja ollut kylvöhommissa nyt sitten alkuviikon. Torstaina satoi vettä ja eilen päätin tulla tänne Espooseen viettämään mukavaa iltaa ja katsomaan kauan odottamaani Suomi-Kanada ottelua. No saavuin tänne jo aamuselta ja tuli siinä otettua olusia ja selailtua jatkoaikaa viikko taaksepäin. No lopulta se väsy tuli ja laitoin kellon soimaan 19:54, ehtii hakea kylmän oluen ja nopea spaddu yms.

No enkö vittu herää 23:20. Nyt en saa edes nukutuksi varmaan loppuyönä. Kun heräsin, luulin, että oli aamu. Nyt vituttaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös