Vitutusketju

  • 10 540 234
  • 56 130
YLEn Stream-ohjelma. En ole Persujen linjalla monessakaan asiassa, mutta ihmetyttää, että studiossa on noin selkeästi neljä vastaan yksi. Kaiketi juontajien pitäisi olla edes olevinaan puolueettomia.
Saanko arvata, tuntematta formaattia sen tarkemmin. Keskustelussa ovat mukana Fatbarthe Hetemaj, Olavi Uusivirta, Anne Moilanen ja se Voima-lehden päätoimittaja, tai vähintään yksi heistä?
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
CDONissa on puolensa, esimerkiksi se että ostokset voi tehdä laskulle. Silti, jos haluaa nopeaa ja luotettavaa palvelua niin Levykauppa X on suositeltavampi valinta. Sieltä tulee lähetys seuraavaksi päiväksi, kun taas CDONin "olemme lähettäneet tilauksesi"-sähköpostista saa laskea 6-7 arkipäivää paketin saapumiseen. Vittu, siinä ajassa hakisin kävellen ne levyt Ahvenanmaalta.
Tuo X-pulju on selkeästi tajunnut mitä hyvä asiakaskokemus verkkokaupassa vaatii toteutuakseen. Muutaman paketin olen sieltä tilannut, tavara tulee aina oikeellisesti ja helvetin äkkiä. Joskus jotakin ei-varastotavaraa jää jälkitoimitukseen, mutta niistä ei sitten mene eri postimaksuja tietenkään.

Vitutusta aiheuttavia verkkokauppoja on vaikka kuinka monia, mutta sana kiertää ja vahingosta viisastuu. Tältä pohjalta on helppoa käyttää normiostoksissa varmoja verkkokauppiaita joilta homma luonnistuu. Sitten tulee tietysti uteliaisuuttaan tilanneeksi jotain harvinaista tavaraa uppo-oudosta kaupasta, jolloin jää nähtäväksi kuinka käy. Aika hyvin voi verkkokaupan ja etenkin maksusysteemin toteutuksesta sanoa mitä on odotettavissa. Kaikki epästandardi häröily ja epäloogisuudet viestivät siitä että jotain muutakin voi olla pielessä. Vähintään kannattaa muistaa olla tilaamatta mitään verrkokaupasta jonka fyysiset yhtystiedot eivät käy kunnolla ilmi sivuilta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
YLEn Stream-ohjelma. En ole Persujen linjalla monessakaan asiassa, mutta ihmetyttää, että studiossa on noin selkeästi neljä vastaan yksi. Kaiketi juontajien pitäisi olla edes olevinaan puolueettomia.

Saanko arvata, tuntematta formaattia sen tarkemmin. Keskustelussa ovat mukana Fatbarthe Hetemaj, Olavi Uusivirta, Anne Moilanen ja se Voima-lehden päätoimittaja, tai vähintään yksi heistä?

Onko niin että kerrallaan voi olla olemassa vain yksi vallitseva oikeamielinen totuus? Ja tätä oikeamielistä totuutta tiedotusvälineet ja toimittajaälyköt ruokkivat? Vai onko se pintapuolinen oikeamielinen totuus vain sumuverho todellisuudelle, joka on kuitenkin sitä, että maailma on tyly ja raha löytää rahan luo.

Toimittajaälyköt ovat leimanneet suomalaiset pessimistiseksi ja negatiiviseksi kansaksi. Sitten taas kun suomalainen räväyttää tai on muuten vain oma itsensä, jopa joskus muttei kovin usein, ilman viinaa, se on junttia ja väärin. Kuka sillon syyllistyy negatiivisuuteen ja ahdasmielisyyteen?

Kyllä nyt vituttaa, taidan rymäyttää oikein kunnon selvä perjantai-illan, saatana!
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Vituttaa ärsyttävä muorini (88 v.). Palasin vklopuksi kotia käymään, ja samantien tullaan valittamaan, että vanhusten päässä taloa on kylmä. Käänsin pari lämpöpatteria meidän päässä taloa nollille muorin katsoessa vierestä. Koska patteri ei kylmennyt minuuteissa - ei vaan sekunneissa! - muori sai päähänsä, että käänsin sen aukipäin. Vaikka miten yritin selittää ja todistaa, että suljin sen, niin ei mene perille. Saan vain kuunnella kyynelsilmäistä muoria: "Me ollaan täällä antibioottikuurilla ja palellaan joka yö. Tullaan kipeämmiksi ja kuollaan pois, mutta jos ei saa edes lisää lämpöä niin ei sitten." (Ikäisekseen muori on oikeasti hemmetin hyvässä kunnossa, mutta ei tajua sitä.)

Sitten kun puolen tunnin päästä tullaan kiittelemään, että nyt on heidän päässään taloa patterit lämpimänä, niin ei saatana vieläkään voi myöntää, että käänsin sen saatanan meidän patterin kiinni.

Käänsin yhtä ruuvia ihan oikein. Siitä hyvästä kuuntelin minuuttien nalkutukset ja haukut, sain pahan mielen, sekä minua syyllistettiin potentiaalisesta kuolemantuottamuksesta.

Pitäis vain pysyä opiskelijakämpillä vkloppuisinkin.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
^ Valitettavasti omat isovanhempani ovat vielä pahempia. Voimia sinne näytön toiselle puolelle.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Minun pukkaavat horsmaa Mähkönkankaalla. Eivät ärsytä enää.

Ainoa oikea mummoni menehtyi juuri ennen Estonian onnettomuutta. Oikealla tarkoitan siis sellaista mummoa, jonka kanssa olin läheinen. Hänen puolisonsa puolestaan ehti nähdä minut juuri ennen kuin syöpä vei hänet aivan vuoden 1984 alussa.

Nämä nykyiset olennot ovat jollain ihmeen keinolla säilyneet hengissä, vaikka kumpikaan heistä ei ole enää mitenkään terveitä. Isoäiti vetelee tuhansia lääkkeitä ihan vaan varmuuden vuoksi ja toinen puolestaan syö itsensä hengiltä.
 

Birchman

Jäsen
Vituttaa naiset ihan yli kaiken. Noi helvetin vänkääjät, jänkääjät ja tällaisten hölmöjen päänsekoittajat! Vittu sentään ihan oikeasti!!!

Aina kun niiden kanssa yrittää ihan tosissaan jotain tutustumista, koittaa jopa kuunnella mitä niillä on sanottavana, niin vituiksi menee - aina! Ei perkele sentään ei oo mitään logiikkaa, järkeä tai muutakaan näissä asioissa.

Nytkin tuli naisen aloitteesta hetki tapailtua ja alkuun oli niin ruusuista ai että. Ja voi vittu kun alkaa itsekin sitten vähän sulattamaan jäätä ja laskemaan suojamuureja, siis alkaa ihastua. Ei mene kuin nanosekuntti ja toinen kääntää kelkan 180 astetta ympäri ja huutaa olan yli adios! Siis vittu soikoon! Jumalauta uskomatonta käytöstä, ei voi muuta sanoa.

Yleisesti ottaen joka ainoa tapailu tai seurustelu on lopulta aiheuttanut enemmän paskaa kuin hyvää. Jos ei muija dumppaa kuten yllä, alkaa se joka vitun asiasta tappeleminen ja omien menojen rajoittaminen. Ihan vitun hienoa logiikkaa oli aikanaan exän alkuaikojen "Haluan olla itsenäinen ja tehdä mitä haluan". Kun sitten oli vähän vakavoitu niin yhtäkkiä ne mun viikonloput poikien kanssa oli meikäläisen itsekkyyttä ym enkä huomioinut häntä tarpeeksi. Voi perkele!

Nyt sitten tietty vituttaa vielä sekin, että tiedän niitä hyviäkin naisia olevan. Niitä joita ihan oikeasti saattaisi meikäläiseen haluta tutustua, ehkä jopa rakastua. Mutta ei tämän raivon takaa nyt näe asioita objektiivisesti. Sen ekan hymyn aikana jo kelaa koko yllä olevan tekstin mielessään ja juo mieluummin kaljaa kuin lähtee limboon mukaan!

Niin joo ja sitten vielä yksi juttu. Vituttaa se, että suurin osa ainakin näistä 20-25 muijista suorastaan nauttii siitä, että niitä kohdellaan huonosti. Kiertää kuin kissa kuumaa puuroa, kunhan ei vahingossakaan kuuntele niiden juttuja, vittuilee päin naamaa, vetää treffit pystyyn ym. Ei saatana missä on se arvostus omaa itseään kohtaan?! Mutta voi jumalauta kun erehdyt oikeasti kysymään miten päivä on mennyt tai muuta, niin jo syttyy ahdistussireeni ja alkaa luritus siitä, miten nyt edetään liian nopeasti, ei tiedetä mitä halutaan elämältä, tarvitsee keskittyä opiskeluun, on niin kova kiire. Niinpä! Fuck off vaan kaikki jotka tunnistaa itsensä meikäläisen vuodatuksesta!
 

Nick Neim

Jäsen
Eilen piti lähteä viettämään kaverin synttäreitä buranan voimalla, vaikkei mikään järin kipeä olo enää silloin ollutkaan. Aikaisemmin tällä viikolla oli lämpöä.

Nyt 38,6 astetta kuumetta ja kaiken lisäksi krapula. Vittu mikä olo. Vittu mitä paskaa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Vesilaskuja takautuvasti maksuun kahdelta vuodelta. En kyllä kerralla maksa, kun moka ei ole kokonaan minun. Ja pyykkikone meni rikki tänään. Toisaalta säästää vettä, mutta kai vaatteetkin olisi hyvä pestä joskus.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Vittu, että vituttaa niin ettei veri kierrä ja vituttaisi ihan samalla tavalla vaikka kyseessä ei olisikaan toisenpolven kulttuurin rikastuttajista. Samaa paskaa kokee yhä useampi (varmasti myös toisinpäin) ja sitten paskahousut laittavat vielä ylpeänä videon tubeen.

http://www.youtube.com/watch?v=1l3uv8qEMJ4

Linkki vie klippiin säälittävistä paskahousuista.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
^ Toivottavasti kummallekaan pojalle ei tule tuosta kiusaamisesta hirveitä ongelmia. Kohtalaisen asiallista käyttäytymistä vaikka toiset provosoivat koko ajan.

Vituttaa tuollainen kiusaaminen.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Yhdyn vitutukseesi. Jaettu vitutus tuskin kuitenkaan on puoli vitutusta.

Minäkin haluan yhtyä. Aivan helvetinmoinen vitutus ollut pari päivää, eikä viina ja sauna edes helpota.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Minäkin haluan yhtyä. Aivan helvetinmoinen vitutus ollut pari päivää, eikä viina ja sauna edes helpota.
Jolleivät viina ja sauna auta, niin kannattaa kokeillla tervaa. Muussa tapauksessa saattaa vitutus koitua kohtaloksi. Kaikkea kannattaa joka tapauksessa kokeilla, ettei niin käy.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Vituttaa MTV3:n huoraaminen MM-kisoilla... Tottakai voi vähän hehkuttaa, mutta rajansa kaikella! Muutenkin koko homma kusee alkaen lippusotkuista ja selostuspelleilyistä. VITTU
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jokavitunvuotinen pelleily kellojen kanssa. Ei olekaan huomenna (tai siis tänään, kiitos "kesäajan" - tosin pihalla on edelleen kiloittain lunta) ennen lomareissuun lähtöä mitään tekemistä, ja sitten pitää vielä herätä tuntia aiemmin.
Onneksi sentään määränpäässä ei ole lunta. Koskaan.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Joku runkku on käynyt keräämässä liput (tuskin tarvitsee mainita mitkä) parempaan talteen. Täytyypä viedä ilmoitustaululle viesti mahdollisesti huomenna aloitettavista yt -neuvoitteluista. SAATANA.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Joskus aikoja sitten ostin DVD-boksin missä Rome-sarjan molemmat tuotantokaudet. Ykkösen tietysti katsoin heti samantien, mutta syystä tai toisesta kakkoskausi oli jäänyt katsomatta. Eilen sitten aloitin ja vitutukseni oli suuri, kun huomasin boksini kakkoskauden 3&4 jaksojen puuttuvan kokonaan, kun taas tilalla oli kaksi kertaa jaksot 5&6.

Voi perkele.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alaselkö ihan helvetin kipeä. Aamulla en meinannut päästä sängystä ylös, kun sattui niin hitosti. Hevoslinimenttiä on tullut laitettua, mutta eipä se tunnu kunnolla auttavan. Panacodia otin yhden kapselin verran ja se vähän helpotti oloa. Prkl kun ei meinaa kävelemään pystyä!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
EDIT: Ai niin, ja tällä hetkellä vituttaa oikein erityisesti se että tilasin Harmajan uuden levyn CDONilta jo yli kuukausi sitten ennakkoon, ja nyt sitten tällä viikolla levyn ilmestymispäivänä tulee vaan sähköpostiviesti että "valitettavasti toimitus on myöhässä, emmekä pysty antamaan tarkempaa toimituspäivämäärää". Saatana! Eikä ollut ensimmäinen kerta kun näin käy. Ei se ole ihme että ihmiset warettaa noita levyjä kun tuo levyn ostaminen laillisia teitä pitkin on aina niin saatanan vaikeaa tällaisilla paikkakunnilla missä ei ole mitään levykauppoja/isoja levyosastoja kaupoissa.

CDONissa on puolensa, esimerkiksi se että ostokset voi tehdä laskulle. Silti, jos haluaa nopeaa ja luotettavaa palvelua niin Levykauppa X on suositeltavampi valinta. Sieltä tulee lähetys seuraavaksi päiväksi, kun taas CDONin "olemme lähettäneet tilauksesi"-sähköpostista saa laskea 6-7 arkipäivää paketin saapumiseen. Vittu, siinä ajassa hakisin kävellen ne levyt Ahvenanmaalta.

Ei ole maksettu mainos.

On kyllä perkele merkillistä tuo CDONin touhu. Kun kyselin levyn perään niin syyksi ilmoitettiin että tavarantoimittajalta on varasto loppu eivätkä tiedä milloin tulee lisää. Siis vittu jos he myyvät tuotetta kuukauden ennakkoon niin eikö heillä silloin pitäisi olla jo aika hyvä käsitys siitä paljonko levyä tarvitaan, ja olisivat pyytäneet tavarantoimittajaa varautumaan ko. määrään. Tai sitten hankkineet tuotetta toiselta tavarantoimittajalta jos kerran tällä toisella on vaikeuksia toimittaa tavaraa. Minusta kun tuo koko ennakkoon tilaamisen idea on se että saat sen levyn sinä päivänä kun se ilmestyy. Saatana!
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Saatana että tympäisee, kun niistää nenän, vetää paperin vessasta alas ja huomaa sitten, että nenässä on vielä räkää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös