Vitutusketju

  • 10 549 771
  • 56 138

J.Petke

Jäsen
Eli sulla on ns "likasankovaihe" menossa

Ei oikeastaan. Eroon ei liity mitään ns. pahaa vaan kyse on enemmän siitä, että toinen tajusi ettei halua tuota tilannetta loppuelämäänsä. Ihan sovussa ovat olleet mutta se pohjaton suru mitän toinen kokee on vaan ikävää katsoa sivusta. Aina yritän auttaa parhaimpani mukaan mutta se syö aina toki myös itsestäni osaa kun ei vaan pääse tästä luonteesta eroon. Noh pikkuhiljaa asiat menevät eteenpäin ja toki ovat jo edistyneet tähän mennessä jo käytännössä "paljon" mutta ikinä ei ole mukava nähdä kun joku on surullinen.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Vituttaa ainainen uutisointi siitä, että nuoret liikkuvat nykyään liian vähän.

Tässä uutisessa itse Janne Ojanen neuvoo nuoria menemään enemmän ulkojäille. Silti samalla joka talvi jätetään Tampereella jäädyttämättä 1-2 kenttää. Näin ollen siis liikkumisen mahdollisuudet vähenevät. Ja ne kentät, mitkä on jäässä, niitä ei hoideta kunnolla. Suurin osa kentistä on sellaisia kunnan kenttiä, missä joku käy auraamassa kentät, jos ehtii.

Pistää vituttamaan.

Täällä päin on ollut hyvä jää kaukalossa jo monta päivää, mutta tänään sinne saatiin vasta valot tolppiin. Kyllä siellä on kuitenkin tullut käytyä silti enemmän tai vähemmän joka päivä.

Kyseinen kenttä sijaitsee urheilutalon ja suuren koulun yhteydessä. Tähän urheilutaloon koitimme päästä viitisen vuotta sitten varhaisnuorina pelaamaan salibandyä parin kaverin kanssa, mutta meidät heitettiin pihalle tyhjästä hallista kun emme kuuluneet mihinkään seuraan. Noh. Kävimme sitten ostamassa mäyräkoirat kaljaa ja tulimme käyskentelemään kyseisen urheilutalon portaille kun ei kerta urheilemaan pääse. Paikka on nuorien yleinen ajanviettopaikka viikonloppuisin.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Veli Tri Eviliä kompaten, luomistyö on tuskaa. Täyttä vitutusta, mutta kädenjäljen näkeminen korvaa sen, kun sitä saa katsella kylmä kädessä.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Huoh, hajottaa ja vituttaa tää ihmisten tyhmyys.

Kyllä mä ymmärrän että on kiva tulla syömään shoppailujen jälkeen, mutta luulis että asiakaskin ymmärtää että ne tusina paperikassia, pesutorni tai VW Passat siinä pöydän päässä saattaa snadisti olla jonkun tiellä. Niinkun vaikka muiden asiakkaiden, tai henkilökunnan, kun tosiaan siellä ravintolassa pitäisi muidenkin liikkua jonnekin suuntaan.

Ja vittu missä päin Suomea on perustervehdyksenä bisse? Moro, terve, tere sun muut on tuttuja joo, mutta vittu luulisi että jos mä sanon että hyvää iltaa tai terve tai hei, niin siihen aikuinen ihminen saisi muutakin vastattua kuin bisse tai pitkä.
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
Omituinen vitutus eilen. Olin henkisesti valmistunut lumitöihin. Vaan emäntä olikin kolannut pihan ihan viimeisen päälle ennen kuin ehdin kotiin.

Lumikolan sijasta käteeni lyötiinkin pölynimuri. Vitutti aika huolella.

t. hanu
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Vituttaa tämä ainainen keskustelu jääkiekkoväkivallasta. Nyt on taas viime aikoina ollut rauhallisempaa, mutta rupesi kuitenkin vituttamaan katsottuani Petteri Sihvosen ja Lauri "Lex" Hollon väittelyn Urheilulehden sivuilta.

Petteri Sihvonen vs. Lex Hollo

Sinänsä itse väittelyssä ei mitään vikaa, molemmat esittivät ihan hyviä mielipiteitä. Mutta vituttaa, että kaikenmaailman kukkahattusetien ja tätien täytyy vaivata päätänsä jollain kahden jääkiekkoilijan (ISON miehen) tappelulla. Tiedän että kyseessä on jollakin tavalla ikuisuuskysymys, mutta miksi tätä keskustelua käydään aina vain Suomessa?
 

proffa#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
Veikkauksen jouluarvasta löytyi 8/9 joulupukin naamaa. Yksi liian vähän 10 000 euroon. Eipä juuri kaksi tähteä ja siitä viisi euroa nosta fiilistä.

Tuohan on ihan joka Jouluinen juttu. Vituttaa oma munattomuus. Tosin koitetaan brenkulla ja Leeveillä parannella tilannetta.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Veikkauksen jouluarvasta löytyi 8/9 joulupukin naamaa. Yksi liian vähän 10 000 euroon. Eipä juuri kaksi tähteä ja siitä viisi euroa nosta fiilistä.

Mullakin jäi 10 000 yhden pukin päähän ja myös 1000 ja 100 euroa. Enkä edes voittanut mitään säälipalkintojakaan. Tosin ei vituta kun tuon jo etukäteen arvaskin. Ei mulla koskaan hyvää tuuria noiden arpojen kanssa ole. Vituttaa myös se että nyt kävi niin kuin aina pelkään joka joulu. Hankittiin veljen kanssa isälle Täällä pohjantähden alla-kirjasarjat kummatkin lahjaksi. Ja vieläpä muuten kumpainenkin jostain suomussalmelaisesta divarista netin kautta. Nyt pitäisi sitten keksiä mitä tuolle toiselle kirjasarjalle tekisi sillä aika tyhjänpäiväistä se on omistaa kaksia samanlaisiakaan kirjoja...
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt pitäisi sitten keksiä mitä tuolle toiselle kirjasarjalle tekisi sillä aika tyhjänpäiväistä se on omistaa kaksia samanlaisiakaan kirjoja...

Vai onko sittenkään? Pyydätte isäänne kirjoittamaan omistuskirjoitukset molempiin sarjoihin sekä sulle että veljellesi. Ei tarvitse sitten perinnönjakotilaisuudessa olla toisen pillissä kiinni, kun molemmat saavat varmasti omansa ja tasa-arvo pelaa ;).

Itseäni ei yllättäen vituta oikein mikään. No, jos nyt oikein hakemalla jotain hakee, niin se, että jääkaappi on taas aivan turvoksissa ruokaa, jota ei tulla koskaan syömään. Rahallinen menetys ei nyt kovin suuri isossa kuvassa ole, mutta harmittaa heittää safkaa roskiin. Toisaalta, etukäteen ei voi tietää, paljonko napa safkaa vetää, joten olen itselleni armollinen. Sepäs se vasta vituttaisi, jos Jouluna herkut loppuisivat kesken.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
jääkaappi on taas aivan turvoksissa ruokaa, jota ei tulla koskaan syömään. Rahallinen menetys ei nyt kovin suuri isossa kuvassa ole, mutta harmittaa heittää safkaa roskiin

Kyllä Suomessa sekä vähävaraisia että eläimiä riittää, kummatkaan eivät ole turhan nirsoja safkan suhteen jos moista tarjotaan. Parit ilmoitukset Alepan ilmoitustaululle ja muutamaan puhelinpylvääseen niin kyllä halukkaita ilmaantuu oven taakse jakamaan taakkaa. Ja jos kelit pysyy pakkasen puolella niin säilyyhän ne vaikka kuinka pitkään ulkosallakin, vaikka arkkupakastin olisikin täynnä edelliskesän marjasadosta.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sinänsä ei vituta, mutta naurattaa nämä jenkkien armeijahehkutukset NFL-lähetyksissä.

Nyt tulee koko ajan terveisiä Kandaharin lentokentältä kun pojat katsovat kainalopalloa. Olisi kiva jos näitä olisi tehty jo Vietnamissa, ja siellä kessu huutaisi "Where my Chargers fans at" kun TET-hyökkäys alkaa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Aika huolella kyllä vituttaa kaikki tää akateeminen paskanvitunpaskanjauhanta ja epäolennaisiin asioihin keskittyminen. Vittu. Ei saatana mikään ikinä muutu ainakaan parempaan kun kaikki peesailee toisiaan, nuolee perseitä.

Mikä vitun järki tässä opiskelussa on jos kaikki on vittu samojen kirjojen/artikkelien/gradujen lukemista ja pikku muokkauksella toistamista? Perustellut mielipiteet vittuun, kun ei oo varaa just nyt tehdä mitään maailmankattavaa tutkimusta... joten olet väärässä. Aina.

Niin, loppupeleissä siis vituttaa viitata aina samoihin lähteisiin. Kun ei ole muitakaan lähteitä. Vittu.

Tohon edelliseen OneBigRedin naurahteluun kyllä yhdyn, toi saatanan "herotus" vois vaikka jäädä vähän vähemmälle tossa Uncle Sam - propagandassa. Mutta taas toisaalta noille Paris Islandin pojille tuolla whereverlandiassa on aika perkeleen iso juttu että ovat edes jotenkin huomioituja myös kotomaassa, kun on vissiin vähän epäkiitollista hommaa tuo noin muuten. Joten pitäköön jenkit tunkkinsa, ja parikymppiset veteraaninsa.
 
Vituttaa kielipoliisointi ja etenkin se, jos moiseen tulee itsekin sorruttua. Kalpa- SaiPa- pelin ennakossa "menenee"- taivutus hakee silti mielestäni vertaistaan. Argh!!!!
 
Naapuri ilmoittaa, että hän tuo minulle huomenna sohvan.

Minkä vitun sohvan, ajattelen. Ei minun pieneen ja paskaiseen opiskelijaluukkuuni mahdu mitään sohvaa, enkä sellaista tänne haluaisikaan.

Olin kyllä tietoinen, että naapuri pyrkii sohvastaan eroon. Mahdollisesti hän on sitä minullekin joskus tarjonnut. Tai näin hän ainakin kivenkovaan väittää.

Kyseinen huonekalu olisi ollut joululahjani. Meinasivat sitten sen roudata ovelleni huomeniltana ilman sen ihmeellisempää ilmoitusta. Sinällään kaunis ja mukava ajatus, mutta kyseinen naapuripariskunta on asunnossani useita kymmeniä kertoja vieraillut ja on aivan taatusti tietoinen tilankäytöllisistä ongelmistani.

Nyt alkoi sitten huikea syyttely ja riehuminen: "Mutta sähän halusit sen sohvan! Kysyin sulta silloin ja sä oikein innostuit siitä! Olitko sä kännissä silloin?". Ei ja väärin, näin ei ole tapahtunut. Mahdollisesti tuollainen keskustelu joskus käyty ja ehkä olen jotain "kattellaan"-henkistä vastannutkin, mutta se ei taida olla yhtä kuin "kyllä, haluan ehdottomasti sohvanne meille".

Myös pariskunnan kauniimpi osapuoli osallistuu: "Siis mun mies lupasi sulle sen sohvan hyvää hyvyyttään, me ois monta kertaa saatu se myytyä muttei myyty, kun se kerran oli sulle luvattu, et varmasti peru nyt!". Ei näinkään. Naapurinäijä on hieno mies, se on totta, mutta koska mitään tuollaista ei ole koskaan sovittu, niin minusta tuollainen syyttely ja syyllisyydentunteisiin vetoaminen on helvetin mautonta. Ja täyttä valhetta.

Minulle on tarjottu aikaisemminkin monenlaisia sohvia asuntooni ja joka kerta olen tarjouksesta kieltäytynyt tilanpuutteeseen vedoten. Joten tuskin olen mennyt naapureillekaan mitään lupaamaan.

Ja olisikohan ehkä kannattanut kysyä vaikkapa etukäteen, että haluanko joululahjaksi vanhan sohvan, eikä vain päättää heilahtaa sohvan kanssa ovelle ja toivottaa hyvää joulua.

Noh, samat asiat kuin tässä sanoin juuri naapureillekin. Hyvä muuten, ettei ole tämän vakavampia vitutuksen aiheita. Hienoa touhua.
 

J.Petke

Jäsen
Vituttaa kun nää firmalta saadut punaviinipullot on aina järjestäen ihan kuraa. Ihme juttu ettei hallituksen puheenjohtaja ilmeisesti joko a) ymmärrä viineistä mitään tai b) ostaa pullot arpaperiaatteella. Eniten kuitenkin ihmetyttää, että pullon hinta on jollain nettisivulla 15 euroa joten mistään halpisviinistä ei voida puhua. Vitosellakin saisi parempaa viiniä kuin tämä k.o viini.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Sinänsä ei vituta, mutta naurattaa nämä jenkkien armeijahehkutukset NFL-lähetyksissä.

Nyt tulee koko ajan terveisiä Kandaharin lentokentältä kun pojat katsovat kainalopalloa. Olisi kiva jos näitä olisi tehty jo Vietnamissa, ja siellä kessu huutaisi "Where my Chargers fans at" kun TET-hyökkäys alkaa.


Nykyisellä tiedonvälityksellä olisi sitä saattanut olla ihan pääosassa toivottamassa hyvää joulua esim. Karjalan Kannakselta 70 vuotta sitten...
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Luulin ostaneeni juustonaksuja mutta näähän onkin juustonmakuisia perunakierteitä eikä yhtään hyviä, pitäis varmaan hieman tarkemmin kaupassa pussia katsoa.
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Onks tän Irwin-leffan äännisuunnittelija kokenut jotenkin onnistuneensa? Vittu tollasta mutinaa saisi päästää mihinkään levitykseen.

Sama vaivaa tunnetusti valtaosaa kotimaista elokuva- tai TV-tuotantoa. Ehkä jonkun pitäisi mennä vaikka Hollywoodiin opettelemaan. Jack Bauerin hengettömästä kähinästä saa millä tahansa äänenvoimakkuudella selvää. Elokuvasäätiö voisi jättää jonkun läpipaskan leffan rahoittamatta ja antaa nekin rahat jollekin opintomatkaan.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Onks tän Irwin-leffan äännisuunnittelija kokenut jotenkin onnistuneensa? Vittu tollasta mutinaa saisi päästää mihinkään levitykseen.

Sama vaivaa tunnetusti valtaosaa kotimaista elokuva- tai TV-tuotantoa. Ehkä jonkun pitäisi mennä vaikka Hollywoodiin opettelemaan. Jack Bauerin hengettömästä kähinästä saa millä tahansa äänenvoimakkuudella selvää. Elokuvasäätiö voisi jättää jonkun läpipaskan leffan rahoittamatta ja antaa nekin rahat jollekin opintomatkaan.

Ison rahan tuotannoissa dialogi äänitetään monesti studiossa jälkiäänityksessä. Häly- ja tehosteäänet yleensä tehosteäänitteiltä. Näyttelijöiden puhe toki äänitetään jo kuvauspaikalla joko puomilla, nappimikeillä tai kummallakin. Se auttaa näyttelijöitä jälkituotannossa. Sen lisäksi jälkituotannossa kompressoidaan ääni yhteneväisille desibelilukemille. Siksi kuiskaus kuuluu yhtä hyvin kuin huuto, ja kun kuiskaus on äänitetty melkein näyttelijän huulilta, ei taustakohina nouse. Äänessä on toki dynamiikkaa, mutta se ei ole häiritsevää. USA:ssa on myös paljon taitavampia äänittäjiä ja äänisuunnittelijoita eli äänen jälkikäsittelijöitä. Suomessa se tuntuu olevan vieläkin lapsen kengissä.

Yksi pahimmista surkeasti äänitetyistä kotimaisista elokuvista on Katsastus. Äänitys on ihan toivotonta.

Ja sekin vituttaa, että vetäisin juustohöylällä biitin oikeasta keskisormesta ja veri turskuu laastarin läpi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös