Vitutusketju

  • 10 567 059
  • 56 146

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei osaa aloittaa tiskaamista ollenkaan. Ei voi olla näin vaikeeta. Aina mukamas löytyy jotain tärkeää puuhaa, joka voittaa tiskaamisen. Pakko vaan alkaa hommiin.
 

Travel Boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, RU-38, NHL
Kunnallinen hammashoito

Tulin juuri yksityiseltä hammaslääkäriltä ja vituttaa yli kaiken.

Korjattiin lohjennut hammas ja vaihdettiin samalla kaksi paikkaa uusiksi.
Kaikki tämä sen vuoksi että kunnallisella hampaat oli muutama vuosi sitten paikattu paskalla paikka-aineella, joka on nykyisen hammaslääkärini mukaan purupinnalle aivan liian pehmeä ja aiheuttaa näin paineen muodossa hampaiden lohkeamista.

Kaiken lisäksi lohjenneesta hampaasta löytyi paikan alta hammaslahoa, joka ymmärtääkseni oli aiheutunut reijästä, joka aikanaan oli jätetty paikan alle, koska kunnallisen käsityksen mukaan käytetty paikka-aine itsessään luovuttaa ajan myötä fluoria ja pitää näin reiän kurissa. Nykyinen lääkärini ei ymmärrä tuollaista ajattelutapaa, eikä se kyllä maallikkokorvaankaan kovin järkevältä kuullosta.

En tiedä, ymmärsinkö kaiken teoriapaskan aivan oikein, mutta aika lähelle näin lääkäri tarinan kertoi. No muutama sata euroa meni taas hukkaan tämän vitun episodin takia. Kiitos vaan kaikille mukana olleille!!
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Naiset.. Tai nainen. Vituttaa ja ahdistaa ja itkettää ja kaikkea niin maan perkeleesti. Pitäisi varmaan hommata kivi sydämen tilalle niin olisi parempi olla.
 

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Gini-kerroin, Lorenzin käyrä, luottamusvälit, merkitsevyystestaus ja oikeastaan kaikki kvantitatiiviset ja tilastolliset menetelmät. Enkä tee edes vielä gradua.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Kävinpä sitten äsken kattomassa TPS-KuPS pelin , kun muistaakseni joskus Vänärillä pikkupoikana viimeksi käynyt KuPSin pelissä. Ennakkoasetelmat olivat erittäin herkulliset ja pelistä piti tulla huikean tasainen ja jännittävä. Ensimmäinen vitutus oli se, että paikat olivat ison tolpan takana, josta ei nähnyt KuPSin maalia ollenkaan. Mutta se vitutus osottautui vääräksi, kun TPS mätti kaksi maalia parissa minuutissa, eli onneksi en nähnyt niitä, ja toisekseen liput olivat ilmaiset, niin paikalla ei niin väliä.
Varsinainen vitutus on KuPSin peli alusta, 68 minuutille jolloin poistuin kokonaan.
Pelin piti olla edes jonkun verran tasainen tai jännittävä ja KuPSilla piti olla jonkinlaiset saumat voittaa, mutta ISO kärsimysnäytös se oli keltamusta-sydämelliselle ihmiselle.
 

lapa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexaa
Etukäteisvitutus

Vitututtaa jo valmiiksi tuo U2 keikka, kun ei varmaankaan mitään mahdollisuuksia saada lippuja sinne. Noh, toivotaan että ihme tapahtuu ja pääsen kirjoittamaan päinvastaista viestiä toiseen ketjuun.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Vituttaa suunnattomasti hankkimani viasat hockey kanava. Yhdeksän kertaa kymmenestä kanavalle kääntäessä selostus tulee ruotsiksi. Mikään ei ole urheilun katsomisessa niin luontaan työtävää, kuin ruotsinkielinen selostus. Perkele!!!! paljon haipattua KHL:llä tulee ottelu silloin, toinen tällöin. Sitten on päiviä, kun tulee pelkästään allsvenskanii, eikä sekään niin paha olisi, mutta tosiaan ruotsiksi selostettuna. Sain itseni jo haipattua katsomaan "titaanien" kohtaamista AIK-Malmö, mutta selostus teki tehtävänsä alta viiden minuutin.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Johtamisen erikoistutkinto ja oma saamattomuuus. Olisihan tässä pari kuukautta ollut aikaa tehdä kaikki etukäteistehtävät. No, viime tipassa sitten taas.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Kyllähän vitutuksen ehtymätön lähde eli sairastelu vetää mielen kireälle taas kerran. Tämän saatanan kuumeilun takia missaan kuukausia odottamani työpaikan sählyturnauksen Kuopiossa. On se vaan uskomatonta, että meikäläinen kun sortuu tauteihin korkeintaan pari kertaa vuodessa, niin sattuipa osumaan taas kerran oikein sopivaan rakoon tämä episodi.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Luin tämän viikon Veikkaajaa vasta tänään ja artikkeli "Kiekkokisat siirtyvät MTV3:lle" alkoi vituttaa kummasti. Jutila lopettaa Jojon hommat Leijonissa ja siirtyy ahtaaseen selostuskoppiin Mika Anu S. A. Ukkosen kanssa. Ei vittu, vuosi 2012 on siitä eteenpäin lienee pahempaa kuin painajaisuni seurata lätkän arvokisoja.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Kaikki mikä liittyy J-P Hytöseen.
 
Vitun kausi alkaa olla taputeltu eikä minkään näköistä panikointia sallita. Vittu annetaan aikaa ja odotellaan sitä vahvistusta... Kun vahvistus lopulta tulee on kasassa n.5 pistettä ja suoraan pleijaripaikkaan jo 30-40 pistettä matkaa ja kiire tulee.

Jos Immosen siirrosta kokonaisnetto oli n.1,1 miljoonaa, mihin vittuun ne rahat katosi? Autokauppiaan taskuun joka ajatteli ettei kukaan huomaisi mitään eroa tämän ja viime kauden joukkueen välillä? Myydään samalla hinnalla Samaraa kun viime kaudella myytiin Mersua. Vittu.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Olisiko tässä nyt kysymys tämän illan ottelun jäähystä? Olihan boxissa samaan aikaan myös Kalle Koskinen.

Siitäkin, mutta tästä miehestä ei ole ollut mitään hyötyä sen jälkeen kun sai nostettua kannun ilmaan pudottamatta sitä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
On tullu tavaksi (jostain syystä) pitää päivällä kotona ollessa auki telkkaria ja voice-kanavaa ikäänkuin taustamusana.. Nyt taitaa olla pakko tuo laittaa jäihin, kun tuntuu et joka kolmas kappale on tuon helvetin Kristiina Braskin määkimä, siis TODELLAKIN, määkimä Nyt on elokuu tai jotain..helevetti nyt on kaiken lisäks syyskuu ja kohta lokakuu. Lopettas ton määkimisen.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Hallituksen Countdown -keskustelussa ollaan taas niin ulapalla kuin olla ja saattaa. Perkele, perustakaa mieluummin uusi ketju, kuin väännätte OT:tä kymmenin viestein. Sieltä kaiken sonnan seasta on enää vaikea löytää alkuperäisen aiheen käsittelyä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa se, että olen nyt varmaan kolme yötä putkeen nukkunut vasemman käteni päällä. Nyt tuntuu siltä kuin olisi joku veritulppa kädessä tai jotain.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa toi Tuomas Grönmanin määkiminen!!! Ymmärrän, että on Juhani "juhanihenrikson" Henriksonin parhaita kavereita, mutta vittuako sen meille pitäisi näkyä tai kuulua. Ja nyt se nimenomaan kuuluu... Jee, jee... Saatana.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Aalto-yliopiston logo, tai visuaalinen ilme whatever.
Voi vittu mitä paskaa, eihän tuollaista kehtaa edes laittaa esille esityksiin.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Aalto-yliopiston logo, tai visuaalinen ilme whatever.
Voi vittu mitä paskaa, eihän tuollaista kehtaa edes laittaa esille esityksiin.
Onko se tosiaan Arial Black?

Vittu nuo suunnittelijat vievät meitä kuin pässiä narussa. Siellä taas nauretaan disainereitten saunaillassa ja palkitaan "törkeimmän ehdotuksen asiakkaalle läpi saanut" suunnittelija skumppapullolla...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
No kuuluuhan se jokailtainen ölinä kun koulukiusatut samassa kopissa saamassa huomiota ja ehkäpä jopa homoilemassa..hyi saatana mitä paskaa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös