Vitutusketju

  • 10 575 773
  • 56 149

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Laita se mieluummin tänne kaikkien nähtäville. Ei kai se kiellettyä ole julkaista saamiaan viestejä, kun ne ei mitään arkaluontoistakaan tietoa sisällä. Toivottavasti. Itse olisin kovinkin kiinnostunut, mitä tämä toimittaja on vastaillut sieltä hikoilun keskeltä.

Here we go. Kuitenkin kyse on omasta sähköpostista, kai tämän nyt saa julkaista. Jos ei saa niin modet vaikka varoittavat mahdollisimman nopeasti niin rykäisen pois sitten...

Oman sähköpostini jätän tästä pois, lyhyesti sanottuna vain kyseenalaistin herra Jalosen juttujen tason, enkä edes mitenkään vittumaisesti. Vastaus oli seuraavanlainen...

Montako kertaa olet ollut seuraamassa NHL-joukkueen harjoitusleiriä? Tai puhunut harjoitusleirillä neljän päivän aikana noin 10 kertaa Selänteen, Koivun, Nokelaisen ja 5-10 muun Ducksin pelaajan kanssa?

JOKAINEN on pitänyt Carlylen harjoituksia järjettöminä, ja samaa mieltä on Ducksin juniorivalmentajana toimiva entinen NHL-pelaaja.

Nokelaisen nivuset ovat viittä vaille rikki, Selänteen alaselkä on täysin jumissa ja nivuset huonossa kunnossa, Koivu kärsii nestehukasta vaikka juo kuin kameli…

Itse olet varmaan seurannut tiiviisti NHL:ää täällä Pohjois-Amerikassa paikan päällä ja keskustellut asioista pelaajien, valmentajien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Kannattaisi siis ryhtyä NHL-kirjeenvaihtajaksi ja hyödyntää asiantuntemus täällä Pohjois-Amerikassa.

Siinäpä se. Huvittaa vieläkin aika vahvasti.

edit. Jotenkin repeilyttää ihan helvetisti kun kuvittelee mielessään tuon Ducksin junnukoutsin kommentit Randylle...

"Randy, you've got to stop this! This is madness! C'mon Randy, this is insane, Teemu has a sore groin, and so does Noksu, then there's Saku who's seriously dehydrated! And then there's that Finnish reporter dude that's been to propably more training camps than all of us together and even HE thinks that this is absolutely mad. Randy, you have got to stop this..."

Ja niin eespäin, iltakahvittelun lomassa en nyt parempaan pystynyt.
 
Viimeksi muokattu:

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Hah. Onneksi en mennyt ihan vielä nukkumaan. Tosin nyt ei varmaan saa unen päästä kiinni enää. Johtuu suunnattomasta säälistä noita pelaajia kohtaan ja siitä, että en ole koskaan päässyt juttelemaan Selänteen kanssa. Vitutusketjutavaraa.

Ei vittu kun voi olla ammattitaidoton toimittaja. Voidaan kirjoittaa ihan mitä sattuu, mutta pienenkin kritiikin jälkeen jää vastaiskussa Tamikin lähes kakkoseksi.

Tämä juttu ei kylläkään kuulu vitutusketjuun, sen verran hauska se on. Toivottavasti pääsemme nauttimaan jatkossakin laadukkaasta uutisoinnista ja kauhistelusta.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Here we go.

No.. oikeassahan meidän superjournalisti tietenkin on. ;)

Varmasti Randy vetää kovimpia treenejä noin yleisesti jääkiekkomaailmassa. Varmasti jätkillä paikat on jumeksissa, niinhän niille käy kun treenaa paljon ja kovaa.

Mutta tosiaan... Anahaimin pelaajille tämä on myös varmasti tullu ihan puun takaa että Randyn kesätreeneissä mennään eikä meinata. Randyhän on jätkiä valmentanut vasta vuodesta 2005. Ja joka kausi mennyt ihan pipariksi juuri näitten rääkkien takia! Vain päässyt joka vuosi playoffeifin ja niissä vain kerran voittaneet Stanleyn. Pelaajia homma varmasti myös ottaa pannuun, ei treenaaminen mitään kivaa ole. Valittavatkin ihan varmasti, niin mäkin teen töissä, vaikka rahaakin siitä saa..

Mahtaakohan Pekkakin saada postilaatikon täydeltä noita terkkuja suomesta? Saattaa vituttaakin Pekkaa? Osittain varmasti myös siksi että Iltapäivälehdet mittaa lööpien onnistumisen tasan sillä kuinka paljon lehteä on ostettu/ netissä katseltu ja rahaa saatu. Voi olla että Pekkakin joutuu juttujensa tasoa madaltamaan tästä syystä. Tai jos tuosta s-posti vastauksesta päättelee niin ei joudu.

Koostettuna vituttaa Ilta-Paska bisnes ja jo tähän aikaan yöstä madaltunut järjenjouksu.
 

d2uce

Jäsen
Ehkä nyt Jalosen vastauksen myötä, ja oikeastaan jo ennen sitä, pitäisi siirtyä täältä jonnekin nauruketjuun.

Eilen juttelin yhden maamme eturivin NHL-toimittajan kanssa ja puheeksi tuli luonnollisesti Jalosen raportit Kalifornian auringon alta. Kyseenalaistimme Jalosen asiantuntemuksen, vaikken minä mikään ammattilainen olekaan.

Pekka Jalonen on ainoa toimittaja, jolle olen joskus harkinnut laittavani palautetta. Taisi olla kevät 2006 ja aiheena silloin ajankohtainen Hämeenlinna, Pallo Kerho ja Jukka Jalonen. Se nokkeluus ei unohdu ikinä: "Hameenlinna". Aivan kuten jostain vitun vessan seinästä.

Petteri Sihvonenhan lyttäsi Pekka Jalosen aikoinaan suorassa TV-lähetyksessä täysin maanrakoon ja väitän, että kuka tahansa muu toimittaja olisi älynnyt vaihtaa alaa viimeistään siinä vaiheessa. Vaan ei meidän Pekka, ei tietenkään.
 

passenger

Jäsen
Vituttaa Sonera ja lähinnä sen asiakaspalvelu. Siirsin laajakaistaliittymän uuteen osoitteeseen viisi viikkoa sitten. Siirto luvattiin puhelimessa alle kahdessa viikossa. Odottelin maltillisena kolmisen viikkoa Soneran luvattua ilmoitusta, että liittymä on käytössä. Ilmoitusta ei kuulunut joten soitin (maksulliseen) asiakaspalveluun, jossa ensin saa "keskustella" helvetin hitaan automaatin kanssa ennen kuin pääset puhumaan jonkun ihmisen kanssa. Asiakaspalvelusta kerrottiin että liittymä on siirretty ja pitäisi toimia, ilmoitusta tästä ei tosin minulle saapunut. Olin kahdellakin eri modeemilla useaan kertaan kokeillut, mutta edes ADSL-valo ei palanut ollenkaan. Viime torstaina tein vikailmoituksen liittymästä, luvattiin että asentaja ottaa yhteyttä seuraavana arkipäivänä, tuli oikein tekstiviestitse tästä vahvistus. Taas kärsivällisenä odottelin, koska tuo seuraava arkipäivä koittaa ja eilen, eli viikko tuosta vikailmoituksen tekemisestä, paloi käämit ja soitin asiakaspalveluun, jossa luvattiin että heti huomenna, eli tänään, asentaja on täällä paikalla selvittämässä vikaa. Jännityksellä odotellaan saapuko jo tänään vai tarvitseeko odotella ensi viikkoon.

Melko nihkeää tuo toiminta on ollut mielestäni, yleensä en jaksa turhasta valittaa, mutta kyllä tämä alkaa jo vituttamaan. Millaisia perusteita pitää olla että voin purkaa määräaikaisen laajakaistaliittymän? Tekisi mieli vaihtaa ihan pelkästään asiakaspalvelun ja katteettomien lupausten takia toiseen operaattoriin.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pekka Jalonen on ainoa toimittaja, jolle olen joskus harkinnut laittavani palautetta.
Kyllä, tosin tapaus on eri. Jalosen kommentti Otakar Janeckyn potkusta Jarmo Kuusistoa rintaan meni jotensakin näin: " tapaus täyttää siviilioikeudellisesti tapon yrityksen tunnusmerkistön". Silloin teki mieli kysyä kuuluuko tapon yritys Pekan mielestä enemmän sopimusoikeuteen vai kuluttajansuojaan, vai olisiko Pekka sijoittanut sen sittenkin perhe- ja perintöoikeuteen.
Siviilioikeus
Olin jo kirjoittamassa palautetta, mutta sitten mieleeni tuli vanha sananlasku, johon liittyi helmiä ja possuja, ja annoin asian olla.
 

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Vituttaa ettei aitoja flipperereitä ole hakattavana enää oikein missään.

Kyllä!!! Habsien mies puhuu asiaa. Williamssin wanhoja flippereitä muistelen kaiholla, F-14 Tomcat?, Space Station, Jokeripokeri...sniff!

Nyt kyllä menis Ballynkin tekeleet...

Teen kohta ite...tai sitten en...ei nää nykyajan nuaret ymmärrä...Tilt on niille joku TV-ohjelma, kele
 

Teloch

Jäsen
Flippereitten myötä mieleen yleinen kolikkopelien ja pelihallien katoaminen. Vielä siinä 15 vuotta sitten tuli tungettua markka jos toinenkin noihin vehkeisiin ja se fiilis ei unohdu koskaan, kun Lahden jonkun kauppakeskuksen Mortal Kombat 1:ssä olikin kaikki goret päällä. Selkärrrrrrrankah! Joitain koneita saisi kyllä ostaa vieläkin, mutta minne sellaisiakaan yksiössä tunget.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Patoja ja kattiloita

Ootko varma ettet laittanut sähköpostiasi vahingossa Tammiselle?
Eihän noilla Pekka Jalosen tämän viikon jutuilla ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa. Vituttaa, että Iltalehti antaa edes julkaista moista sontaa. Toivottavasti Petteri Sihvonen tarttuu noihin juttuihin ja nostaa ne esille seuraavan kerran puhuttaessa suomalaisesta urheilujournalismista.

Muuten hyvä, mutta tuo vastaus (joka sinänsä aiheutti vilpittömän pitäisikö itkeä vai nauraa -myötähäpeäkohtauksen, kuten ko. IL-"jututkin") on nimenomaan petterisihvonen-osastoa: itse asian ja oman vastuun kiertävä, henkilökohtaisuuksiin menevä, alatyylinen ja kaunainen ammattitaidottoman ja itsekriitiikkiin kykenemättömän ihmisen purkaus - sillä erolla, että Sihverö käyttää "metodia" myös jutuissaan. Viittaus Juhani T:hen ei liioin ole kaukaa haettu:).

Eikös tämä ole se kaveri, jonka Rambo Summanen yritti kuristaa pressikatsomossa joskus vuosia sitten? Tavallisesti rauhallinen mieskin hermostui... :)

Bingo. Ja loistavan "jälkiultrapostmodernipseudokritiikin" jäljet johtavat... aivan, sinne minne aina ennenkin:).

Asiaan. Omassa duunissa vituttaa niin, ettei veri kierrä. Yhden ihmisen kohtelussa aletaan olla työpaikkakiusaamisen rajoilla - ja tietenkin niin, että asiaan on lähes mahdotonta puuttua. Aion silti tehdä sen, jos ihminen itse antaa luvan. Tämä suurten ikäluokkien perseennuolentapulju on jotain täysin uskomatonta.
 
Viimeksi muokattu:

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petteri Sihvonenhan lyttäsi Pekka Jalosen aikoinaan suorassa TV-lähetyksessä täysin maanrakoon ja väitän, että kuka tahansa muu toimittaja olisi älynnyt vaihtaa alaa viimeistään siinä vaiheessa. Vaan ei meidän Pekka, ei tietenkään.

Eikös tämä ole se kaveri, jonka Rambo Summanen yritti kuristaa pressikatsomossa joskus vuosia sitten? Tavallisesti rauhallinen mieskin hermostui... :)
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Vituttaa

Vituttaa Gigantti joka on hommannut NHL 10 peliä niin vähän, että se loppuu ensimmäisenä päivänä. Hinta 39,90

Toisekseen vituttaa Citymarket jolla hyllyt notkuvat kyseisestä pelistä, mutta maksaa 69,90! Aivan järkyttävää! Sääliksi käy niitä perheen äitejä ja isejä jotka tämän pelin koko perheen mukavasta "sittarista" ostavat ja tukevat tällaistä ryöstö toimintaa. Helvetin helvetti.
 

tty_01

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
20 sekuntia... olisi Ässät nyt voinut voittaa.. kolme muuta kohdetta oikein ja sitten viimeinen kusee ihan lopussa...
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Vituttaa Gigantti joka on hommannut NHL 10 peliä niin vähän, että se loppuu ensimmäisenä päivänä. Hinta 39,90

Tuohan on Gigantissa ihan normaalia meininkiä. Mainostetaan isolla, että nyt saa halvalla, mutta kun menet sitä tavaraa hakemaan, se on loppu.

Pari kertaa olen Gigantista pyytänyt tarjousta ihan normaalihintaisista tuotteista, mutta isompana pakettina esim. keittiön koneista. Kertaakaan ei tarjous ole ollut edes lähellä halvinta ja palvelukin on ollut hanurista.

Nuo halvat tuotteet ovat vain sisäänvetopuhetta. Se on nyt vaan tyhmää myydä liikaa liian halvalla.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuohan on Gigantissa ihan normaalia meininkiä. Mainostetaan isolla, että nyt saa halvalla, mutta kun menet sitä tavaraa hakemaan, se on loppu.

Gigantin omilta sivuilta on helppo katsoa etukäteen, onko tuotetta saatavilla lähimmästä myymälästä. Asiakaspalvelukin pelaa ilman isompia moitteita ainakin täällä Tampereella kummassakin paikassa. NHL 10 ja vastaavat heti mulle tää nyt ekana päivänä tapaukset toki eri juttu, jota ei välttämättä riitä kaikille.

Se nyt vituttaa, että huomenna ei tule HPK-Tappara Urholta vaikka piti tulla.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Tuohan on Gigantissa ihan normaalia meininkiä. Mainostetaan isolla, että nyt saa halvalla, mutta kun menet sitä tavaraa hakemaan, se on loppu.

Noinhan se toimii näissä giganteissa, lidleissä, yms. halpisketjuissa. Eli mainostetaan seuraavalla tavalla, yksinkertaistetusti: Kahluusaappaat 14,90.

Tuossa vaiheessa erä-Jorma ajattelee, että oho, elämäni sauma hommata halvalla moiset. Ja kun pääsee n.1½h myymälän aukeamisesta paikalle, kaikki kahluusaappaat ovat menneet. Eli niitä hommataan n.4 paria per myymälä, juuri se määrä josta voidaan olla satavarmoja, että ne menevät kuin kuumille kiville. Lopuille myydää eioota hymyssä suin ja kerrotaan, että ku meillä on niin halpaa muutenkin, että samantien menee ihan kaikki mitä hyllyssä on.

Tuon kuulin kaveriltani, joka on työskennellyt eräässä em.liikkeen palveluksessa.

Eli tuskin niitä NHL10-peliä oli enempää kuin 10-20 kappaletta myynnissä, uskaltaisin väittää.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
JYP vituttaa kyllä turhan usein.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vituttaa Pekka Saarenheimo joka meni tasoittamaan lopussa tuon Kärpät-Jokerit pelin. Se maali maksoi minulle useamman kympin.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Käy vituttamaan ihmiset, jotka kysyvät omien konstien loputtua neuvoa ja kun niitä saavat, alkavat vittu kinaamaan ja lopulta huutamaan saamastaan neuvosta.

Kyseessä siis vaimo joka ei saanut itkuista vauvaa nukahtamaan. Neuvona annoin sanasta sanaan "tönäile sitä kärryä tossa puutarhassa". Vastauksena saatiin huutoa ja raivoamista "ei se sillä nukahda".

Ei niin. Menihän siihen melkein kolme minuuttia. Eikä tuo paviaani saatana edes ymmärrä pyytää anteeksi rähjäämistään. "Sulla oli sellainen äänensävy ohjeessasi..." Viittomallako se olisi pitänyt kertoa? Se on vittu kummallista että tääkin jotenkin sitten kääntyi meikäläisen viaksi.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Kyseessä siis vaimo joka ei saanut itkuista vauvaa nukahtamaan. Neuvona annoin sanasta sanaan "tönäile sitä kärryä tossa puutarhassa". Vastauksena saatiin huutoa ja raivoamista "ei se sillä nukahda".

Kuulostaa pahasti raskaudenjälkeiseltä masennukselta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös