Vitutusketju

  • 10 550 115
  • 56 138

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Lopputuloshan on kuitenkin se, että tarvitsette etäisyyttä. Ei sinun tarvitse enää tietää missä hän iltansa viettää, sanot sen suoraan entisellesi!
+1

Jos naikkosen ajatusmaailma on tuota tasoa niin etpä varmaan paljosta jää paitsi vaikka et missään yhteydessä olisikaan.
 
Vaikka ei enää sinun tyttöystäväsi olekaan, täytyy hänen silti päästä tekemään sinut mustasukkaiseksi. Voisin siis tästä päätellä, että teidän eronne sujui loppujen lopuksi pintapuolisesti katsottuna hyvinkin sulavasti, mutta sisäisesti sinua vituttaa. Nainen ilmeisesti sai sinut houkuteltua ansaan vanhalla en haluaisi menettää sinua, olet hyvä ystävä -lainilla, ja nyt hän käyttää hyväksi tuota yhtä pikkuista, alunperin varmaankin Saatanalta olevaa sitaattia.

Napakymppi.

Jannu on joko lukenut psykologiaa (tai jotain) tai ollut vastaavanlaisessa tilanteessa itsekin, muuten en ymmärrä miten osaat tapauksen noin hienosti tekstiksi asetella. Jokainen kohta täsmää.

Noh, johan tässä helpottaa - matsi päättyi hienosti ja alkoholi menee kulmaan.

Ketjun aiheeseen sen verran, että viinat on kohta juotu. Torin grilliltä saisi ykköskaljaa, mutta sitäkin pitäisi vissiin ostaa aika pirun monta pullollista että tässä mitn järkeä olisi.
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Petteri Sihvonen vituttaa nyt suunnattomasti...

Toivottavasti Rasmussen paukauttaa lauantaina LäskiSoosin plekseihin sellaisella voimalla, että isoveljelläkin lähtee linnunpaskat naamasta katsomossa...jos nyt paikalle kehtaa tulla...
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Vituttaa mielialojeni mukatietäminen iltapäivälehdistössä. On kuulemma kansa raivoissaan pömppömaharepliikistä eräässä tv-ohjelmassa. Olen tietääkseni osa kansaa. Olen siis ilmeisesti raivoissani tuosta repliikistä. Tekisi mieli soittaa iltapaskalehdistön toimitukseen ja sanoa, että miksi te menette väittämään, että kansan yhtenä edustajana minäkin olisin muka raivoissani siitä episodista. Korkeintaan olen raivoissani (lue: närkästynyt) siitä, että väitätte minun olevan raivoissaan asiasta, joka ei minua kiinnosta juuri yhtään.

Joskus 1800-luvulla modernin aikakauden tiimellyksessä Runebergin Vänrikki Stoolin tarinoiden aikaan saattoi edes jossain määrin puhua "kansasta" jokseenkin yhtenäisenä kokonaisuutena, mutta helkutti soikoon, postmodernin sosiaalisesti pirstaloituneemman yhteiskunnan aikana ei pidä kansaa enää noin räikeästi yleistää! Olisitte otsikoineet vaikkapa: "Isoa osaa kansasta ei kiinnosta vittuakaan se repliikki mutta joitakuita tosikkoja ja raskauden vuoksi pömppömahan saaneita katkeroituneita ämmiä se repliikki kyllä raivostuttaa vähäsen!"

Älkää siis väittäkö siellä lehdistössä, että katsoisin sitä paskaohjelmaa ja olisin mistään sen tapahtumista raivoissani! Täytätte jo herjausrikoksen tunnusmerkistön! Perkele!

EDIT: Lähetin iltapäivälehdistölle sen jutun ("kansa raivona") kirjoittajalle sähköpostia ja sen sähköpostin sisältö oli kutakuinkin sanasta sanaan tämä viesti, eikä se ole vieläkään vastannut mitään, vaikka on kulunut jo noin 8 tuntia postauksestani! Olin jo soittamassa päätoimittajallekin, numero oli jo kännykkäni ruudulla ja vain luurin painamista vaille oli tämän aikomuksen muuttuminen teoksi! Panokset kovenee, kohta kaivan Hannu Karpon naftaliinista esiin!
 
Viimeksi muokattu:

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Älkää siis väittäkö siellä lehdistössä, että katsoisin sitä paskaohjelmaa ja olisin mistään sen tapahtumista raivoissani! Täytätte jo herjausrikoksen tunnusmerkistön! Perkele!

Kerrankin asiallinen avautuminen.

Tuossa listassa kun vielä olisit sanonut, että kansaa ei kiinnosta tietää mitään Tuksusta tai siitä, että kolaako Matti tänään pihaa, vai Merviä, niin lista olisi aika täydellinen.
Seuraava avautuminen KK-Ketjussa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Onhan tämä nyt jumalauta aivan käsittämätöntä, että jostain Risto Dufvan kommenteista on revitty kohta 300 viestiä. Oikeasti! Oli ne kommentit sitten perseestä tai hyviä, aivan kuulijasta riippuen, niin 300 viestiä siitä!
Käsittämätön on varmasti oikea sana kuvailemaan tätä asiaa. Niin kuin valmentajat ei ikinä - missään - koskaan olisi sanoneet jotain, mikä nostaa niskarvat pystyyn kanssaihmisissä. Siis vittu oikeasti. Pieni reality-check olisi ehkä paikallaan. Pelataan siellä hokiakin vissiin.
 

KIMPE

Jäsen
Jaa-a, nyt tuntuu luultavasti ensimmäistä kertaa siltä, että pitää avautua oikein kunnolla! Lisätään asiaan pientä tarinaa mukaan niin kaikki saavat liittyä joukkoon iloiseen, kohtalontoverit ja diakuvetoverit.

Alkuilta meni meni vielä hyvin, mutta sitten kun pääsi baariin(vittuun ne sarkastiset hymyt viime reissusta), niin rupesihan tämän pojan aivot rullaamaan enemmän kuin loistavasti. Pohjien ja 30e myöhemmin tuli sellainen fiilis, että nyt lähdetään naisten perässä naapurikuntaan ja siitä kaikkia hienot asiat sitten lähtivätkin. Noh päästyämme hienolla porukallamme naapurikuntaan niin sitten alkoi vasta se naisten huopaaminen, joka päättyi sitten aivan vitun heikosti, syytä heikkouteen en tiedä, mutta luulisin, että ei oltu saatu tarpeeksi juomaa. Siellä rupesi jo myös tulemaan semmoista juttua, että toivoisi tässä vaiheessa elämää jo unohtavansa jotain kun on kännissä ollut eli kaiken muistan tällä hetkellä, valitettavasti.

Noh naisten huopaamisen ja muiden erinäisten syiden takia alkanut vitutus jatkui raakasti, kun pysähdyimme levähdyspaikalle tyhjentämään tankkejamme, ja tokihan minä innokkaana veikkona avasin oven niin, että se osui kaverin autoon ja molemmista maalipinnat saivat pientä vahinkoa( joo se korvataan). Siinä vaiheessa naisten kanssa oleminen ja illan tuomat "hyvät fiilikset" katosivat todella kunnolla ja ajattelin, että no vittu en selviä enään kotiakkaan. Kotia kuitenkin selvisimme ja onneksi kuskin autoon ei tullut sitten pahempia vahinkoja, ettei niitä tarvi korvata. Kiitos siihen suuntaan.

Aamulla herääminen olikin sitten jo paskempi juttu ja 3,5h unien jälkeen kaikki ajatukset rupeavat selkiintymään ja vitutus lisääntymään. Kännykkää tai tilin tilannetta ei tässä vaiheessa vielä olla tarkistettu, mutta kaippa nekin ovat vielä miinuksella. Eniten tässä koko tilanteessa vituttaa, että tuntui hyvältä reissulta, mutta vituttaa samaan aikaan. En tiedä miten on mahdollista, mutta eiköhän se selviä tämän päivän aikana.

PS. Onneksi ei päästy grillijonoon ja kaiken aiemmin lisäksi olivat kehdanneet peruuttaa muumit jonkin vitun hiihdon takia.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Colorado, Bayern München ja MYPA
Ylempään tekstiin en osaa sen paremmin puuttua, mutta meikäläisen neuvo olisi hyvin yksinkertainen: Juo litra maitoa ja kattele tyyny!
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Kyllähän tuo TV2:lla juuri pyörivä Exxon-dokumentti, joka kertoo öljyturmasta Alaskassa, pistää vituttamaan ja rankasti. Lähinnä se miten tuollainen suuryhtiö pystyy vitkuttelemaan korvausten kanssa.. Vittu mitä paskaa.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Just nyt ei vaan jaksa

Käsittämätön on varmasti oikea sana kuvailemaan tätä asiaa. Niin kuin valmentajat ei ikinä - missään - koskaan olisi sanoneet jotain, mikä nostaa niskakarvat pystyyn kanssaihmisissä. Siis vittu oikeasti. Pieni reality-check olisi ehkä paikallaan. Pelataan siellä hokiakin vissiin.

Sama. Toisaalta tällainen lienee vain luonnollista maailmassa, jossa bbkädisusankuronentanssivappukukavittunytikinä ovat jokapäiväisen "uutisoinnin" aiheita. Puhumattakaan ns. kiekkoanalyytikoiden fantasiaretkistä omiin märkiin uniin, jota vielä joku saattaa pitää etäisestikään journalismia muistuttavana toimintana - samaan suuntaan kuin noin ääretön kertaa suurempi KANSANosa (kyllä, Käyttäjänimetön, jaan vitutuksesi:-) aiemmin mainittua sontaa elämänsä rakennuspuina. Tai jotain.
 
Viimeksi muokattu:

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kyllähän tuo TV2:lla juuri pyörivä Exxon-dokumentti, joka kertoo öljyturmasta Alaskassa, pistää vituttamaan ja rankasti. Lähinnä se miten tuollainen suuryhtiö pystyy vitkuttelemaan korvausten kanssa.. Vittu mitä paskaa.

Kyllä.

Kyllähän se karulta näytti kun kaivoivat rannalle kuopan, joka alkoi täyttyä 20 vuotta sitten tankkerista valuneesta öljystä. Kehtasivat (Esso) vielä väittää, että mitään ekologista ongelmaa ei ole. Voisivat kipata nuo öljyjäämät Esson hallituksen jäsenten takapihoille.

Muutenkin tuosta dokkarista jäi selläinen suuryhtiövitutus. Byrokratialla, vallalla ja rahalla saavat tehdä mitä haluavat.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Flunssaa pukkaa, mutta sitkeesti kärvistellään duunissa, mut enää neljä tuntia hei.. Jospa tuo kunnon kännillä lähtis?
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Voihan kusi, tietää taas minkälainen selostussuoritus on tulossa kun J-P Jalo on päättänyt lauantai-illan kunniaksi vetästä päälle KalPan värit. Puolueettomuus kunniaan, Canal+! Vainoharhaista, ehkä, mutta toivottavasti pelin jälkeen ei enää vituta.
 

Veijari

Jäsen
Taloyhtiön yli-innokas huoltomies on lanaamassa pihaa traktorilla sunnuntai aamuna klo 5:00! Jumalauta joku tolkku noihin työskentelyaikoihin! Pistin isännöistijälle palautetta sähköpostimuodossa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taloyhtiön yli-innokas huoltomies on lanaamassa pihaa traktorilla sunnuntai aamuna klo 5:00! Jumalauta joku tolkku noihin työskentelyaikoihin! Pistin isännöistijälle palautetta sähköpostimuodossa.

Onko se taloyhtiön oma huoltomies vai joku huoltoyhtiön mies? Jos on huoltoyhtiön mies niin noillahan on monesti niin monta paikkaa käytävänä että on ihan pakko aloittaa aikaisin aamulla koska sitten on joku valittamassa siitä kun pihoja ei ole aurattu hyvissä ajoin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
En nyt tiedä kuuluuko tämä vitutusketjuun, mutta eilenhän sattui unelma penkkiurheiluilta meikäläiselle. Kärpät voitti, Suomi voitti ja kermana kakun päälle Sport yllätti Ässät. Näitä pelejä pyörittelin jo päivällä ja mietin, että laitanko pitkävetoon nämä kolme peliä. En sitten laittanut, kun ajattelin, että mahdotonta, että kaikki kolme toteutuu, niinkuin itse toivoin. Rivihän olisi siis mennyt oikein ja melko mojovalla kertoimella. Toki nyt hieman lievittää tuskaa se, että nämä tällaiset toteutuu ehkä 1/10, jos niinkään usein. Mutta silti jäi tienaamatta tärkeät rahat. En ole pelannut pv:tä moneen viikkoon, joten en minä joka päivä tällaisia vetoja harrasta. Eli en pelaa jatkuvasti mahdottomia.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vitun kellojen siirto! Oli varmistukset ja erikseen heräämiset, jotta digiboksiin ajastettu ohjelma kanssa tallentuu. No, ei se vittu tallentunut. Vanhaan hyvään aikaan videon kello vain etuajassa kondikseen, niin ei tarvinnut ihmetellä, mutta uusi upea digiaika onnistuu tekemään perusasiasta vaikean.

MACK
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vituttaa varikolla pyörivä Hamiltonin isä. En osaa sanoa, miksi mutta se sama muikea ilme naamalla joka helvetin kuvassa saa karvat pystyyn. Mies saa enemmän tv-aikaa kuin moni kuljettaja. Mitä vittua?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös