Vitutusketju

  • 10 576 118
  • 56 149

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minä ainakin olen hyvin välttynyt seuraamasta liiemmin tuota ohjelmaa ja sen uutisointia. Eikö uutista voi jättää lukematta, jos siinä on otsikossa maagiset kirjaimet BB? Tällä olen tähän mennessä pärjännyt hyvin, tosin myös osoitteiden www.mtv3.fi , www.subtv.fi ja www.iltalehti.fi lukeminen on jäänyt vähiin.

Itseäni vituttaa se, että joitakin vituttaa BB:n liika tulvinta eri medialähteistä. Kyllä te ne pystytte välttämään, jos tahdotte (niinkuin minä olen pystynyt välttämään kaikki Maajussi-, Tanssii tähtien kanssa- ja Idols-hommelit)!

Maajussit & Tanssiskelee tätien kanssa on vielä aika helppoa välttää, BB:n kirjoittelun välttäminen on astetta vaikeampaa, Idols ei ärsytä hirveästi..

Toki esim. ampparit.com, josta tulee aina kiireissään lueskeltua uutisia, tarjoaa mahdollisuuden filtteröidä BB-paskat pois, mutta sekään ei taida tehota RSS-feediin.
 
Big-Vitun-Brother vai mikä se nyt oli. Ei jumalauta voi enää lukeaa netistä uutisia, taikka edes kääntää päätänsä näkemättä otsikkoa "BB sejase sitä ja tätä".

Vittu että ei voi kiinnostaa vähempää, eikä voi tajuta, että joitain voi muka moinen paska kiinnostaa.

Laitetaan tuohon BB:N paikalle toinen maaginen merkkiyhdistelmä F1 ja päästään asian ytimeen.

Ei vaan ymmärrä miten ketään voi kiinnostaa katsoa kun Mikki Hiiren kokoiset kaverit haalareissaan kiertävät rataa ja samalla kaksi kaveria kopissa ja yksi varikolla hehkuttavat touhutippa jäykän sukupuolielimen päässä sitä, että Räkä on vetäissyt toisissa harjoituksissa ensimmäisen sektorin kolme tuhannesosaa nopeammin kuin Hämilton.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Laitetaan tuohon BB:N paikalle toinen maaginen merkkiyhdistelmä F1 ja päästään asian ytimeen.

Ei vaan ymmärrä miten ketään voi kiinnostaa katsoa kun Mikki Hiiren kokoiset kaverit haalareissaan kiertävät rataa ja samalla kaksi kaveria kopissa ja yksi varikolla hehkuttavat touhutippa jäykän sukupuolielimen päässä sitä, että Räkä on vetäissyt toisissa harjoituksissa ensimmäisen sektorin kolme tuhannesosaa nopeammin kuin Hämilton.

Maikkari on suurin syypää siihen, että formulat eivät koko lajina enää minua kiinnosta (touhu)tippaakaan. Maikkaria ei varmaankaan ole mahdollista katsoa puolta tuntia siten, ettei näkisi jotakin formuloihin viittaavaa. Ja kun sitä ei kuitenkaan pysty MTV3:sta seuraamaan kuin Kyllös-pellen selostamana koosteena. Lopputulos on tietenkin koosteen alkaessa jo etukäteen tiedossa, kiitos siitä Maikkarille itselleen. Kyllä tuo laji on ko. kanavan ansiosta kokenut niin järkyttävän inflaation, ettei pahemmasta väliä.
 
Suosikkijoukkue
OJ, Kouvolan Edustuskiekko ry, The Villans
Ei osunu. :)

Minkäs takia sä sitten ne renkaat muutoskatsastit? Siis syynähän siihen on poikkeuksetta se, että ne on tuuman suuremmat tai leveys on enemmän kun yhden koon isompi.

Taitaa itseasissa olla niin että 26milliä saa halkaisija muuttua ja 30mm leveys.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Nyt vituttaa panohommat. Ei siis omat, nehän luistaa kuin rasvattu salama, mutta noin naapurien touhut on kyllä sitten saatana aivan vitun rasittavia.

Aiemmin vain alakerran pariskunta on kovaäänisesti levittänyt rakkauden ilosanomaa, mutta joukkoon yhtyi nyt uudet seinänaapuritkin. Mikä vittu siinä on että pariskuntien naiset päästelee sellaisia kiljahduksia että joku laaman ja mangustin risteytyskään ei noin vammasta ääntä voi pitää. Mulla menis heti löysäksi, jos partneri noin ääntelisi. Feikkaavat aivan varmasti. Ja ei ne äijien äänet sen parempia ole.

Eniten tässä ihmetyttään että toisen pariskunnan ukko on joku dorka vetyperoksidigeelitukka, joka kulkee jossain papan vanhassa mokkanahkatakissa ja toisen pariskunnan miehellä tai pojalla ei ole varmaan kiveksetkään vielä laskeutuneet. Ei tän tason jätkien pitäisi saada naisesta lähteemään minkäänluokan ääntä.

Olisivat vittu hiljaa tai vaihtaisivat edes ihmismäiseen ääntelyyn. Ei enää mitään 70-luvun saksalaisen kelan meinikiä.
 

Rocco

Jäsen
Jälleen sama asia... Yksi telkkarimainos.

Voi voittaa jonkun tuotteen lähettämällä tekstiviestin. Nyt taisi olla MacBook (?) mikä on kisan palkintona.

Se naisääni joka yrittää lausua englantia on aivan kauhea!!!

"Lähetä sana bykk (kirj. book) numeroon..." "...sana bykk..."

Sama ääni teki aiemmin mainoksen missä oli joku toinen palkinto.

"Lähetä sana samöör (kirj. summer) numeroon..."

Laittais mainokseen jonkun joka osaa edes sen yhden tärkeän sanan sanoa oikein!!!

samöör bykk perkele.

Lukeekohan tuo kyseinen firma Jatkoaikaa? Nyt nimittäin sama mainos pyörii telkkarissa, mutta sana "bykk" on muutettu sanaksi Mac.

Nyt ei vituta enää yhtään!
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
F1 ja suomalaiset. Mitä junttia voi olla kannattaa suomalaisia aina ja joka lajissa? Kimikin on vissiin itkenyt kisan jälkeen ja ei ihme tuntuu koko maailmakin olevan aina vaan iloinen epäonnistumisista. Edes Suomessa ei Kimin puolta pidetä. No ei ihmekään tässä kateellisten saamattomuuksien maassa missä monella puntti jo tärisee jos pitää puhua vaikka suvun edessä. Kimi on viikko tolkulla koko maailman seurannassa.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRGH!!! Kausikorttienmyynti loppuu huomenna kello 17, eikä lomarahoja näy, eikä kuulu!!!! Ja ne kun olisi pitänyt tulla jo viikko sitten.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aina vaan ja uudestaan..vituttaa soittolistat, Radio Rockilla ennen kaikkea, muita kanavia tulee harvemmin kuunneltua. Danko Jones, Foo Fighters, Mötley Crue ym. ja kaikilta se yksi ja sama biisi...Vituttaa myös mainitun kanavan "homo vai hetero" -osion puupäisyys sekä BigBrotherIdolsMaajussilleMorsian -mössö joka mädättää ihmisten aivot. Formulat toki myös vituttavat sekä koko maikkari.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Uus kämppä.

Lähes kaikki, mitä olen työkaluja tai tarpeellista roinaa matkaan pakannut, on osoittautunut turhaksi tai riittämättömäksi. Se mitä tarvitaan, pitää näemmä taasen käydä yksi kerrallaan kaupasta hakemassa, joten tässä kertyy kaappeihin taas kahden muuton edestä roinaa.

Jossain vaiheessa tämä homma vituttaa jo niin paljon, että totesin olevan viisainta asentaa rullaverhot väärinpäin... eli naulasin ne kattoon. Pysyvät ainakin kiinni, saatana. Eikä muutenkaan ymmärrä näitä eläkeläisille tarkoitettuja asuntoja, miksi hitossa näissä pitää olla niin julmetun kuuma!?

Tästä ei tuu nyt vittuakaan, siirryn kalsarikänniketjuun.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Vituttaa miten vaikeaa tämä on. Perjantaina: työkkäri->kela->sossu->kela. Kelassa sitten toisella kertaa oli jonossa kymmenen ihmistä minua ennen joten päätin jättää suosiolla maanantaihin. Tänään sitten taas kelaan jossa ei onneksi tarvinnut kuin puolisen tuntia odottaa. Siitä takas sossuun ja odotellaan muutama päivä minkälaisia lappusia tulee postiluukusta seuraavaksi.

Mitä tästä opin: ei kannate sairastaa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Eikä muutenkaan ymmärrä näitä eläkeläisille tarkoitettuja asuntoja, miksi hitossa näissä pitää olla niin julmetun kuuma!?
Aivan sama homma. Kämpässäni on nyt 26'C, eikä ole edes patterit päällä. Talvella yleisin lämpötilöa oli pitkän aikaa 17,9'C ja se oli sitten jo liian vähän. Ei helvetti, tämän pitäisi olla ei-eläkeläisten kämppien aluetta. Olin niin tyytyväinen koleaan kesään kun ei tarvinnut 31-asteisessa kämpässä hajota ja nyt saakeli tällaisia lukemia!

Toukokuussa ostamani kohtalaisen uuden autonikin jotkut vandaalit rikkoivat, lasit paskaksi ja penkit revitty ja sitä rataa. Eivät edes vieneet mitään, radiokin tallessa. Nyt sitten pyörämiehenä viikko ja eiköhän pyörästäni eilen hajonnut takakumi!

Tästä ei tuu nyt vittuakaan, siirryn kalsarikänniketjuun.
Taidan tehdä samoin!
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
F1 ja suomalaiset. Mitä junttia voi olla kannattaa suomalaisia aina ja joka lajissa?

Ei ketään pidä rankaista siitä, että hänelle on sattunut käymään niin, että on sattunut saamaan saman maan passin kuin Räkä, Halonen tai vaikkapa Esko-Juhani Tennilä. Ei heitä silti tarvitse sietää. Harva sitä vihaamaansa henkilöä alkaa kannattamaan.

Formulat ovat täysin yksilölaji. Passilla ei ole mitään merkitystä kunhan löytyy kuljettaja, joka osaa kirjoittaa oman nimensä ja on muutenkin hyvä tyyppi.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vituttaa itänaapuri, jälleen kerran. Karkottivat suomalaisdiplomaatin vastavetona viimekeväisen venäläisdiplomaatin karkotukselle Suomesta. Venäläisdiplomaatti oli sekaantunut lahjusjupakkaan, mutta Moskovasta häädetty suomalaisdiplomaatti ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen.

Vituttaa tuo ryssäin tyyli aina tehdä näitä iänikuisia vastatoimiaan, kun heidän kansalaistaan heidän omasta mielestään kohdellaan huonosti, vaikka tämä venäläisen karkotus viime keväänä oli ainoa oikea ratkaisu. Ja sitten iivana ihmettelee, että mikä on, kun naapurimaat eivät halua olla heidän kavereitaan.

Vittu!
 

Erik Loka

Jäsen
Ei jumalauta että vituttaa taas nuo bensalenkkarit jotka poraa mopoillaan tuossa talon edessä. Pyörät on viritetty niin että täällä särkyy ikkunat kun ajavat ohi. Mitään muuta ei kuule. Tana, kele, tu ja sviddunääs!
 
Suosikkijoukkue
Anaheim
Nyt vituttaa, että on joskus nuorempana ryssinyt opintonsa siihen malliin, että ei tiedä pystyykö niitä edes tekemään.. Saatana. Pelottaa kaikki opintoihin liittyvät asiat. Tutkintouudistus, hepreaa minulle ja huomenna pitäisi kai? lähteä selvittämään tätä vyyhtiä. Ei kiinnosta.

Ei kyllä tekis mieliksi jättää kaikkea tekemäänsä turhaksi. Kiitos ja anteeksi.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Vituttaa tämä kolmosen leffa! Katoin perkele ohjelmatiedoista että Bruce Willisin (loistava näyttelijä) elokuva jota en vielä jostain syystä ole nähnyt. Ihan hyvän oloinen elokuva, mutta miksi tuon neekerin* (Mos Def) pitää vetää tuollaisella vitun ärsyttävällä nasaali-äänellä? Siis hyi helvetti. Tulee ihan mieleen joku Nylon Beat.

*en ole rasisti, en millään muotoa. Meän-kielessä neekeri on neekeri vaikka se kuinka loukkaisi jotain ihmistä.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
tarvi tulla lämmintä vettä suihkusta prkl!! Ei kai tässä missään jäänavalla asuta ja vaikka asuttais, niin täytyy sitä ihmisoikeuksista kiinni pitää!! kylmä!!
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Posti vituttaa edelleen. Eivät perkeleet tuoneet minulle kotiovelle minun isokokoista kirjettä, vaikka lupasivat. Paska firma. Ahistaa, vituttaa ja masentaa vähän kaikki muutekin. Naisasiat retuperällä etc etc. Niin ja untakaan ei enää saa kunnolla öisin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös