Vitutusketju

  • 10 542 005
  • 56 130

anzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Koita tässä nauttia vapaapäivästä. Ulkona on aivan harmaata ja luvattu sadetta sekä ukkoskuuroja läpi päivän. Ja tietysti naapurirapussa joku vasaroi kämppäänsä antaumuksella.. "Hieman" rupeaa vituttamaan tuo jatkuva naputus.
Sinulla sentään on vapaapäivä...
Vituttaa että opettajani mielestä kymmensormijärjestelmää on pakko käyttää, kun itse kirjoitan noin seitsensormijärjestelmällä 100% oikein ja noin 5 kertaa nopeammin kuin kymmensormijärjestelmällä.
 

JacceH

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chelsea, Medvesak Zagreb, Hajduk Split,
Kiekko.fi

Vituttaa kun toi otsikossa mainittu sivusto ei aukea kun silloin tällöin!
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Harvoin vituttaa, mutta nyt vituttaa Susanna Kallurin puolesta. Sympaattinen ja loistava urheilija ja kämmää tuolla tavalla ensimmäisellä aidalla.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vituttaa edellisen kirjoittajan allekirjoitus, jossa johdetaan harhaan Meriläisen alastonkuvaan. Todellisuudessa linkistä aukeaa jokin hämärä pesukarhusivusto.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei suoranaisesti vituta, mutta ärsyttää suunnattomasti omat nilkat. Niin monta kertaa nyrjähtänyt/saanu osumaa futiksessa ja nyt viimeseks moottoripyöräilyssä ettei nilkat kestä enää futiksen potkimista. Täytyis hommata kunnon nilkkatuet jos se auttais, mutta epäilen.. Silti ei oo pystyny pelailua lopettamaan, joten kyllä noi joka kerta on itsestään muistuttanu..
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Vituttaa kun tuo yksi ei suostu myöntämään, että Nelosella pyörivä ohjelman nimi on riitasointuja eikä riistasointuja. Lisäksi vituttaa naissuhteiden puuttuminen ja rahatilanne.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Vituttaa alkoholi. Kuka piru tämänkin on keksiny? Ei se että juo yhden päivän mutta kun rapulan pelossa pitää vetää se toinenkin päivä..huomenna näkee pitääkö juoda vielä kolmaskin päivä. Siitä se ilo vasta syntyy.

EDIT: Itellä on tapana silloin tällöin tarjota kierros (mikäli seurueessa on max kolme henkilöä), mutta harvemmin kukaan muu on tarjonnut. Se ei itseasiassa vituta.

EDIT2: Kymmenes kalja menossa eikä tunnu vieläkään missään..tämä se vasta vituttaa..
 
Viimeksi muokattu:

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Vituttaa jatkuva kähinä himassa. Ukko on lomalla ja ollaankin nyt sitten oltu koko perheyksikön voimin jo peräti kaksi viikkoa.

Tuupatkaa pennut pariksi päiväksi vaikka mummolaan ja hoitakaa suhdettanne Anna-Leena Härkösen oppeja mukaillen ("joskus tuplaviski ja pornovideo hoitavat suhdetta tehokkaammin kuin kuukausia kestävä kriisiterapia"). Pari mukavaa päivää pyyhkii kummasti pois aiempien viikkojen kinoja ja pieniä sanomisia.

Juuri nyt vituttaa se, että kun kuvittelee elämän olevan edes kerran suunnilleen tasapainossa ja raiteillaan, niskaan kaatuu taas saavillinen sitä itseään. Onko liikaa pyydetty, että edes kerran elämänsä aikana kokisi miltä tuntuu, kun koko ajan ei ole joku saatanan iso kriisi ja kaaos päällä? Älkääkä nyt tulko sanomaan, että opettele ajattelemaan positiivisemmin, sillä nyt (lue: kuten aina) on pikkaisen isompia asioita viturallaan kuin kampaajan pilaamat hiukset tai serkun kummin kaiman naapurin kuolema.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Kyllä se vituttaa; ei menetetyn rahan tai juomien vuoksi vaan siksi, jos huomaa jostain tuttavasta tuollaisen luonteenpiirteen.

Niinpä. Törmäsin tähän viimeksi lauantaina, kun käytiin muutamalla puoliskon ja sen kaverin kanssa. Olin hetki sitten tuonut napsut pöytään kaikille (aiemminkin olen sitä harrastanut, ilman että puoliskon kaveri on eväänsä heilauttanut tarjotakseen takaisin) ja painellut sitten tupakalla. Sillä välin miehen kaveri oli käynyt tiskillä ja tuonut juotavaa vain itselleen sekä miehelle. Jäi vähän paska fiilis, vaikka muuten tullaankin hyvin toimeen.

Miehen kanssa homma toimii kyllä niin, että vuoroin maksetaan, joten tuntuisi tyhmältä hakea jatkossa juotavaa vain itselleen. Toisaalta jos kolmisin ollaan liikenteessä, tuntuisi hölmöltä hakea juotavaa vain kahdelle.

Koska JA on pullollaan miehiä, joiden mielestä meistä eukoista on vain harmia ja me aina vaan kyttäämme ja nalkutamme emmekä päästä ukkojamme tekemään mitään kivaa, lienee syytä korostaa, että mies nimenomaan pyysi mukaan, koska yhteinen vapaa-aika on (jälleen kerran) ollut kortilla. Vitutuksen aiheisiin lukeutuu muuten myös tuo JA:n miesosaston yleinen mielipide.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Alati kasvava ahdistus eron jälkeen ei tunnu kovin hyvältä. Olen kyllä suhteenkin aikana pitänyt huolta kaverisuhteista, mutta silti tuntuu siltä, ettei niitä oikeasti hyviä ystäviä ole kuin yhden käden sormilla laskettava määrä. Kotiin en haluaisi mennä, siellä ei odota kuin kipeitä muistoja ja purkillinen unilääkkeitä.
 

rokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Canadiens, Manchester City
Vituttaa se pelle joka on pantannut koko päivän parkkiruutuani jollain ruosteenraiskaamalla japsipakulla.
Noh, kaupungin kämpässä tässä asutaan juoppojen ja mustalaisten seassa. Että eipä sikäli yllätä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nuha! Vittu! Huvittaisi nukkua!
 
Vitun alakerran idiootit. Olisi ollut kenties kiva nukkua viime yönä, mutta naapurin juopot päätti toisin. Kiva tulla töistä muutenkin ilta kymmeneltä ja nyt lähteä uudestaan. Ihan hanurista tällaiset päivät. Ja ei kun virkeänä auton rattiin kuskaamaan pikkukoululaisia...
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Vitun tietokonevirukset, madot tai mitä vittuja ne nyt onkaan. Tässähän tämä aamu meni nyt konetta puhdistaessa. Toivottavasti nyt älyää lähteä vittuun!
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Suuri väsymys tuottaa lievää vitutusta. Sellasia 5-6h yöunia koko viikon. Tekis vaan mieli nukahtaa tähän toimistotuoliin ja olla välittämättä siitä aiheutuvasta mekkalasta :sleepy:

Tänään menen kyllä illalla nukkumaan jo klo. 21.30 joten imaskaapa siitä!
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ai saatana, että nuppi nasahtaa kohta epäkuntoon ihan kunnolla. Vatsassa ollut viikon verran tikit, jotka poistettiin tosin tänä aamuna. Nyt tuossa tunti sitten tuntui epämukavaa kutketta vasta umpeutuneen haavan seudulla, ja poistinkin laastarin. Suureksi vitutuksekseni haava repsottaa vittumaisesti aivan selällään! Voin kertoa, että ei ole lastenkirja materiaalia tämä, miehinen 8 tikin haava ei näytä ihan niin esteettiselle, kuin sadomasorunkkarit kuvittelevat. Kaiken huipuksi lääkäri sanoi, ettei haavalle voi tehdä yhtään mitään, kuin antaa sen arpeutua.

Ah autuutta, olisi tässä muutakin mietittävää kuin avonainen "räpsä" keskellä vatsaa. Vittufuck.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu kun taas vituttaa, eikä edes mikään yksittäinen asia vaan melkein kaikki, edes illalla oleva Metallican keikka ei poista vitutusta, sataa kuitenkin vettä.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Vituttaa ottaa turpaan. Onneksi en muista mitään kyseisestä tapahtumasta mutta vielä näin kahden päivän jälkeenkin on tuo leuka aika herkässä kunnossa. Hyvä että puhumaan pystyy..niin vituttaa vielä se lompakkokin mikä kyseisen tyypin piti vielä kaiken lisäksi viedä. Sinänsä toki oma vika kun tietää ettei tuo viina oikein sovi meikäläiselle.

EDIT: Oli muuten yllättäen ensimmäinen kerta tuokin elämässä..no. Kaikkea pitää kokeilla.

EDIT2: Vittu varmaan vielä lievä aivotärähdyskin mutta kun ei luonto anna periksi mennä lekuriin..pitäähän se itteä vittu syyttää tästäkin. Poliisikin epäili että olen vain naamalleni kaatunut kännipäissä. Onhan se todennäköistä ku naama on vasemmalta puolelta noin nyrkin kokoiselta alueelta turvonnu.
 
Viimeksi muokattu:

rokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Canadiens, Manchester City
Vituttaa se pelle joka on pantannut koko päivän parkkiruutuani jollain ruosteenraiskaamalla japsipakulla.
Noh, kaupungin kämpässä tässä asutaan juoppojen ja mustalaisten seassa. Että eipä sikäli yllätä.

Paku olikin häipynyt tänään. Muistoksi jätti illalla sattumalta rikkoontuneen pölykapselin.

Instant karma:
Aamulla sitten duunimatkalla levisi auto tuusulantielle.
Taksihan siinä piti ottaa joten töihin pääseminen tuli maksamaan 26€.
Onneksi on tämäkin päivä kohta ohi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös